2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım. Zor bir doğum olmuş ama sağlıkla atlatmışsın. Allah bebişinle sağlıklı güzel günler nasip etsin

Gezinmeniz gerekiyor sanırım o durumda olan tüm arkadaşlar geziniyordu mecbur.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,şükür almışsınız kucagınıza yalnız aileniz haklı.Ben de aynı sıkıntıyı çektim 15 gün önce fakat sezaryene çevirmedi doktorum ve dikiş bile atmadı.Malesef her doktor bir olmuyor Saglıkla alabilmişsiniz ona şükredin bol bol gezinin,ilaç verirler belki bu problem için.

İçilir herhalde canım sorun olmaz
7.5 verdim canım doğumdan sonra

Oy kuzum geçmiş gitmiş olsun inşallah hemencecik kavus kuzuna♡♡

Kizlaaar sabah suyum geldi, kostur kostur geldik, suniyide taktilar 4 cm suan acilmam, dua edin nolur saglicakla kavusayim kizima...
Sağlıcakla inşallah kucagınıza alırsınız.Maşallah açılma güzel.Kokay bir şekilde de tamamlanır inşallah

cndyyyy ben bol bol dimes kayısı suyu içtim canım hiç gaz problemim olmadı , birde sık sık wc git çünkü bi ağrı giriyor ama ne olduğunu anlamıyorsun wc gidince rahatlıyorsun , galiba organlar tam yerleşmediğinden hissiyat eksik oluyor , çok geçmiş olsun ve gözün aydın .

Ben artık dayanamadım öyle böyle ağrı değildi oğlumu da suni sanciyla yapmıştım sancim oluyordu arada uyuyordum

Ay başında eşimin oğlu gelecekti, KV bakıcaktı sözde.. öyle konuşmuştu eşim,
Kendi annem zaten önceki gün memlekete evine döndü.
KV fırsat bu fırsat tatile kaçıyor bugün. En az 1 hafta yok. KV ye güven yarı yolda bıraksın seni.
Dün gece gelmiş torunu sevmeye bana söylemeye yüzü bile yok. Bebeğime diyorki" Ben gelene kadar büyü tamam mı. "
o an benim içimden geçirdiğim;( En az 2- 3 yıl gelmemesi lazım).
Eşimde hiç ses yok...büyük ihtimal beraber idare edeceğiz ufaktan bana bahsetmişti... zaten o da güvenini yitirdi annesine karşı bakım konusunda, görüyor herşeyi.......
Allah'a havale ediyorum....bir gün insana ihtiyacı olursa anlar o zaman.

Allah yardımcın olsun canım Seni ortada bırakması kötü olmuş Keşke biraz idare etseydi yani Zaten işe yarayacaklari zaman ortada olmuyolar

Benimkide şuan kucakta uyuyor kapattım gözlerinide ışık almasın diye , benimde gözümden uyku akıyor ama kızımın huzuru daha önemli
Dün ateşim vardı acilde serum taktık benim bebiş başladı ağlamaya ama ne ağlamak mecbur bi kolumda serum diğerinde bebek emzirdim o halde kolum koptu valla

Selam arkadaşlar sezeryanla doğum yapan anneler doğum sonrası hangi kıyafet daha rahat oluyo uzun gecelik mi kısa pantolonlu olanmi siz hangisini kullandınız acaba birde bu tek kullanımlık lohusa çamaşırı vardı ebebekte 4lü bunlar kullanışlı mi alalım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…