- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.301
gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini :)Dün ilk günümdü işte amelıyattan 4te çıktım 1 gün olmadı daha. İnşallah toparlarım canım biran evvel
Mamaya ilk doğduğu günden başladık sütüm yoktu ilk günler ve bebegim kuvezdeydi. Şimdi sütüm geliyo ama bugün 3. Gün hâlâ kaka yapmadiMamaya ne zaman başladın? Bir de huzursuzluk var mı bebeğinde? Bazen geç yapması sorun olmuyor eğer kakasının kıvamı da normalse sorun olarak degerlendirmiyor doktorlar. Ama mamaya yeni basladinsa bebeğinde kakadn dolayı huzursuzluk varsa ve kakanin kıvamı katı ise o zaman çözüm araman gerekcek
Ay bende sana yazıcakdım ruyamda doğuma gitdiğni gördüm. Ama sen hala buralardasın.
Canim bunu düşünüp dua etmen yeter canim.Sağol canım sende bi avazda kurtul inşallah amelıyatta tek tek sayamadım kulupteki kızlar dedm dua ederken:))
Canım yanlışlık oldu sanırım. Ben uyanıkken böyle bir baskı yapılmadı ve aynı hastane ve Dr da ikinci sezeryanimi oldum herseyim cok güzeldi ve ameliyattan çıkışa kadar sürecim cok keyifliydi. Bütün hasta bakıcıları ilk oğlumda ki bakıcılardi. Ameliyathane ekibine bile baklava aldim ki kendileriyle yarım saat Dr u bekledik bol resim çekildik ve sohbet ettik. Dr umda eşim çiçek ve çikolata yaptırmıştı doğum sonrası götürmek için. Hasta bakıcılari hiç yormadan 3. Sezeryanimdi ve cok rahat yürüdük emzirdik hiç sıkıntı yaşamadık tecrübe tabi 2 çocuktan sonra. Erken doğdu cok şükür sıkıntı yaşamadık. Rabbim bekleyen herkesi bir avazda kurtarsın inşallah.Whiteandblue Afilim92 S Shezofren88 kızlar doğum sonrası kanama miktarını kontrol etmek için karna bastırıyorlar aslında rahme bastırıyorlar nasıl kanama yapıyor diye. Sizin biraz fazla sert davranmış sanırım ya da spinalin etkisi geçince bastırmış yoksa siz uyuşukken bakıyorlar kanamaya. Hatta bana rahim göbek deliğinin orda oluyor en başta kendin de ov dedi ovdum ben baya uyuşukluk geçene kadar. Gerçekten doğum yapacağınız hastanenin ebeleri çok önemli. Ben çıkarken gidip hepsne teşekkür ettim hediye verdim. Emzirmede de diğer isteklerimde de gece gündüz hiç durmadan yardım ettiler. Ve çok başarılılardı. 2 gece kaldım ve memeyi tutturamıyordum ilk gece sabırla her çağırışında gelip tutturmama yardım ettiler. Mantığını anlattılar. Meme ucu bebeğin damağına değmeliymiş yakalaması için. Hepsine minnettarım. Allah razı olsun onlardan da doktorumdan da. Doktoruma da en güzel hediyeyi alacağım 40 ımdan sonra muayeneye giderken götüreceğim.
Cnm yeni gördüm mesajını Dr seçiliyordu kendim hafif hissediyordumSanci nst de mi çıkıyordu yoksa hissediyor muydun?inan bnde suan cok kotuyum sabah olsa direkt doktruma gidicem
Canim. Benim bebegimde 2 gündür kakasini yapmiyor bugün 3. Gün 5 güne kadar yapmamasi normal mi yaniCanim ilk aylar bebekler kabiz olmazmiş 5 güne kadar normalmiş. Bide ben kızıma dr humana anti colic Vermemi söyledi bebekde gaz yapmiyor gercekden daha once denedinmi? Dr sor dene isdersen.
Canim. Benim bebegimde 2 gündür kakasini yapmiyor bugün 3. Gün 5 güne kadar yapmamasi normal mi yani
Hayırlı olsun canım kavusmussunuz maşallah. Belli olmaz ne zaman geleceği şuanda var aslında ama ne zaman artacağı senin kanallarını ne kadar hızlı açacağına bağlı. Sıcak su masaj biraz hızlandırır. Bol su, humana çayları falan da öyle. Eğer bebek ememiyorsa mutlaka sagip sütünü boşaltman lazım ki yeni süt üretilsin. Bir hafta kadar falan az az gelir sütün ama bebeğinin midesi de küçücük zaten. Her fırsatta emzirmeye çalış kasları gelişsin cocugunHanımlar sezaryen sonrası süt ne zaman gelir bugün akşam eve çıkacağım dr bugün banyo yapabileceğimi söyledi sıcak su torbası vs tutsam işe yarar mı
Tamam canım SağolCanim bu videoyu baştan sona izle lütfen, cok yararli bilgi edineceksin eminim.
