2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Daha 7 gunluk bebegim bugün 3 defa verdim 30 cc
Ben de ilk etapta öyle yaptım ama meğerse benim sütüm yokmuş emziriyordum ben sürekli ağlıyordu. Doktor aç olduğunu söyledi ve mamayı sıklaştırdı. En doğru bileğiydi doktorunuz verecektir ama ağlamıyorsa yeterli geliyordur.

Benimki de koyunca uyanıyor. Ama mamadan tam anlamıyla doyunca hemen uyuyor. Ağır geliyor sanırım uyku basıyor. Bazen de uyumuyor dediğin gibi. Bir gün bir günü tutmuyor.

Ben se aynıyım canım. Allahtan annem yanımda da beni yatıştırıyor. Yoksa ben de pimpirikleniyorum.

Hadi hayırlısı canım :)

Bende senin gibi en cok kiloya takanım, bendede zor gidecek sanırım.
İmkanın varsa eğer diyetisyen eşliğinde diyet yap sonucda emziriyorsun.

Sezaryane dönerse vardır bir hayri cok takma ikisinede hazır ol elbet normal olsun isdersin ama ikisindede amac bebeğimize kavuşmak. Amacna ulaşsın sağ salım kucağmıza alalım hepimiz.

Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl? Başını kaldırıyormu dönüyormu mesela? Yemidoğan bebek kendini döndüremez derlerdi ama benimki hiç öyle değil?
Benimkide yüzüstü yatınca totosunu kaldırıp kendini ileri atıyor başını kaldırıyor ama dönmüyor henüz bizim oğlanlar fena afacan olacak herhalde :)

Yok canım emzirince insan acikiyor hamileyken yemiyordum çünkü gece uyanmiyordum:)
Emzirme donemimi hatırladım hep miden kazınırdı.
Bide en cok susardım. Bebek mememi ağzına aldığı an susuzlukdan ölürdüm tabi kendim su alamazdım annemde ablamdan isderdim nasıl kızardılar hep. Ya emzirme öncesi ya emzirme sonrası iç diye. Süt gitikce acıkıp susardim bir şeyler içip yemek en cok emzirdiğim yada sağım yapdığım zaman isderdim.

Kilo icin bol bol su. Ben gunde 5 litre iciyorum herhalde. Ufak ufak siseleri esim hafif sogutuyor emzirirken likir likir gidiyor. 65 le girdim doguma ciktigimda 56 idim. Eve gelince tartildim 58 cikti. Su an 12 gunluguz 54 kiloyum. 47 ile kalmistim. 7 kilo kaldi umarim daha da gitmez cirkim durur yoksa

Hayırlısı olsun canım hakkınızda, inşallah sezeryana gerek kalmaz

Bizimki çok hareketli canim kendisi sağa sola dönüyor ayaklarını kaldırıyor kafasını dik tutup bakınıyor maşallahı var. Bazen kundak yapıyorum onda bile kendi kendine açıyor kundağı

Ayynen benimki de böle. Yüzüstü yatarken bile kafayı kaldırıp döndürdüğü oldu :)

Yenidoğan dönemez diyorlardı, eskidenmiş demekki.. bunlar hep folikasitten :)

Ohh sonunda canım :) güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlısı olsun canım sancıyla gidenlere bile suni veriyorlar zaten hem daha hızlı olur. Sağlıkla doğsunda bebekler gerisi boş :)
Amin cnm ins suni muni gozum gormuyor artik raziyim oglumda suniyle 6,7 saatte dogdu bunda daha cabuk olur diye umuyorum tabi belli olmaz hayirlisi artik..

Amin cnm ins suni muni gozum gormuyor artik raziyim oglumda suniyle 6,7 saatte dogdu bunda daha cabuk olur diye umuyorum tabi belli olmaz hayirlisi artik..
Ben korkuyorum
Ya ikiside suni sancı ile oldu. Ama ikinci oğlumda hiç belirti yoktu kanala bile inmemişti. 10 saat çektim bu daha kolay olur diye ümit ediyorum aynı şekilde

Ya kızlar biz niye doğuramıyoruz. Bu gün bacağımda cok ağri vardi eşim eve geldiğinde noldu diye sordu bende bacaklarım ağrıyor dedim. Sanki benim elimde ya doğursana artık diyor bana bende daha doğurmuycam okulu bitirsin öyle dedim. Güldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…