2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ameliyattan korkuorm
Ay nolcak en kolay kısmı o. Olduğun yerde yatcaksin ve senden önce belki bin kez aynı ameliyatı yapmış olan Dr tekrar bir ameliyat daha yapacak. Bebisini güzelce alıp orayı onarıp seni odana yollayacak. İyileşme sürecine gireceksin. 3 gün sonra kendini çok daha iyi hissediyo olacaksın inşallah. Sonra bizi gibi bebek öyle ağlıyor böyle uyanmiyor vay efendim sarılık değeriydi sütümdü kayinvalideydi dert yancaksin burda. Bu nasıl bir avutma bilemedim ama

Gecen hafta sapsari renkli uzayan akinti gelmisti ayni yumurtalam gunundeki gibi. Bugun aynisi yine geldi. Artik sorgulamıyorum nişan gelmisse kan niye yoktu diye dusundum gecen ama demek ki nisanda degildi. O zaman buda degil.

Genel anestezı alcam bnde ama cok korkuorm ılk defa amelıyat olcam sen södı böle anlatınca bı nebze rahatladım ama tabı herkesın bunyesı farklı korkulcak bsy warmı tawsıyen falan?

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün kavuşmuşsun sen de bebisine

Bana ptesı son gun tekrar bu awutmalardan ıstıorum yrın bu gazla amelıyata grebılırım bıle

Gecen hafta sapsari renkli uzayan akinti gelmisti ayni yumurtalam gunundeki gibi. Bugun aynisi yine geldi. Artik sorgulamıyorum nişan gelmisse kan niye yoktu diye dusundum gecen ama demek ki nisanda degildi. O zaman buda degil.
Nisan pek bir şey ifade etmiyor bildiğim kadarıyla yani çok yoğun bir şekilde kan yoksa doğumdan iki hafta önce bile gelebiliyormis. E zaten iki hafta icinde
Doğuracağını da biliyoruz. Bu şey gibi karnım aşağı düştü yakında dogurcam gibi.

Genel anestezı alcam bnde ama cok korkuorm ılk defa amelıyat olcam sen södı böle anlatınca bı nebze rahatladım ama tabı herkesın bunyesı farklı korkulcak bsy warmı tawsıyen falan?
İkinci genelim cnm inan sana een büyük tavsiyem sıfır stresle git. Nasıl uyursan öyle uyanırsin. Dua oku mutlu huzurlu uyu huzurlu uyan. Ben iki genelde de huzurlu uyudum öylede uyandım. Ne kadar pozitif olursan hayatın dönüşü o kadar pozitif oluyor.

Uyuyamayanlara bende katıldım.kızlar dun bebeğime spinal ile kavustum.acıkcası agrılar beni yordu.benim ağrı eşiğimde düşük galiba.ama bebekle bu halde tam olarak ilgilenememek cok üzücü oluyo.bizim hastane 1 gece tutup cıkarıyo bide.sütüm var ama gögüs ucum kotu bebeğimde emmeye meraklı ama tam tutamıyo gogsumu.ne zormus kızlar bu emzirme işi.daha şimdiden yara oldu gibi gögüslerim.ucunu tutamıyo die silikon gogus ucu aldık ama almasaydık daha mı iyiydi bilemiyorum.bebek bu ucla hava yutuyo birde buna alışınca memeyi almak daha zor geliyo galiba.henüz mama vermedik ama.pztsi doktor kontrolu var ozaman doktor solicek dediler.bu gece huysuz baya ama gazdan mı yoksa ac mı anlamıyorum.dunyanın en gusel ve en zor şeyiymiş anne olmak

Ah canim inan ayni. Gogus yaralarindan hic istedigim gibi emziremiyorum. 5 gun annem kaldi. Her gikta bu cocuk ac emzir diye diye sisirdi beni. Her emzirme benim icin aci seansi nasil emzireyim 10 dkda bir. Zaten uzuluyorum.

