2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki hiç emmiyor canım benim sütüm de sagmama rağmen bitti. Cisli bezi çoksa doyuyordur ama meme sıcaklığı istiyor işte ya da gazı falan varsa sancı olunca da emmek ister bebek

Kızlar ben memlekete geldim çocuğa tek başıma bakamadıgim için. Ama bu sefer de yine anneme sınır olmaya bağırmaya çağırmaya başladım. Beslenme düzeni yok cocugun. Güzelce anlatıyorum şöyle olmalı su kadar beklemeliyiz her aglamasi açlık degil mama 5 dkda bir verilmez diye ama tamam diyip sonra yine kendi bildiğini okuyor. Ben mi çok memnuniyetsizim dik kafalıyim kötü ve çocuğunu aç bırakan bir insanım yoksa diger insanlar mı laftan bir gıdım anlamayan kişiler. Gene hayatı sorgulamaya başladım. Psikiyatriye falan gidicem artik

Sen normalsin herkes manyak. Bi evlada anasindan daha fazla kimse sefkat merhamet gösteremez

Çevremizdekiler hic anlamiyor maalesef allah yardimcin olsun... onlara gore bebek sadece ac ise aglar! yahu iste bebegin kendini ifade etme sekli bu... beslenme duzeni ayri ac degil! Sonra kuralci ve yanlis bilen bizler oluyoruz... bende cok yasadim bunu maalesef kizimi yalniz birakamaz olmustum cok huysuz bir bebekti ve herkes (kv -annem) elinde biberonla geziyordu pesinde! ama ne oldu 40indan sonra azladi 3-4 ay sonra biseyi kalmadi olan benim sinirlerime olmustu... aslinda kimse olmayacak ilk donem bebekle alisana kadar ama iste desteksiz de olmuyor mecbur kaloyoruz allah yardimcin olsun

Saat 14.30 da yatis yapilacak canim ... genel istemedim ben bebegimin gelisini gormek istiyorum insallah... senin kacta?
Bnm 9da yatıs yapılcak ama 11 de amelıyata alıncak bn genel anestezı heyecan we panık oldgm ıcın ya tek bnde mi oluo gun yaklastıkca daha cok korku basıor bana sende öle misin

Sen normalsin herkes manyak. Bi evlada anasindan daha fazla kimse sefkat merhamet gösteremez

Aynen kuralcı oldu adım. Diyelim ki 60 CC icirdim çocuğa. Normalde bir daha 2 saat sonra acikmasi lazım. Hadi diyelim ki bizimki obur. Bir buçuk saat olsun. Yarım saat sonra ağlayıp etrafi emmeye başlayınca annem diyor ki
ayyy annesi cokkk acikti bu daha saati dolmadi mi! ((((
Vicdanıma oynuyor şüphe duyuyorum kendimden. Tamam diyorum bir ölçek daha hazırlıyorum çocuk annemin kucagindaysa ona veriyorum biberonu. Anneannesinden sokup alamam ver ben beslicem diye. Zorlayarak icirmeye calisiyo. İki çekip yine aglayknca bizimki, hmm gazı var dur çıkaralım da öyle tekrar icirelim diyerek evirip çevirip o fazla olan ölçeği 1 saatte iciriyo. Çocuğun ağzının kenarlarından akiyo bazen mama. Emme refleksi de tatmin olduğu için o an susuyor. annem de bunu gorup bakçocuk doydu sustu diyo.
Ya benim bildiklerim ya da büyüklerin bildikleri acayip derecede yanlissss

Ben 20 doğum yaptım 11 temmuzda cnm

Aaa hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsin inşallah nasıl gctı amelıyatın
Valla canım spinal istiyordum kan değerim 8.9 çok düşüktü. Normalde anestezi Dr u ameliyata alamam ama mecburum dedi genel olman gerekiyor bir müdahale gerekirse diye. Çok şükür rahat uyandım sıkıntı olmadi. Çok ağrım da olmadı 3. Olduğu için sanırım. Rahat yürüdüm. Oğluşum da 36+3 de 3300 Gr 50 cm dünyaya geldi çok şükür hasta bakıcıları oğlumun zamanından 9 sene önceki ebe hemşire hasta bakıcı vardı zamanda yolculuk yaptım resmrnenm Rabbime çok şükür herşey güzel geçti cnm .Darısı bekleyen bütün arkadaşlarıma insallahm

Cnm maşallah size gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bundan sonra da hersey hep böyle guzel sorunsuz gider saglık la huzurla buyusün kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…