- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.481
Tamam canım bende deniyim bakalım umarım işe yarar. Zaten masajı vs sürekli yapıorum ama kriz anında elletmiyor kaskatı kesiliyor en azından kiraz çekirdeği sıcak olunca rahatlatır belki.Canım ben kitaz çekirdekli yan yatma yastığı almıştım. Bazen gaz birikimi yaşadık akşamları. Ben çareyi ahşe önerin gaz masajıyla buldum. Ama akşamı beklemeden gün içinde emdikten 20 dak yarım saat sonra hep yapıyorum. Gaz masajından önce sıcak uyguluyorum karnına gazlar harekete geçsin diye o zaman o kiraz çekirdeğini ısıtıp karnına koyuyorum ya da yüzüstü yatırıp karnının altına koyıyorum dizlerini çekip. İşe yatıyor bence canım. Tabi bunları düzenli yapman gerekiyor rutin şekilde.
Bende öyle duydum internetten okuduğum kadarıyla çoğunda fayda etmiş deniyim bakalım canımDoktor ikisini birlikte kullanacaksın dedi. Yeni başladığım için çok bir şey söyleyemiyorum arttı evet ama çok çok da değil. Fakat yapılan araştırmalarda sütü arttırdığı kanıtlanmış Malt ın.
Bende o tabletlerden alıcam işte canım. Bizde 28 günlük olduk süt artar diyorlar ama sanki azalıyor. Az önce bi emdi sanki hiç dolmamış gibi çektikce boş diye ağlıyor yavrum. Emmeye bu kadar istekli olmasa vicdan yapmıycam ama şu an yetemiyorum düşüncesi var. Çekiyor çekiyor süt gelmiyor ağlıyor ama devam ediyor boş olsada doymasada saatlerce çekiyor kuzum üzülüyorum öyle olunca. Bende herşeyi denedim bi damlayla bira mayası tableti kaldı son umudum bunlar.Cnm benim de 23 gündür denemediğim şey kalmadı.sütüm hala çok az.2 göğüsten ancak 30cc geliyor.dr emdireceksin diyor.çocuk süt olmayınca emmiyor.ee mama veriyoruz onunla da bu hafta fazla kilo almış.mamayı azalt diyor.süt mü var ne içecek bu çocuk.canıma yetti valla.humana çaylar,rezene çayları,malt içecekler,beslak damla Ve binimin süt İçin yediğim bir dünya şey.sonuç 23 gündür artmayan Ve çok az olan süt.ben kabul ediyorum artık.bu fizyolojik bir şey ne yapsan boş.damlanın hiç bir faydasını görmedim canım,yukarda saydığım bi dünya şeyin de.son olarak dün solgarın bira mayası tabletine başladım.fakat ondan da umudum yok sonuçta malt içeceklerle aynı sayılır Ve ben kolilerce malt içtim
Daha lohusa tacimi takip foto cekinemedim inan .Ama kafamda bir sürü konsept var .Bebiskom şanslı makinemiz var .Cektikce zaman bulup photoshopla düzenleyip cikartcam album yapcam.Kızlar yeni bi akım var bebişlerle ilgili dha doğrusu bn yeni öğrendm her ay bebeğe bi konsept hazırlayıp fotoğraf çekiyosun mesela temiz bi nevresimi halı üzerine seriyosun başka bi örtüyü yuvarlayıp çamaşır ipiymiş gibi yerleştirirp bebeği mandalla kıyafetinden tutturuyosun tabi vebişin bi iki kıyafetinide ve yanona bi köşeye 1 yazıyosun yine kumaşla bilen vardır muhakkak sz yptınızmı
Canım gündüz aydınlıkta uyut. Gece de zifiri karanlık yap emzreceğin zaman gece lambası çok hafif ışıklı yak memeyi tuttur kapat. Bezini falan hızlıca karanlıkta değiştir. Gündüz aydınlıkta ve gürültülü ortamda yap besleme bez değiştirmeyi falan uyuduğunda da aydınlık ( belki çok hafif loş yapılanilir oda) ortamda uyut zamanla alışır.Kızlar bizim bebişin gece gündüz algısı tamamen zıt hale geldi geceleri hiç uyumuyor gündüzleri de bayılıp gidiyor gece uyumayınca ben de uyumuyorum tabi gündüz de ben uyuyamıyorum kafayı yicem uykusuzluktan başım ağrıyor artık gece gündüz algısı 40 ında oturur diyorlar doğru mu acaba
Uyuyo valla sabah gittğmde nasıl şaşırdm çocuğun teninin rengi açılmış kıpkırmızı doğmuştu gitgide sararmıştı alışmışım o haline ya bugun gittim bembeyaz hatta korktum bile bi sorun mu var diye meğer oğlum beyaz tenliymiş :))Ben de doğumdan itibaren kullandım cmm hastaneye de aldım benimle gerçekten faydası oldu:)
Ohh şimdi den sıhhattler olsun minnoş a mışıl mışıl uyur şimdi banyodan sonra ♡♡
O zaman akışına bırak cnm duymaamaya görmemeye çalış yaptıklarını söylediklerini.
