2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir ben kalıcam hep dedim ya kapanışı ben yapıcam diye sozümü tutuyorum. Diyer streslerden artık doğumu bile düşünemez oldum resmen hata bazen biraz daha dursun bile diyorum bazende gelsin artık isdiyorum. Cok korkuyorum kızıma bir şey olmasından.

Kalanlarda doğuruyor cndyyyy gözün aydin canim cok zor olmuş benim korkduğum şey sancı cekip sezaryan olmak. Keşke epidural alsaydın başdan. Her neyse bebeğne kavuşdun ya önemli olan o.

Miss Ness allah yardım cın olsun canım güzel haberni bekliyorum..

Genelde uyurken evde temizlik yapiyorum elektrik süpürgesi çalışıyor ama uyuyorken açmayı denemedim hiç, kıyafetimi de koydum bu kez kokuyu alınca meme aramaya başlıyor.

Genelde uyurken evde temizlik yapiyorum elektrik süpürgesi çalışıyor ama uyuyorken açmayı denemedim hiç, kıyafetimi de koydum bu kez kokuyu alınca meme aramaya başlıyor.
Doymamis olabilir mi ?Ben de doyuyor sanıyordum cocugum cok kilo vermis

Senle ben çok sözümüzün eriyiz maşallah Benim görümcem 38 haftalıktı dün gece doğum yapmış ben ondan önce hamile kaldım

Youtubede ninniler var bizde işe yarıyo bazen denedinmi
Denedim cnm oda olmadi dus aldırınca rahat yatiyor o kadar sabah akşam dus aldırıyorum birde isilik oldu yav
Doymamis olabilir mi ?Ben de doyuyor sanıyordum cocugum cok kilo vermis
Yok cnm doyuyor kilo almasında sıkıntı yok doktor gelişimi iyi dedi,sanirim kendini güvende hissetmek istiyor.

Benimkide aynı.bitek kucağımda yatağa alınca uyuyor dün gece 2 ye kadar uğraştım baktım olmuyo aldım beşikten yanıma 4 saat kesintisiz uyuduk inanamadım.

Benimkide şuan kucakta uyuyor kapattım gözlerinide ışık almasın diye , benimde gözümden uyku akıyor ama kızımın huzuru daha önemli

Denedi zaten canım ne kadar acı cektigimi gördü daha 3 4 saate olmaz dedi bendede hal mal kalmadı dayanamıyordum artık suyum muyum da aktı ama 6 santim açıklık bebek yukarıda imiş epidural li bilmiyorum canım belden aşağı uyuşturdular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…