- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.441
Serenity duruyor canım daha =)Canim cok mutlu oldum rabbim saglicakla kavstursun, belki de kavustun bu saate :)
Serenity ve almilacm da elendi canim :) bizler kaldik kapanisa
Canım benim ya inşallah bir an önce gider destek değil köstek olmaya gelmiş
Sen ne istiyorsan onu ye o ne konuşursa konuşsun takma esin eve gelirken ondan aparatif atistirmaliklar işte hep elinin altında bulunsun
Mesela kuru yemiş kuru meyve bitter çikolata vs..
Ne zaman gideceği belli mi ?
Haklısın canım yemeğin yerini de bişey tutmazEsim sag olsun bi suru abur cubur aliyor yatak odasi dolu ama sicacik yemek gibisi yok. Ne zaman gidecek belirsiz. Kicasi gitti ama esyalarini almadan gitti. Kesin bayrama kadar kalacakalr. Rabbim her duama yanıt verdi şimdiye kadar bunu da duysun insallah bi sebepler versin gitsinler
Adet olmuş olabilirsin canım 40 çıkmadan olanlar oluyormuş sanırımÜzerimde bir kırgınlık var sanki tüm kemiklerim ağrıyor
Başım da ağrıyor
Üstüne de sezeryan yerim çok ağrıyor
Bugün tam 1 aylık olduk birden de kanamam başladı
Öyle mi bilmiyordum canım kendimi kötü hissediyorum amaAdet olmuş olabilirsin canım 40 çıkmadan olanlar oluyormuş sanırım
Kızlar yardim edicek birileri var mı acaba ?? Kizim sürekli kucağımda memede uyumak istiyor beşiğe koyduğum an kalkıyor başlıyor ağlamaya sabah 6 dan beri ayakta uyumadı şimdi bi dus aldırdım uyuyacak gibi.
Iyi yapmışlar canım ben gece kötü oldum eşim uyuyordu zaten Fark etmediCanım çok kötüydüm bn zorla götürdüler zaten
Canım pazartesiye kadar geçmezse gidicem Göbeğim ameliyat yerini kapattığı için oldu sanırım kaç gün açık bırakıcam uzanınca geçmezse gidicem. Sadece Hametan yazdı onun dışında bişey yazmadı ilaçCanim iltihaptan bahsetmissin gidecek misin dr a ?Bir de dr un iz icin krem onerdi mi ?
18 günlüğüz öyle foşlata foşlata yapıyor normal canım :)Merhaba kızlar bugün bebeğim tam bir haftalık oldu biraz kaka problemimiz var daha doğrusu problem mi tam çözemedim açık sarı sulu yapıyor birden fork diye bir sesle çıkıyor sanki isal gibi geliyor int.ten baktiğimda normal diyor sizde durumlar nasıl
gecelik giydim altımda depend vardı yatınca geceliği beline sıyırdım rahat olduSelam arkadaşlar sezeryanla doğum yapan anneler doğum sonrası hangi kıyafet daha rahat oluyo uzun gecelik mi kısa pantolonlu olanmi siz hangisini kullandınız acaba birde bu tek kullanımlık lohusa çamaşırı vardı ebebekte 4lü bunlar kullanışlı mi alalım mı
gözünaydın canım geçmiş olsunKavuştuk çok şükür evdeyiz Rabbim ordaki bebişleri de sağlıcakla kurtarsın bi an evvel... sarılık olmaması için napabilirim önerilerin var mı ? Şuan napmam gerekiyor ? Bol bol emzireceğim o cepte. Başka ? Sarı yazma örtmem gerekli mi ? Su vermem ? Beyaz ışığın altında yatırmam vs ?
İyi gitmiş umarım durmaz. Ben kesin veremiycem. Az önce tartıldım 12,5 kilo almişim kızımdan kalan +7
19,5 kilo vermem lazım.
