2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor bana sadece uykuya geçemiyorsa verebilirsin dedi. Verince midesi bulanıyor ama emiyor bir süre sonra. Hiç içime sinmiyor ama bazen ihtiyaç duyuyorum. Haftada iki üç kez vermiş oluyor sanırım

Maşallah sizeee ama yavaş yavaş git canim birer öğün azaltarak git bir anda kesme. Bir haftaya falan yay.

Canım meme olayında hastanede 2 gün bende tutturamadım göğsümü ebeler sağolsun yardım ettiler hep. Benim doktorum çok iyi bir adam geldi bana dedi ki bu emme süt olaylarına takılma 1 hata 10 gün sonra o havada kendisi yakalamaya başlar zaten dedi. Sen iyileşmene bak dedi ödemin falan hepsi geçecek karnında 4 ay sonra normale dönecek dedi çok güzelsin her halinle dedi beni çok mutlu etti. Doğumu yaptırdıktan sonra da alnımdan öpüp gitmişti beni huzur kaplamıştı ameliyathanede.

Sabah hemşire aradı saglık ocağına gittik tekrar topuk kanı verdık
Hemşire arkadaşım senelerdir tanıyorum bişey mi var ne olur söyle dedım yok ya kağıt kaynaklı yada hafif sarılık vardı gecen hafta ondan olmuştur dedı hastalık yok dedı ıkı üç kere sordum eşim de sordu olsa söylerdi sanirim başım ağrıyor aglamaktan Rabbim kimseyi korktuguyla sınamasın saglık akıl fikir versin inşallah hepsine

Boşver canım emdikce sutunde artar en güzelini yapmışsın emzikte bu durumda iyi oluyor doydugunu dusundugum an kısa süreliğine veriyorum o arada yemeğimi yapıyorum

Ben 1 haftalıkken verdim hemende tuttu ama şuan 24 gunluguz şimdi verme sikligim arttı gazdanmidir bilmiyorum bugün çok emdi çok kucakta uyuyor emziği verince uzun bir süre uyuyor şuan benimki yatakta uyumuyor taşıma koltuğuna alıştı sallıyorum onda daha uzun uyuyor iki gündür

Mama kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz. Ben sma almıştım ama dün doktor evolvia ya geç dedi. Köpüklü gibi oluyor normal mi acaba?
Aptamil ile başladım sonra dr aptamil conformil önerdi ama bebekler sevmedi tadını zorlandim şimdi evolvia aldım 4 gündür memnunuz bakalım böyle devam eder inşallah.

Kızlar yardım edinnn. Bebegime sütüm yetmiyor. Ve gelen sutum cok fazla akiyo hep bosa gidio gogus kalkani kullanan var mı. İki gundur mama veriyorum.

Cnm hipp kabızlık yaptı mı
Henüz kakamız katı değil ama miktarı arttırdıkça katılaşıyor gibi. Ve kakasını yaparken çok zorlanıyor mama ile mi ilgili bilmiyorum ama katı olmamasına rağmen aşırı ıkınarak yapıyor. Ama Gaz yapmıyor mama.

Kızlar yardım edinnn. Bebegime sütüm yetmiyor. Ve gelen sutum cok fazla akiyo hep bosa gidio gogus kalkani kullanan var mı. İki gundur mama veriyorum.
Canım eğer akan bir sütün varsa zamanla düzene girecek ve bebeğinin ihtiyacına göre şekillenecektir diye düşünüyorum. Bol bol emzir ki bebeğin ihtiyacı kadar süt üretimi olsun. Günde kaç cc mama veriyorsun?

Kizlar Merhaba ben de doguramayanlardanım 40 hafta doldu dr pazartesi suni sancı verecek bakalım nasıl olacak dogum yapan arkadaşlar hastaneye götürmemiz gereken ne var ta ben cok heyecan yaptim bugün kontrolüm vardı ne nst de sancı ne açilma hiç bir belirti yok suni sancıyla nasıl olacak bilmiyorum dua edin lütfen

Aptamil ile başladım sonra dr aptamil conformil önerdi ama bebekler sevmedi tadını zorlandim şimdi evolvia aldım 4 gündür memnunuz bakalım böyle devam eder inşallah.
Evolvia Yı doktor mı önerdi yoksa kendin mi aldın canım. Benim sütüm yetmiyor bebiş kilo alamamış ondan değiştirdi

Canım doktorlar söyledi solüsyon almıştık herkes sıksın falan dedik ama hiç üstüne alınmadı eşimede söyledim hapşuruyor diye anlamadı. Doktora burnunu açtırttık iyi şimdi şükür. Şimdi susuyorum ama evde hepsinin cevabını vericem
Yürürüm gibi geliyor canım yarın görücem bakalım koridorda rahat gezebiliyorım artık. Bugün kv kişisi eşimin kucağından almaya kalktoda tersledi eşim tersledi hep siz olmayacaksınız diye çok hoşuma gitti :) eşimde bazen görüyor gerçekleti bazen kör anlayamıyorum
Amin canım çok sağol. Daha çok içine içine giriyor valla sonra beni sinirler basıyor Allahtan buakşam yokta iyiyim
Amin canım çok sağol. Ah ne güzel sen söylemişsin. Benimki laf çarpıtsam bile anlamıyor. Eldivenleri yere düştü baktım kv alıyor tam eline geri takcak dedim obları takma yerler mikroplu elini ağzına sokuyor ay evet evet bende kirli poşetine koycaktım dedi kadın anında dönüyor

Sonradan oluştuysa acaba tuvalete çıkarken mi tahriş oldu. Yada dikiş atmasıyla alakalı olabilir canım. Benmde hala ağrım oluyo arada istersen doktorunü bi sor belki başka ilaç verir

Bebeği geçiyorum, sürekli ses olması sizide yorar, fazla abartırlarsa bence uyarın kibarca

Kizlar genel olarak gordugum, etrafimizdaki herkes bizden fazla lohusa...

Hele ki kv.ler, kendilerine eskiden yasatilan dogum travmalarini yeni bastan yasiyorlar. Adeta 40 yildir o gunlerin intikamini gelinlerden almak icin pusuda beklemisler...

Buna benimki de dahil. Dun sütle tehdit ettim. Beni strese sokarsaniz bu cocugun rizki kesilir dedim.

Ki soylediklerine sadece 1 ornek, cocugu yataga koy aglar aglar uyur, her dakka emzirme, birak artik kucagindan, ne olur biraz da ben tutsam. Gercekten hepsini Allah'a havale ediyorum.

Yaygara yapmama sebebim de innnnnnnsallah pazar gunu def olup gidiyor, zaten kendi evinde kaliyor. Bizde kalamadi diye kudurdu.

En son sen sezaryenden sonra hemen ayaga kalktin halbuki yatacaktin biz bebege bakacaktik gibi bir cumlesiyle mesajimi sonlandiriyorum... İyilesmem de batti anlayacaginiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…