- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.301
Ben de ilk etapta öyle yaptım ama meğerse benim sütüm yokmuş emziriyordum ben sürekli ağlıyordu. Doktor aç olduğunu söyledi ve mamayı sıklaştırdı. En doğru bileğiydi doktorunuz verecektir ama ağlamıyorsa yeterli geliyordur.Daha 7 gunluk bebegim bugün 3 defa verdim 30 cc
Benimki de koyunca uyanıyor. Ama mamadan tam anlamıyla doyunca hemen uyuyor. Ağır geliyor sanırım uyku basıyor. Bazen de uyumuyor dediğin gibi. Bir gün bir günü tutmuyor.Baktik uyumuyor verdik mamayi yok yine uyumuyor .Koyunca uyaniyor .Sanirim kucagimda olmak istiyor .Ben de mutluyum boyle ama hava cok sicak birlikte terliyoruz .Aksam 10 a kadar direndi 7 saat uyanik kaldi.
Zaten uyutamadim verdim iki kere cok.yoruldum .
Simdi zorlansa da tutmaya başladı cok sukur
Ben se aynıyım canım. Allahtan annem yanımda da beni yatıştırıyor. Yoksa ben de pimpirikleniyorum.Annelik ne zor şeymiş. İnsanın yüreği hep pır pır eder mi? Dün bütün gün uyumadı neden uyumadı ağrısı mı var acaba diye düşündüm. Bugün sabahtan beri uyuyor düzgün emmedi neden uyuyor hasta mı diye düşünüyorum başından ayrılamıyorum. Hasta olacak korkusu var hep. Ben mi çok pimpiriğim sizde de durumlar aynı mı?
Hadi hayırlısı canım :)Cnm hayirlisi olsun ins,
Bende yeni geldim eve cati muayenesinide oldum 1 parmak aciklik var dedi,nst de sancin varsa yatisini yapiyorum hemen dedi, amaaa nst de ne sanci ne bisey cikmadi kalp atislari normal dedi. Pazartesiye kaldim yani, artik suniyi verip iyice acilmami saglicak tabi cumartesi-pazar suyum vs gelmesse, bakalim bizim hanimefendi kendimi gelicek yoksa suniylemi hakkimizda hayirlisi olsun...
Yok canım emzirince insan acikiyor hamileyken yemiyordum çünkü gece uyanmiyordum:)Hamileyken alışkanlık oldusa eğer biraz zor olucak gece yememek.
Ben hiç gece yemek yiyemem.
Bende senin gibi en cok kiloya takanım, bendede zor gidecek sanırım.Canım maşallah kilosu gayet iyi bebeklerin 15.gunde doğum kilosuna ulaşması beklenir seninki üstüne bile eklemiş
Yenidogan bebekler günde ortalama 30 gr alırlar merak etme emzir sen sütun de var çok şükür alır cnm
Kilo konusunda en çok takıntı yapan bendim sanırım en az veren de ben oldum
Yarın 1 aylık oluyoruz
12 buçuk aldım toplamda giden kilo 7 buçuk bugün de yarım kilosunu geri almışım
Çok da yeniyorum gece yemem de yok ama gitmiyor anlam veremiyorum zor gidecek gibi
Bugün itibari ile diyet e başladım eşim de benimle kilo almıştı beraber başladık bakalım ne olacak..
Benim de vermem gereken kilo 10
5 hamilelikten kalma 5 de doğumdan önce almıştım
Hatta hedefim daha aşağısı zor gibi ama bakalım
Sezaryane dönerse vardır bir hayri cok takma ikisinede hazır ol elbet normal olsun isdersin ama ikisindede amac bebeğimize kavuşmak. Amacna ulaşsın sağ salım kucağmıza alalım hepimiz.Milana firuze kayramberamveram Miss Ness @almilacm @cndyyyy
BEnim bugun kontrol vardı kızlar. 39+3, açılma hiç yok, sancı yok, biraz rahim ağzı yumuşamış sadece. Dr tetiklemek için çatı muayenesi yaptı, ve gün verdi nihayet. Salı gunu 40 haftam dolacağı için o güne kadar bekleyecek. Kendi sancım olmazsa çarşamba suni sancı için hastaneye yatıracak. Suni de işe yaramazsa sezeryana dönermiş, ama senin çatın müsait normal doğurmanı isterim dedi. Ama zor bir hamilelik geçirdin daha fazla bebeğin içerde durmasını istemiyorum dedi. Umarım kendi sancımla dogurmak nasip olur ama herseyin hayırlısı tabi.
Benimkide yüzüstü yatınca totosunu kaldırıp kendini ileri atıyor başını kaldırıyor ama dönmüyor henüz bizim oğlanlar fena afacan olacak herhalde :)Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl? Başını kaldırıyormu dönüyormu mesela? Yemidoğan bebek kendini döndüremez derlerdi ama benimki hiç öyle değil?
