- 4 Şubat 2017
- 570
- 363
- 103
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.901
Benimki hiç emmiyor canım benim sütüm de sagmama rağmen bitti. Cisli bezi çoksa doyuyordur ama meme sıcaklığı istiyor işte ya da gazı falan varsa sancı olunca da emmek ister bebekİyi bari canım sevindim almasına. Rahat edersin en azından. Çok sık olmasa da arada kullanmak kurtarıcı oluyor cidden. Bu arada senin bebeğin emmesi nasıl? Bu gün 2kere mama verdim ve her istediğinde emzirdim. Doymuyor gibi ya. Az emiyor uyuyor yatırıyorum 15dk sonra uyanıyor ağzını açıp aranıyor. Doğru dürüst kapatamadım bu gün göğüslerimi resmen. Böyle olunca da uykusunu alamıyor. Napcamı şaşırdım iyice...
Saat 14.30 da yatis yapilacak canim ... genel istemedim ben bebegimin gelisini gormek istiyorum insallah... senin kacta?Aynı günüz bnmde 17.07.2018 saat kacda grıorsun bıde genel anestezi mi?symmm
Kızlar ben memlekete geldim çocuğa tek başıma bakamadıgim için. Ama bu sefer de yine anneme sınır olmaya bağırmaya çağırmaya başladım. Beslenme düzeni yok cocugun. Güzelce anlatıyorum şöyle olmalı su kadar beklemeliyiz her aglamasi açlık degil mama 5 dkda bir verilmez diye ama tamam diyip sonra yine kendi bildiğini okuyor. Ben mi çok memnuniyetsizim dik kafalıyim kötü ve çocuğunu aç bırakan bir insanım yoksa diger insanlar mı laftan bir gıdım anlamayan kişiler. Gene hayatı sorgulamaya başladım. Psikiyatriye falan gidicem artik
Çevremizdekiler hic anlamiyor maalesefKızlar ben memlekete geldim çocuğa tek başıma bakamadıgim için. Ama bu sefer de yine anneme sınır olmaya bağırmaya çağırmaya başladım. Beslenme düzeni yok cocugun. Güzelce anlatıyorum şöyle olmalı su kadar beklemeliyiz her aglamasi açlık degil mama 5 dkda bir verilmez diye ama tamam diyip sonra yine kendi bildiğini okuyor. Ben mi çok memnuniyetsizim dik kafalıyim kötü ve çocuğunu aç bırakan bir insanım yoksa diger insanlar mı laftan bir gıdım anlamayan kişiler. Gene hayatı sorgulamaya başladım. Psikiyatriye falan gidicem artik
Niye öyle bişey yaptın krem sür mutlakaKabukları nasıl kaldırdın tutup cektın mı bn elımle surttum dokulur belkı dıe de cok acıo degısık bsy ya
Bnm 9da yatıs yapılcak ama 11 de amelıyata alıncak bn genel anestezı heyecan we panık oldgm ıcın ya tek bnde mi oluo gun yaklastıkca daha cok korku basıor bana sende öle misinSaat 14.30 da yatis yapilacak canim ... genel istemedim ben bebegimin gelisini gormek istiyorum insallah... senin kacta?
