2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dogumdan 3 gün sobra bende ateslenmistim 3 gün sürdü 3 gübün sonunda avuc ici kadar bi parca düstü ve ates düstü kanamada normale dönmüstü dojtora görpnmekte fayda var.gecmis olsun
Geçmiş olsun cnm ben de düzelmedim çok kötüyüm acil e gitmemek için direniyorum sabah olsun da kendi doktoruma gideyim
Emziriyorum diye ne ilaç verecekler güvenemiyorum
Başımı kaldıramıyorum sabahtan beri

Benim mememde küçük olduğu için sırt üstü emziremiyorum cnm. Ucunu alamıyor ama yan iyi geldi bana. Bende gerilme olmuyor öyle neden okuyorki acaba ..

Ben pukka home dan aldım cnm ama senin dediğin gibi değil, öyleleri işbirde vardı. Birde tavsiyem alez üzerine de alt açma bezlerinin uzun olanlarından da ser çünkü sürekli kusuyolr. Alezde zırt pırt yıkanmıyor

Bende dayanamıyorum kaldırıyorum bazen uyuyakalıyorum 4,5 saat yemediği oluyo. Acaba ne zaman kendileri acıkıp uyanır 3 ay 4 ay ?? :)
Benimkiler 3 saatte kendileri acıkıp agliyorlar ben onların sesine uyanıyorum. 4 ağustosta 2 aylık olacağız.

Dikiş ağrın geçsin yatarsın cnm dönüşümlü, dinlenmek için güzel pozisyon ama dikkatli olmak lazım tabi.
Bugun sirt ustu yatarken kucağıma yatirdim gazi çıksın hem de oyle uyusun diye gozumu kırpmadım bisey olur diye. Uykusuz olmasak daha kaliteli zaman gecircez de bakalim duzene girince her sey daha iyi olur insallah.

Bugun sirt ustu yatarken kucağıma yatirdim gazi çıksın hem de oyle uyusun diye gozumu kırpmadım bisey olur diye. Uykusuz olmasak daha kaliteli zaman gecircez de bakalim duzene girince her sey daha iyi olur insallah.

Evet cnm bende çok seviyorum öyle uyumasını :) 3 ay diyorlar, 3 ay sabredelim bakalım :)

Kızlarımda hiç böyle bi sorun yaşamamıştım, Onlar emiyolardı tam manasıyla, oğlum 2 3 defa çekiyo sonra emzik gibi kullanıyo memeyi, dudak tiryakisi içine çekmiyo
Biberon vermiş miydin? Benim balta sütüm yoktu mamayı biberonla verdiler emiyor beni ama arada memeyle kavgaya başladı korkutuyor beni. Senin dediğin gibi emzik niyetine kullanıyor .

Biberon vermiş miydin? Benim balta sütüm yoktu mamayı biberonla verdiler emiyor beni ama arada memeyle kavgaya başladı korkutuyor beni. Senin dediğin gibi emzik niyetine kullanıyor .
Ben sadece 2-3 kere biberon verdim mamayı hep kaşıkla verdim ama ona rağmen benimkide memeyle kavgaya başladı. Biraz emip sonra çekiştiriyor sağa sola yorulunca da emzik gibi sadece dudaklarını oynatıyor.

Benim kızım acıkınca kendi uyanıyor. genelde 3 - 4 saat uyuyor ben aralarda uyandırmıyorum. Çok şükür hiç sarılık olmadık kilo alımı da gayet iyi ilk 15 günde yarım kilo aldı
Bende üç 3,5 geçince uyandırıyorum çok aç kalmış gibi geliyo ama kendiside bazen kalkıyor. Bi kere 5 saat uyanmadı bende uyumşum hemen uyandırıp emzirdim çuk çuk diye içti çocuk açlıktan :))) ama kırkı çıkınca uyandırmam sanırım kendi uyansın

Kızlar kanguru kullanmaya başladnzmı kullanmak istiyorum ama beli boynu ağrımazmı diye endişeleniyorum
Canım ben kanguru değilde kumaş alıp çocuğu kendime saracağım böyle daha iyi olacak zaten minnacık bunu kanguruya koysak Allah bilir ne olur bu
Benim mememde küçük olduğu için sırt üstü emziremiyorum cnm. Ucunu alamıyor ama yan iyi geldi bana. Bende gerilme olmuyor öyle neden okuyorki acaba ..
İnan bilmiyorum zaten bir Gogsum aşırı dolu oluyor
.ve bebeğimin kilo alımda az.
Besleyici değil sirf su sanki kontrolsuz sut var
Kızlar ev tipi ana kucağı kullanan var mı deneyimleriniz nasıl

Ben kullanıyorum pratik bebek gözünün önünde olsun diye mutfağa bile taşıyor babası
Yatak gibi zaten sallanıyor falan

O kadar uyuyorsa ne ala ben doğduğundan beri hiç uyandırmıyorum bizimki kurulmuş saat gibi 2 en fazla 3 saate uyanıyor kendiliğinden. Saati sektiririm diye ödü patlıyor.

Benim oğlanda kendi uyanıyor acıkınca. 2 saati en fazla 10 dk geciktiriyor .
Hep 1 saat falan uyuyor
Ac bu cocuk

Ben silikon gögüs ucuyla emziriyordum ozaman hepsini ememiyordu oğlum.kalanı sağıp veriyordum şimdi direk memeden emiyor oyuzden sağmıyorum ama bu seferde sütün yağlı kısmınıda alıyormu die düşünmeye başladım.kilo alabiliyor mu? Sürekli kafamda düşünceler.bide cok kakasını yapıyor.hemde yeşil yarın doktora gitcez bakalım ne dicek doktorumuz.inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…