2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mamaya ilk doğduğu günden başladık sütüm yoktu ilk günler ve bebegim kuvezdeydi. Şimdi sütüm geliyo ama bugün 3. Gün hâlâ kaka yapmadi

Ay bende sana yazıcakdım ruyamda doğuma gitdiğni gördüm. Ama sen hala buralardasın.
Bende bir yanda sinirleniyorum günlermiz belirtilermiz yakindi ben onunla ayni gün doğuracakdım diye falan abuk sabuk ruyalar. Bide bunun haberni Afilim92 yazıp söylüyor.
Sanirim biz doğuramiycaz boyle hamiş hamiş kalıcaz.

Canım yanlışlık oldu sanırım. Ben uyanıkken böyle bir baskı yapılmadı ve aynı hastane ve Dr da ikinci sezeryanimi oldum herseyim cok güzeldi ve ameliyattan çıkışa kadar sürecim cok keyifliydi. Bütün hasta bakıcıları ilk oğlumda ki bakıcılardi. Ameliyathane ekibine bile baklava aldim ki kendileriyle yarım saat Dr u bekledik bol resim çekildik ve sohbet ettik. Dr umda eşim çiçek ve çikolata yaptırmıştı doğum sonrası götürmek için. Hasta bakıcılari hiç yormadan 3. Sezeryanimdi ve cok rahat yürüdük emzirdik hiç sıkıntı yaşamadık tecrübe tabi 2 çocuktan sonra. Erken doğdu cok şükür sıkıntı yaşamadık. Rabbim bekleyen herkesi bir avazda kurtarsın inşallah.

Günaydın herkese. Doğum yapan arkadaşların gozunuzaydinncnm olsun. Yapacak olanlara da Rabbim yardım etsin.

Benim feci boynum tutuldu sizde de oldu mu arkadaşlar ne iyi gelir ki

Canim ilk aylar bebekler kabiz olmazmiş 5 güne kadar normalmiş. Bide ben kızıma dr humana anti colic Vermemi söyledi bebekde gaz yapmiyor gercekden daha once denedinmi? Dr sor dene isdersen.
Canim. Benim bebegimde 2 gündür kakasini yapmiyor bugün 3. Gün 5 güne kadar yapmamasi normal mi yani

Afilim92 canım yazdıklarını yrni okuyabildim. Biz çok zor zamanlar geçiriyoruz lohusa psikolojisi gerçekten zor. Şimdi dönüp bakıyorum da hakikaten bazen etrafımdaki insanlara gereksiz yere kızıp kırdığım olmuş tabi onların da beni. Özellikle eşimi anlamamisim. Onlsr da bizim kadar stres oluyor bizim uzuldugumuzu görüyorlar bebeğe de üzülüyorlar bir yandan babalık sevinci bir nevi onlar da lohusa. Bu bir kaç ay geçtiğinde birbirimizin yüzüne bakabilecek sözler söyleyin anlayış gösterin mümkün olduğu kadar aliganlkklari at bir kenara

Canim. Benim bebegimde 2 gündür kakasini yapmiyor bugün 3. Gün 5 güne kadar yapmamasi normal mi yani
Canim bu videoyu baştan sona izle lütfen, cok yararli bilgi edineceksin eminim.
Bu dr yorumlarını ve videolarni cok mantikli buluyorum. Bana cok doğru geliyor izlersen yardımı dokunur berlki. Fizyolojık kabizlikdanda bahs ediyor.

Hanımlar sezaryen sonrası süt ne zaman gelir bugün akşam eve çıkacağım dr bugün banyo yapabileceğimi söyledi sıcak su torbası vs tutsam işe yarar mı
Hayırlı olsun canım kavusmussunuz maşallah. Belli olmaz ne zaman geleceği şuanda var aslında ama ne zaman artacağı senin kanallarını ne kadar hızlı açacağına bağlı. Sıcak su masaj biraz hızlandırır. Bol su, humana çayları falan da öyle. Eğer bebek ememiyorsa mutlaka sagip sütünü boşaltman lazım ki yeni süt üretilsin. Bir hafta kadar falan az az gelir sütün ama bebeğinin midesi de küçücük zaten. Her fırsatta emzirmeye çalış kasları gelişsin cocugun

Tamam canım Sağol
Umarım bir faydası dokunmuşdur aklindaki sorulara cavap olmuşdur. İnsan isder isdemez bebeğini ağlarken görmeye dayanamiyor dili yoki söylesin bu yüzden ağliyorum bu yüzden rahatsızım. Annelik hem cok güzel hemde cok zor.

Kızlar rahmimin içi acıyo resmen nefesimi kesiyo sondadan dolayı mı olmuştur bu çok fena ya dikiş ağrısı üstüne şimdide bu 2.ağrı kesiciyi yaptrdm hâlâ içim acıyo
Zehra canm çok mutlu oldum Allah'ım analı babalı büyütsün hayırlı olsun bebeğin :) ağrın olacaktır kolay değil çünkü ama geçecek bı kaç güne inşallah dikkat et dikişlerini zorlayacak şeylerden kaçın. Süt konusundada sütüm yok cümlesini aklına bile getirme . Bu günlerde en çok duyacağın o klasik cümleyi söylüyorm "emzirdikce sütün gelir." Gerçekten bu böyle eve gittiğinde dusunu alırken sıcak suyu tutarak göğüslerini ov gelecek sütün . Oğlunun aç kalmaması için önce emzir sonra mama ver gogusten doyduğu sanarlarmis o şekilde :) umarım çabuk toparlanirsin :)

Dayanamayıp forumunuza dalmam

Bende çıkınca aldırayım ozaman canım
Amin canım inşallah. Bende sonra alayım ozaman yada yarın çarşıya çıkarsam ebebekten bakayım. Onlar destek sağlıyprsa iyiymiş ozaman canım hastane yanında eczane var ama telaş olmasın acil gerekirse falan. Çok sağol
O bel ağrılarını kaç gündür çekiyorum canım ama hiç bir belirti yok

Ay aklımdaydı valla yazcaktm bizm topiğe ama iyi oldğm haberini böyle ağrı sızılarımı değil :)) iyi oldu gelip yazdığn çok sağol canım biraz daha iyi yürüyebiliyorum şimdi dediğin gibi önce göğsüm sonra mama :) bugun akşama duş alacağm inşallah elimden geleni yapacağm :) şükür kavuşturana dün çok ağladım sabaha karsı 6da uyu 8de uyan ağrı sancı hiç bişeyin önemi yok ıh dese azcık miyavlasa hemen kalkıp bakıyorum napıyo diye canından can başka duyguymuş :)

Allah razı olsun canım evet kavuştuk bin şükür. Elimden geldiği kadar göğsümü veriyoruz bugun az daha iyiym hele biraz daha toparlanayım o zaman daha çok çabalayacağım çok teşekkür ederim♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…