2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Peki uyanik mi oluyor uyurken mi oyle yapiyor. Biz çareyi islak pamukla silmekte bulduk .Rahatsiz olup agliyor agzini açınca hoop memeyi veriyorum .Yeni yeni kavriyor .Belki senin bebegin de kavramada sorun yaşıyordur.

Uyanıkken de yapıyo, aslında kavrıyor ama neden hemen pes ediyo anlamıyorum. Islak pamuk olayını ben de deniym canım, teşekkür ederim

Kızlar benim oğlum da 3-4 gündür emdiği sütü olduğu gibi çıkarmaya başladı daha önceleri az miktarda çökelek gibi çıkarıyordu var mu aranızda bu durumu yaşayan doktora giden

Eki Görüntüle 2173621

Kızlar 2 gündür bebeğim sabah uyandıktan sonra şu şekilde yatakta emziriyorum, hem bebek uyuyor hem ben uyuyorum 13.30 a kadar :) tabi uyuyunca baya bi dalmıyorsanız tavsiye ederim
Ay canım banada annem gösterdi bütün çocuklarımı böyle büyükttül ama memene dikkat at dedi boğulmalardan dolayı. Çok rahat bi pozisyon geceleri değil ama gündüzleri bende böyle emsziriyorum

Eki Görüntüle 2173621

Kızlar 2 gündür bebeğim sabah uyandıktan sonra şu şekilde yatakta emziriyorum, hem bebek uyuyor hem ben uyuyorum 13.30 a kadar :) tabi uyuyunca baya bi dalmıyorsanız tavsiye ederim
Hareketsiz kalabiliyorsan ne guzel sefaniz olsun :) Ben kımıl kımıl ederim duramam .Zaten hala yan yatamiyorum biktim sirt üstü yatmaktan poff

İyi pazarlar herkese gerçi pazar olduğunu hatırlayabiliyormusunuz? Ben günleri karıstırdım.bebeğim bugun 17 gunluk oldu ama kakası hala yeşil.kızlar bebişlerinizin kakası sarıya döndümü? Bide sanki çok yapıo gibi yarın doktora gitcez acaba ishal mi anlamadım.dun aksamdan beri sayıyorum kakasını 6 oldu heralde 8-9 u bulacak kakası.bide yeşil.inşallah hersey yolundadır bakalım doktor ne dicek yarın.

Ben de onu dusunuyorum ne diyecem diye :)

Dogumdan 3 gün sobra bende ateslenmistim 3 gün sürdü 3 gübün sonunda avuc ici kadar bi parca düstü ve ates düstü kanamada normale dönmüstü dojtora görpnmekte fayda var.gecmis olsun

Benim her emzirmede oluyor mutlaka uyurken bazen. Uyurken olan ram döneminde olduğundanmış diye okumuştum.

Ben n11 de görmüştüm yatağa tamamen geçen bebek alezi canım

Evet zor bir yıl oldu sizin için ne umutlarla başlayıp ne imtihanlardan geçtiniz Rabbim bundan sonrasını güzel eylesin inşallah Ateş bebek de sağlığına kavuşur da beraber güzel bi ömrünüz olur inşallah

Canım bebeğim benim bebeğimyarimm saatten fazla duruyor.
Ayırmaya çalışınca kıyamet kopuyor.

Eki Görüntüle 2173621

.
Aynen canım ben de iki üç gündür geceleri ilk önce kucağıma alıyorum kucağımda yorulduktan Sonra sırt üstü yatıyorum sonra öyle değil sıkılınca yanına dönüyorum ama Göğsüm çok geriliyor ve acıyor küçük de değil ama niye böyle oluyor bilmiyorum çok dolu olduğu için herhalde

Bizimkide açlığa hiç dayanamıyor hemen karnını doyuracaksın yoksa öyle bir ağlıyorlar ki elim ayağım dolanıyor. Göğsümü açmama fırsat vermiyor bazen.

ayy hepsi aynı maşallah benimki de acıkınca ağzındaki memeyi görmeyip ağlıyor, sonradan farkedip sıkıca yapışıyor şapşik

1 haftalik olduk. 3 gundur sari kakasi

Doktorumuz yeşil kaka çok beslemekten bıde sindiremez bebek ondan olur demişti

Ay canım banada annem gösterdi bütün çocuklarımı böyle büyükttül ama memene dikkat at dedi boğulmalardan dolayı. Çok rahat bi pozisyon geceleri değil ama gündüzleri bende böyle emsziriyorum

Evet cnm gündüz anne içinde hafif şekerleme yapmak için çok güzel bi poziyonmuş. Doğru söylüyorsun büyük memelerin dikkat etmesi lazım, benim memem küçük kapatmıyor burnunu kuzumun.

Canım peki anne sütüylede beslenince oluyomu sindirememek acaba? Ne zormuş annelik hep bir korku tedirginlik.inşallah iyidir yavrum
Evet cnm bende sadece anne sütü veriyorum Bı kere yeşil oldu o zaman sormuştum bakalım size ne diyecek doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…