- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.401
Gözün aydın canım. Zor bir doğum olmuş ama sağlıkla atlatmışsın. Allah bebişinle sağlıklı güzel günler nasip etsinKızlar bende 41 + 1 haftalikken kızıma kavuştum çarşamba günü gece 12 de nişanım geldi sonra sancilarim başladı evde cekeyim dedim sabaha kadar gezin otur kalk hareket ettim sadece bir saat uyudum sabah 8 de hastaneye geldik benim drum daha gelmemiş önce ebe sonra bir erkek dr çatı muayenesi yaptı o kadar soktu ki dedim bebeği alacak çok canım yandı 3 4 santim açılma var yatış yapılsın dedi sonra kendi Dr um geldi oda muayene etti ama o çok canımı yakmadi 2 santim açıklık var dedi birde sana suni sancı veririz inş ben seni dogurturum dedi taktilar sancıyı arada çatı muayenesi oluyorum 6 7 kere olmusumdur bize artık 6 da olur yok 9 da olur doğum diyorlar benim Dr umda gitti benim için geleceği için fark aliyorlarmis neyse annem eşim başımda geberiyorum artık sancı dan oğlumu da suni sancı ile yapmıştım ama bu kadar kötü değildi artık bakiyolar açılma var ama ben dayanamiyorum artık eşim artık kavga etti dr u niye çağırmiyorsunuz diye dr 9 da geldi ebeye göre 8 9 santim açıklık 6 santim bebek daha yukarda benim ikinmam gelmemiş dr um dedi beni niye çağırdıniz daha bunun en az 3 4 saati var ama beni artık kendimde değilim dr dedi seni sezeryan yapalım bari 15 saat suni sancı çektin daha da 3 4 saat cekemezsin dedim beni kurtar da yap sezaryen olsun bu seferde eşim le annem dr a kizdilar madem sezeryan olacaktı neden bu kadar cektirdiniz diye dr la kavga ettiler dr da kızdı bırakıp gidiyordu neredeyse dedim dr hanim siz onlara bakmayın bilmiyorlar öylöyle cektigimi görünce bana üzüldü ler ikna oldu beni hemen sezeryana aldılar 10 15 dakkada bebegime kavuştum dün 10 38 de doğum yaptım şu an karnimda gazım var o kadar ins hemen iyi olurum bugün de taburcu oluyorum allah kimseyi bu yolda bırakmasın şimdi küçücük bir kızım var 3 kg 180 gr 12 sene önce oğlumu da aynı kiloda dogurmustum o zaman 22 yaşında daha cesur musum şimdi 34 yaşında bişey olacak diye korkuyorum bu arada kızlar gazım çok fazla şimdi ağrı kesici yapacaklar sonra taburcu olucam bildiginiz çaresi var mı çok kötüyüm
Gezinmeniz gerekiyor sanırım o durumda olan tüm arkadaşlar geziniyordu mecbur.Kızlar bende 41 + 1 haftalikken kızıma kavuştum çarşamba günü gece 12 de nişanım geldi sonra sancilarim başladı evde cekeyim dedim sabaha kadar gezin otur kalk hareket ettim sadece bir saat uyudum sabah 8 de hastaneye geldik benim drum daha gelmemiş önce ebe sonra bir erkek dr çatı muayenesi yaptı o kadar soktu ki dedim bebeği alacak çok canım yandı 3 4 santim açılma var yatış yapılsın dedi sonra kendi Dr um geldi oda muayene etti ama o çok canımı yakmadi 2 santim açıklık var dedi birde sana suni sancı veririz inş ben seni dogurturum dedi taktilar sancıyı arada çatı muayenesi oluyorum 6 7 kere olmusumdur bize artık 6 da olur yok 9 da olur doğum diyorlar benim Dr umda gitti benim için geleceği için fark aliyorlarmis neyse annem eşim başımda geberiyorum artık sancı dan oğlumu da suni sancı ile yapmıştım ama bu kadar kötü değildi artık bakiyolar açılma var ama ben dayanamiyorum artık eşim artık kavga etti dr u niye çağırmiyorsunuz diye dr 9 da geldi ebeye göre 8 9 santim açıklık 6 santim bebek daha yukarda benim ikinmam gelmemiş dr um dedi beni niye çağırdıniz daha bunun en az 3 4 saati var ama beni artık kendimde değilim dr dedi seni sezeryan yapalım bari 15 saat suni sancı çektin daha da 3 4 saat cekemezsin dedim beni kurtar da yap sezaryen olsun bu seferde eşim le annem dr a kizdilar madem sezeryan olacaktı neden bu kadar cektirdiniz diye dr la kavga ettiler dr da kızdı bırakıp gidiyordu neredeyse dedim dr hanim siz onlara bakmayın bilmiyorlar öylöyle cektigimi görünce bana üzüldü ler ikna oldu beni hemen sezeryana aldılar 10 15 dakkada bebegime kavuştum dün 10 38 de doğum yaptım şu an karnimda gazım var o kadar ins hemen iyi olurum bugün de taburcu oluyorum allah kimseyi bu yolda bırakmasın şimdi küçücük bir kızım var 3 kg 180 gr 12 sene önce oğlumu da aynı kiloda dogurmustum o zaman 22 yaşında daha cesur musum şimdi 34 yaşında bişey olacak diye korkuyorum bu arada kızlar gazım çok fazla şimdi ağrı kesici yapacaklar sonra taburcu olucam bildiginiz çaresi var mı çok kötüyüm
İçilir herhalde canım sorun olmazDiyet şuan en son şey listesinde bile olmamalı zaten. Süt yapacak şeyler ye iç yeşil çay ödemini atar emzirirken içiliyo mu bilmiyorum ben içmiştim.