Bu dr yorumlarını ve videolarni cok mantikli buluyorum. Bana cok doğru geliyor izlersen yardımı dokunur berlki. Fizyolojık kabizlikdanda bahs ediyor.
Umarım bir faydası dokunmuşdur aklindaki sorulara cavap olmuşdur. İnsan isder isdemez bebeğini ağlarken görmeye dayanamiyor dili yoki söylesin bu yüzden ağliyorum bu yüzden rahatsızım. Annelik hem cok güzel hemde cok zor.Tamam canım Sağol
Zehra canm çok mutlu oldum Allah'ım analı babalı büyütsünKızlar rahmimin içi acıyo resmen nefesimi kesiyo sondadan dolayı mı olmuştur bu çok fena ya dikiş ağrısı üstüne şimdide bu2.ağrı kesiciyi yaptrdm hâlâ içim acıyo
Bende çıkınca aldırayım ozaman canımkaçıncı günün canım benimde 3 4 gün çok kötüydü ağrı kesici iç 1 2 güne azalacak inşallah
Ben sonradan aldım pompayı memeyi yakalayamayınca
bizimkide kanıyor gazlı bez koyuyorum üstüne hep lekeli oluyor ama akıntı şeklinde değil sürtünmeden leke olmuş gibi kuru leke yani eniştem aile hekimi dün ona gösterdim normal bişey yok dedi
Amin canım inşallah. Bende sonra alayım ozaman yada yarın çarşıya çıkarsam ebebekten bakayım. Onlar destek sağlıyprsa iyiymiş ozaman canım hastane yanında eczane var ama telaş olmasın acil gerekirse falan. Çok sağolInsallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini, ben süt sağma makinesini hastaneden çıktıktan sonra aldım mecbur kaldım çünkü benim ikizler güçlü ememiyordu memeyi boşaltmak için makine şarttı. Mamayı ben istemeden her emzirme sonrası hemşireler getirdi hep ben çıkarken yanıma bir kutu aptamil bile vermişler eve gelince gördüm.
O bel ağrılarını kaç gündür çekiyorum canım ama hiç bir belirti yokDoguran anmisler hafiften bir bel agrim var buna eslik eden baska bisey yok, bu agrida oyle cok siddetli bisi degil,normal dogum sancisida hafifmi basliyor boyle yoksa direk hissettiriyormu kendini ve illa nisan veya su ile birliktemi olmasi lazim, benm oglumda suyum gelmisti ama ne agri ne sizi ne acilma hic biseyim yoktu. Simdi belki farkli olur diye herseyi dusunuyorum, hayirlisiyla bi doguraydik..
Not: doguramayangillerdenMiss Ness
Ay aklımdaydı valla yazcaktm bizm topiğe ama iyi oldğm haberini böyle ağrı sızılarımı değil :)) iyi oldu gelip yazdığn çok sağol canım biraz daha iyi yürüyebiliyorum şimdi dediğin gibi önce göğsüm sonra mama :) bugun akşama duş alacağm inşallah elimden geleni yapacağm :) şükür kavuşturana dün çok ağladım sabaha karsı 6da uyu 8de uyan ağrı sancı hiç bişeyin önemi yok ıh dese azcık miyavlasa hemen kalkıp bakıyorum napıyo diye canından can başka duyguymuş :)Zehra canm çok mutlu oldum Allah'ım analı babalı büyütsünhayırlı olsun bebeğin :) ağrın olacaktır kolay değil çünkü ama geçecek bı kaç güne inşallah dikkat et dikişlerini zorlayacak şeylerden kaçın. Süt konusundada sütüm yok cümlesini aklına bile getirme . Bu günlerde en çok duyacağın o klasik cümleyi söylüyorm "emzirdikce sütün gelir." Gerçekten bu böyle eve gittiğinde dusunu alırken sıcak suyu tutarak göğüslerini ov gelecek sütün . Oğlunun aç kalmaması için önce emzir sonra mama ver gogusten doyduğu sanarlarmis o şekilde :) umarım çabuk toparlanirsin :)
Dayanamayıp forumunuza dalmam
Allah razı olsun canım evet kavuştuk bin şükür. Elimden geldiği kadar göğsümü veriyoruz bugun az daha iyiym hele biraz daha toparlanayım o zaman daha çok çabalayacağım çok teşekkür ederim♡Hayırlı olsun canım kavusmussunuz maşallah. Belli olmaz ne zaman geleceği şuanda var aslında ama ne zaman artacağı senin kanallarını ne kadar hızlı açacağına bağlı. Sıcak su masaj biraz hızlandırır. Bol su, humana çayları falan da öyle. Eğer bebek ememiyorsa mutlaka sagip sütünü boşaltman lazım ki yeni süt üretilsin. Bir hafta kadar falan az az gelir sütün ama bebeğinin midesi de küçücük zaten. Her fırsatta emzirmeye çalış kasları gelişsin cocugun
Sağol canım sağlık sıhhatle hayırlıca kavuşun inşallah♡ZK_ASK cnm gozun aydin saglicakla buyusun bebisin darisi bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?