2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sancıdan çok karışıktı canım, bigün önce suyym geldi stres oldum. Suni sancı verdiler tam 3 saat dayandım doğar yakında diyordm bebeğin kalp atışları hızla düşmeye başladı. Hemen sancıyı kesip başka serum bağladılar ama gelen sancılar geri gitmedi :) bide süreç uzun sürdü benim. Doğumhanede 17-18 saat kaldım açılmasıydı,sancısıydı derken. Yoksa diğer zorluklar herkesin yaşadıklarıyla aynı şeyler. Tavsiyem ise oluruna bırakın çok araştırıp herşeyi bilmekde iyi değil hiçbişey bilmemekte bide ıkınırken ıkınma gelmeden ıkınmayın boşuna kendinizi yorarsınız:)
Yaa kıyamam son gece, şimdi ben karnındaki hareketleri özlüyorum, yakında sende özlersin :) güzel haberlerini bekliyoruz canım.
. Iyi tabi masallah cani icinde olsun da :)
Amin canım inşallah

Günaydın anneler sabah 7 gibi wc ye girdim peceteye toplu igne basi kadar anca bi kan gelmis o kdr sildim baktim devami yok.nereden geldi anlyamadim.minicik birsey.jilet fln kullnmiyrm hani kesik fln olma ihtimalim yok. Endiselenmeli miyim bilemedm fikriniz var mi?

Randevu 11:30da aç duramam doktorla konuşym en olmadı yarın gider veririm kanı sağol canım benim

Allah versin canım sağlıkla inşallah

Allah kolaylık versin canım hayırlısıyla kucağına alursın inşallah

Gözün aydın canım sağlıkla hayırla büyüsün bebiş. Şişler hemen inmiyo zaten gayet normal merak etme bol su iç hem sütüne hem ödem atmaya en faydalı şey su

Sanırım doğuruyorum bu sefer :) az önce muayeneden çıktım suyum azalmış bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış 3cm açıklığım var ve çok akıntı varmış halbuki wcde bişey yok Renkli dopplere giricem bebeğin kan akım hızına bakılacak sonra bişeyler diyecek sanırım 11buçukta giricem İnşallah suni sancı verip normal doğuma alır

Puppp kirmizi dokuntulu gebelige bagli alerji. Bebege zarari yok. Karaciger enzimlerini yukseltmez. Kolestaz tehlikeli. Eger enzimlerini yukseltmisse bebege zarari olur..bu nedenle ya acil sezeryana alirlar ya da kandaki degerlero dusurmek icin ilac verirler. O yuzden gebelikte en ufak kasintili durumda enzimlere bakilmasi lazim

Ay hadi insallah .Bizi de haberdar et merak ederiz

Randevu 11:30da aç duramam doktorla konuşym en olmadı yarın gider veririm kanı sağol canım benim
Evet canım aman aç durma ben bildiğim için direkt 8.30 da gittim tahlil verdim birde doktor istemez boşuna aç durmanla kalırsın. Hastane yakınsa dediğin gibi isterse aç gider verir dönersin geri

Ay hadi hayırlı haberlerini bekliyoru hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah heyecan yaptım :) akıntın nasılmış ki acaba benimde çok akıntım var çamaşırıma bile geçiyor doktor bile baktığında çok akıntın var dedi fitil verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…