2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 3 kere yapabiliyorum ama seninle aynı sıkıntılardan dolayı yapamıyorum bende de k.v. var ve evde yemek vs. Hep bir koşturmam oluyor. Sabah 7 de öğlen ve gece sağım yapıyorum.

Yaa bende o yüzden yetistiremiyordum ikili pompa aldım ama tekli kullanarak iki seferde bir yıkıyordum ama steril makinasına da koyuyorum derken iş uzuyor bende buzdolabında bekletirim bir süre.

Üzülme cnm bunun için sütun yetmiyorsa tabi ki vereceksin bu senin elinde olan bişey değil ki..
Bol bol su iç günde 3 lt yi bulsun
Ve rezene çayı
Emzirme kampına gir hatta sütun daha çabuk çoğalır her fırsatta emzir bebeği cnm

Yaa bende o yüzden yetistiremiyordum ikili pompa aldım ama tekli kullanarak iki seferde bir yıkıyordum ama steril makinasına da koyuyorum derken iş uzuyor bende buzdolabında bekletirim bir süre.
Ben steril aletine koyuyorum genelde ama bazen sadece sudan geçirip kullandığım da oluyor biberonlarıda aynı şekilde.Aşırı titizlenme olamıyor ikizlerde yada ben biraz rahatım :)

Kızlar bebeğinizi Nasıl uyutuyorsunuz ??

Bazen memede uyuyor yatağa alıyorum 10dk sonra uyanıyor. Bazen 1saate yakın pış pış yapıyorum kucağında yada yatakta. Dalamıyor uykuya. Gözünden uyku aksada. Bu sefer uykusu az oluyor beslenme saati yaklaşıyor çünkü. Ninni vs açıyorum ama etkili olmuyor.
Hep böyle memede kısa uykular yada kucakta saatlerce pış pışla mı uyuyacak !??

Canm sen mama veriyormuydn bebeğine?? Ben iki göğsümü emziryrm üstüne mama veriyorum uykuya ancak geçiyor. Yani karnı tam doymadan uyumuyr belki seninkide öyledir

Günaydın kızlarr. Son 4 gün hala doğurmadım
Süt sağım makinelerini hepiniz önceden mi almıştınız kızlar ben doğumdan sonra alırım diye almamıştım ama en önemli ihtiyaçmış sizden okuduğuma göre hemen alayım mı? Birde süt gelmezse mamayı hemşireler mi veriyor hastaneden yoksa yönlendiriyorlar biz mi alıyoruz

Kızlar bebeğin göbeği kanamış boyle olanlar vardı sanki ne dedı doktor korkulacak bir şey var mı acaba şimdi kurumuş ama doktora götürelim mi

Bende de iki pompa var ama aynı sen gibi iki de bir kullanımda yıkıyordum..dolaba koyucam en güzeli akşam toptan yıkarım yine..sterilizasyon makinesine koyuyorum bende.

Kızlar rahmimin içi acıyo resmen nefesimi kesiyo sondadan dolayı mı olmuştur bu çok fena ya dikiş ağrısı üstüne şimdide bu 2.ağrı kesiciyi yaptrdm hâlâ içim acıyo
kaçıncı günün canım benimde 3 4 gün çok kötüydü ağrı kesici iç 1 2 güne azalacak inşallah

Ben sonradan aldım pompayı memeyi yakalayamayınca
Kızlar bebeğin göbeği kanamış boyle olanlar vardı sanki ne dedı doktor korkulacak bir şey var mı acaba şimdi kurumuş ama doktora götürelim mi
bizimkide kanıyor gazlı bez koyuyorum üstüne hep lekeli oluyor ama akıntı şeklinde değil sürtünmeden leke olmuş gibi kuru leke yani eniştem aile hekimi dün ona gösterdim normal bişey yok dedi

2-3 gün kontrol edin canım geçmezse k vitamini iğnesi vuruyorlar .özelde de acilden giriş yaptırıp bedava vurdurabilirsiniz.

Insallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini, ben süt sağma makinesini hastaneden çıktıktan sonra aldım mecbur kaldım çünkü benim ikizler güçlü ememiyordu memeyi boşaltmak için makine şarttı. Mamayı ben istemeden her emzirme sonrası hemşireler getirdi hep ben çıkarken yanıma bir kutu aptamil bile vermişler eve gelince gördüm.

Dün ilk günümdü işte amelıyattan 4te çıktım 1 gün olmadı daha. İnşallah toparlarım canım biran evvel

Hanımlar sezaryen sonrası süt ne zaman gelir bugün akşam eve çıkacağım dr bugün banyo yapabileceğimi söyledi sıcak su torbası vs tutsam işe yarar mı

Doguran anmisler hafiften bir bel agrim var buna eslik eden baska bisey yok, bu agrida oyle cok siddetli bisi degil,normal dogum sancisida hafifmi basliyor boyle yoksa direk hissettiriyormu kendini ve illa nisan veya su ile birliktemi olmasi lazim, benm oglumda suyum gelmisti ama ne agri ne sizi ne acilma hic biseyim yoktu. Simdi belki farkli olur diye herseyi dusunuyorum, hayirlisiyla bi doguraydik..
Not: doguramayangillerden Miss Ness

Hanımlar sezaryen sonrası süt ne zaman gelir bugün akşam eve çıkacağım dr bugün banyo yapabileceğimi söyledi sıcak su torbası vs tutsam işe yarar mı
Öncelikle hayırlı olsun bebişin Allah bağışlasın.
Banyo yaparken göğüslere masaj yaparsan faydası olur sanırım ilk banyodan sonra süt geliyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…