- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.421
Canım çok normal gazla birlikte çıkarıyor endişelenecek bir şey yok benim de ilk de öyleydi Doktor hiçbir şey sorun yok dediMerhaba kızlar bugün bebeğim tam bir haftalık oldu biraz kaka problemimiz var daha doğrusu problem mi tam çözemedim açık sarı sulu yapıyor birden fork diye bir sesle çıkıyor sanki isal gibi geliyor int.ten baktiğimda normal diyor sizde durumlar nasıl
Sağol canım, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Allah yardımcın olsun canım Seni ortada bırakması kötü olmuş Keşke biraz idare etseydi yani Zaten işe yarayacaklari zaman ortada olmuyolar
Canım Öncelikle kolay emzire bileceğin şekilde Yakası olması gerekiyor. Ayrıca iç çamaşırın göbeğine kadar çekebileceğini kadar belli yüksek olması gerekiyor dikişine gelir diye insan çok korkuyor çünkü .altı üstü olması sorun değil ama çıkarırken giyerken Alt kısmını insan zorlanıyor .İlk zamanlar ben iç çamaşırı bile giymedim depent kullandım yaniSelam arkadaşlar sezeryanla doğum yapan anneler doğum sonrası hangi kıyafet daha rahat oluyo uzun gecelik mi kısa pantolonlu olanmi siz hangisini kullandınız acaba birde bu tek kullanımlık lohusa çamaşırı vardı ebebekte 4lü bunlar kullanışlı mi alalım mı
Sağol canım, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Geçmiş olsun canım sırf ben başkasına muhtaç olmamak için acile gitmedim Çünkü biliyorum yani bebeği başkasına verecek esinDün ateşim vardı acilde serum taktık benim bebiş başladı ağlamaya ama ne ağlamak mecbur bi kolumda serum diğerinde bebek emzirdim o halde kolum koptu valla
Yukleye bildinmi yardımcı oldumsa ne mutlu bana.Teşekkür ederim
Hadi ya kıyamam cnm böyle kilo verirsin
Doğrudur herkes dayanamıyor sanırım.Ben de hastaneyi inlettim 7 saat ebeler 10 dk da bir geldiler sakinleştirmek için ama mümkün olmadı.Sürekli açıklık kontrol edince üstümde ne varsa çıkardım.Hastane kıyafetini falan sadece altımda iç çamaşırla akşama kadar bağırıp durdum.Yine de almadılar sezaryene.Öncesi zor ama dogum sonrası çok rahat geçti.Önemli olan Saglıkla kucagımıza almamızda zaten.Şükür çoğumuzun öyle oldu.Kalan arkadaşlar da inşallah kolaylıkla atlatırlar bu süreci.Ben artık dayanamadım öyle böyle ağrı değildi oğlumu da suni sanciyla yapmıştım sancim oluyordu arada uyuyordum
Canım çok kötüydüm bn zorla götürdüler zatenGeçmiş olsun canım sırf ben başkasına muhtaç olmamak için acile gitmedim Çünkü biliyorum yani bebeği başkasına verecek esin
Çok geç bu forumdakilerin yüzde 90 nı doğurdu geri kalan gebişlerimizin hareket edecek hali yokMerhabalar,
Uzun zamandır fotoğrafçılık hobisiyle uğraşmaktayım bu yıl profesyonel anlamda fotoğrafçılık yapmak için çeşitli eğitimlere katıldım sertifikalarım mevcuttur. Kendimi geliştirmek ve portfolyo oluşturmak için İstanbul da EYLÜL-EKİM ayı içinde 2 ailenin ÜCRETSİZ Hamile Dış Çekimi gerçekleştirmek istiyorum ilgilenen arkadaşlar olur ise beni ve önceki yapmış olduğum çekimleri inceleyebilir. Çekimde kullanılacak aksesuarlarımız hazırdır siz sadece güzelce giyinip kameraya gülümseyeceksiniz. ilgilenenler olursa mesaj atabilir. Herkese iyi günler dilerim.
Denedim şimdi olmadı dosua yükleye bastım sanki basmamışm gibi hiçbişi çıkmadı anlamadım kiYukleye bildinmi yardımcı oldumsa ne mutlu bana.
