- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.381
Bir ben kalıcam hep dedim ya kapanışı ben yapıcam diye sozümü tutuyorum. Diyer streslerden artık doğumu bile düşünemez oldum resmen hata bazen biraz daha dursun bile diyorum bazende gelsin artık isdiyorum. Cok korkuyorum kızıma bir şey olmasından.Uyurken yanina senin kokunu alabilecegi bir kıyafetini koymayi dene .Kucaginda 15 dk dalmasini bekle sonra koy .Bir de uygulamalar var elektrikli süpürge ,fön mak .sesi onlari dene canim .Ben de 3 gundur ayni durumdayim .Dun ses dinlettim onun sayesine uyudu biraz .Basucuna da kiyafetimi koydum.
Bugun geliyor bebisler hadi Allah yardimcin olsun
Milana firuze yalniz kalcaksinbu gidisle hadi senden de haber bekliyoruz
Insallah dusmustur elin boş dönmezsin. Allah sifa versin kuzuya.
Canim iltihaptan bahsetmissin gidecek misin dr a ?Bir de dr un iz icin krem onerdi mi ?cndyyyy gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini
Genelde uyurken evde temizlik yapiyorum elektrik süpürgesi çalışıyor ama uyuyorken açmayı denemedim hiç, kıyafetimi de koydum bu kez kokuyu alınca meme aramaya başlıyor.Uyurken yanina senin kokunu alabilecegi bir kıyafetini koymayi dene .Kucaginda 15 dk dalmasini bekle sonra koy .Bir de uygulamalar var elektrikli süpürge ,fön mak .sesi onlari dene canim .Ben de 3 gundur ayni durumdayim .Dun ses dinlettim onun sayesine uyudu biraz .Basucuna da kiyafetimi koydum.
Bugun geliyor bebisler hadi Allah yardimcin olsun
Milana firuze yalniz kalcaksinbu gidisle hadi senden de haber bekliyoruz
Insallah dusmustur elin boş dönmezsin. Allah sifa versin kuzuya.
Geceleri yanımda yatırıyorum cnm gece sıkıntı yok ama gün içinde perişan oluyoruz.Benimkide aynı.bitek kucağımda yatağa alınca uyuyor dün gece 2 ye kadar uğraştım baktım olmuyo aldım beşikten yanıma 4 saat kesintisiz uyuduk inanamadım.
Youtubede ninniler var bizde işe yarıyo bazen denedinmiGeceleri yanımda yatırıyorum cnm gece sıkıntı yok ama gün içinde perişan oluyoruz.
Doymamis olabilir mi ?Ben de doyuyor sanıyordum cocugum cok kilo vermisGenelde uyurken evde temizlik yapiyorum elektrik süpürgesi çalışıyor ama uyuyorken açmayı denemedim hiç, kıyafetimi de koydum bu kez kokuyu alınca meme aramaya başlıyor.
"Dosya yukle" bas ordan dokumanlara tıkla resmini sec. Ve kucuk buyuk resim seceneğinde isdediğni secerek meşaja ekle. Mobilde boyle bilgisayarda nasıl bilmiyorum.Buraya resim nasıl yüklenir bilen varmı
Senle ben çok sözümüzün eriyiz maşallahBir ben kalıcam hep dedim ya kapanışı ben yapıcam diye sozümü tutuyorum. Diyer streslerden artık doğumu bile düşünemez oldum resmen hata bazen biraz daha dursun bile diyorum bazende gelsin artık isdiyorum. Cok korkuyorum kızıma bir şey olmasından.
Kalanlarda doğuruyorcndyyyy gözün aydin canim cok zor olmuş benim korkduğum şey sancı cekip sezaryan olmak. Keşke epidural alsaydın başdan. Her neyse bebeğne kavuşdun ya önemli olan o.
Miss Ness allah yardım cın olsun canım güzel haberni bekliyorum..
serenity16 almilacm justlook
kayramberamveram
Ve benmi kaldık bekleyen yoksa siz doğurdunuzda benimi haberim yok.
Keşke bizim kızlar bu kadar citiye almasalardı bizi.Senle ben çok sözümüzün eriyiz maşallahBenim görümcem 38 haftalıktı dün gece doğum yapmış ben ondan önce hamile kaldım
A hiç haberim yok ya o zaman biz 4 ümüzmü kaldık sen, ben,almilacm ın suyu geldi dün doğum yapmıştır =)
Denedim cnm oda olmadi dus aldırınca rahat yatiyor o kadar sabah akşam dus aldırıyorum birde isilik oldu yavYoutubede ninniler var bizde işe yarıyo bazen denedinmi
Yok cnm doyuyor kilo almasında sıkıntı yok doktor gelişimi iyi dedi,sanirim kendini güvende hissetmek istiyor.Doymamis olabilir mi ?Ben de doyuyor sanıyordum cocugum cok kilo vermis
Benimkide aynı.bitek kucağımda yatağa alınca uyuyor dün gece 2 ye kadar uğraştım baktım olmuyo aldım beşikten yanıma 4 saat kesintisiz uyuduk inanamadım.
Denedi zaten canım ne kadar acı cektigimi gördü daha 3 4 saate olmaz dedi bendede hal mal kalmadı dayanamıyordum artık suyum muyum da aktı ama 6 santim açıklık bebek yukarıda imiş epidural li bilmiyorum canım belden aşağı uyuşturdularÇok geçmiş olsun inşl bebekte sizde iyisinizdir.Çifte acı çekmişsiniz hem sancı hem ameliyat.Benim ilk doğumumda böyle olmuştu.Önce suni samcı sonra sezeryan.Fakat benim bebek suni sancıya kötü tepki verdi kakasını yaptığı için sezeryana aldım.Sizin dr hiç etik davranmamış sırf ağrı için normalden vazgeçip sezeryana alması olmamış.Resmen uğraşmamak için kısa yolu seçmiş.Herzaman önce normal doğum denenir, komplikasyon varsa sezeryana geçilir.Size epidurel niye yapmadılar?
Allah yardimcin olsun canım ins çabuk olurKizlaaar sabah suyum geldi, kostur kostur geldik, suniyide taktilar 4 cm suan acilmam, dua edin nolur saglicakla kavusayim kizima...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?