2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Milana firuze canım sen ilk bebeğini kaç hafta kaç günlükken doğurmuştun? Doğum kendi mi başladı yoksa suni sancıyla mı?
Ben ilk doğumum kendiliğinden başlamayınca dr 40+5 günlükken cağırdı ve hastaneye yatıracakdı ondan önce kulanmam için bir fitil vermişdi cok hatırlamıyorum neydi. Gitdim Acıklığa bakıldı bebeğin kalp atışlarına ve 2 cm acıklık ila yatişmi yapdı bebek sürekli takıp edilmeli diye, yani acıklık olmasada yatiş yapılacakdı. Sonra az az sancı his etdim o sırada saat başı falan hem bebeğin kalp atışı dinlendi sürekli başka aletlerle bakıldı falan. Dr hep gelip nasıl olduğmu soruyordu bende az az sancımın başladığnı söylüyordum. Gece 12 de uyanıp wc ye gitiğimde sancım artmişdi ve biraz suyum gelmişdi, gitip soyledim dr cağrildi kontrol için ve 4 cm acıklık doğum başlamışdı lavman yapıldi, ve doğum salonuna gecdik saat 2 ye kadar iyiydi sonra suyumu patlatdılar acıklık 6 cm olmuşdu. Ben yatmakda zorluk cekiyordum ama bebeğin kalp atışları dinlenmeliydi bende epidural aldım, ve uyudum bi sürü kabloya bağliydim, acıklık tam olunca ıkınma hisini bekledik ama gelmedi biraz oksıtosin hormonu verdiler serumla o zaman ıkınma hisi geldi ve saat 8 de doğurdum. Bide doğum sonrası o serumu bitirdim sütü cok cabuk ve cok fazla gelmesne yardım ediyor sütümde şakır şakır geldi. Yani son aşamada süni aldım doğumu tetiklemek için birde acıklık kontrolnü dr cok sert yapdı. Ama dediğim gibi doğum kendiliğinden başladı fitilin bir etkisi oldumu bilmiyorum ama hastaneye giderken sancı his ediyordum ama cok az.

Kizlar Akşam kv lere gittik.
Eve gelince bir üşüme bir titreme...
Uyuşukluk vücudumda
Şuan ölçtüm ateşim var.
Lohusayken insan hastalığa daha çabuk kapılırmış o yuzde disari çıkmayın diyorlarmış.keske gitmeseydim şimdi eşime söylesem çocuğa baakamiyosunuz olcak. Eşim bebeği onlara bırakıcak hastaneye gitmek icin

Milana firuze kayramberamveram Miss Ness almilacm cndyyyy serenity16

Kizlar ben bugun doktora gittim. Yurtdisindayim da zaman farkimiz var, herneyse.
Gecen hafta birsey yoktu ama bu hafta cati muayenesinde 1cm aciklik cikti, cok sukur.
Umut oldu bu bana. Doktor sex yapin diyince artik esimi ikna etmis oldum.
Bugun ilk birlikteligimiz de olmus oldu ama daha tik yok tabi.
Bir de ananas ve hint yagini aldim bugun. Ananas da tetikliyormus dr dedi. Hint yagini daha kullanmadim, ne yapsam bilemedim. Okudugum kadariyla 2 kasik iciyor burdakiler. 1 kasik icsem mi acaba bilemedim. Beklemedeyim daha.

Canim güzel haber bu bakarsın 1-2 güne başlar doğum, hint yağnida 1 gün bekle öyle dene berki doğum başlar hem. Cinsel ilişkinin faydası olduğnu ben hiç düşünmüyorum nedensa en azından bende. Ama doğumu cinsel ilişkinin başlatdığı bir sürü kişi var. Bence 1-2 güne bebişni alırsın kucağna.

Senin agzindan bal damliyor resmen :) insallah oyle olur canim. Aslinda cinsel iliski bende emin degildim de, spermin icindeki bir madde rahmin acilmasi saglayan hormonu tetikliyormus, bunu ogrenince baslayayim dedim.
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah. Rabbim saglicakla kucagimiza almamizi saglasin.

bende dün sıkıldım diye çıkalım dedim 1saat falan avmye gittik eve geldikten sonra sanki grip gibi etlerim ağrımaya başladı ağrı kesiciyle ayakta duruyorum keşke çıkmasaydım

Amin canim boyle hepimiz ayni günde doğuruyormuşuz kimki kaldı.

Ben kullanıyorum birazda olsa rahatlatıyor

Baktik uyumuyor verdik mamayi yok yine uyumuyor .Koyunca uyaniyor .Sanirim kucagimda olmak istiyor .Ben de mutluyum boyle ama hava cok sicak birlikte terliyoruz .Aksam 10 a kadar direndi 7 saat uyanik kaldi.

Maşallah sizeee ama yavaş yavaş git canim birer öğün azaltarak git bir anda kesme. Bir haftaya falan yay.
Zaten uyutamadim verdim iki kere cok.yoruldum .
Simdi zorlansa da tutmaya başladı cok sukur

Bir tanidigim tam da bu şekilde uyutuyor .Bebegi 7 8 aylik .Allah kolaylik versin canim

bende dün sıkıldım diye çıkalım dedim 1saat falan avmye gittik eve geldikten sonra sanki grip gibi etlerim ağrımaya başladı ağrı kesiciyle ayakta duruyorum keşke çıkmasaydım

Gecmis olsun kizlar.

Günaydın kızlar. Arkadaşlar büyüme atakları hakkında bilgisi olan var mı. Biz bugün 29 günlük olduk. Dün gece sebepsiz o kadar çok ağladı ki. Sürekli mama istedi.

Ben de bugün 40+4 oldum artık hiç umudum yok beklemiyorum bile 41 olunca suni sancıyla başlatcaklar ama keşke kendi başlasa

Benim eşim de ilişki istemiyor aslında ikna edebilirim ama zorlamak da istemiyorum. Sanırım 3 gün sonra paşa paşa hastaneye gidip suni sancı yicem ananas bilmiyodum onu da deniyim. Ada çayı içiyodum o da baya sancı yapıyo adet sancısı gibi ama doğumu tetiklemedi bi türlü .sadece boş yere sancı çekmiş oluyodum bıraktım ben de.

Kizlar bebek bezini marketten mi aliyorsunuz internetten mi ?Ben ilk Prima Premium Care almistim .Bitmek uzere ve açıkçası pahali geliyor .Molfix ya da Baby Me yi denemek istiyorum .Baby Me kullanıp memnun kalan var mi?

Kizlar bebek bezini marketten mi aliyorsunuz internetten mi ?Ben ilk Prima Premium Care almistim .Bitmek uzere ve açıkçası pahali geliyor .Molfix ya da Baby Me yi denemek istiyorum .Baby Me kullanıp memnun kalan var mi?
Biz de prima kullanıyoruz canım. 2. Kutuyu bitirmek üzereyiz hatta. Primaya devam. Biz mağazadan alıyoruz. E Bebek yada babymall dan. Değiştirmek istiyorsan küçük paket al başka markayı çünkü alerji yapma ihtimalleri oluyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…