- Konu Sahibi ayprensesii
- #52.561
Sağolun kızlar. Eşimle öyle atisir barisiriz biz ama bu stresle yine kavga etcez kesin yani. Beyimiz sürekli uyuyor benim uyuyamadıklarimi da kendine hak görüyor sanki bir de depresyonda ona ne oluyorsa çok bıkmış çocuk aglamasindan derdini anlamamaktan. Günün 2 saati bile bakmıyor çocuğu. Daha doğrusu bsktirmiyorum çünkü her aglamasinda gaz şurubu mu versek diyor. Şimdi ben buna nasıl emanet ederim çocuğu. Daha bir kere alt değiştirdi. Acil bişey çıksa altını değiştirmek zorunda kalsa Söve Söve her şeyi yanlış yapacak sinirden kızarcak bozarcak. Bugün evi süpürdü tuvaletleri yikadi gönlümü aldı ama gene uyumaya gitti şuanda.
Canım merhaba ben daha doğurmadım tecrübem yok ama benim yeğenimde boleydi ve 3 aydan sona düzeliyor.kolik oluyormus bazı bebekler aslında aglamasının sebebi gaz sancısı da dilmiş dünyaya ayak uydurmaya calısmasıymıs.hassas bebek diyorlar kolik bebeklere ilerki hayatlarında da duygusal zekaları cok yuksek oluyormus cok sevecen ve sevgi dolu oluyorlarmıs.ama işte bebeklikleri anneyi bole zorluyormus 3 ay.harvey karp mahallenin mutlu bebeği diye bi kitap var.orda baya anlatıyor yapılması gerekenleri.vaktinde yoktur ama bi bakabilirsen annenin yanında belki işine yarar.belki seninde bebeğin koliktir gaz diildir.kolik bizde de gaz sancısı gibi algılanıyo ama bu kitapta aslında bebeğin dunyaya uyum süreci olduğu anlatılmıs.hafifletmek için bikaç teknik var kitapta.bilmiyorum ki işine yarar mı.inşallah çabucak duzene girer hersey.
cok battiginda esimden yardim istiyorum o bacaklari tutuyo ben temizligi yapiyorum. Ufak ufak alissin.