2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yeni bi akım var bebişlerle ilgili dha doğrusu bn yeni öğrendm her ay bebeğe bi konsept hazırlayıp fotoğraf çekiyosun mesela temiz bi nevresimi halı üzerine seriyosun başka bi örtüyü yuvarlayıp çamaşır ipiymiş gibi yerleştirirp bebeği mandalla kıyafetinden tutturuyosun tabi vebişin bi iki kıyafetinide ve yanona bi köşeye 1 yazıyosun yine kumaşla bilen vardır muhakkak sz yptınızmı

Tamam canım bende deniyim bakalım umarım işe yarar. Zaten masajı vs sürekli yapıorum ama kriz anında elletmiyor kaskatı kesiliyor en azından kiraz çekirdeği sıcak olunca rahatlatır belki.
Bende öyle duydum internetten okuduğum kadarıyla çoğunda fayda etmiş deniyim bakalım canım
Bende o tabletlerden alıcam işte canım. Bizde 28 günlük olduk süt artar diyorlar ama sanki azalıyor. Az önce bi emdi sanki hiç dolmamış gibi çektikce boş diye ağlıyor yavrum. Emmeye bu kadar istekli olmasa vicdan yapmıycam ama şu an yetemiyorum düşüncesi var. Çekiyor çekiyor süt gelmiyor ağlıyor ama devam ediyor boş olsada doymasada saatlerce çekiyor kuzum üzülüyorum öyle olunca. Bende herşeyi denedim bi damlayla bira mayası tableti kaldı son umudum bunlar.

Daha lohusa tacimi takip foto cekinemedim inan .Ama kafamda bir sürü konsept var .Bebiskom şanslı makinemiz var .Cektikce zaman bulup photoshopla düzenleyip cikartcam album yapcam.

Canım gündüz aydınlıkta uyut. Gece de zifiri karanlık yap emzreceğin zaman gece lambası çok hafif ışıklı yak memeyi tuttur kapat. Bezini falan hızlıca karanlıkta değiştir. Gündüz aydınlıkta ve gürültülü ortamda yap besleme bez değiştirmeyi falan uyuduğunda da aydınlık ( belki çok hafif loş yapılanilir oda) ortamda uyut zamanla alışır.

Uyuyo valla sabah gittğmde nasıl şaşırdm çocuğun teninin rengi açılmış kıpkırmızı doğmuştu gitgide sararmıştı alışmışım o haline ya bugun gittim bembeyaz hatta korktum bile bi sorun mu var diye meğer oğlum beyaz tenliymiş :))

Evet canım bunu Biliyorum daha biz bir aylık olmadık yapacağımı herhalde Unutmazsam

kızlar doğum yapalı 8 gün olan biri olarak hala kendimi zihinsel olarak toplayabilmiş değilim, herşeye ağlıyorum en son pınar süt reklamına ağladım bir de arada bebeği benimmiş gibi hissetmiyorum hayatım bitti kendime neden böyle bişi yaptım gibi saçma düşünceler geliyor, siz de durumlar nasıl duygusal olarak?

Kizlar bebegim 2 3 saattir uyanik .Biraz emdiyse cogunda agladi .Zorla sakinlestirdim göğsümdeyken esim geldi .Kv yi getirmis.Hadi babyneste koy odaya götürcem dedi .Ben saatlerdir uyusun diye gözüne bakiyorum.1 saat bari uyusun dedim .Yok hemen götürcekmis ben de vermedim .Kalbimi kirdi cekti gitti kv nin yanina .Sinirden ağlıyorum bebek de ağlıyor .Ben mi lohusayim onlar mi yaa .Pofpoflanmak da istemiyorum simartilmak da sadece anlayis istiyorum cok mu

Uzun bi aradan sonra bakabiliyorum sayfaya, doğum yapmayan kaldımı bilmiyorum ama kaldıysa hayırlısıyla bebişlerine kavuşsunlar diliyorum. Ben 10 Temmuz’da doğum yaptım, sezeryan oldum. Bebeğim 3.910 gr, 50 cm doğdu. Sütüm hemen geldi çok şükür amma velakin bebeğim ilk hafta 3580 gr.a ikinci hafta 3450 ye düşmüş. Ebe dilinin altında perde olabilir o da emmesini zorlaştırıyo olabilir dedi, ya da idrar yollarında enfeksiyon olabilir dedi ki erkek bebeklerde pek görülmeyen bişeymiş. Doktora götürün dedi. Mamaya başlatabilir doktor dedi, henüz götürmedim ama acaba mamaya mı başlasak diye düşünüyorum. Siz mama kullanıyomusunuz? Ve hangi marka kullanıyosunuz? Sütüm de var ama bebek çok emmiyo ve kilo kaybediyo moralmen çöküğüm , bari mamayla toparlansın diyorum

Oyy yerimmm ben onun beyaz ten renginii ❤❤❤
Çok şükür canım atlattiniz:)

Evet ben de özel hastanede dogum yaptım sezaryen düşünüyordum ama doktorum normal doguma yönlendirdi korktuğum halde.Sancı çok zor evet ama sonrası rahatmış gerçekten.En güzeli normal dogum ama neden bilmem Türkiye'de herkes sezaryen dogum yapıyor.8 dogum vardı benimle aynı gün ve tek ben normal dogum yaptım herkes 2 dk da çıkarken ben akşamı ettim dogum için.

Valla arada oluyo ama meme emerken dikkatle bana bakmıyomu herşey uçup gidiyo kurban olurum Bebişime sende toparlarsın merak etme daha erken

Kv nok mu kötü biri

Kızlar sleepy marka bez kullananlar vardı nasıl izlenimleriniz? Memnun musunuz? Komşum falan onu beğenmiş kullanıp bende merhaba bebek setinden aldım 2 tane. 1 numara 2 5 kg 2 numara 3 6 kg benim oğluş 19günlük 4 kg ikisi de olur sanırım şuan değil mi?

Kv nok mu kötü biri
Oyle ama sorun kimin oldugu degil saatlerce agladi sesi gitti zorla uyutmaya çalışıyorum odaya götürme isteği ne anlamadim .Ee zaten burda yatiya kaliyor sanki gecerken 5 dk uğradı ! Uyusun biraz .Oturma odasina gitse kucaktan kucaga dolasacak o sekilde uyur mu asla uyumaz .

Instagramda gördüm bende yapmayı düşünüyorum bi doğsun da

1 numara biraz sıkabilir bir an önce bitirmeye çalış iki numara daha rahat olur =)

Dun burda kizlar yazdi .Ben de molfix dusunuyordum .Sleepy nin sitesinden siparis verdim .Ptesiye gelir insallah .Bizim bezler hizla tukeniyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…