Henüz 1aylıkken ne bu üzgünlük böyle. Kaç kilo vermişsin ki ?
Bizm yakışıklı hastanede teyzesi dün yatırdık ışık tedavisi görüyor 12de alacağız inşallah♡
Keşke bizim kızlar bu kadar citiye almasalardı bizi.
Sağlıcakla inşallah kucagınıza alırsınız.Maşallah açılma güzel.Kokay bir şekilde de tamamlanır inşallahKizlaaar sabah suyum geldi, kostur kostur geldik, suniyide taktilar 4 cm suan acilmam, dua edin nolur saglicakla kavusayim kizima...
Ben bekliyorum ama suni sancı ile doğum için çarşambaya gün verdi canım . Bi de dün çatı muayenesi yaptı , dünden beri hafif hafif kanamam oluyorserenity16 @almilacm justlook
kayramberamveram
Ve benmi kaldık bekleyen yoksa siz doğurdunuzda benimi haberim yok.
Kızlar suyum geldi ben de doğuruyorum artık heyt beeeeee
serenity16 @almilacm justlook
kayramberamveram
Ve benmi kaldık bekleyen yoksa siz doğurdunuzda benimi haberim yok.
Ben artık dayanamadım öyle böyle ağrı değildi oğlumu da suni sanciyla yapmıştım sancim oluyordu arada uyuyordumGezinmeniz gerekiyor sanırım o durumda olan tüm arkadaşlar geziniyordu mecbur.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,şükür almışsınız kucagınıza yalnız aileniz haklı.Ben de aynı sıkıntıyı çektim 15 gün önce fakat sezaryene çevirmedi doktorum ve dikiş bile atmadı.Malesef her doktor bir olmuyor Saglıkla alabilmişsiniz ona şükredin bol bol gezinin,ilaç verirler belki bu problem için.
Valla canım ben uyurken elektrik süpürgesi açtım Evi süpürdüm uyanmadı vallahiGenelde uyurken evde temizlik yapiyorum elektrik süpürgesi çalışıyor ama uyuyorken açmayı denemedim hiç, kıyafetimi de koydum bu kez kokuyu alınca meme aramaya başlıyor.
Allah yardımcın olsun canım Seni ortada bırakması kötü olmuş Keşke biraz idare etseydi yani Zaten işe yarayacaklari zaman ortada olmuyolarAy başında eşimin oğlu gelecekti, KV bakıcaktı sözde.. öyle konuşmuştu eşim,
Kendi annem zaten önceki gün memlekete evine döndü.
KV fırsat bu fırsat tatile kaçıyor bugün. En az 1 hafta yok. KV ye güven yarı yolda bıraksın seni.
Dün gece gelmiş torunu sevmeye bana söylemeye yüzü bile yok. Bebeğime diyorki" Ben gelene kadar büyü tamam mı. "
o an benim içimden geçirdiğim;( En az 2- 3 yıl gelmemesi lazım).
Eşimde hiç ses yok...büyük ihtimal beraber idare edeceğiz ufaktan bana bahsetmişti... zaten o da güvenini yitirdi annesine karşı bakım konusunda, görüyor herşeyi.......
Allah'a havale ediyorum....bir gün insana ihtiyacı olursa anlar o zaman.
Canim kanama varsa hastaneye gelmelisin demişdi benim dr. Dr haberi varmi?Ben bekliyorum ama suni sancı ile doğum için çarşambaya gün verdi canım . Bi de dün çatı muayenesi yaptı , dünden beri hafif hafif kanamam oluyor
Canim cok mutlu oldum rabbim saglicakla kavstursun, belki de kavustun bu saate :)
Serenity ve almilacm da elendi canim :) bizler kaldik kapanisa
Dün ateşim vardı acilde serum taktık benim bebiş başladı ağlamaya ama ne ağlamak mecbur bi kolumda serum diğerinde bebek emzirdim o halde kolum koptu vallaBenimkide şuan kucakta uyuyor kapattım gözlerinide ışık almasın diye , benimde gözümden uyku akıyor ama kızımın huzuru daha önemli
Teşekkür ederim"Dosya yukle" bas ordan dokumanlara tıkla resmini sec. Ve kucuk buyuk resim seceneğinde isdediğni secerek meşaja ekle. Mobilde boyle bilgisayarda nasıl bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?