- 11 Kasım 2017
- 269
- 336
- 103
- 29
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.101
Tamam tesekkur ederim insallah korur yavrumu kem gozdenCanim Kalem Suresi nin son 2 ayeti nazar duası. Telefonuna kaydet esine okut biri gelcegi zaman .
Tamam canim bi deneyeyim bakimMavi hametan çok iyi geliyor kesinlikle dene
Canım vajina ve makat arasında benimde şişlik var onun olması nırmalmiş doktorum öyle söyledi geçer dedi kabız olmamaya çalış dedi, bakalım inşş geçen bi ilaç süresilirsin doktoruna danışıp ben sürüyormBenimkilerde eriyen olabilir canım ama ben elimle hissediyordum şimdi bi tane kalmış. Benimde dikişlerim hiç acımadı zorlanmadım ama 2 gündür makata doğru şerit şeklinde bi şişlik olmuş 1-2 cm uzunluğunda ince bi şişlik. Ne olduğunu anlamadım. Başta acıyınca tuvalette mi zorladım acaba diye düşündüm dün gece farkettim şişlik var. Dokununca sızlıyor. Ne oturup kalkabiliyorum ne tuvaletimi yapabiliyorum.
Bebekle hastaneye gitmek çok zor oluyor ama mecbur kalırsam gidicem canım. Dikişlerle bağlantılı mı anlamadım ama makata doğru şişlik. Hemoroid falan değildir dimi ince şerit gibi bi şişlik son 2 gündüe var
Ay sende doğuramadınmı. Biz ne tenbel cıkdık boyleee.Ben de varım hala :)
Bizim doktor Da hipp verdi.organik bebek sütü diyorMama kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz. Ben sma almıştım ama dün doktor evolvia ya geç dedi. Köpüklü gibi oluyor normal mi acaba?
Bide canım senin dikişin atmıştı dimi, ablamında öyle olmuştu onun acısı biraz sürermiş öyle oldu ablamında kırkı çıkana kadar anca geçti acısı ve kızarıklığı belki seninde onla alakalıdırBilmiyorum ki canım dayanamazsam yarın giderim hastaneye. Bebeklede hastane çok zor oluyor bide durmuyor benim ki. Dikiş değildir diye düşünüyorum çünkü iki gündür var bu acı ve şişlik ondan önce yoktu ama yine de emin olamıyorum göremiyorum ki o bölgeyide ama annem baktı dikiş olsaydı söylerdi. Iltihap olabilir dedi çatlak olabilir dedi anlamadım bende.
Kızlar bugünkü uyutma metodumu paylaşayim belki sizin de işinize yarar. Cinnet geçirme noktasına geldiğim için her yolu deniyorum uyutma konusunda. Resimde göründüğü gibi dizlerime bebeğin sığabileceği bebek yastığı aldım. Oğlumu uzunlamasına yatırdım. gözlerini kendisi kapatmiyor o yüzden böyle bir örtüyle örttüm. Hava çok sıcak kundak yapamıyorum kollarını bu şekilde bir örtüyle sıkıca sabitledim ( saniyede 100 hareket yapıyor o kollar uyutmuyor kendi kendini ) kafasını da hafiften çukura koydum ki dizlerimi sallarken onun kafası çok sallanmasin diye. Yandan da fön makinesini actm. Bu şekilde 10 dkda uyudu. Çocuğunu halı hazirda sallayanlar deneyebilir.
Aslında sesli ortama alışsa çok iyi olur har zaman sessiz ortam bulmak zor ben salonun ortasında seste uyutuyorrm ki her sese uyanıp kalmayı alışkanlık edinmesin kuzucuklar :)Deli oluyorum yaa .Bizim yatak odası capraz dairenin oturma odasina bitisik .Emek emek bebek uyutuyorum onlarin yuzunden uyaniyor .Oturma odasina gotursem orasi da karsinin oturma odasi yine. Ee ben nereye yatırcam bebegimi
Ben dogumdan once guzel bi korse almistim rahat gorunuyodu ama doktorum kesinlikle takmiycaksin dedi diye kullanamadim dogru duzgun. Bi kac kere taktim onda da dikis yerlerim acidi. Senin dikislerini rahatsiz etmedi mi??
Aslında sesli ortama alışsa çok iyi olur har zaman sessiz ortam bulmak zor ben salonun ortasında seste uyutuyorrm ki her sese uyanıp kalmayı alışkanlık edinmesin kuzucuklar :)Deli oluyorum yaa .Bizim yatak odası capraz dairenin oturma odasina bitisik .Emek emek bebek uyutuyorum onlarin yuzunden uyaniyor .Oturma odasina gotursem orasi da karsinin oturma odasi yine. Ee ben nereye yatırcam bebegimi
Muhtemelen yarın gidicem canım inşallah hemen geçer beter bişeymiş kitlendim resmenZorlamaya bağlı çatlak oluşmuş olabilir , bir arkadaşımdada vardı dr bi görün istersen ,genel cerrrah.