Aynennn canm benmde belim koptu bide biberon ve sagma aletini yikamaktan oldumm. Gerci artk sagmamaya basladm bugunden itibaren ama cok yorucuyduu
Valla sorma ya yıkaması haşlaması derken vakit alıyorç bol sütümün olacağı günü iple çekiyorumm.

Sen nasıl bitirdin sağmayı canım kaç günlük oldu bebiş? Maşallah ...

Analı babalı büyüsün bebeğin canım gazsız bol sütlü günleriniz olsunn

Ben her gece ha uyudu ha uyuyck derken kendim uyuyana kadar inanmıyorum uyuduğuna bebeğimin :)

Analı babalı büyüsün bebeğin canım gazsız bol sütlü günleriniz olsunn

Ben her gece ha uyudu ha uyuyck derken kendim uyuyana kadar inanmıyorum uyuduğuna bebeğimin :)

Bu gece bizimkide bi huysuzlanıyo.demin uyandı 5-10 dk emdi emmedi uyudu.gazını cıkarmaya calıs yerine koy.40 dk oldu.şimdi gene mızmızlanıyo.eşimde horul horuldunde gece hiç uyuyamadı hastanede benle ilgilenmekten oğlumuzla ilgilenmekten.biraz uyusun diorum bari.
Beni zaten uyku tutmuyo 2 gundur.2 damla sütüm var oda gitcek die korkuyorum.bide katı gida yok dedi doktor birkaç gun.bole sut gelir mi ki sadece corba yoğurt ile.

Kızlar sütünüz ne zaman çoğalmaya başlıyo peki? Hastanede hemşireler 3-4 gun dedi ama doğrumu?

Kabukları nasıl kaldırdın tutup cektın mı bn elımle surttum dokulur belkı dıe de cok acıo degısık bsy ya
Ben mecbur kaldım canım süt gelmiyordu gögüslerim şişti korktum, hastaneye gitsem kabukları orda da alıyorlarmş. Bebek emdikce zeytinyağı sürdüm yumuşuyor sonra minik minik kopardım.
Sen şu an bol krem sür geçer canım kaldırma durduk yere.

Eskiler ne yazık ki böyle canım onlarda kötü niyetli değil ama bizi anlamıyorlar. Sen ısrarla hayır de illa kabullenecektir.

Sulu gıdalar sütünü artırır canım ondan demiş olabilirler. Ben hastaneden çıkınca normal beslenmeme devam ettim tabi o süt yapar bu gaz yapar dışında.
Sütünde emzirdikce artacak canım sık sık emzir damla damlada olsa pes etme.

Bana o karin dusmeyi diyeli de 1 ay oldu zaten. Nisanda tek sorun nisan sonrasi su sizmasi olmasi. E bugun suya bakildi normaldi zaten

Benim gitttigim iki ozel hastane varfi kizlar. Dogumu düşündüğüm doktor cok iyi cok saygili lakin tibbi olarak bilgi vermiyor. Mesela dogum nasil anlarim diyorsun o belli eder kendini diyor. Ama digeri tam aksine tek tek her ultrason anini anlatiyor her ihtimali somuclarini anlatiyor. Bak kendi doktorum gecen hafta baktim bi daha bakmanin anlami yok dedi bakmadi ama bebek zaten iri belki 4 kg oldu yada olacak belki bugun suniyle dogursam normal dogurma şansım var niye bakmadi ki? Diger doktora en son 1 bucuk ay once gitmisiz buda 3. Gidis olacak toplamda. Esim yarin gidelim hem aciklik hakkinda duzgunce yorum alalim hem kiloya baksin bizde karar verelim diyor. Sizce de mantigim dogru degil mi? Persembe bakacagim kiloya daha 38+3 sün dedi. Bebek en sin 3600 du. Baksaydi ve gorseydik ki bebek mesela 3900 o zaman suniyle dogurabilirdim bugün. Ama o taa persembe gel dedim bebekler günlük minimum 20 gram aliyormus bu haftalarda. 6x20 kafadan 120 gram eklenecek minimum . Amann kafamiz karıştı iste. Esimde 50 lira icin degmez gidelim dedi tamm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…