2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaar acil yardım. Oğluşun yatağıba alez almamıştım ama çiş çıkıyor hep. 70*100 alez lazım. Ama lastik çarşaf gibi yatağa konple geçsin istiyorum. Siz aldınız mı? Aldıysanız marka ne aldınız ?

Siyahtan sarıya geçmiştik bir kez yaptı daha yapamadan sarılık için hastanede kaldı bir gece. Dün aldık siyah yapmış. Deminde siyah yapmış. Galiba başa döndük :)

Birde annemlerin evine park yatak alacağız çok pahalı olmayan orta halli bişey istiyorum. Sizler ne markalar aldınız?

Siyahtan sarıya geçmiştik bir kez yaptı daha yapamadan sarılık için hastanede kaldı bir gece. Dün aldık siyah yapmış. Deminde siyah yapmış. Galiba başa döndük :)
Yok o geçiş döneminde demekki. Sarı kakayı biriktirip sonra ona geçiş yapacak :) büyüyor bebeklerimiz çok tatlılar:)

Canım çene titretme doğuştan gelen reflekslerden biri normal yani. Benim oğluşum da titretiyor arada. Ama memeyi yakalamaya çalışırken o kadar acemi ve tatlılar ki yiyesim geliyor
Kafa ile beraber titreyince tedirgin oldum ikisini bagdastiramadim .Sanki kasiliyor gibi.

Gecmis olsun cnm. Nasil bir sorun vardi gozunde

Bende dayanamıyorum kaldırıyorum bazen uyuyakalıyorum 4,5 saat yemediği oluyo. Acaba ne zaman kendileri acıkıp uyanır 3 ay 4 ay ?? :)

Benim de oglum oyle. Meme ararken oluyor genelde. Gozlerde kapali kaşlar yukarda kafa ve cene titriyor.
Yalniz degiliz biraz icim rahatladi . :)
Universiteye gomecegiz
Ben de mezun olduğum fakülteye gömmek istiyorum .Guvenlige ne diycem girerken gobek bağı gomecegim mi
Bende dayanamıyorum kaldırıyorum bazen uyuyakalıyorum 4,5 saat yemediği oluyo. Acaba ne zaman kendileri acıkıp uyanır 3 ay 4 ay ?? :)
3 ayı bulur.Ben de gece saat kurmuştum pazar alarmi kapaliymis .Belirledigim saatten 1 bucuk saat sonra uyandi .Cok üzüldüm ac kaldi diye .

Kızlarımda hiç böyle bi sorun yaşamamıştım, Onlar emiyolardı tam manasıyla, oğlum 2 3 defa çekiyo sonra emzik gibi kullanıyo memeyi, dudak tiryakisi içine çekmiyo
Peki uyanik mi oluyor uyurken mi oyle yapiyor. Biz çareyi islak pamukla silmekte bulduk .Rahatsiz olup agliyor agzini açınca hoop memeyi veriyorum .Yeni yeni kavriyor .Belki senin bebegin de kavramada sorun yaşıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…