2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tam gün 130 canım gayet iyi temizliyor ama ağustosta çocuk bakmaya başlayacakmış kadın bırakıyor yani. şansıma bende iyi birini buldum dedim ilk ve son oldu
Cok da uygunmus benim su ana kadar duydugum en uygun fiyat 200 dü.Bizim okulda çalışan bir abla vardi.Simdi ayrıldı. O da temizlige gidiyor aslinda ama onu istemiyorum saglik sorunlari var cok zorlaniyor .

Sabah çocuk polikliniğinde rutin kontrol vardı. Kızım 2 günde 200 gram vermiş meğer doymuyormuş yavrum ondanmış ağlama krizleri sürekli emmeye çalışması. Doktor sütün az geliyor dedi mama takviyesi yap kilo kaybı artmasın dedi. Tabi ben o sırada o kadar çok ağlıyordum ki vicdan azabından doktora ne kadar vermem gerektiğini sormadım.

Mama takviyesi yapanlar ne kadar veriyorsunuz?

Gelince internetten baktım 60 cc hazırladım yarısını içti uyudu. Şimdi emzirdim 20 dk, 30 cc yaptım onu da bitirmedi. Ne kadar vermeliyim bilemedim lütfen bilenler bi yardımcı olsun

Sende yolda yürüyüş yaparken alttan batman sanki kafası ordaymış gibi sancılanman oluyor mu?

Gecmis olsun canim

Canim benca az miktarla basla... yeni dogum yapanlar miktari daha iyi bilir ama 60 cc zaten fazla gelmis gibi? Bilemedim inan... vicdan azabina hic gerek yok ayrica nerden bilebilirsin ki? Ancak dr kontrolunde cikiyor boyle seyler... kendini suclama hic ... mamayla ve anne sutuyle tekrar alir kiloyu insallahh

Cok da uygunmus benim su ana kadar duydugum en uygun fiyat 200 dü.Bizim okulda çalışan bir abla vardi.Simdi ayrıldı. O da temizlige gidiyor aslinda ama onu istemiyorum saglik sorunlari var cok zorlaniyor .
200 de çokmuş canım gerçi kadın geldiğinden beri durmadı

Şaka gibi kadın yaa, acaba sana kamera şakası falan mı yapıyolar kuzu. Yemin ederim kadının saçını başını yolasım geldi.

Bende o ihtimale inanmak istiyorum ama sanirim gercek. Sabahtan beri camasir yika as yika bebegin dolabini sil onlarla ugrasiyorum. Daha donuyla duruyor. Ama ogluna sevdigi yemegi yaptığı icin gunun kahramani o olacak. Kaldirdi kiymetlisimi mutfaga gitti bakalim. Resmen dizi gibi izliyorum kendi hayatımı

Hamile olmasam gelir kadına saydırırdım valla, ay sinirlerim zıpladı. Bu ne yaa, ne yapmaya çalışıyon teyze sen. Ne içiyon da böyle kafa yapıyo sende.

Hamile olan biziz ama kafasi kaynanalarda. Sabah masada birsey eksik dedi esim benim yuzume bakiyorlar mal mal. Gidin mutfaktan alin. Bes kere masadn kalkmisim anasi dur ben getireyim ben zaten sizi beklemedim 10 da oturdum yedim bu ikinci kahvalti demedi. Evet evet sabah 8 de esime gelir gelmez kahvalti hazirlamis oda ben yatacagim dedi. Iyi ister benim yerimde yat ister karinin yaninda dedi. Oda buraya gelince dumurlara uğradı. Cayi da bin bes yuz kere isitmis 11 bucukta kalktık kahvalti masasininda yiyordu hâlâ. Caya suyu boca etti ben bunu icmem yenisini yapayim dedim amann ben zaten doydum diyor. B.k ye. Saat 4 oldu da daha yeni kaldirdi seyini yerden. Ay delirtecek beni her hareketi batiyor bana gitsin bi an evvel

@_FenikS_ Yok ya daha önceden geldi sofradan kaşık kaldırmadı yedi geçti odaya eline sağlık bile demedi. Ilkinde gelmişti 1 hafta karı koca tatil yaptilar giderkende bilet al bizde para yok dediler gittiler eşim birdaha laf ederse uzun uzun bunları hatirlatirim ona sakın kafa sakın ortam istiyorum gelmesin kimse. Sense göndermeye çalış duası falan varsa istenmeyen misafir için bul oku hatta :)[/QUOTE]

