- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
- #52.521
Ciddi misin canım doktora devam edeyim mi dedim et dedi ben de mikrop kalmasın diye habire alkol sürüyorum ben de büyük ihtimalle giderim yarın göbek bağı düşmüş sayılır tek bir parça kalmış çıkmayanAllah kolaylık versin canım.. Zor dönemler babalar anne gibi düşünemiyor ne kadar düşünselerde.
Hemen sonra 3 kilo, 15 gün içinde 5 kilo daha gitti toplam 8 kilo verdim 7 kilo daha fazlam var .(15 kilo almıştım)
Benimkisi de göbek düştükten 5 gün sonra gün gece kanayıp kurumuş, leke yok ama daha hala kuru kan var orda. Sakın alkolle temizlemeyin sürmeyin daha çok kanatırmış. Bende geçmezse p.tesi doktora gidicem şu an sadece kuru kan var azıcık.
Canım sürekli kuru kan görüyorum her alt açtığımda..Hastaneden cikarken cocuk dru soyle dedi bize. Eger kan koyu renkli kurumus eski kansa siknti yok. Ama parlak kirmizi taze kansa aktif kanama olabilir ona bakmamiz lazim.
Taze kan da görüyorum eşime gösteriyorum o görmüyor göbek deliğinin içinde şimdi düşmek üzere hepsi çıkmış küçük bir parça kalmış ip gibi ince internette çok kötü şeyler yazıyor korktum biraz
Teşekkür ederim yarın götürürüm büyük ihtimalleDuserkende dustukten sonrada supruntu şeklinde kan geliyor yani ic zibinina falan bulasiyor yada kanayip kurumus sekilde sekilde gozlemliyorsun. Ama aktif bir kanama olmuyor. Bu uc dort gun surebilir. Kizimda bu sekilde olmustu. Ama canli kirmizi ce aktif bir kanamaysa dr a goturmelisin.