- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.321
Aynen öyle canımEmzirme donemimi hatırladım hep miden kazınırdı.
Bide en cok susardım. Bebek mememi ağzına aldığı an susuzlukdan ölürdüm tabi kendim su alamazdım annemde ablamdan isderdim nasıl kızardılar hep. Ya emzirme öncesi ya emzirme sonrası iç diye. Süt gitikce acıkıp susardim bir şeyler içip yemek en cok emzirdiğim yada sağım yapdığım zaman isderdim.
Cnm inan benm kadar suniyi siddetli yasayan varmidir bilmiyorum, hizli verdiler serumu ve yuksek dozdu cunku suyum gelmisti bebek strese giricek diye acele ettiler, acilmam 0 oldugu icin hizli yaptilar 45 sn arayla o siddetli dogum sancisini 6 saat cektim nefes alicak takatim kalmamisti dusun, anca 10 cm oldum 6 saatte, bu arada yuzunu tam donmedi son an dondu ve catala aldilar hizla dogumum oldu, zordu ama inan simdi niyeyse o acilar gozumde yok dogsunda yine cekeyim ama dogsun diyorum cunku artik kipirdayamiyorum 3800 dedi dr kilosu ama ins daha fazla degildir az olsunda cok olmasin kolay dogurayim diorum..Ben korkuyorum
Ya ikiside suni sancı ile oldu. Ama ikinci oğlumda hiç belirti yoktu kanala bile inmemişti. 10 saat çektim bu daha kolay olur diye ümit ediyorum aynı şekilde
Benimkide yüzüstü yatınca totosunu kaldırıp kendini ileri atıyor başını kaldırıyor ama dönmüyor henüz bizim oğlanlar fena afacan olacak herhalde :)
Benimkide yüzüstü yatınca totosunu kaldırıp kendini ileri atıyor başını kaldırıyor ama dönmüyor henüz bizim oğlanlar fena afacan olacak herhalde :)
Şimdiki bebeler bi alem canım
Annemde bugun öyle söyledi eskiden insanlar 4-5 çocuğa aynı anda bakarmış ev işi çamaşırı bulaşığıda cabası makina yok yardım eden yok biz 2 kişi seninkine yetemiyoruz hep içtiğin vitaminlerden bunlar dedi :)Ayynen benimki de böle. Yüzüstü yatarken bile kafayı kaldırıp döndürdüğü oldu :)
Yenidoğan dönemez diyorlardı, eskidenmiş demekki.. bunlar hep folikasitten :)
İkincide açılma hızlı oluyor diyorlar canım inşallah öyle olur senindeAmin cnm ins suni muni gozum gormuyor artik raziyim oglumda suniyle 6,7 saatte dogdu bunda daha cabuk olur diye umuyorum tabi belli olmaz hayirlisi artik..
İnşallah canım valla benim sancılar nst grafiğinden taştı, doktor ordaki asistana kızdı neden bu kadar çok verdiniz diye bende çok şiddetli yaşıyorum malesefCnm inan benm kadar suniyi siddetli yasayan varmidir bilmiyorum, hizli verdiler serumu ve yuksek dozdu cunku suyum gelmisti bebek strese giricek diye acele ettiler, acilmam 0 oldugu icin hizli yaptilar 45 sn arayla o siddetli dogum sancisini 6 saat cektim nefes alicak takatim kalmamisti dusun, anca 10 cm oldum 6 saatte, bu arada yuzunu tam donmedi son an dondu ve catala aldilar hizla dogumum oldu, zordu ama inan simdi niyeyse o acilar gozumde yok dogsunda yine cekeyim ama dogsun diyorum cunku artik kipirdayamiyorum 3800 dedi dr kilosu ama ins daha fazla degildir az olsunda cok olmasin kolay dogurayim diorum..
Ins sende bu sefer daha cabuk dogurursun cnm biraz cekicez ama sonu guzel olucak ins..