bılmıorm kı sızınkı öle degıl mı bnmkı mı anormal normal mı cozemedm gumus kapakları koyuyorm dewamlıNiye öyle bişey yaptın krem sür mutlaka
Korkularını yen artk canım. Melek geliyo melekBnm 9da yatıs yapılcak ama 11 de amelıyata alıncak bn genel anestezı heyecan we panık oldgm ıcın ya tek bnde mi oluo gun yaklastıkca daha cok korku basıor bana sende öle misin
Gümüş kapak mı nereye koyuyosun anlamadımBılmıorm
bılmıorm kı sızınkı öle degıl mı bnmkı mı anormal normal mı cozemedm gumus kapakları koyuyorm dewamlı
Sen normalsin herkes manyak. Bi evlada anasindan daha fazla kimse sefkat merhamet gösteremez
Aynen kuralcı oldu adım. Diyelim ki 60 CC icirdim çocuğa. Normalde bir daha 2 saat sonra acikmasi lazım. Hadi diyelim ki bizimki obur. Bir buçuk saat olsun. Yarım saat sonra ağlayıp etrafi emmeye başlayınca annem diyor kiÇevremizdekiler hic anlamiyor maalesefallah yardimcin olsun... onlara gore bebek sadece ac ise aglar! yahu iste bebegin kendini ifade etme sekli bu... beslenme duzeni ayri ac degil! Sonra kuralci ve yanlis bilen bizler oluyoruz... bende cok yasadim bunu maalesef kizimi yalniz birakamaz olmustum cok huysuz bir bebekti ve herkes (kv -annem) elinde biberonla geziyordu pesinde! ama ne oldu 40indan sonra azladi 3-4 ay sonra biseyi kalmadi olan benim sinirlerime olmustu... aslinda kimse olmayacak ilk donem bebekle alisana kadar ama iste desteksiz de olmuyor mecbur kaloyoruz allah yardimcin olsun
Korkularını yen artk canım. Melek geliyo melek
Ameliyattan mi korkuyosun bebeğe yetememek falan mı?Azcık su sendekı cesaretten bana yolla kuzum bn hastaneye gırerken baslarım aglamaya nasıl gccek o gun bn bılemıorm walla
Ben 20 doğum yaptım 11 temmuzda cnm1.(@serenity16 )
2. @Afilim92
3. @demlicaykeyfi
4.Removeben
5. @minaaaako
6. @Alevce7
7. @almilacm
8. @alcala
9. @Milana firuze
10. @chatlax
11. @Efsane anne
12. @Oceancan
13.5816bursa
14.ZK_ASK
15. @Aysse34663
16. @Mervikkkk
17. @justlook
18. @kutsal gorev askina
19.symmm
20.Whiteandblue
21. @cndyyyy
22. @Miss Ness
23. @purple81
24 @Urmicca
25. @Sanat2017
26.Parislim
27. @Kbra nr35
28. @domates
29. @KumraL_KrakeR
40 kisi vardi ben doğum yapanlardan bildiklerimi sildim kaldi 29 .Yanlissa düzeltin:))
İnstagramda varya canım silverette markasının meme ucu yaralarına konuyor gumus kapaklar onlardan aldım dur resmını yuklıyım belkı öle hatrlarsnGümüş kapak mı nereye koyuyosun anlamadım
Ameliyattan korkuormAmeliyattan mi korkuyosun bebeğe yetememek falan mı?
Aaa hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsin inşallah nasıl gctı amelıyatınBen 20 doğum yaptım 11 temmuzda cnm
Valla canım spinal istiyordum kan değerim 8.9 çok düşüktü. Normalde anestezi Dr u ameliyata alamam ama mecburum dedi genel olman gerekiyor bir müdahale gerekirse diye. Çok şükür rahat uyandım sıkıntı olmadi. Çok ağrım da olmadı 3. Olduğu için sanırım. Rahat yürüdüm. Oğluşum da 36+3 de 3300 Gr 50 cm dünyaya geldi çok şükür hasta bakıcıları oğlumun zamanından 9 sene önceki ebe hemşire hasta bakıcı vardı zamanda yolculuk yaptım resmrnenm Rabbime çok şükür herşey güzel geçti cnm .Darısı bekleyen bütün arkadaşlarıma insallahmAaa hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsin inşallah nasıl gctı amelıyatın
Cnm maşallah size gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bundan sonra da hersey hep böyle guzel sorunsuz gider saglık la huzurla buyusün kuzuValla canım spinal istiyordum kan değerim 8.9 çok düşüktü. Normalde anestezi Dr u ameliyata alamam ama mecburum dedi genel olman gerekiyor bir müdahale gerekirse diye. Çok şükür rahat uyandım sıkıntı olmadi. Çok ağrım da olmadı 3. Olduğu için sanırım. Rahat yürüdüm. Oğluşum da 36+3 de 3300 Gr 50 cm dünyaya geldi çok şükür hasta bakıcıları oğlumun zamanından 9 sene önceki ebe hemşire hasta bakıcı vardı zamanda yolculuk yaptım resmrnenm Rabbime çok şükür herşey güzel geçti cnm .Darısı bekleyen bütün arkadaşlarıma insallahm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?