2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya senin eşine bebek doğunca bişiler oldu acaba seni mi kıskanıyor bebekten

Canım aynı gün doğum yapmışız sağlıkla büyüsünler. Bence kırk sonrası kontrolünde çocuk doktoruyla konuş. Kilosuna tekrar baksınlar sen için rahat etsin istersen sağlık ocağına git tarttır haftalık ebeye de sor kilosunu emzirmeyi. Ama doktor mama ver demeden mamaya başlama canım. Emzir bolca. 2 saatte bir uyusa da al emzir. Dik altı bağına dr baksın çocuk doktoru. Mama kolay yol.

1 numara biraz sıkabilir bir an önce bitirmeye çalış iki numara daha rahat olur =)
Ayy gerçekten mi daha elimde de 1 numara bieaz prima var. Ama 40tane diye biter ddm. Günde 8 10 bez oluyor. 5 güne biter diye düşündüm. Neyse artık önce onları kullanırım dar gibi olursa primaya göre. Teşekkürler canım

Dun burda kizlar yazdi .Ben de molfix dusunuyordum .Sleepy nin sitesinden siparis verdim .Ptesiye gelir insallah .Bizim bezler hizla tukeniyor .
Aynen bezler çabuk tükeniyor birde bebekler birden büyüyormuş gerçekten numaralarda dar gelecek yakında 2 ye geçeriz . Sınırlı almak lazım.

Bildiğim kadarıyla bunlar çok normal ilk günler ben de herşeye ağlıyordum diğer düşünceler de hala yoğun şekilde olmasa da arada geliyor zamanla geçecek hepsi inşlla

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Bizim kv de hastayım ölüyorum bitiyorum ayağına nazlandı eşim sürekli onunla ilgilendi sırtını sıvazladı falan. Lohusa ben değil oydu resmen. Söylemesi kolay ama ağlamamaya çalış bunun içinde yaşananları düşünmemek lazım kendi annen oralardaysa bebeği ona verip biraz kafanı dağıtmaya çalışsan duş olur sevdiğin yemek tatlı gibi şeylerle

Gerçi onunla yaşayan sensin ne çwktiğini en çok sen bilirsin ve o minnoş senin son söz senin yani ama zaten uyumuyomuş ya uyurken uyandırmasındasa uyanıkken sevmesi daha mantıklı gibi..hem ne kadar uzun süre uyanıkk kalsa o kadar uzun uyur bilemedimki

Ay evet canım aynı gün doğum yapmıştık seninle, sağlıcakla büyüsünler inşallah. Çevremdeki deneyimli anneler de ilk haftalarda kilo kaybı normal diyolar, bende deneyimli bi anneydim aslında ve banada normal gibi geliyo kilo kaybı ama acaba dedim normalden daha mı çok düşük kilosu? Ama dediğin gibi 40 ının çıkmasını bekliym doktora gitmek için ve haftada bir sağlık ocağında kilosunu kontrol ettiriym.

Ben sleepyciyim pişik sorunumuz kalmadı sızıntıda kalmadı tam uydu bedeni çok memnunum

Doğurdum canım amin çok sağol. Evet sezaryene alındım normal gelmedi malesef. Gerçekten gün geçtikçe ağrılar geçiyor ilk gün bebeğimi bile göremedi gözüm ağrdan yapamayacağım hiç yürüyemeyeceğim gibi geldi ama şüküt iyiyim. Ayaklarım şişti şimdi sadce sende de olmuşmuydu davul gibiler herkes normal diyor hemşirelerde dedi ama her gelen ay senin aykaların neden böyşe oldu diyor özellikle kv kişisi. Benimde sütüm yoktu canım geldi şükür uçlarımda yoktu silikon uçla emziriyorum ama sütüm tam doyurmuyor mama takviyesi yapıyorum. Süt için galactago damla alabilirsin humana çay birde rezene bana iyi geldi sanada iyi gelir inşallah

Aynen bezler çabuk tükeniyor birde bebekler birden büyüyormuş gerçekten numaralarda dar gelecek yakında 2 ye geçeriz . Sınırlı almak lazım.
Insallah stok elimde patlamaz .Aslinda stok da degil merhaba bebegin icindeki 40 tane 1 numara .Ama erken gelmesi lazım ki ekstra paket almayim marketten .
Ben aglayinca bebek ic çekmeye basladi .Onu oyle gorunce kendimi zorladim sakinlestim ama basima agri girdi.
Sinirden tam yazamamisim emzirirken uyumaya calisiyordu o yüzden sinirlendim .
Vay canına harikasın teşekkür ederim
Hadi kolay gelsin iyi eglenceler size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…