- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.121
Doktor bana sadece uykuya geçemiyorsa verebilirsin dedi. Verince midesi bulanıyor ama emiyor bir süre sonra. Hiç içime sinmiyor ama bazen ihtiyaç duyuyorum. Haftada iki üç kez vermiş oluyor sanırımKızlar emzik veriyor musunuz bebeğim hep memede uyuyor hatta mama bile versem yine de meme yemeden uyumuyor hatta bazen gaz sancısı çekerken mememde rahatliyor diye memeyi bırakmak istemiyor ağzından çıkınca hemen uyanıyor acaba emzik versem mi diye düşünüyorum yoksa gaz sancısı ilerde geçerse meme bağımlılığı da geçer mi biraz daha sabredeyim mi ?
Maşallah sizeee ama yavaş yavaş git canim birer öğün azaltarak git bir anda kesme. Bir haftaya falan yay.Kizlar benim oglan memeyi tutamıyordu hem de sutum az mama ile destekliyoruz.Mama verdigim icin cok üzülüyorum .Bugun inat ettim mama vermedim sut sagmadim da sonuc saat 3 ten beri 4 saat oldu hala mememde
Iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum ama bu sekilde asamali omce gunduz birakcam mamayi sonra gece.Su an beni emzik yapti mutluyum arada bir kacirsa da yakalayabiliyor artik memeyi
Annem de kucaga alıştırdın tamam sana guvensin kokunu alsin iyi hoş da ben gidince rezil olursunuz yemek de lazim diyor
Canım meme olayında hastanede 2 gün bende tutturamadım göğsümü ebeler sağolsun yardım ettiler hep. Benim doktorum çok iyi bir adam geldi bana dedi ki bu emme süt olaylarına takılma 1 hata 10 gün sonra o havada kendisi yakalamaya başlar zaten dedi. Sen iyileşmene bak dedi ödemin falan hepsi geçecek karnında 4 ay sonra normale dönecek dedi çok güzelsin her halinle dedi beni çok mutlu etti. Doğumu yaptırdıktan sonra da alnımdan öpüp gitmişti beni huzur kaplamıştı ameliyathanede.Kizlar benim oglan memeyi tutamıyordu hem de sutum az mama ile destekliyoruz.Mama verdigim icin cok üzülüyorum .Bugun inat ettim mama vermedim sut sagmadim da sonuc saat 3 ten beri 4 saat oldu hala mememde
Iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum ama bu sekilde asamali omce gunduz birakcam mamayi sonra gece.Su an beni emzik yapti mutluyum arada bir kacirsa da yakalayabiliyor artik memeyi
Annem de kucaga alıştırdın tamam sana guvensin kokunu alsin iyi hoş da ben gidince rezil olursunuz yemek de lazim diyor
Boşver canım emdikce sutunde artar en güzelini yapmışsın emzikte bu durumda iyi oluyor doydugunu dusundugum an kısa süreliğine veriyorum o arada yemeğimi yapıyorumKizlar benim oglan memeyi tutamıyordu hem de sutum az mama ile destekliyoruz.Mama verdigim icin cok üzülüyorum .Bugun inat ettim mama vermedim sut sagmadim da sonuc saat 3 ten beri 4 saat oldu hala mememde
Ben 1 haftalıkken verdim hemende tuttu ama şuan 24 gunluguz şimdi verme sikligim arttı gazdanmidir bilmiyorum bugün çok emdi çok kucakta uyuyor emziği verince uzun bir süre uyuyor şuan benimki yatakta uyumuyor taşıma koltuğuna alıştı sallıyorum onda daha uzun uyuyor iki gündürKızlar emzik veriyor musunuz bebeğim hep memede uyuyor hatta mama bile versem yine de meme yemeden uyumuyor hatta bazen gaz sancısı çekerken mememde rahatliyor diye memeyi bırakmak istemiyor ağzından çıkınca hemen uyanıyor acaba emzik versem mi diye düşünüyorum yoksa gaz sancısı ilerde geçerse meme bağımlılığı da geçer mi biraz daha sabredeyim mi ?
Aptamil ile başladım sonra dr aptamil conformil önerdi ama bebekler sevmedi tadını zorlandim şimdi evolvia aldım 4 gündür memnunuz bakalım böyle devam eder inşallah.Mama kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz. Ben sma almıştım ama dün doktor evolvia ya geç dedi. Köpüklü gibi oluyor normal mi acaba?
Cnm hipp kabızlık yaptı mıBen de hipp kullanıyorum
Henüz kakamız katı değil ama miktarı arttırdıkça katılaşıyor gibi. Ve kakasını yaparken çok zorlanıyor mama ile mi ilgili bilmiyorum ama katı olmamasına rağmen aşırı ıkınarak yapıyor. Ama Gaz yapmıyor mama.Cnm hipp kabızlık yaptı mı
Canım eğer akan bir sütün varsa zamanla düzene girecek ve bebeğinin ihtiyacına göre şekillenecektir diye düşünüyorum. Bol bol emzir ki bebeğin ihtiyacı kadar süt üretimi olsun. Günde kaç cc mama veriyorsun?Kızlar yardım edinnn. Bebegime sütüm yetmiyor. Ve gelen sutum cok fazla akiyo hep bosa gidio gogus kalkani kullanan var mı. İki gundur mama veriyorum.
Daha 7 gunluk bebegim bugün 3 defa verdim 30 ccCanım eğer akan bir sütün varsa zamanla düzene girecek ve bebeğinin ihtiyacına göre şekillenecektir diye düşünüyorum. Bol bol emzir ki bebeğin ihtiyacı kadar süt üretimi olsun. Günde kaç cc mama veriyorsun?