Canım çok acıyor ama normal mi.bu kadar acıması? Dikişler için verdiği ağrı kesici ve antibiyotik vardı onları sürdüm ama pek fayda etmiyor sankiCanım vajina ve makat arasında benimde şişlik var onun olması nırmalmiş doktorum öyle söyledi geçer dedi kabız olmamaya çalış dedi, bakalım inşş geçen bi ilaç süresilirsin doktoruna danışıp ben sürüyorm
Evet canım dikişim atmıştı ama 1-2 gün dışında ağrısı olmamıştı o zaman. Acaba bu şişlik onla mı ilgili yuvarlak olsa basur falan diycem ama benim uzun ince şerit şeklinde tam kalçamın arasında makata kadar uzanıyor.Bide canım senin dikişin atmıştı dimi, ablamında öyle olmuştu onun acısı biraz sürermiş öyle oldu ablamında kırkı çıkana kadar anca geçti acısı ve kızarıklığı belki seninde onla alakalıdır
Ben sallamıyorum canım. Oğlum uyanınca altı kirliyse değiştirip emziriyorum kirli değilse emzirip altını değiştiriyorum. Sonra ayşe önerin gaz masajını yapıp gazını çıkarıyorum. O arada uyku moduna geçiyor biraz bunları yaparken aydınlık ortamda yapıyorum ve en geç 45 dak 1 saat uyanık kalmasına izin veriyorum. Zaten bunları yapmam 45 dak falan sürüyor. Sonra gündüzse kalın oerdeyi çekip odayı karanlık yapıyorum yatağına koyuyorum beyaz gürültü açıyorum pışş pışş falan yapıp mırıldanırsa ufak pıt oıt dokunuyorum. Böyle uyuyor canım. Ama eğer uyanık kalma süresi 1 saati geçerse sonra uyuma sorunu olabiliyor direnip uyumuyor o zaman.Kızlar bebeklerinizi uyuturken sallıyor musunuz? Ayakta ya da beşikte?
Esim uyarcam deyip duruyor .Ben de bekletiyorum .Cunku uyarinca anlayacak tipler degil .Gorusmuyoruz zaten .Çok mu ses yapıyolar ? Uyardınız mı
Normal insan sesi tv sesi muhabbet kusunun sesinden etkilenmiyor aslinda ama duvara bisey carpiyorlar surekli parke sesi vs ani sesler cok oluyor ondan etkileniyor.Afilim92 bundan 7-8 ay sonra, bebegin aglamssiydi,bagrisiydi cok sesi geliyor derlerse sende yapistirirsin lafi, sizin yuzunuzden cocugum uyanirken ben bisey demedim, bir zahmet buyuyene kadarda siz cekin dersin cnm, en sessiz taraf neresiyle oraya yatir kuzum ins seste uyumayida zamanla ogreniyorlar..
Sesten cok gurultu bunlarinki .1 yasinda cocuklari var surekli duvarda araba suruyor heralde .Carpma sesi dusme sesi vs .Ama cocuklari uyurken de gurultu geliyor .Cocugun sesi hic cikmiyor mesela adam bagira bagira kirmizi balik golde soyluyor alkisliyor filan.Sinif ogretmeni sanirim .Biz ogretmenlerde ses kontrolü biraz zor oluyor ancak adaminki bir hayli abartili.Aslında sesli ortama alışsa çok iyi olur har zaman sessiz ortam bulmak zor ben salonun ortasında seste uyutuyorrm ki her sese uyanıp kalmayı alışkanlık edinmesin kuzucuklar :)
Aynı durumdayızMuayeneden sonra benimde nişan gelmeye devam ediyor. Yarın yine gidiyorum kontrole bakalım inşallah ilerleme vardır ikimizde de
Canım ben de aynı şeyi yaptım çok direndim. Ama bebeğim 400 gr verdi. Sürekli memedeydi. Memeden ayrılınca ağlıyordu. Sonra sabah ve akşam birer kez mama verdim. Yine yetmedi. Doktor beni mama konusunda ikna etti. Sütüm yeterli değil ve böyle de bebeğime zarar veriyormuşum gibi hissettim. Sütümün çoğalması için elimden geleni yapıyorum. Yiyorum içiyorum uyuyorum. Bundan sonrası Allah’ın takdiri diyorum. Açlıktan ağlamasına dayanamıyorum.Kizlar benim oglan memeyi tutamıyordu hem de sutum az mama ile destekliyoruz.Mama verdigim icin cok üzülüyorum .Bugun inat ettim mama vermedim sut sagmadim da sonuc saat 3 ten beri 4 saat oldu hala mememde
Iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum ama bu sekilde asamali omce gunduz birakcam mamayi sonra gece.Su an beni emzik yapti mutluyum arada bir kacirsa da yakalayabiliyor artik memeyi
Annem de kucaga alıştırdın tamam sana guvensin kokunu alsin iyi hoş da ben gidince rezil olursunuz yemek de lazim diyor
Ben de hipp kullanıyorumBizim doktor Da hipp verdi.organik bebek sütü diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?