2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebek bezini marketten mi aliyorsunuz internetten mi ?Ben ilk Prima Premium Care almistim .Bitmek uzere ve açıkçası pahali geliyor .Molfix ya da Baby Me yi denemek istiyorum .Baby Me kullanıp memnun kalan var mi?
Uygun fiyatlılar arasında en iyisi sanırım sleepy. Ben doğuramadığım için daha denemedim ama görümcem kullanıyor bebek iki aylık. Ilk günden beri kullanıyor ve memnun sen de bi dene istersen. Bi de sleepy kendi sitesinde kampanyalar yapıyor toplu alışlarda baya indirimli oluyo.

Benim daha 2 günlük canım bende günde 2 defa 30cclik veriyor beni kavrıyor ama sütüm yok henüz ondan şekeri düşük çıkınca mama veriyoruz
Sadece iki gün mama verdim çokta vermedim. En son dün akşam emdi beni. Emmiyo mecbur sabah yine mama verdim. Ağzına alıyor emiyo gibi yapıyo ama onceki emdiginde çektiği gibi çekmiyor hiç sadece agzinda duruyo. Mamaya bu kadar çabuk alışıp beni emmeyeceğini hiç düşünmemiştim.

Emer canım biraz ısrarcı ol , bi arkadasımın 3 aylık kızı emmeyi bırakmıştı mamayla besleniyordu kızın ablası inat etti birgünde tekrar alıştırdı memeye , her istediğinde meme verdiler böyle böyle yeniden alıştı , sende öyle yap istersen ...

Ben de bugün 40+4 oldum artık hiç umudum yok beklemiyorum bile 41 olunca suni sancıyla başlatcaklar ama keşke kendi başlasa
Bende ayni modayim artik hiç umudum yok doğumun kendiliğinden başlıycağna suni sanci alıcağım günü bekliycem sanırım.

Evet kucuk alip denemek lazım.
Sleepy arkadasim kullaniyordu bebegin kakasi hep sirtindan cikiyordu .Ben de oyle gorunce denemek de istemedim bebeğim hep ishal niyeyse.Ben de ayni seyi yasarim diye korktum .Her bez her bebekte farkli etki yapiyor ama .

Kizlar bebek bezini marketten mi aliyorsunuz internetten mi ?Ben ilk Prima Premium Care almistim .Bitmek uzere ve açıkçası pahali geliyor .Molfix ya da Baby Me yi denemek istiyorum .Baby Me kullanıp memnun kalan var mi?
Biz molfix kullanıyorduk pişik yaptı şimdi sleepy aldım pişiklerimiz geçti canım onuda dene istersen.

Ağzında durmasına izin verme dedi doktor canım bana benimkide memede uyuyor doktor izin verme diyor ama gelde uyandır zorluyorum zorluyorum tık yok :) benim daha sütüm tam gelmiyor çok güzel çekiyor ama süt olmayınca basıyor yaygarayı mecbur mama verdim bende

Canim molfix onermiyorum oglumda primayi ilk 3 ay falan kullandim premium care daha sonra hepsini denedim, sleepy en iyisi gelmisti bize onun islak mendilinide hala kullaniyoruz memnunuz, bir arada komili denemistik oda fena degildi sende ufak posetlerle alip deneyebilirsin her bebisin cildi farkli hassaslikta olabilir deneyerek anlaman en iyisi...

Mecbur oyle yapcam artk ama o zamanda cok agliyo göbeği kanar diye korkuyorum bu seferde aglayinca.

Yok canm benm ki uyumuyo yani nasl desem emio gibi yapio ama mamaya alıştı galiba göğsümü iyi tutup cekmio sadece emiyo gibi yapıyor.

Az da olsa belirti var en azından, inşallah sonraki hafta sonuna kalmadan doğururuz

A
Allah çevrendeki insanlara anlayış versin işin zor... Evet dikkat et kendine lohusa iken hastalıklara karşı dirençli olmuyor insan

Sleepy hangi ıslak mendil canım? Saf su olan mı?

Doktor bana sadece uykuya geçemiyorsa verebilirsin dedi. Verince midesi bulanıyor ama emiyor bir süre sonra. Hiç içime sinmiyor ama bazen ihtiyaç duyuyorum. Haftada iki üç kez vermiş oluyor sanırım

Teşekkürler kızlar dün gaz damlası aldık bakalım bir kaç gün kullanalım iyi gelirse emzik vermeme gerek kalmaz inşallah

Yok canm benm ki uyumuyo yani nasl desem emio gibi yapio ama mamaya alıştı galiba göğsümü iyi tutup cekmio sadece emiyo gibi yapıyor.
anladım canım göğüs ucların var mı. Benim onlarda yok silikonla emziriyorım ama hiç pes etmedim 2 gündür hep verdim sütüm gelmeye başladı yavaş yavaş senin sütünde geliyorsa uğraştıra uğraştıra tekrar alıştırabilirsin bnce

Sutum gelio benmde sıkıntım sütüm hiç durmuyo sürekli akıyor.

Kızlar hani buraya da yazmıştım ya ateş basması sicaklama var bende hamileliğimden bu yana vallaha beterin beteri varmış şimdi de titreme başladı bende azıcık terlesem hemen titreme geliyor çok üşüyorum duşa girdim vücuduma su değdi diye hemen usumeye başladım sanarsin kışın ortasında buz gibi banyoya girmisim de sıcak suyun altından çıkamiyorum gibi azıcık uyusam kan ter içinde kalıyorum bir taraftan da hemen titreme geliyor bilmiyorum üstümü ortsem mi acsam mi o kadar sinir bozucu bir durum ki neden oluyor acaba bu durum bende bilen var mı doktora gidecek olsam kadın doğumcuya mi gitmem gerek ?

Biz Molfix aliyoruz marketten kizlarimdada kullandım çok memnunum hiç kacirmiyor

Bende de ara ara vucudumda grip olacakmisim gibi kırıklık oluyor her yerim ağrıyor üşüme titreme geliyor yatıyorum çok terliyorum 40 imin dolmasını bekliyorum gecmezse dra gorunecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…