Evolvia Yı doktor mı önerdi yoksa kendin mi aldın canım. Benim sütüm yetmiyor bebiş kilo alamamış ondan değiştirdiAptamil ile başladım sonra dr aptamil conformil önerdi ama bebekler sevmedi tadını zorlandim şimdi evolvia aldım 4 gündür memnunuz bakalım böyle devam eder inşallah.
Canım doktorlar söyledi solüsyon almıştık herkes sıksın falan dedik ama hiç üstüne alınmadı eşimede söyledim hapşuruyor diye anlamadı. Doktora burnunu açtırttık iyi şimdi şükür. Şimdi susuyorum ama evde hepsinin cevabını vericemchatlax canım öncelikle gözünaydin Allah analı babalı büyütsün insallah..
Grip konusuna gelince lütfen insanları kırmaktan çekinmeyin o daha küçücük bağışıklığı gelişmemiş korunmaya muhtaç bir bebek grip olursa çok zorlanırsn
Bak benim kızıma bulaştı ve kaç gündür çekiyorum
İlk gece farketmeseydik nefes alamıyordu burnu tikaliydi ve ağzından nefes almayı bilmiyorlar daha öyle bir tıkandı ki aklım çıktı kaç gündür minnacık bebeğe iğne buhar veriyoruz içim gidiyor o yüzden ya sen ya da esin katı bir şekilde kaynanani bebeğin yanından uzaklaştırın evinegitsin bu şekilde asla olmaz bebeğinizin sağlığı her şeyden daha önemli
Yürürüm gibi geliyor canım yarın görücem bakalım koridorda rahat gezebiliyorım artık. Bugün kv kişisi eşimin kucağından almaya kalktoda tersledi eşim tersledi hep siz olmayacaksınız diye çok hoşuma gitti :) eşimde bazen görüyor gerçekleti bazen kör anlayamıyorumBen hastaneden cikarken yuruyememistim .Tekerlekli sandalyeyle indirmislerdi .Sen yürürsen super olur .Ben bebegi kv kisisi kaldircak diye odadan cikmamistim onun cok etkisi oldu .
Sagol canim .Insallah pratik kazaniriz da bol bol yaptiririz su sicaklarda iyi gelir .
Amin canım çok sağol. Daha çok içine içine giriyor valla sonra beni sinirler basıyor Allahtan buakşam yokta iyiyimGozunaydin canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin inşallah
Bence uyarmak lazım yenidoğan bebek bağışıklığı güçsüz olduğu için mikrop kapmaya çok açık kendinin düşünüp uzak durması lazım ama neyse sen strese girme sütun çabuk gelsin mucizenin tadını çıkar :)
Amin canım çok sağol. Ah ne güzel sen söylemişsin. Benimki laf çarpıtsam bile anlamıyor. Eldivenleri yere düştü baktım kv alıyor tam eline geri takcak dedim obları takma yerler mikroplu elini ağzına sokuyor ay evet evet bende kirli poşetine koycaktım dedi kadın anında dönüyorGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ilk zamanlar çok tehlikeli gribe karşı savunması yok bebeğin ahh keşke insanlarda biraz anlayış olsa ya tamam seviyolar görmek istiyolar anlıyoruz da bebeğin sağlığından daha mı önemli bu nasıl bu kadar bencil düşüncesiz davranabiliyorlar.
Görümcem de doğum yaptığında kaynanası gripliydi görümcem bişey diyemiyeceği için ben yaklaşma çocuğa dedim sonra anlatmış görümceme odaya almadı beni diye
Benim daha 2 günlük canım bende günde 2 defa 30cclik veriyor beni kavrıyor ama sütüm yok henüz ondan şekeri düşük çıkınca mama veriyoruzDaha 7 gunluk bebegim bugün 3 defa verdim 30 cc
Sonradan oluştuysa acaba tuvalete çıkarken mi tahriş oldu. Yada dikiş atmasıyla alakalı olabilir canım. Benmde hala ağrım oluyo arada istersen doktorunü bi sor belki başka ilaç verirMuhtemelen yarın gidicem canım inşallah hemen geçer beter bişeymiş kitlendim resmen
Canım çok acıyor ama normal mi.bu kadar acıması? Dikişler için verdiği ağrı kesici ve antibiyotik vardı onları sürdüm ama pek fayda etmiyor sanki
Evet canım dikişim atmıştı ama 1-2 gün dışında ağrısı olmamıştı o zaman. Acaba bu şişlik onla mı ilgili yuvarlak olsa basur falan diycem ama benim uzun ince şerit şeklinde tam kalçamın arasında makata kadar uzanıyor.
Bebeği geçiyorum, sürekli ses olması sizide yorar, fazla abartırlarsa bence uyarın kibarcaEsim uyarcam deyip duruyor .Ben de bekletiyorum .Cunku uyarinca anlayacak tipler degil .Gorusmuyoruz zaten .
Normal insan sesi tv sesi muhabbet kusunun sesinden etkilenmiyor aslinda ama duvara bisey carpiyorlar surekli parke sesi vs ani sesler cok oluyor ondan etkileniyor.
Sesten cok gurultu bunlarinki .1 yasinda cocuklari var surekli duvarda araba suruyor heralde .Carpma sesi dusme sesi vs .Ama cocuklari uyurken de gurultu geliyor .Cocugun sesi hic cikmiyor mesela adam bagira bagira kirmizi balik golde soyluyor alkisliyor filan.Sinif ogretmeni sanirim .Biz ogretmenlerde ses kontrolü biraz zor oluyor ancak adaminki bir hayli abartili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?