Umarım hepimiz hedefimize ulaşırız.Ben 16 kilo almıştım 11 ini verdim 16. Günde. Ama zaten hamile kaldığım kiloda da 20 kilo fazlam vardı şimdi 25 fazlam var ama hedefim 1 yıla 25 kiloyu vermek
Emzirme donemimi hatırladım hep miden kazınırdı.Yok canım emzirince insan acikiyor hamileyken yemiyordum çünkü gece uyanmiyordum:)
Canım maşallah kilosu gayet iyi bebeklerin 15.gunde doğum kilosuna ulaşması beklenir seninki üstüne bile eklemiş
Yenidogan bebekler günde ortalama 30 gr alırlar merak etme emzir sen sütun de var çok şükür alır cnm
Kilo konusunda en çok takıntı yapan bendim sanırım en az veren de ben oldum
Yarın 1 aylık oluyoruz
12 buçuk aldım toplamda giden kilo 7 buçuk bugün de yarım kilosunu geri almışım
Çok da yeniyorum gece yemem de yok ama gitmiyor anlam veremiyorum zor gidecek gibi
Bugün itibari ile diyet e başladım eşim de benimle kilo almıştı beraber başladık bakalım ne olacak..
Benim de vermem gereken kilo 10
5 hamilelikten kalma 5 de doğumdan önce almıştım
Hatta hedefim daha aşağısı zor gibi ama bakalım
Hadi bakalım bekliyoruz dogurdum haberini :)) Gulerek giriyorsun gülerek çıkarsın insallah.
Benimki tepinirken reflu yatagindan asagi kayiyor baska hareket yok
Hayırlısı olsun canım hakkınızda, inşallah sezeryana gerek kalmazMilana firuze kayramberamveram Miss Ness @almilacm @cndyyyy
BEnim bugun kontrol vardı kızlar. 39+3, açılma hiç yok, sancı yok, biraz rahim ağzı yumuşamış sadece. Dr tetiklemek için çatı muayenesi yaptı, ve gün verdi nihayet. Salı gunu 40 haftam dolacağı için o güne kadar bekleyecek. Kendi sancım olmazsa çarşamba suni sancı için hastaneye yatıracak. Suni de işe yaramazsa sezeryana dönermiş, ama senin çatın müsait normal doğurmanı isterim dedi. Ama zor bir hamilelik geçirdin daha fazla bebeğin içerde durmasını istemiyorum dedi. Umarım kendi sancımla dogurmak nasip olur ama herseyin hayırlısı tabi.
Bizimki çok hareketli canim kendisi sağa sola dönüyor ayaklarını kaldırıyor kafasını dik tutup bakınıyor maşallahı var. Bazen kundak yapıyorum onda bile kendi kendine açıyor kundağı
Ayy nasıl mutlu oldum, güzel haberlerini bekliyoruzDoğumu başlatır belki diye ilişkiye girdik eşimle hafif kasılmalar başladı iki üç saat kadar ama önemsemedim. Sonra suyum geldi hafif sancılarım da var çok mutluyum
60 la hamile kaldım 66 ile doğuma girdim 5 gitti kaldı 1 kilom 61 kiloyum ama hedefim 58 yani üç kilo daha vermem lazımHamileyken bir doğuralımda kiloları veririz diyen anişler kac kilo verdiniz kilolar kolay gitdimi?
Ayynen benimki de böle. Yüzüstü yatarken bile kafayı kaldırıp döndürdüğü oldu :)
Yenidoğan dönemez diyorlardı, eskidenmiş demekki.. bunlar hep folikasitten :)
Amin cnm ins suni muni gozum gormuyor artik raziyim oglumda suniyle 6,7 saatte dogdu bunda daha cabuk olur diye umuyorum tabi belli olmaz hayirlisi artik..Ohh sonunda canım :) güzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlısı olsun canım sancıyla gidenlere bile suni veriyorlar zaten hem daha hızlı olur. Sağlıkla doğsunda bebekler gerisi boş :)
Ben korkuyorumAmin cnm ins suni muni gozum gormuyor artik raziyim oglumda suniyle 6,7 saatte dogdu bunda daha cabuk olur diye umuyorum tabi belli olmaz hayirlisi artik..
Ya ikiside suni sancı ile oldu. Ama ikinci oğlumda hiç belirti yoktu kanala bile inmemişti. 10 saat çektim bu daha kolay olur diye ümit ediyorum aynı şekildeAmin cnm ins suni muni gozum gormuyor artik raziyim oglumda suniyle 6,7 saatte dogdu bunda daha cabuk olur diye umuyorum tabi belli olmaz hayirlisi artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?