2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle canım

Ben korkuyorum

Ya ikiside suni sancı ile oldu. Ama ikinci oğlumda hiç belirti yoktu kanala bile inmemişti. 10 saat çektim bu daha kolay olur diye ümit ediyorum aynı şekilde
Cnm inan benm kadar suniyi siddetli yasayan varmidir bilmiyorum, hizli verdiler serumu ve yuksek dozdu cunku suyum gelmisti bebek strese giricek diye acele ettiler, acilmam 0 oldugu icin hizli yaptilar 45 sn arayla o siddetli dogum sancisini 6 saat cektim nefes alicak takatim kalmamisti dusun, anca 10 cm oldum 6 saatte, bu arada yuzunu tam donmedi son an dondu ve catala aldilar hizla dogumum oldu, zordu ama inan simdi niyeyse o acilar gozumde yok dogsunda yine cekeyim ama dogsun diyorum cunku artik kipirdayamiyorum 3800 dedi dr kilosu ama ins daha fazla degildir az olsunda cok olmasin kolay dogurayim diorum..
Ins sende bu sefer daha cabuk dogurursun cnm biraz cekicez ama sonu guzel olucak ins..

Ayynen benimki de böle. Yüzüstü yatarken bile kafayı kaldırıp döndürdüğü oldu :)

Yenidoğan dönemez diyorlardı, eskidenmiş demekki.. bunlar hep folikasitten :)
Annemde bugun öyle söyledi eskiden insanlar 4-5 çocuğa aynı anda bakarmış ev işi çamaşırı bulaşığıda cabası makina yok yardım eden yok biz 2 kişi seninkine yetemiyoruz hep içtiğin vitaminlerden bunlar dedi :)
Amin cnm ins suni muni gozum gormuyor artik raziyim oglumda suniyle 6,7 saatte dogdu bunda daha cabuk olur diye umuyorum tabi belli olmaz hayirlisi artik..
İkincide açılma hızlı oluyor diyorlar canım inşallah öyle olur seninde

İnşallah canım valla benim sancılar nst grafiğinden taştı, doktor ordaki asistana kızdı neden bu kadar çok verdiniz diye bende çok şiddetli yaşıyorum malesef

Afilim92 canım süt pompandan memnun musun bende o modeli almayı düşünüyorum yarın gidicem e bebeke ama emin olamadım. Çok acıtıyor mu Süt az olsa da çeker mi emzirdikten sonra sağıcam ben artması için.

Bide kızlar kimse kiraz çekirdeği kullanmadı mı gaz için yarın onuda alıcam ama yatak mı kemer mi kararsız kaldım.
Ayrıca süt artırıcı damla yada bira mayası tableti varmış vitamin şeklinde onlardan kullanıp fayda gören var mı bana yardımcı olun lütfen gaz ve süt canıma yetti

Kızlar sütünüzün olup olmadığını nasıl anlıyorsunz? Ben elimle sıkınca geliyor damla şeklinde. Sağımları genelde emzirdkten sonra yapıyrm sağ göğsümden damla damla geliyor soldan biraz daha talzikli geliyor. Emzirirken dikkat ediyorum sürekli yutkunmuyor bu sütümün az olduğu anlamına mı geliyor. Sizin nasıl süt durumları?

Bugün öğrendiğim bir bilgiyi sizinle de paylaşmak istyrm kızlar. Bunu yenidoğan hemşiresnden öğrendim. Bana bebeği yarım saatten fazla memede tutma dedi. Yarım saat kaliteli emsin uyumasına fırsat verme emsin yatağında yada yanında uyusun yoksa gelişimi yavaşlar dedi. Kaliteli uykuya ihtiyaçları olurmuş yenidoğanların memede bu kaliteyi yakalayamazlarmş. Oğlum sürekli memede olmak istyr dedm anne sütünün ağrı kesici özelliğini keşfetmş olablr gaz sancısını rahatlatmak için sürekli memede kalmak istyrdr dedi. Sütüm yetyrmu anlamyrm dedim günlük 5 kakalı bez yettiğinin göstergesi dedi.. aklıma gelenler bunlar herkes farklı konuşyr valla kafam iyice karıştı..ama dün bu duyduklarımı uygulamaya çalıştm sanki oğlum daha derin ve güzel uyudu

Memnunum canim .Masaj modu var once masaj yapip sonra sagima geciyorum acimiyor .Bem de sut yokken cok kullandim .Simdi sutum az ama sagmaya zaman kalmiyor .Aksam sagdim esim bebekle ilgilenirken ikisinden 30 cc ancak cikti .O da bebek 2 saat emmedigi halde.

Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl? Başını kaldırıyormu dönüyormu mesela? Yemidoğan bebek kendini döndüremez derlerdi ama benimki hiç öyle değil?
Altina normal bas yasigi koyup emziriyorum. Dun emzirdikten sonra sirt ustu yastigin ortasinda yatirdim yatagima koydum. Ben arkami donup bezi mendili alana kadar yandan yuvarlanmis yuz ustu yatakta yatiyodu kafayi da yandan cevirmis kotarmis kendini. Nasil becerdi goremedim.

Sağol canım bende alayım o zaman. Beni emdikten sonra belki benden hiç çıkmıycak bilmiyorum ki ama denemek istiyorum sağdıkca artar belkide. Benimde toplasan o kadardır heralde yarın deniycem bakalım. Bide bu pompalar gögüs büyüklüğüne göre değişiyor mu sen baya araştırmıştın sanırım. Benimkiler küçük hiç büyümedi o yüzden de tereddütüm var uçları için problem olur mu gögsün küçük olması.

Çook fena bunlar, bi an gözden ayırmaya gelmiyor

Ben se aynıyım canım. Allahtan annem yanımda da beni yatıştırıyor. Yoksa ben de pimpirikleniyorum.
İyi ki varlar canım destek oluyorlar. İlk annelik tecrübesi yaşayanlar aynı sıkıntıları çekiyor anladığım kadarıyla. Bir parça içim rahatladı yalnız olmadığımı hissettim

Canım benim sütümün kalorisi azmış doktor Malt içeren bir tablet verdi solgar brawers diye onu aldım bir de galactago damla verdi üç gündür kullanıyorum. Miktar arttı ama sütün kalitesinin artması lazım İnşallah fayda eder.

15-20 dk emip 2 saat tok kalabiliyor. Kilo alimi normal cisli kakali bezleri normal. Ben bu yuzden yettigini dusundum. O sık yutkunma olayi dedigin gibi tayzikle alakali bence.

Bende o ikisini araştırdım canım biri dediğim bira mayası tableti solgar biride damla ikisinide kullanmam lazım mı acaba hangisi daha etkilidir ki? Miktar baya baya arttı mı

Kızlar sezeryan yerimin bi ucunda hafif akıntı var küçük biyer kuru tutmaya çalışıyorum bez falan koyup bezede geliyor akıntı acaba doktora gitmelimiyim yoksa geçermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…