eşinizle açık açık konuşsanız olmaz mı. sonuçta misafirliğin de bir süresi var yani karşı taraf anlamıyorsa bir şekilde belirtmek lazım sana destekleri yok belli ki daha fazla köstek olmasınlar bari ya da kendi ailenden sevdiğin birilerini yatılı davet et. misafir misafiri sevmez derler belki rahatsız olur gider onlar gitsin de diyemeyeceğine göre. benim de kv buradayken annem de buradaydı annemin varlığından aşırı rahatsız oldu annem ona hizmet etmesine rağmen ona karşı da saçma bir kıskançlığa girdi arada sen memlekete dön ben kalayım gibilerinden bir şey vızıldamaktan da geri kalmadı hoş. en sonunda annem de o da memleketlerine döndüler tek başıma kafam çok rahat ama annemin desteğini arıyorum tekrar gelse keşke çok iyi olur.Esim sag olsun bi suru abur cubur aliyor yatak odasi dolu ama sicacik yemek gibisi yok. Ne zaman gidecek belirsiz. Kicasi gitti ama esyalarini almadan gitti. Kesin bayrama kadar kalacakalr. Rabbim her duama yanıt verdi şimdiye kadar bunu da duysun insallah bi sebepler versin gitsinler
ben de geçen hafta tam olarka öyleydim grip olmuş gibi titreme ateş halsizlik vs. biraz psikolojikti benim evdeki misafirlerden çok bunalmıştım biraz da aşırı uykusuzluktan yorulmuşum. uyuyup kafa dinleyince geçti. bende de doğumdan bu yana geçmeyen bir idrar yolu yanması var. ilk başlarda ameliyat etkisidir vs. diye üzerinde durmadım ilk bir hafta azalır gibi oldu ama şu zamanlar tavan yaptı benzer bir sorun yaşayan var mı? idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi?Öyle mi bilmiyordum canım kendimi kötü hissediyorum ama
Allah razı olsun ❤gözünaydın canım geçmiş olsun
Arada oluyor canim site boyle 1-2 güne düzelir.Denedim şimdi olmadı dosua yükleye bastım sanki basmamışm gibi hiçbişi çıkmadı anlamadım ki
ben 2 tane pijama takımı götürdüm rahat oldu pijamaların bel kısmı genişti yukarı çekince de dikişleirn üzerine denk geliyordu acıtmadı zaten dikişlerde bandaj vardı. gecelikle rahat edemeyeceğimi düşündüm bacaklarım birbirine sürttükçe rahatsızlık verir diye kişisel tercih tabi bu. pijama üstünün düğmeli olup göbeğe kadar açılması lazım emzirme kolay olsun diye. bana ebebekte satılan o ürün kullanışız geldi bolca iç çamaşırı götürmüştüm hastanede ilk gün hasta bezi sonrasında kendi pedlerindne verdiler yanıma mesane pedi dedikleri pedden ve normal pedden almıştım hastanede kullanmama gerek kalmadı. evde de normal pedi kullanmaya devam ettim.Selam arkadaşlar sezeryanla doğum yapan anneler doğum sonrası hangi kıyafet daha rahat oluyo uzun gecelik mi kısa pantolonlu olanmi siz hangisini kullandınız acaba birde bu tek kullanımlık lohusa çamaşırı vardı ebebekte 4lü bunlar kullanışlı mi alalım mı
Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl? Başını kaldırıyormu dönüyormu mesela? Yemidoğan bebek kendini döndüremez derlerdi ama benimki hiç öyle değil?
Sarı tülbent dün almıştık bende bugunden itibaren örteceğim artık. Batıl vs değil doğduğundan beri takanlarda hiç olmamış faydası var bence. Bugun yıkayacağız hergün daha iyi olacağız inşallah :)Çok şükür bitanem gözünaydin Allah başka ayrılık yaşatmasın
Amin inşallah..
Canim bize faydası oldu sarı tülbent ile örttüm hep beşiği nin üstünü çok şükür hiç sarılık geçirmedi batıl inanç derdim ama iki kızımda da denedim ikisinde de olmadı
Bir de sarı renkte zıbın takımı almıştı 2 tane onları da giydirdim ilk zamanlar
Annem öyle söyledi ben de denedim
İstersen dene kuzum
İnşallah xanim gerci bu günük hareketlilik yüzünde spor yapmaya ne halım kalır ne vakdım.Zaten normalde hareketlisin şimdi daha da hareketli olman gerekecek gider merak etme
Benimki de dönüyor canım 1 haftalıkken başladı yan yatırıyorum sırt üstü dönüyor ya da sırt üstü yatırınca yan dönüyor sese tepki veriyor konuşunca dinliyo seain geldiği tarafa dönüyor falan bende yenidoğan bebek bu kadar yepki vermez hareket etmez diye biliyordum ama yapıyor işte bugün 17 günlük olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?