Allah yardımcın olsun ve sabır versin inşallah bir an önce gider
Evet canım bunu Biliyorum daha biz bir aylık olmadık yapacağımı herhalde UnutmazsamKızlar yeni bi akım var bebişlerle ilgili dha doğrusu bn yeni öğrendm her ay bebeğe bi konsept hazırlayıp fotoğraf çekiyosun mesela temiz bi nevresimi halı üzerine seriyosun başka bi örtüyü yuvarlayıp çamaşır ipiymiş gibi yerleştirirp bebeği mandalla kıyafetinden tutturuyosun tabi vebişin bi iki kıyafetinide ve yanona bi köşeye 1 yazıyosun yine kumaşla bilen vardır muhakkak sz yptınızmı
Oyy yerimmm ben onun beyaz ten renginii ❤❤❤Uyuyo valla sabah gittğmde nasıl şaşırdm çocuğun teninin rengi açılmış kıpkırmızı doğmuştu gitgide sararmıştı alışmışım o haline ya bugun gittim bembeyaz hatta korktum bile bi sorun mu var diye meğer oğlum beyaz tenliymiş :))
Evet ben de özel hastanede dogum yaptım sezaryen düşünüyordum ama doktorum normal doguma yönlendirdi korktuğum halde.Sancı çok zor evet ama sonrası rahatmış gerçekten.En güzeli normal dogum ama neden bilmem Türkiye'de herkes sezaryen dogum yapıyor.8 dogum vardı benimle aynı gün ve tek ben normal dogum yaptım herkes 2 dk da çıkarken ben akşamı ettim dogum için.Evet sancı çok zor fakat normal doüum sonrası sezeryan ile kıyaslanamaz kesinlikle.İlk doğumum sezeryandı bebeğimle ilk 10 gün kısıtlı ilgilendim.Şimdi normal doğurdum aynı gün yürüdüm vs 3. Gün evi süpürdüm ve hiç yatmadım.Bende sancıya dayanamayacağım sandım,sürekli sezeryana alın diye ısrar ettim.Dr hersey iyi gidiyor dayan dedi hep.Ben avrupadayım bu arada, burada herkes normal doğuruyor sezeryan sadece komplikasyon varsa oluyor.Türkiyede özel hastanelerde durum biraz farklı.
Valla arada oluyo ama meme emerken dikkatle bana bakmıyomu herşey uçup gidiyo kurban olurum Bebişime sende toparlarsın merak etme daha erkenkızlar doğum yapalı 8 gün olan biri olarak hala kendimi zihinsel olarak toplayabilmiş değilim, herşeye ağlıyorum en son pınar süt reklamına ağladımbir de arada bebeği benimmiş gibi hissetmiyorum hayatım bitti kendime neden böyle bişi yaptım gibi saçma düşünceler geliyor, siz de durumlar nasıl duygusal olarak?
Kv nok mu kötü biriKizlar bebegim 2 3 saattir uyanik .Biraz emdiyse cogunda agladi .Zorla sakinlestirdim göğsümdeyken esim geldi .Kv yi getirmis.Hadi babyneste koy odaya götürcem dedi .Ben saatlerdir uyusun diye gözüne bakiyorum.1 saat bari uyusun dedim .Yok hemen götürcekmis ben de vermedim .Kalbimi kirdi cekti gitti kv nin yanina .Sinirden ağlıyorum bebek de ağlıyor .Ben mi lohusayim onlar mi yaa .Pofpoflanmak da istemiyorum simartilmak da sadece anlayis istiyorum cok mu
Hmm canım ben hemoroid olmuştum ve kanamam oluyor zannetmiştim meğerse makat çatlamış. Rahim den geldiğine eminsen adet olabilir o zamanYok canim akinti değil kan ama bir tek wcde geliyor afedersin ben de anlamadım adet mi değil mi
Yaptığında banada fikir verirsen çok sevinirimEvet canım bunu Biliyorum daha biz bir aylık olmadık yapacağımı herhalde Unutmazsam
Oyle ama sorun kimin oldugu degil saatlerce agladi sesi gitti zorla uyutmaya çalışıyorum odaya götürme isteği ne anlamadim .Ee zaten burda yatiya kaliyor sanki gecerken 5 dk uğradı ! Uyusun biraz .Oturma odasina gitse kucaktan kucaga dolasacak o sekilde uyur mu asla uyumaz .Kv nok mu kötü biri
Instagramda gördüm bende yapmayı düşünüyorum bi doğsun daKızlar yeni bi akım var bebişlerle ilgili dha doğrusu bn yeni öğrendm her ay bebeğe bi konsept hazırlayıp fotoğraf çekiyosun mesela temiz bi nevresimi halı üzerine seriyosun başka bi örtüyü yuvarlayıp çamaşır ipiymiş gibi yerleştirirp bebeği mandalla kıyafetinden tutturuyosun tabi vebişin bi iki kıyafetinide ve yanona bi köşeye 1 yazıyosun yine kumaşla bilen vardır muhakkak sz yptınızmı
1 numara biraz sıkabilir bir an önce bitirmeye çalış iki numara daha rahat olur =)Kızlar sleepy marka bez kullananlar vardı nasıl izlenimleriniz? Memnun musunuz? Komşum falan onu beğenmiş kullanıp bende merhaba bebek setinden aldım 2 tane. 1 numara 2 5 kg 2 numara 3 6 kg benim oğluş 19günlük 4 kg ikisi de olur sanırım şuan değil mi?
Dun burda kizlar yazdi .Ben de molfix dusunuyordum .Sleepy nin sitesinden siparis verdim .Ptesiye gelir insallah .Bizim bezler hizla tukeniyor .Kızlar sleepy marka bez kullananlar vardı nasıl izlenimleriniz? Memnun musunuz? Komşum falan onu beğenmiş kullanıp bende merhaba bebek setinden aldım 2 tane. 1 numara 2 5 kg 2 numara 3 6 kg benim oğluş 19günlük 4 kg ikisi de olur sanırım şuan değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?