- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.781
Normalmi bekliyorsun? Sanırım 3 cocuk diyimi? İlk doğumun normalmiydi?Benide yazın
Benim nst cizgim oyle duz oyle duz ki sanirim filler gibi 2 sene duracak
Hadi ben yazayim goren olursa alintilasi
1.demlicaykeyfi
2.Removeben
hayırlı olsun gözünüz aydın :)Kızlar bende doğum yaptim bugün şükür akşam 5 e doğru oldu. Normal dogum oldu ama çok sancı çektim ama iyiyiz şuan. Oğluşum yanimda uyuyor
Gazımda problem yok canım bugün daha iytm şükürCanım bende salı sezeryan oldum ama benim o kadar ağrım olmadı. Hatta ayak uyuşmam geçtiği gibi kalkıp yürüdüm ama gaz sancısı vardı o zorladı. Gaz çıktı eve geldik bugün ama hala büyük wc çıkamadım. Seninde belki gaz ağrısıdır. Ben hemen hemen hiç ağrı kesici içmedim bile.
hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah :)Doğurdum arkadaşlar ben de çok şükür.. notmal doğdu kızım ama neler çektim neler..
Ben karnimi cok sevdim. Dogurmayi dusunmuyorumBenim nst cizgim oyle duz oyle duz ki sanirim filler gibi 2 sene duracak
Hadi ben yazayim goren olursa alintilasin
1.demlicaykeyfi
2.Removeben
Bende bendebeni başa yazın45 hafta bekleyeceğim ben
Bende varımmm :)Benim nst cizgim oyle duz oyle duz ki sanirim filler gibi 2 sene duracak
Hadi ben yazayim goren olursa alintilasin
1.demlicaykeyfi
2.Removeben
Birde kızlar aceleci olur diyorlardı bizim kızlar bu tezi çürütüyorBeni de yazın listeye 40 haftaya 5 gün kaldı benim kızın geleceği yok
Ben de ondan alıyım o zaman cnm 1 aylık olsun öyle verecem emzigiAnladım çok zor zamanlar hakikaten ya beslenme düzenleri otursa bı uyku düzenleri de oturacak sanki. Aventin soothie emziği iyi diyorlar canım ondan dneicem ben de
Oğlum 30 günlük oldu. Beni asla emmiyor. Memeye yaklastirinca atıyor kendini. Eds sistemi bile hazirlamistim bir ihtimal emer diye ama olmayacak galiba.
Yok cnm onlar gibi değil giyilmiyor karnına sarıyorsunKorseyi ben de araştırıyorum canım nasıl bir şey almam lazım bilemedim ve nereden almam lazım görüntüsü nasıl oluyor bildiğimiz hamile olmayan doğum yapmayan kadınların elbise altından giydiği korseler gibi mi yoksa bu korse doğum yapmış kadınlara özel mi ?
Yani sağ sol sırt ustu agrim oldukca mecburen surekli dönüyorum. Ama gece agrili oldugu icin bende yattgm için mi diye dusunuyorum.Gece yattigin icin bebek pozisyonundan olabilir mi acaba ?Aklıma bu geldi.
Enjektorle gogus ucu cikarma yontemi vardi bir dene istersen canim.Atladıklarım varsa kusura bakmayın çok birikmiş hızlı geçtim :) hayırlı olsun gözünüz aydın :)
Gazımda problem yok canım bugün daha iytm şükür
hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah :)
Şükür bugün daha iyiyim yanık gibi sızlanma geçti şimdi meme yakalayamama derdiyle uğraşıyoruz elle sağım yapıp şırıngayla veriyordum şırıngaya alışınca ağzını küçücük açıyor ondan dolayıda zaten olmayan meme ucumu yakalayamıyor silikon meme ucu da cins bişey 1 tutturmak 2. Tutturamıyoruz elektrikli pompa almaya yolladım eşimi göğüslerim acıdı elle sıkıca diye. Meme ucu olmayanlar nasıl çıkarıyorsunuz
1.(serenity16 )
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4.Removeben
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.almilacm
8. A alcala
9.Milana firuze
10.chatlax
11. @Efsane anne
12. O Oceancan
13.5816bursa
14. @Zehra ungrms
15. A Aysse34663
16.Mervikkkk
17.justlook
18.Olivia01
19.symmm
20.Whiteandblue
21.cndyyyy
22.Miss Ness
23. P purple81
24Urmicca
25. @Sanat2017
26.Parislim
27. @Kbra nr35
28.domates
29.KumraL_KrakeR
40 kisi vardi ben doğum yapanlardan bildiklerimi sildim kaldi 29 .Yanlissa düzeltin:))
denedim onu da canım hastaneden beri saniyelik çıkarıyor vermeye çalışınca ya kadar geri gidiyorEnjektorle gogus ucu cikarma yontemi vardi bir dene istersen canim.
