- 9 Temmuz 2015
- 254
- 274
- 53
- 44
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.701
Cnm oyle olunca cenesini ya da burnunu durt. Emmeye basliyor sonra
Peki uyanik mi oluyor uyurken mi oyle yapiyor. Biz çareyi islak pamukla silmekte bulduk .Rahatsiz olup agliyor agzini açınca hoop memeyi veriyorum .Yeni yeni kavriyor .Belki senin bebegin de kavramada sorun yaşıyordur.
Ay canım banada annem gösterdi bütün çocuklarımı böyle büyükttül ama memene dikkat at dedi boğulmalardan dolayı. Çok rahat bi pozisyon geceleri değil ama gündüzleri bende böyle emsziriyorumEki Görüntüle 2173621
Kızlar 2 gündür bebeğim sabah uyandıktan sonra şu şekilde yatakta emziriyorum, hem bebek uyuyor hem ben uyuyorum 13.30 a kadar :) tabi uyuyunca baya bi dalmıyorsanız tavsiye ederim
Hareketsiz kalabiliyorsan ne guzel sefaniz olsun :) Ben kımıl kımıl ederim duramam .Zaten hala yan yatamiyorum biktim sirt üstü yatmaktan poffEki Görüntüle 2173621
Kızlar 2 gündür bebeğim sabah uyandıktan sonra şu şekilde yatakta emziriyorum, hem bebek uyuyor hem ben uyuyorum 13.30 a kadar :) tabi uyuyunca baya bi dalmıyorsanız tavsiye ederim
Ben de onu dusunuyorum ne diyecem diye :)Yalniz degiliz biraz icim rahatladi . :)
Ben de mezun olduğum fakülteye gömmek istiyorum .Guvenlige ne diycem girerken gobek bağı gomecegim mi
3 ayı bulur.Ben de gece saat kurmuştum pazar alarmi kapaliymis .Belirledigim saatten 1 bucuk saat sonra uyandi .Cok üzüldüm ac kaldi diye .
Dogumdan 3 gün sobra bende ateslenmistim 3 gün sürdü 3 gübün sonunda avuc ici kadar bi parca düstü ve ates düstü kanamada normale dönmüstü dojtora görpnmekte fayda var.gecmis olsunYok canim bayağı geliyor benim de çatlağı vardı tedavi gördüm yeni geçti çok şükür.
Dün ateşlendim gece ateşim 39 u buldu
Süt ateşi desem göğüslerim dolu değil vücudumda enfeksiyon var ama nerde..
Yarına geçmez ise doktora gidecem
Çok fenaydı deli gibi üşüyüp titredm
Benim her emzirmede oluyor mutlaka uyurken bazen. Uyurken olan ram döneminde olduğundanmış diye okumuştum.Emzirmeye yeni başlayınca da oluyor bence yorgunluk degil .Sebebini ogrenirsen beni de bilgilendir canim.
Insallah hepsini atlatırsınız. Cok zor bir surec .Ama en kotu gunler olarak gecmiste kalacak hepsi insallah .Hastaneden çıktık evimizdeyiz mujdesini bekliyoruz .
Ben n11 de görmüştüm yatağa tamamen geçen bebek alezi canımKızlaar acil yardım. Oğluşun yatağıba alez almamıştım ama çiş çıkıyor hep. 70*100 alez lazım. Ama lastik çarşaf gibi yatağa konple geçsin istiyorum. Siz aldınız mı? Aldıysanız marka ne aldınız ?
Ispartada hastanede Ateş'im.yarın üniversitede göz kontrolümüz var lazer ameliyatı oldu.insallah sonuç iyi çıkarsa bizi Denizli'ye sevk edecekler.bir aksilik çıkmazsa ordan da taburcu oluruz insallah haftaya.
Gözünde enfeksiyon oluşmuş ameliyat sonrasi 1-2 gün içinde oluyormuş normalde. bizimki 2 hafta sonra oluştu.insallah onu da atlatırsak denizliden haftaya taburcu oluruz die düşünüyoruz.bugün 101.gün hayatımın en zor en üzücü yılı oldu 2018.Rabbim bundan sonra hayırlısını versin insallah yavrumu sağlıkla bize bağışlasın.
Canım bebeğim benim bebeğimyarimm saatten fazla duruyor.Bugün öğrendiğim bir bilgiyi sizinle de paylaşmak istyrm kızlar. Bunu yenidoğan hemşiresnden öğrendim. Bana bebeği yarım saatten fazla memede tutma dedi. Yarım saat kaliteli emsin uyumasına fırsat verme emsin yatağında yada yanında uyusun yoksa gelişimi yavaşlar dedi. Kaliteli uykuya ihtiyaçları olurmuş yenidoğanların memede bu kaliteyi yakalayamazlarmş. Oğlum sürekli memede olmak istyr dedm anne sütünün ağrı kesici özelliğini keşfetmş olablr gaz sancısını rahatlatmak için sürekli memede kalmak istyrdr dedi. Sütüm yetyrmu anlamyrm dedim günlük 5 kakalı bez yettiğinin göstergesi dedi.. aklıma gelenler bunlar herkes farklı konuşyr valla kafam iyice karıştı..ama dün bu duyduklarımı uygulamaya çalıştm sanki oğlum daha derin ve güzel uyudu
.Eki Görüntüle 2173621
Bizimkide açlığa hiç dayanamıyor hemen karnını doyuracaksın yoksa öyle bir ağlıyorlar ki elim ayağım dolanıyor. Göğsümü açmama fırsat vermiyor bazen.
1 haftalik olduk. 3 gundur sari kakasiİyi pazarlar herkese gerçi pazar olduğunu hatırlayabiliyormusunuz? Ben günleri karıstırdım.bebeğim bugun 17 gunluk oldu ama kakası hala yeşil.kızlar bebişlerinizin kakası sarıya döndümü? Bide sanki çok yapıo gibi yarın doktora gitcez acaba ishal mi anlamadım.dun aksamdan beri sayıyorum kakasını 6 oldu heralde 8-9 u bulacak kakası.bide yeşil.inşallah hersey yolundadır bakalım doktor ne dicek yarın.
Doktorumuz yeşil kaka çok beslemekten bıde sindiremez bebek ondan olur demiştiİyi pazarlar herkese gerçi pazar olduğunu hatırlayabiliyormusunuz? Ben günleri karıstırdım.bebeğim bugun 17 gunluk oldu ama kakası hala yeşil.kızlar bebişlerinizin kakası sarıya döndümü? Bide sanki çok yapıo gibi yarın doktora gitcez acaba ishal mi anlamadım.dun aksamdan beri sayıyorum kakasını 6 oldu heralde 8-9 u bulacak kakası.bide yeşil.inşallah hersey yolundadır bakalım doktor ne dicek yarın.
Doktorumuz yeşil kaka çok beslemekten bıde sindiremez bebek ondan olur demişti
Ay canım banada annem gösterdi bütün çocuklarımı böyle büyükttül ama memene dikkat at dedi boğulmalardan dolayı. Çok rahat bi pozisyon geceleri değil ama gündüzleri bende böyle emsziriyorum
Evet cnm bende sadece anne sütü veriyorum Bı kere yeşil oldu o zaman sormuştum bakalım size ne diyecek doktorunuzCanım peki anne sütüylede beslenince oluyomu sindirememek acaba? Ne zormuş annelik hep bir korku tedirginlik.inşallah iyidir yavrum
Hareketsiz kalabiliyorsan ne guzel sefaniz olsun :) Ben kımıl kımıl ederim duramam .Zaten hala yan yatamiyorum biktim sirt üstü yatmaktan poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?