Canım ben kitaz çekirdekli yan yatma yastığı almıştım. Bazen gaz birikimi yaşadık akşamları. Ben çareyi ahşe önerin gaz masajıyla buldum. Ama akşamı beklemeden gün içinde emdikten 20 dak yarım saat sonra hep yapıyorum. Gaz masajından önce sıcak uyguluyorum karnına gazlar harekete geçsin diye o zaman o kiraz çekirdeğini ısıtıp karnına koyuyorum ya da yüzüstü yatırıp karnının altına koyıyorum dizlerini çekip. İşe yatıyor bence canım. Tabi bunları düzenli yapman gerekiyor rutin şekilde.Bide kızlar kimse kiraz çekirdeği kullanmadı mı gaz için yarın onuda alıcam ama yatak mı kemer mi kararsız kaldım.
Ayrıca süt artırıcı damla yada bira mayası tableti varmış vitamin şeklinde onlardan kullanıp fayda gören var mı bana yardımcı olun lütfen gaz ve süt canıma yetti
Canım ben kitaz çekirdekli yan yatma yastığı almıştım. Bazen gaz birikimi yaşadık akşamları. Ben çareyi ahşe önerin gaz masajıyla buldum. Ama akşamı beklemeden gün içinde emdikten 20 dak yarım saat sonra hep yapıyorum. Gaz masajından önce sıcak uyguluyorum karnına gazlar harekete geçsin diye o zaman o kiraz çekirdeğini ısıtıp karnına koyuyorum ya da yüzüstü yatırıp karnının altına koyıyorum dizlerini çekip. İşe yatıyor bence canım. Tabi bunları düzenli yapman gerekiyor rutin şekilde.[/QUOT
Kavuştuk çok şükür evdeyiz Rabbim ordaki bebişleri de sağlıcakla kurtarsın bi an evvel... sarılık olmaması için napabilirim önerilerin var mı ? Şuan napmam gerekiyor ? Bol bol emzireceğim o cepte. Başka ? Sarı yazma örtmem gerekli mi ? Su vermem ? Beyaz ışığın altında yatırmam vs ?İçilir herhalde canım sorun olmaz
7.5 verdim canım doğumdan sonra
Oy kuzum geçmiş gitmiş olsun inşallah hemencecik kavus kuzuna♡♡
Kahvalti icin 6 da kalkıyor esim 9 da ise giderken son anda hazir oluyo kahvaltı. Ondan once kahve sigara keyfi yapiyo. Kahvalti da haslanmis yada kizarmis yumurta yaninda da recel zeytin peynir vs bu kadar. Sabah kalktim baktim sofra bos cay ocakta bi bardak zor cikti. Yarim simit varmıştı onu yedim yarim bardak soguk cay birazda nutellali ekmek. Sonra odama geldim. Keske gitse hic degilse kalkar kahvaltımı hazırlarım . Kahvalti da börek yenmez patates yenmez deyip duruyor kendim hazirladigim zaman. Sabah 54.0 dim. Hepiniz dua edin ne olur. Gitmesi icin dua edin. Kendime 2 gun once dolma doldurdum simdi yogurtla onu yicem sonrq bebegin kirlilerini yıkayacağım banyoya girecegim. Banyoya tentürdiyot döküldü onu temizleyecegim. Makine de asilacagim da var. Bana dua edin cok ihtiyacim var.
O oluyor canım benimde devam etti iki gün sonra geçti, neyse en azından Çarşamba doğacak seninki bakalım bizimki ne zaman gelecekBen bekliyorum ama suni sancı ile doğum için çarşambaya gün verdi canım . Bi de dün çatı muayenesi yaptı , dünden beri hafif hafif kanamam oluyor
Çok şükür bitanem gözünaydin Allah başka ayrılık yaşatmasınKavuştuk çok şükür evdeyiz Rabbim ordaki bebişleri de sağlıcakla kurtarsın bi an evvel... sarılık olmaması için napabilirim önerilerin var mı ? Şuan napmam gerekiyor ? Bol bol emzireceğim o cepte. Başka ?
Düzenleme yapacağıma kendi gönderimi alintilayip ordan yazmışımÇok şükür bitanem gözünaydin Allah başka ayrılık yaşatmasın
Amin inşallah..
Canim bize faydası oldu sarı tülbent ile örttüm hep beşiği nin üstünü çok şükür hiç sarılık geçirmedi batıl inanç derdim ama iki kızımda da denedim ikisinde de olmadı
Bir de sarı renkte zıbın takımı almıştı 2 tane onları da giydirdim ilk zamanlar
Annem öyle söyledi ben de denedim
İstersen dene kuzum
Ha bir de güneş e çıkar arada bir güneşin yakıcı olmadığı bir saatte güneş görsün vücudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?