bende de çarşamba günü sancı 10'duson zamanlar insan acayip sabırsızlanıyor bir de günün geçince ve hergün 5-6 telefona hayır kardeşim doğmuyorsa ben yapayım diye cevap vermen gerekiyorsa bir de ne zaman doğacak diyorlar, sanki biliyorum da devlet sırrı gibi saklıyorum
Yanlarina tarihleri belli olanlar eklenebilir , normal bekleyende normal bekleniyor diye olbilir mesela:) ben normal bekliyorum insallah
Aa aşk olsun beni başa yazın demedimi.1.(serenity16 )
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4.Removeben
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.almilacm
8. A alcala
9.Milana firuze
10.chatlax
11. @Efsane anne
12. O Oceancan
13.5816bursa
14. @Zehra ungrms
15. A Aysse34663
16.Mervikkkk
17.justlook
18.Olivia01
19.symmm
20.Whiteandblue
21.cndyyyy
22.Miss Ness
23. P purple81
24Urmicca
25. @Sanat2017
26.Parislim
27. @Kbra nr35
28.domates
29.KumraL_KrakeR
40 kisi vardi ben doğum yapanlardan bildiklerimi sildim kaldi 29 .Yanlissa düzeltin:))
Yapcak gonullu ayni listeden devam etsin telden zor oluyor duzenlemek .Yanlarina tarihleri belli olanlar eklenebilir , normal bekleyende normal bekleniyor diye olbilir mesela:) ben normal bekliyorum insallah
Eyvaah benim sonum da senin gibi olur sanirim .Simdi bile ice çöküyor.denedim onu da canım hastaneden beri saniyelik çıkarıyor vermeye çalışınca ya kadar geri gidiyor
bana da 39. haftamdayken 1 parmak aciklik dedi sonra 40. haftayi doldurduk hala bir parmak aciklik baska acilma olmamisti bir parmak tan baska insallah sen cabuk acilirsin benim gibi 41 e kalmazsinKizlar bende vajinal muayenemi oldum. Doktorum hakikaten de isinin ehliymis bana soru soruyordu ben daha herhalde hazirlanacak vs derken parmagiyla bakiverdi. 2 parmak denedi yok 1 parmak aciklik var hazirlaniyor yavastan dedi. Kilo olcumu yapilmadi persembe yapacak pazartesi de nst . Suyuda normal dedi. Durumumuz bu
Bugün aldım soothie emzik. Daha önce wee baby ve bambino mu ne öyle bişey vermiştim emiyodu onları da ama bugun soothie emziği daha iyi aldı daha hoşuna gitti gibiAvent biberonla veriyorum dünden beri. Ayrıca dün tüm gün emzirdim bi kere mama verdim. Çok şükür bu sefer gık demeden aldı memeyi. Dr browns un temizliği kolay. zaten kaynar suya koyuyorum ben bi de likit temizleyici aldım biberon ve emzikler için. İçindeki aparatın da kendi küçük fırçası çıkıyor kutudan. Onla temizleniyor borusu canım.
Emziği uykuya dalmakta çok zorlanırsa ya da sakinleşmesi için tokken veriyorum arada. Mesela geçen topuk kanı aldılar. Delirdi resmen yawrum o anda hemen nasıl meme vereyim?verdim emziği 5dk sakinleşti ben de hemen emzirme odasına gittim sonrasında güzelce emdi. Yarım saat tutmadım pek ağzında canım. Bi süre sonra atıyor kendi zaten uykuya geçince. Ama gerçekten bebeklerin emme refleksi olduğundan rahatlamaya sakinleşmeye ihtiyaçları var ve bunun için 7/24 göğsümüz açık gezemeyiz, aralarda emzik vermek kurtarıcı oluyo. Sen ilk defa mı vericeksin yoksa başka emzik verdin mi önceden?
bende öyle düşünüyorum canım ya hdrşey normal kilo alımı çok yavaş sadece nedense.kan dolaşımı falanda güzel baktılar.minyon bir kız olucak galiba o yüzden böyle babası babannesi falanda minyon :)Bence bir sağlık problemin yoksa bebeğin seninle daha fazla kalması iyi olur , daha doğumuna çok var en azından 1 hafta daha dursun bari ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?