- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.501
Ya senin eşine bebek doğunca bişiler oldu acaba seni mi kıskanıyor bebektenKizlar bebegim 2 3 saattir uyanik .Biraz emdiyse cogunda agladi .Zorla sakinlestirdim göğsümdeyken esim geldi .Kv yi getirmis.Hadi babyneste koy odaya götürcem dedi .Ben saatlerdir uyusun diye gözüne bakiyorum.1 saat bari uyusun dedim .Yok hemen götürcekmis ben de vermedim .Kalbimi kirdi cekti gitti kv nin yanina .Sinirden ağlıyorum bebek de ağlıyor .Ben mi lohusayim onlar mi yaa .Pofpoflanmak da istemiyorum simartilmak da sadece anlayis istiyorum cok mu
Canım aynı gün doğum yapmışız sağlıkla büyüsünler. Bence kırk sonrası kontrolünde çocuk doktoruyla konuş. Kilosuna tekrar baksınlar sen için rahat etsin istersen sağlık ocağına git tarttır haftalık ebeye de sor kilosunu emzirmeyi. Ama doktor mama ver demeden mamaya başlama canım. Emzir bolca. 2 saatte bir uyusa da al emzir. Dik altı bağına dr baksın çocuk doktoru. Mama kolay yol.Uzun bi aradan sonra bakabiliyorum sayfaya, doğum yapmayan kaldımı bilmiyorum ama kaldıysa hayırlısıyla bebişlerine kavuşsunlar diliyorum. Ben 10 Temmuz’da doğum yaptım, sezeryan oldum. Bebeğim 3.910 gr, 50 cm doğdu. Sütüm hemen geldi çok şükür amma velakin bebeğim ilk hafta 3580 gr.a ikinci hafta 3450 ye düşmüş. Ebe dilinin altında perde olabilir o da emmesini zorlaştırıyo olabilir dedi, ya da idrar yollarında enfeksiyon olabilir dedi ki erkek bebeklerde pek görülmeyen bişeymiş. Doktora götürün dedi. Mamaya başlatabilir doktor dedi, henüz götürmedim ama acaba mamaya mı başlasak diye düşünüyorum. Siz mama kullanıyomusunuz? Ve hangi marka kullanıyosunuz? Sütüm de var ama bebek çok emmiyo ve kilo kaybediyo moralmen çöküğüm , bari mamayla toparlansın diyorum
Story den bebek photoshoot programi diye arat bir cok uygulama var canim .Yaptığında banada fikir verirsen çok sevinirim
Yok kendini lohusa sanan kisiye iyi görünmeye çalışıyo .Diyorum ya ben degilim o lohusa.Ya senin eşine bebek doğunca bişiler oldu acaba seni mi kıskanıyor bebekten
Ayy gerçekten mi daha elimde de 1 numara bieaz prima var. Ama 40tane diye biter ddm. Günde 8 10 bez oluyor. 5 güne biter diye düşündüm. Neyse artık önce onları kullanırım dar gibi olursa primaya göre. Teşekkürler canım1 numara biraz sıkabilir bir an önce bitirmeye çalış iki numara daha rahat olur =)
Aynen bezler çabuk tükeniyor birde bebekler birden büyüyormuş gerçekten numaralarda dar gelecek yakında 2 ye geçeriz . Sınırlı almak lazım.Dun burda kizlar yazdi .Ben de molfix dusunuyordum .Sleepy nin sitesinden siparis verdim .Ptesiye gelir insallah .Bizim bezler hizla tukeniyor .
Instagramda babyconceptphoto var canm orda istemedin kdr cokYaptığında banada fikir verirsen çok sevinirim
Bildiğim kadarıyla bunlar çok normal ilk günler ben de herşeye ağlıyordum diğer düşünceler de hala yoğun şekilde olmasa da arada geliyor zamanla geçecek hepsi inşllakızlar doğum yapalı 8 gün olan biri olarak hala kendimi zihinsel olarak toplayabilmiş değilim, herşeye ağlıyorum en son pınar süt reklamına ağladımbir de arada bebeği benimmiş gibi hissetmiyorum hayatım bitti kendime neden böyle bişi yaptım gibi saçma düşünceler geliyor, siz de durumlar nasıl duygusal olarak?
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Bizim kv de hastayım ölüyorum bitiyorum ayağına nazlandı eşim sürekli onunla ilgilendi sırtını sıvazladı falan. Lohusa ben değil oydu resmen. Söylemesi kolay ama ağlamamaya çalış bunun içinde yaşananları düşünmemek lazım kendi annen oralardaysa bebeği ona verip biraz kafanı dağıtmaya çalışsan duş olur sevdiğin yemek tatlı gibi şeylerleKizlar bebegim 2 3 saattir uyanik .Biraz emdiyse cogunda agladi .Zorla sakinlestirdim göğsümdeyken esim geldi .Kv yi getirmis.Hadi babyneste koy odaya götürcem dedi .Ben saatlerdir uyusun diye gözüne bakiyorum.1 saat bari uyusun dedim .Yok hemen götürcekmis ben de vermedim .Kalbimi kirdi cekti gitti kv nin yanina .Sinirden ağlıyorum bebek de ağlıyor .Ben mi lohusayim onlar mi yaa .Pofpoflanmak da istemiyorum simartilmak da sadece anlayis istiyorum cok mu
Gerçi onunla yaşayan sensin ne çwktiğini en çok sen bilirsin ve o minnoş senin son söz senin yani ama zaten uyumuyomuş ya uyurken uyandırmasındasa uyanıkken sevmesi daha mantıklı gibi..hem ne kadar uzun süre uyanıkk kalsa o kadar uzun uyur bilemedimkiOyle ama sorun kimin oldugu degil saatlerce agladi sesi gitti zorla uyutmaya çalışıyorum odaya götürme isteği ne anlamadim .Ee zaten burda yatiya kaliyor sanki gecerken 5 dk uğradı ! Uyusun biraz .Oturma odasina gitse kucaktan kucaga dolasacak o sekilde uyur mu asla uyumaz .
