2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım vajina ve makat arasında benimde şişlik var onun olması nırmalmiş doktorum öyle söyledi geçer dedi kabız olmamaya çalış dedi, bakalım inşş geçen bi ilaç süresilirsin doktoruna danışıp ben sürüyorm

Bide canım senin dikişin atmıştı dimi, ablamında öyle olmuştu onun acısı biraz sürermiş öyle oldu ablamında kırkı çıkana kadar anca geçti acısı ve kızarıklığı belki seninde onla alakalıdır

Canım allah sabır versin sana, çok üzülüyorum. İşallah kısa sürede atlatırsınız..

Deli oluyorum yaa .Bizim yatak odası capraz dairenin oturma odasina bitisik .Emek emek bebek uyutuyorum onlarin yuzunden uyaniyor .Oturma odasina gotursem orasi da karsinin oturma odasi yine. Ee ben nereye yatırcam bebegimi
Aslında sesli ortama alışsa çok iyi olur har zaman sessiz ortam bulmak zor ben salonun ortasında seste uyutuyorrm ki her sese uyanıp kalmayı alışkanlık edinmesin kuzucuklar :)

Ben dogumdan once guzel bi korse almistim rahat gorunuyodu ama doktorum kesinlikle takmiycaksin dedi diye kullanamadim dogru duzgun. Bi kac kere taktim onda da dikis yerlerim acidi. Senin dikislerini rahatsiz etmedi mi??

4.günü taktım çok rahatlamıştım ama çıkardğmda ağrım oldu dün hiç takmadım göbek sallanınca bugun tekrar taktım (6.gün)

Şuan için dikiş yerimde acı yok şükür. Uyurken sabaha karşı gerindiğime uyandım karnımın içi yanıyodu ama şuan yok bende sormayı unuttum korse yokken daha zor yatıp kalkıyorum ama takılıyken rahatım :/ zararı olursa diye korktum bilmiyorum. Alttan giymeli şuanki. Netten sipariş vermiştim güzel bitane ama onu çoook sonra takabilirim çok sıkı

Deli oluyorum yaa .Bizim yatak odası capraz dairenin oturma odasina bitisik .Emek emek bebek uyutuyorum onlarin yuzunden uyaniyor .Oturma odasina gotursem orasi da karsinin oturma odasi yine. Ee ben nereye yatırcam bebegimi
Aslında sesli ortama alışsa çok iyi olur har zaman sessiz ortam bulmak zor ben salonun ortasında seste uyutuyorrm ki her sese uyanıp kalmayı alışkanlık edinmesin kuzucuklar :)

Zorlamaya bağlı çatlak oluşmuş olabilir , bir arkadaşımdada vardı dr bi görün istersen ,genel cerrrah.
Muhtemelen yarın gidicem canım inşallah hemen geçer beter bişeymiş kitlendim resmen
Canım çok acıyor ama normal mi.bu kadar acıması? Dikişler için verdiği ağrı kesici ve antibiyotik vardı onları sürdüm ama pek fayda etmiyor sanki

Evet canım dikişim atmıştı ama 1-2 gün dışında ağrısı olmamıştı o zaman. Acaba bu şişlik onla mı ilgili yuvarlak olsa basur falan diycem ama benim uzun ince şerit şeklinde tam kalçamın arasında makata kadar uzanıyor.

Kızlar bebeklerinizi uyuturken sallıyor musunuz? Ayakta ya da beşikte?
Ben sallamıyorum canım. Oğlum uyanınca altı kirliyse değiştirip emziriyorum kirli değilse emzirip altını değiştiriyorum. Sonra ayşe önerin gaz masajını yapıp gazını çıkarıyorum. O arada uyku moduna geçiyor biraz bunları yaparken aydınlık ortamda yapıyorum ve en geç 45 dak 1 saat uyanık kalmasına izin veriyorum. Zaten bunları yapmam 45 dak falan sürüyor. Sonra gündüzse kalın oerdeyi çekip odayı karanlık yapıyorum yatağına koyuyorum beyaz gürültü açıyorum pışş pışş falan yapıp mırıldanırsa ufak pıt oıt dokunuyorum. Böyle uyuyor canım. Ama eğer uyanık kalma süresi 1 saati geçerse sonra uyuma sorunu olabiliyor direnip uyumuyor o zaman.

Kızlar emzik veriyor musunuz bebeğim hep memede uyuyor hatta mama bile versem yine de meme yemeden uyumuyor hatta bazen gaz sancısı çekerken mememde rahatliyor diye memeyi bırakmak istemiyor ağzından çıkınca hemen uyanıyor acaba emzik versem mi diye düşünüyorum yoksa gaz sancısı ilerde geçerse meme bağımlılığı da geçer mi biraz daha sabredeyim mi ?

Çok mu ses yapıyolar ? Uyardınız mı
Esim uyarcam deyip duruyor .Ben de bekletiyorum .Cunku uyarinca anlayacak tipler degil .Gorusmuyoruz zaten .
Normal insan sesi tv sesi muhabbet kusunun sesinden etkilenmiyor aslinda ama duvara bisey carpiyorlar surekli parke sesi vs ani sesler cok oluyor ondan etkileniyor.
Sesten cok gurultu bunlarinki .1 yasinda cocuklari var surekli duvarda araba suruyor heralde .Carpma sesi dusme sesi vs .Ama cocuklari uyurken de gurultu geliyor .Cocugun sesi hic cikmiyor mesela adam bagira bagira kirmizi balik golde soyluyor alkisliyor filan.Sinif ogretmeni sanirim .Biz ogretmenlerde ses kontrolü biraz zor oluyor ancak adaminki bir hayli abartili.

almilacm evet maalesef. Bazen dikey bazen yatay. En güzeli kendi kendine uykuya geçebilmeyi öğretmek ama bu ilk üç ay hemen mümkün olmayabiliyor.
sonsuzzz sağol canım biraz alıştım aslında ama bazen de çıldırıyorum. Dün sokakta herkese çarptım sert çıktım doktora götürdüm gene bıkıp kakasina da tahlil yaptirtcaktim güya doktor izinliymis sekretere de ters ters bakıp iyi günler bile demeden yürüyüp gittim. Kendimi tanıyamiyorum. İnşallah geçecek 3. Ay geri sayım yapıyorum resmen.

Kizlar benim oglan memeyi tutamıyordu hem de sutum az mama ile destekliyoruz.Mama verdigim icin cok üzülüyorum .Bugun inat ettim mama vermedim sut sagmadim da sonuc saat 3 ten beri 4 saat oldu hala mememde
Iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum ama bu sekilde asamali omce gunduz birakcam mamayi sonra gece.Su an beni emzik yapti mutluyum arada bir kacirsa da yakalayabiliyor artik memeyi
Annem de kucaga alıştırdın tamam sana guvensin kokunu alsin iyi hoş da ben gidince rezil olursunuz yemek de lazim diyor

Canım ben de aynı şeyi yaptım çok direndim. Ama bebeğim 400 gr verdi. Sürekli memedeydi. Memeden ayrılınca ağlıyordu. Sonra sabah ve akşam birer kez mama verdim. Yine yetmedi. Doktor beni mama konusunda ikna etti. Sütüm yeterli değil ve böyle de bebeğime zarar veriyormuşum gibi hissettim. Sütümün çoğalması için elimden geleni yapıyorum. Yiyorum içiyorum uyuyorum. Bundan sonrası Allah’ın takdiri diyorum. Açlıktan ağlamasına dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…