2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok normal gazla birlikte çıkarıyor endişelenecek bir şey yok benim de ilk de öyleydi Doktor hiçbir şey sorun yok dedi

Canım Öncelikle kolay emzire bileceğin şekilde Yakası olması gerekiyor. Ayrıca iç çamaşırın göbeğine kadar çekebileceğini kadar belli yüksek olması gerekiyor dikişine gelir diye insan çok korkuyor çünkü .altı üstü olması sorun değil ama çıkarırken giyerken Alt kısmını insan zorlanıyor .İlk zamanlar ben iç çamaşırı bile giymedim depent kullandım yani

Hadi ya kıyamam cnm böyle kilo verirsin

Kahvalti icin 6 da kalkıyor esim 9 da ise giderken son anda hazir oluyo kahvaltı. Ondan once kahve sigara keyfi yapiyo. Kahvalti da haslanmis yada kizarmis yumurta yaninda da recel zeytin peynir vs bu kadar. Sabah kalktim baktim sofra bos cay ocakta bi bardak zor cikti. Yarim simit varmıştı onu yedim yarim bardak soguk cay birazda nutellali ekmek. Sonra odama geldim. Keske gitse hic degilse kalkar kahvaltımı hazırlarım . Kahvalti da börek yenmez patates yenmez deyip duruyor kendim hazirladigim zaman. Sabah 54.0 dim. Hepiniz dua edin ne olur. Gitmesi icin dua edin. Kendime 2 gun once dolma doldurdum simdi yogurtla onu yicem sonrq bebegin kirlilerini yıkayacağım banyoya girecegim. Banyoya tentürdiyot döküldü onu temizleyecegim. Makine de asilacagim da var. Bana dua edin cok ihtiyacim var.

Merhabalar,
Uzun zamandır fotoğrafçılık hobisiyle uğraşmaktayım bu yıl profesyonel anlamda fotoğrafçılık yapmak için çeşitli eğitimlere katıldım sertifikalarım mevcuttur. Kendimi geliştirmek ve portfolyo oluşturmak için İstanbul da EYLÜL-EKİM ayı içinde 2 ailenin ÜCRETSİZ Hamile Dış Çekimi gerçekleştirmek istiyorum ilgilenen arkadaşlar olur ise beni ve önceki yapmış olduğum çekimleri inceleyebilir. Çekimde kullanılacak aksesuarlarımız hazırdır siz sadece güzelce giyinip kameraya gülümseyeceksiniz. ilgilenenler olursa mesaj atabilir. Herkese iyi günler dilerim.

Bu arada ben Forsepsle doğum yaptım kızlar tam açılmayla gittim hastaneye hastane kodridorunda doğum başlamıştı 15 dakika içinde kızım dünyaya geldi ama benim dermanım kalmadığı için bebeğin yüz pozisyonu ters olduğu için ve doktorum bukadar ağridan sonra sezeryana almak istemediği için müdahaleli doğum yaptım o kadar şanslıymışım ki devlet hastanedinde sürekli takibinde olduğum doktorum denk geldi doğumuma miniğim biraz küçük doğdu 2.990 gr çenesi küçücük hemen yoruluyor uyuyor doymuyor yine de anne sütünden başka biseyle beslenmiyor şükür

Ben artık dayanamadım öyle böyle ağrı değildi oğlumu da suni sanciyla yapmıştım sancim oluyordu arada uyuyordum
Doğrudur herkes dayanamıyor sanırım.Ben de hastaneyi inlettim 7 saat ebeler 10 dk da bir geldiler sakinleştirmek için ama mümkün olmadı.Sürekli açıklık kontrol edince üstümde ne varsa çıkardım.Hastane kıyafetini falan sadece altımda iç çamaşırla akşama kadar bağırıp durdum.Yine de almadılar sezaryene.Öncesi zor ama dogum sonrası çok rahat geçti.Önemli olan Saglıkla kucagımıza almamızda zaten.Şükür çoğumuzun öyle oldu.Kalan arkadaşlar da inşallah kolaylıkla atlatırlar bu süreci.

Çok geç bu forumdakilerin yüzde 90 nı doğurdu geri kalan gebişlerimizin hareket edecek hali yok

Canım ben kitaz çekirdekli yan yatma yastığı almıştım. Bazen gaz birikimi yaşadık akşamları. Ben çareyi ahşe önerin gaz masajıyla buldum. Ama akşamı beklemeden gün içinde emdikten 20 dak yarım saat sonra hep yapıyorum. Gaz masajından önce sıcak uyguluyorum karnına gazlar harekete geçsin diye o zaman o kiraz çekirdeğini ısıtıp karnına koyuyorum ya da yüzüstü yatırıp karnının altına koyıyorum dizlerini çekip. İşe yatıyor bence canım. Tabi bunları düzenli yapman gerekiyor rutin şekilde.

İçilir herhalde canım sorun olmaz
7.5 verdim canım doğumdan sonra

Oy kuzum geçmiş gitmiş olsun inşallah hemencecik kavus kuzuna♡♡
Kavuştuk çok şükür evdeyiz Rabbim ordaki bebişleri de sağlıcakla kurtarsın bi an evvel... sarılık olmaması için napabilirim önerilerin var mı ? Şuan napmam gerekiyor ? Bol bol emzireceğim o cepte. Başka ? Sarı yazma örtmem gerekli mi ? Su vermem ? Beyaz ışığın altında yatırmam vs ?

Canım benim ya inşallah bir an önce gider destek değil köstek olmaya gelmiş
Sen ne istiyorsan onu ye o ne konuşursa konuşsun takma esin eve gelirken ondan aparatif atistirmaliklar işte hep elinin altında bulunsun
Mesela kuru yemiş kuru meyve bitter çikolata vs..
Ne zaman gideceği belli mi ?

Çok şükür bitanem gözünaydin Allah başka ayrılık yaşatmasın
Amin inşallah..
Canim bize faydası oldu sarı tülbent ile örttüm hep beşiği nin üstünü çok şükür hiç sarılık geçirmedi batıl inanç derdim ama iki kızımda da denedim ikisinde de olmadı
Bir de sarı renkte zıbın takımı almıştı 2 tane onları da giydirdim ilk zamanlar
Annem öyle söyledi ben de denedim
İstersen dene kuzum

Düzenleme yapacağıma kendi gönderimi alintilayip ordan yazmışım ZK_ASK
Hepsi yorgunluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…