Vay canına harikasın teşekkür ederimStory den bebek photoshoot programi diye arat bir cok uygulama var canim .
Benimkide öyle cnm müzik açıyorum süpürgeyi calistiriyorum uyanmıyor.Valla canım ben uyurken elektrik süpürgesi açtım Evi süpürdüm uyanmadı vallahi
Banyo yaptırınca rahat uyuyorlar cnmCanım bizde aynıyız sabah 8 bucuktan beri memede uyuyo yetine koyunca gözler açılıyo.gündüzler hep böle.demin banyo yaptık üstüne azcık emdi uyudu yerine koydum 10 dk dır uyanmadı ama ne kadar sürer bilemiyorum
Canım aynı gün doğum yapmışız sağlıkla büyüsünler. Bence kırk sonrası kontrolünde çocuk doktoruyla konuş. Kilosuna tekrar baksınlar sen için rahat etsin istersen sağlık ocağına git tarttır haftalık ebeye de sor kilosunu emzirmeyi. Ama doktor mama ver demeden mamaya başlama canım. Emzir bolca. 2 saatte bir uyusa da al emzir. Dik altı bağına dr baksın çocuk doktoru. Mama kolay yol.
Yaaa ben artık ikinciyi düşünüyorum senin yaramaz hala içerdeInstagramda gördüm bende yapmayı düşünüyorum bi doğsun da
Ben sleepyciyim pişik sorunumuz kalmadı sızıntıda kalmadı tam uydu bedeni çok memnunumKızlar sleepy marka bez kullananlar vardı nasıl izlenimleriniz? Memnun musunuz? Komşum falan onu beğenmiş kullanıp bende merhaba bebek setinden aldım 2 tane. 1 numara 2 5 kg 2 numara 3 6 kg benim oğluş 19günlük 4 kg ikisi de olur sanırım şuan değil mi?
Doğurdum canım amin çok sağol. Evet sezaryene alındım normal gelmedi malesef. Gerçekten gün geçtikçe ağrılar geçiyor ilk gün bebeğimi bile göremedi gözüm ağrdan yapamayacağım hiç yürüyemeyeceğim gibi geldi ama şüküt iyiyim. Ayaklarım şişti şimdi sadce sende de olmuşmuydu davul gibiler herkes normal diyor hemşirelerde dedi ama her gelen ay senin aykaların neden böyşe oldu diyor özellikle kv kişisi. Benimde sütüm yoktu canım geldi şükür uçlarımda yoktu silikon uçla emziriyorum ama sütüm tam doyurmuyor mama takviyesi yapıyorum. Süt için galactago damla alabilirsin humana çay birde rezene bana iyi geldi sanada iyi gelir inşallahAy canımmm doğurdun mu gözünüz aydın hayırlı olsun nasıl bebişin iyi mi :) kıyamam sezaryene mi aldılar seni ? Ağrım var kalkamıyorum yazdğnı Okuyunca içim nasıl acıdı bugun banada 1hafta oldu geçen hafta bugun şuan damar yolum açık bekliyodum seninde ağrıların geçecek hergün daha da iyiye gittiğini göreceksin beni ameliyattan 7 saat sonra kaldırdılar ondan beri hep ayaktayım daha çabuk iyileşeyim diye. Bende hiç geçmycek sanıyodumdişimizi sıkacağız mecbur. Bugun nasılsın peki ? Benim sütüm yoktu biliyosun yinede göğsümü verdik uçların yok sanırım oda emdikçe çıkacak inşallah ilk 3günden sonra herşey daha kolay olacak belkide daha kısa süre içinde ♡ herşey bir yana çok sevindm minnağına kavuştuğuna :)
Bakim hemen o zamanInstagramda babyconceptphoto var canm orda istemedin kdr cok
Insallah stok elimde patlamaz .Aslinda stok da degil merhaba bebegin icindeki 40 tane 1 numara .Ama erken gelmesi lazım ki ekstra paket almayim marketten .Aynen bezler çabuk tükeniyor birde bebekler birden büyüyormuş gerçekten numaralarda dar gelecek yakında 2 ye geçeriz . Sınırlı almak lazım.
Ben aglayinca bebek ic çekmeye basladi .Onu oyle gorunce kendimi zorladim sakinlestim ama basima agri girdi.O kadar iyi anlıyorum ki seni. Bizim kv de hastayım ölüyorum bitiyorum ayağına nazlandı eşim sürekli onunla ilgilendi sırtını sıvazladı falan. Lohusa ben değil oydu resmen. Söylemesi kolay ama ağlamamaya çalış bunun içinde yaşananları düşünmemek lazım kendi annen oralardaysa bebeği ona verip biraz kafanı dağıtmaya çalışsan duş olur sevdiğin yemek tatlı gibi şeylerle
Sinirden tam yazamamisim emzirirken uyumaya calisiyordu o yüzden sinirlendim .Gerçi onunla yaşayan sensin ne çwktiğini en çok sen bilirsin ve o minnoş senin son söz senin yani ama zaten uyumuyomuş ya uyurken uyandırmasındasa uyanıkken sevmesi daha mantıklı gibi..hem ne kadar uzun süre uyanıkk kalsa o kadar uzun uyur bilemedimki
Hadi kolay gelsin iyi eglenceler size :)Vay canına harikasın teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?