2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Atladıklarım varsa kusura bakmayın çok birikmiş hızlı geçtim :)
Kızlar bende doğum yaptim bugün şükür akşam 5 e doğru oldu. Normal dogum oldu ama çok sancı çektim ama iyiyiz şuan. Oğluşum yanimda uyuyor
hayırlı olsun gözünüz aydın :)

Gazımda problem yok canım bugün daha iytm şükür
Doğurdum arkadaşlar ben de çok şükür.. notmal doğdu kızım ama neler çektim neler..
hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah :)

Şükür bugün daha iyiyim yanık gibi sızlanma geçti şimdi meme yakalayamama derdiyle uğraşıyoruz elle sağım yapıp şırıngayla veriyordum şırıngaya alışınca ağzını küçücük açıyor ondan dolayıda zaten olmayan meme ucumu yakalayamıyor silikon meme ucu da cins bişey 1 tutturmak 2. Tutturamıyoruz elektrikli pompa almaya yolladım eşimi göğüslerim acıdı elle sıkıca diye. Meme ucu olmayanlar nasıl çıkarıyorsunuz

beni başa yazın 45 hafta bekleyeceğim ben
Bende bende
Benim nst cizgim oyle duz oyle duz ki sanirim filler gibi 2 sene duracak

Hadi ben yazayim goren olursa alintilasin

1. demlicaykeyfi
2. Removeben
Bende varımmm :)
Beni de yazın listeye 40 haftaya 5 gün kaldı benim kızın geleceği yok
Birde kızlar aceleci olur diyorlardı bizim kızlar bu tezi çürütüyor

Ben de ondan alıyım o zaman cnm 1 aylık olsun öyle verecem emzigi
Maşallah canım siz büyümüşsünüz artık
Neden emmiyor ki cnm biberon a mi alıştı
Denemekten vazgeçme canım mutlaka pes edip alacak hatta 1 aylık oldu artık biberon ile besleme aç kalınca mecbur alacak
Gogsune silikon uç takmayı dene cnm belki biberon a benziyor diye o şekilde alır
Yok cnm onlar gibi değil giyilmiyor karnına sarıyorsun
Doğum ve ameliyat yapmışlar a özel korse Google yazınca hemen cikiyor

Enjektorle gogus ucu cikarma yontemi vardi bir dene istersen canim.

Yanlarina tarihleri belli olanlar eklenebilir , normal bekleyende normal bekleniyor diye olbilir mesela:) ben normal bekliyorum insallah

Benide bi abla aradi dedim 1 parmak aciklik varmis aaaa o zaman 10 gune kalmaz diyor e zaten 40 haftaya 11 gun var. Neyin kahinligi ise bu

Aa aşk olsun beni başa yazın demedimi.
En son kendi ismimi siler kapatırmim listeyi kolayca

Şu an hurma kutusu önümde durmada yiyorum duramıyorum kutuyu bitircem sanırım, ama kizima günde 1 kutu bitirdim yine gelmedi.

Yanlarina tarihleri belli olanlar eklenebilir , normal bekleyende normal bekleniyor diye olbilir mesela:) ben normal bekliyorum insallah
Yapcak gonullu ayni listeden devam etsin telden zor oluyor duzenlemek .
denedim onu da canım hastaneden beri saniyelik çıkarıyor vermeye çalışınca ya kadar geri gidiyor
Eyvaah benim sonum da senin gibi olur sanirim .Simdi bile ice çöküyor.

bana da 39. haftamdayken 1 parmak aciklik dedi sonra 40. haftayi doldurduk hala bir parmak aciklik baska acilma olmamisti bir parmak tan baska insallah sen cabuk acilirsin benim gibi 41 e kalmazsin

Bugün aldım soothie emzik. Daha önce wee baby ve bambino mu ne öyle bişey vermiştim emiyodu onları da ama bugun soothie emziği daha iyi aldı daha hoşuna gitti gibi

Bence bir sağlık problemin yoksa bebeğin seninle daha fazla kalması iyi olur , daha doğumuna çok var en azından 1 hafta daha dursun bari ..
bende öyle düşünüyorum canım ya hdrşey normal kilo alımı çok yavaş sadece nedense.kan dolaşımı falanda güzel baktılar.minyon bir kız olucak galiba o yüzden böyle babası babannesi falanda minyon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…