Memnunum canim .Masaj modu var once masaj yapip sonra sagima geciyorum acimiyor .Bem de sut yokken cok kullandim .Simdi sutum az ama sagmaya zaman kalmiyor .Aksam sagdim esim bebekle ilgilenirken ikisinden 30 cc ancak cikti .O da bebek 2 saat emmedigi halde.Afilim92 canım süt pompandan memnun musun bende o modeli almayı düşünüyorum yarın gidicem e bebeke ama emin olamadım. Çok acıtıyor mu Süt az olsa da çeker mi emzirdikten sonra sağıcam ben artması için.
Altina normal bas yasigi koyup emziriyorum. Dun emzirdikten sonra sirt ustu yastigin ortasinda yatirdim yatagima koydum. Ben arkami donup bezi mendili alana kadar yandan yuvarlanmis yuz ustu yatakta yatiyodu kafayi da yandan cevirmis kotarmis kendini. Nasil becerdi goremedim.Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl? Başını kaldırıyormu dönüyormu mesela? Yemidoğan bebek kendini döndüremez derlerdi ama benimki hiç öyle değil?
Sağol canım bende alayım o zaman. Beni emdikten sonra belki benden hiç çıkmıycak bilmiyorum ki ama denemek istiyorum sağdıkca artar belkide. Benimde toplasan o kadardır heralde yarın deniycem bakalım. Bide bu pompalar gögüs büyüklüğüne göre değişiyor mu sen baya araştırmıştın sanırım. Benimkiler küçük hiç büyümedi o yüzden de tereddütüm var uçları için problem olur mu gögsün küçük olması.Memnunum canim .Masaj modu var once masaj yapip sonra sagima geciyorum acimiyor .Bem de sut yokken cok kullandim .Simdi sutum az ama sagmaya zaman kalmiyor .Aksam sagdim esim bebekle ilgilenirken ikisinden 30 cc ancak cikti .O da bebek 2 saat emmedigi halde.
Altina normal bas yasigi koyup emziriyorum. Dun emzirdikten sonra sirt ustu yastigin ortasinda yatirdim yatagima koydum. Ben arkami donup bezi mendili alana kadar yandan yuvarlanmis yuz ustu yatakta yatiyodu kafayi da yandan cevirmis kotarmis kendini. Nasil becerdi goremedim.
İyi ki varlar canım destek oluyorlar. İlk annelik tecrübesi yaşayanlar aynı sıkıntıları çekiyor anladığım kadarıyla. Bir parça içim rahatladı yalnız olmadığımı hissettimBen se aynıyım canım. Allahtan annem yanımda da beni yatıştırıyor. Yoksa ben de pimpirikleniyorum.
Canım benim sütümün kalorisi azmış doktor Malt içeren bir tablet verdi solgar brawers diye onu aldım bir de galactago damla verdi üç gündür kullanıyorum. Miktar arttı ama sütün kalitesinin artması lazım İnşallah fayda eder.Bide kızlar kimse kiraz çekirdeği kullanmadı mı gaz için yarın onuda alıcam ama yatak mı kemer mi kararsız kaldım.
Ayrıca süt artırıcı damla yada bira mayası tableti varmış vitamin şeklinde onlardan kullanıp fayda gören var mı bana yardımcı olun lütfen gaz ve süt canıma yetti
15-20 dk emip 2 saat tok kalabiliyor. Kilo alimi normal cisli kakali bezleri normal. Ben bu yuzden yettigini dusundum. O sık yutkunma olayi dedigin gibi tayzikle alakali bence.Kızlar sütünüzün olup olmadığını nasıl anlıyorsunz? Ben elimle sıkınca geliyor damla şeklinde. Sağımları genelde emzirdkten sonra yapıyrm sağ göğsümden damla damla geliyor soldan biraz daha talzikli geliyor. Emzirirken dikkat ediyorum sürekli yutkunmuyor bu sütümün az olduğu anlamına mı geliyor. Sizin nasıl süt durumları?
Bende o ikisini araştırdım canım biri dediğim bira mayası tableti solgar biride damla ikisinide kullanmam lazım mı acaba hangisi daha etkilidir ki? Miktar baya baya arttı mıCanım benim sütümün kalorisi azmış doktor Malt içeren bir tablet verdi solgar brawers diye onu aldım bir de galactago damla verdi üç gündür kullanıyorum. Miktar arttı ama sütün kalitesinin artması lazım İnşallah fayda eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?