- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.041
Sancıdan çok karışıktı canım, bigün önce suyym geldi stres oldum. Suni sancı verdiler tam 3 saat dayandım doğar yakında diyordm bebeğin kalp atışları hızla düşmeye başladı. Hemen sancıyı kesip başka serum bağladılar ama gelen sancılar geri gitmedi :) bide süreç uzun sürdü benim. Doğumhanede 17-18 saat kaldım açılmasıydı,sancısıydı derken. Yoksa diğer zorluklar herkesin yaşadıklarıyla aynı şeyler. Tavsiyem ise oluruna bırakın çok araştırıp herşeyi bilmekde iyi değil hiçbişey bilmemekte bide ıkınırken ıkınma gelmeden ıkınmayın boşuna kendinizi yorarsınız:)Çok sancılı mıydı doğumun ? Bu ay Okadar kişi doğurdu ki kim naptı karıştırıyorum kusura bakma :) inşallah ağrın acın kalmaz çabucak kaynayıp eskisi gbi olsun canım, amin.
verebileceğin tavsiye var mı ?
Yaa kıyamam son gece, şimdi ben karnındaki hareketleri özlüyorum, yakında sende özlersin :) güzel haberlerini bekliyoruz canım.Aynen öyle canım benden uzak allaha yakın olsunlar. Amaaan olumlu düşünelim napalım en azından geçici süre buralardalar idare edip sabretcez bebişlerimizin keyfini çıkaracağız:) anne oluyoruz bir bir hepimiz :) kimse üzenez şuan beni. Sabah sezeryanım var evde herkes uyudu. Ben uyuyamıyorum oğluşumu da şuan hıçkırık tuttu içerde. İkimiz sessizce büyük aşk yaşıyoruz son kez analı oğlanlı bir iken:) yarın kucağımda hıçkırır artık son hıçkırık bükücülerden kim kaldı :)
Amin canım inşallah. Iyi tabi masallah cani icinde olsun da :)
Sorma gece cati agrim tuttu sunnetli cocuklar gibiydim esim 3 kere wc ye götürdüAfilim92 bunu gorunce aklıma sen geldin :) gece malum, senin oğlan gecelerin yargıcı.
inşallah sancın kasılman yoktur.
Eki Görüntüle 2167116
Randevu 11:30da aç duramam doktorla konuşym en olmadı yarın gider veririm kanı sağol canım benimBekliyoruz bakalım canım valla artık gelsin ay tecrübeli olayım bende :) artık gelsin gelsin diyorumda sancı falan yokken diyorum sancılar olunca nasıl olucam acabaamin inşallah canım
Geç oldu sanki canım ama aç gitmen lazım ben randevu saatimden önce gidip vermiştim randevuya kadar aç duramam diye
Peşinden ben geliyorum bak korkuyorum sen böyle dedkçeSorma gece cati agrim tuttu sunnetli cocuklar gibiydim esim 3 kere wc ye götürdü
Kalktim hala gecmedi desteksiz yuruyemiyorum .Sicaktan yataga yapıştım.Peşinden ben geliyorum bak korkuyorum sen böyle dedkçe
Allah versin canım sağlıkla inşallahHerkese günaydın yarın doğuma giriyorum kızlar ben artık sancılarım artıyor dr daha fazla beklemeyelim dedi yatarak ve ilaclarla bu haftaya kadar geldik herkes hakkını helal etsin dualarınızı esirgemeyin allah herkesi tek avazda kurtarsın insallah
Herkese günaydın yarın doğuma giriyorum kızlar ben artık sancılarım artıyor dr daha fazla beklemeyelim dedi yatarak ve ilaclarla bu haftaya kadar geldik herkes hakkını helal etsin dualarınızı esirgemeyin allah herkesi tek avazda kurtarsın insallah
Slm kizlar bende 37+3gunluk ken dogum yaptim oglumu kucagima aldim 3.400 grm dogdu pasam ultrasyonda 2.900 cikiyordu 49 santim cok sukur sagligi yerinde 5 gun oldu doğum yapali ama benim ayaklar ve vucudum o kadar sisiki hic dogurmamis gibiyim resmen sezaryanla dogum yaptum sizde de böyle olan var mi
Idrar kitlerinin en ucuzu bile ilk gunde sonuc verir tabi eger varsa veya gec dollenme degilse. Beklemene gerek yokbugun 5.gunum birazda ya cıkmazssa diye 1 2 gun bekleyimde yaparım
Puppp kirmizi dokuntulu gebelige bagli alerji. Bebege zarari yok. Karaciger enzimlerini yukseltmez. Kolestaz tehlikeli. Eger enzimlerini yukseltmisse bebege zarari olur..bu nedenle ya acil sezeryana alirlar ya da kandaki degerlero dusurmek icin ilac verirler. O yuzden gebelikte en ufak kasintili durumda enzimlere bakilmasi lazimDoktoruma sordum karaciğer enzimleri için kan ver dedi. Yarın sabah gideceğim kolestaz olabilir ya da dermotolojikdir dedi. Pupp nedir? Haftam 38 bide bu hafta doktor tatilde inşallah haftaya kadar beklerim. Bebeğe zararı var mı karaciğerse sebebi
Ay hadi insallah .Bizi de haberdar et merak ederizSanırım doğuruyorum bu sefer :) az önce muayeneden çıktım suyum azalmış bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış 3cm açıklığım var ve çok akıntı varmış halbuki wcde bişey yok Renkli dopplere giricem bebeğin kan akım hızına bakılacak sonra bişeyler diyecek sanırım 11buçukta giricem İnşallah suni sancı verip normal doğuma alır
Evet canım aman aç durma ben bildiğim için direkt 8.30 da gittim tahlil verdim birde doktor istemez boşuna aç durmanla kalırsın. Hastane yakınsa dediğin gibi isterse aç gider verir dönersin geriRandevu 11:30da aç duramam doktorla konuşym en olmadı yarın gider veririm kanı sağol canım benim
adet olmusum bugunIdrar kitlerinin en ucuzu bile ilk gunde sonuc verir tabi eger varsa veya gec dollenme degilse. Beklemene gerek yok
Ay hadi hayırlı haberlerini bekliyoru hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah heyecan yaptım :) akıntın nasılmış ki acaba benimde çok akıntım var çamaşırıma bile geçiyor doktor bile baktığında çok akıntın var dedi fitil verdiSanırım doğuruyorum bu sefer :) az önce muayeneden çıktım suyum azalmış bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış 3cm açıklığım var ve çok akıntı varmış halbuki wcde bişey yok Renkli dopplere giricem bebeğin kan akım hızına bakılacak sonra bişeyler diyecek sanırım 11buçukta giricem İnşallah suni sancı verip normal doğuma alır
Ay canım senle günlerimiz aynı, bakalım benim ne zamana doğar kolay doğum olur inşş, etrafa haber sal inşirah okusunlar senin adına :)İnşallah canım bende merakla ve heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?