Neler okuyorum neler. Telefonda herkese gobegi kocaman ama hala gezme peşinde evet evet 4 haftasi var deyip gülüyor. Cok degisik kufurler ogrendim insan demek ki olaylari yasadikca yeni kufurler geliştirebiliyor. Bugun telefonda birine 4 haftasi var ama agrisi da var her an gelebilir diyor. Noldu hani ilk gun iyiyse hemen giderim diyordu. Tabi rahat geldi burasi. Yarabbim ne olur al bunu al bunu buradan. Tezgah toplayan zabita gibi topla bunu gotur allahim. Amma da uyudunuz diyor birde sabah. Sen pazar guny dunya uyuma rekoru kirdin be allahin uyuşuğu. Yatalaklar bile daha az uyudu o gün

Kızlar bugün 37+3 te son kontrolümüzü olduk.Allahın izniyle 5 temmuz Perşembe günü doğumum var.hiç beklememe rağmen çatı muayenesi yaptı bugün,gerçi daha çok serklajı kontrol etti.Canım yandı bayaa söa benim ki sanırım dikişten dolayı öyle oldu.yoksa çatı muayenesi çok Da korkulacak gibi değilmiş.

Zaten emdikten sonra 15-20 cc anca içmiştir canım. Oda çok az geldi nedense. Doymamış gibi hissediyorum ben verdim ağzına o çıkardı son zaman.

Sıkınca süt geliyordu ben o kadar emmeye kilo almasını beklerken aç kalmış ona çok üzüldüm. Boncuk boncuk gözyaşları döktü dünden beri. Hastanede bi ara çok ağlayınca ebe süt az geliyor olabilir mama verelim dedi mamayı almamıştı orda bende rahattım geliyor diye.

Evet bana da sağlık ocağından söylediler. Nüfus cüzdanını çıkartın 3. Güne kadar 3.günnüfus cüzdanıyla helin dedi topuk kanı için. Sonra aşılarını anlatcam sana gelince dedi.

Canım çok sevindim sağlıkla kavuş inş sağ salim. Bizim de cuma kontrol var muhtemelen 9u 10u doğum. Sen 4 günlük anne olacaksın inş o zamanlara:)

Neler okuyorum neler. Telefonda herkese gobegi kocaman ama hala gezme peşinde evet evet 4 haftasi var deyip gülüyor. Cok degisik kufurler ogrendim insan demek ki olaylari yasadikca yeni kufurler geliştirebiliyor. Bugun telefonda birine 4 haftasi var ama agrisi da var her an gelebilir diyor. Noldu hani ilk gun iyiyse hemen giderim diyordu. Tabi rahat geldi burasi. Yarabbim ne olur al bunu al bunu buradan. Tezgah toplayan zabita gibi topla bunu gotur allahim. Amma da uyudunuz diyor birde sabah. Sen pazar guny dunya uyuma rekoru kirdin be allahin uyuşuğu. Yatalaklar bile daha az uyudu o gün[/QUOTE]

Sende yolda yürüyüş yaparken alttan batman sanki kafası ordaymış gibi sancılanman oluyor mu?
Olmaz mı haftalardır öyleyim bazen oturduğum yerden kalkarken bazen yürürken çok oluyor o batmalar önceleri bebek geliyor sanıyordum ama artık alıştım o batmalara, her türlü doğum belirtisi yaşadım ama gelen giden yok :)

Bende bir umut acaba doğum belirtisi mi diyordumbugün kontrolümüz var gitcez bakalım ne diyecekler.2 kere alttan muayene oldum rahim güzel dedi yumuşamış dedi bebek aşağıda dedi iki hafta önce düşünnn ama yok arkadaş arada adet sancısı gibi sancı oluyor sonra geçiyor geri gelsin diye dua eder mi insan sancısına ediyor ama yok gelmiyor.bide kız çocukları erken doğar diyorlardı külliyen yalan

Arabayla gittim ben de sıkıntı olmadı. Yalnız benim oğlum ilk çıktığı gezide yaygarayı kopardı hastanede herkesin gözü bizdeydi, fenaydı ama geçti gitti çok şükür artık alıştı :) (Bizim 4. Günümüzdü )

Tekrar gittiğimizde aile hekimliğine 6. Günü gittik.. hastaneye de gitmiştik sarılığını kontrol için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…