2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar size bişey danışmak istiyorum.benim kendi ailem ilçede yaşıyorlar ve geldiklerinde onlarla ilgilenmediğimi hatta aç gittiklerini falan soyluyorlar tabiki ben onlara hak vermiyorum ne yapsamda yaranamadım evlendiğimden beri.tek hatam oldu o ise bebeğimin kurbanı kesilirken onlara soylemeyi unuttum zaten nerde kesildi parçalandı bende görmedim ama yinede soylemeliydim.kesileceğini biliyolardıda günü bilmiyolardı.kardeşim ameliyat olmştu mesela ben 9 aylık gebeyim yerimden kalkacak halim yok ev batmış durumda kızkardeşimi bıraktı yardım etsin diye anca öğleden sonra 2 gibi işimiz bitti yorgun argın çıktık hemen ameliyattan çıkan kardeşimi görmye gittik hastaneye.hastane 20 dklik mesafede.çok sonra annem dedi niye yemek yapıp getirmedin ki eşimde o hastanede çalışıyo o bize yemek yaptırdı ev yemeği hazır yemekte değil.aç bırakmadık kesinlikle.ev temizledik geç oldu diye hemen çıkalım dedik ne yapsam batıyo aileme.doğum yaptım ve suan inanılmaz ağır bi grip geçiriyorum ateşim 38lerde ve düşmedi dün erkek kardeşim bana kalmaya geldi saolsun eşim nöbetteydi evimin karşısındaki hastaneye gttk serum taktılar ben akşama kadar başımı kaldıramadım yemek yapamadım kardeşime hazır soyledik dedmki kendine 2 tane soyle ama aç değilim dedi ısrarda ettim istwmedi acıkırsan soyle dolaptan bişeyler hazırlarım dedim benim acil durum stoğum var hızlı pratik yemekler koyuyorum buzluğa.ama annem diyo nası yemek yapmamış tamam hasta ama kardeşi ders çalışıyo en önemli senesi madem yemek yapmamış bari dışardan soyledikleri yemeği fazla soyleseymiş bi daha gtmesin aç kalır çocuk.çok şaşırdım çok kırıldım annemi çok severim o da beni ama noluyo bilmiyorum.kalktım yemek yaptm çocuk yemedi de abla valla aç değilim diyo.ama annem demiyo birini gönderyimmi yada geleyimmi veya seni alalımmı ne bilim evlilik aşkı değil aile bağlarını öldürdü.sorum ise şu eşim 6 ay sonra sınava girecek sonuca göre başka bi şehir tercih etmeyi düşünüyoruz burda akrabalardan milletten hiç tadımız tuzumuz yok herkes bişi istiyo ve tek isteyenin kendi olduğunu sanıyo.eşimi kaç kere gece arayıp bişilar sorduklarını istediklerini bilirim ki kaynımın ailesinin tüm yükü üstümüzde hatta eşimin ailesi de off çok dertliyim gitsekte oralarda kimsem yok siz ne dersiniz

Canım biraz uzaklaşmak hepinize iyi gelecek bence..
Aileyle çok yakın olunca böyle sorunlar yaşanıyor malesef beklenti hep daha fazla oluyor nedense
Bu şehirde aileleriniz var mutlu değilsiniz ama başka şehirde komsu arkadaş edinirsin hiç sıkma canini

Evet en azından denemiş olurum

Canım gözünaydin zor bir doğum olmuş ama çok şükür bebeğine kavuştun ikiniz de iyisiniz..
Gaz için de bol bol yürü bir de tane kimyon ve rezene için canım ise yarıyor

Kızlar yardim edicek birileri var mı acaba ?? Kizim sürekli kucağımda memede uyumak istiyor beşiğe koyduğum an kalkıyor başlıyor ağlamaya sabah 6 dan beri ayakta uyumadı şimdi bi dus aldırdım uyuyacak gibi.

Çok geçmiş olsun inşl bebekte sizde iyisinizdir.Çifte acı çekmişsiniz hem sancı hem ameliyat.Benim ilk doğumumda böyle olmuştu.Önce suni samcı sonra sezeryan.Fakat benim bebek suni sancıya kötü tepki verdi kakasını yaptığı için sezeryana aldım.Sizin dr hiç etik davranmamış sırf ağrı için normalden vazgeçip sezeryana alması olmamış.Resmen uğraşmamak için kısa yolu seçmiş.Herzaman önce normal doğum denenir, komplikasyon varsa sezeryana geçilir.Size epidurel niye yapmadılar?

Emzirirken için çekiliyo mu canım ? Emzirmekte kalori yakıyo kilo verdiriyo . Ayrıca ne kilonu dert ediyorsun dur bismillah 40ın çıktı mı ? Sen çok kilo da almamıştın ki üstüme yapıştı deme gidecek onlarda emin ol

Evet cnm emzirirken çok acıkıyorum ama hafif şeyler yiyorum
Yok bugün 1 aylık olduk daha
Öyle çok sıkı diyet yapmıyorum zararlı şeyleri kestim sadece yoksa yemeklermde ölçü falan yapmıyorum allah korusun sütüm kesilir
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor
Yakisiklimiz nasıl bakalım

Uyurken yanina senin kokunu alabilecegi bir kıyafetini koymayi dene .Kucaginda 15 dk dalmasini bekle sonra koy .Bir de uygulamalar var elektrikli süpürge ,fön mak .sesi onlari dene canim .Ben de 3 gundur ayni durumdayim .Dun ses dinlettim onun sayesine uyudu biraz .Basucuna da kiyafetimi koydum.
Kizlaaar sabah suyum geldi, kostur kostur geldik, suniyide taktilar 4 cm suan acilmam, dua edin nolur saglicakla kavusayim kizima...
Bugun geliyor bebisler hadi Allah yardimcin olsun
Milana firuze yalniz kalcaksinbu gidisle hadi senden de haber bekliyoruz
Kızlar 12de oğlumu almaya gideceğiz inşallah aldık iyiyiz evdeyiz diyebilirim ♡♡♡
Insallah dusmustur elin boş dönmezsin. Allah sifa versin kuzuya.

Diyet şuan en son şey listesinde bile olmamalı zaten. Süt yapacak şeyler ye iç yeşil çay ödemini atar emzirirken içiliyo mu bilmiyorum ben içmiştim.
Henüz 1aylıkken ne bu üzgünlük böyle. Kaç kilo vermişsin ki ?

Bizm yakışıklı hastanede teyzesi dün yatırdık ışık tedavisi görüyor 12de alacağız inşallah♡

Benimkide aynı.bitek kucağımda yatağa alınca uyuyor dün gece 2 ye kadar uğraştım baktım olmuyo aldım beşikten yanıma 4 saat kesintisiz uyuduk inanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…