2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben evdeki tartıya önce kendim çıkıyorum sonra oğluşla çıkıyorum +-100 g la kilosunu takip edebiliyorum. Dr a gidince de hemen hemen tutuyor sonuç. Deneyebilirsiniz haftada 1 tartılarak bebişle

Canım vallahi bende Hepsini yiyebiliyor mu yemiyor mu bilmiyorum ama göğsüm yumuşayıncaya kadar emzirmeye gayret ediyorum yumuşadıktan Sonra da zaten yağlı süt geliyormuş bizimkinin kilo alımı kötü cünkü göğsümu İlk zamanlar tam boşaltamıyordu.
Şimdi ne olacak bizde doktora gidip ogrenicez

Sen orda kac günde bir gidiyorsun kontrole?

36 dan beri haftada bir gidiyorum. Bir sikintisi olursa hastanenin acil bolumune gel dediler o kadar.

Kızlar kanguru kullanmaya başladnzmı kullanmak istiyorum ama beli boynu ağrımazmı diye endişeleniyorum

Canim yenidogan icin ekstra bir aparat var kangurular icin. Internetten bir bak istersen. Ben argobaby den aldim onlari

36 dan beri haftada bir gidiyorum. Bir sikintisi olursa hastanenin acil bolumune gel dediler o kadar.

Canim yenidogan icin ekstra bir aparat var kangurular icin. Internetten bir bak istersen. Ben argobaby den aldim onlari
Hiçmi belirti yok hınt yağıdamı işe yaramadı?
Ben artık kabız oldum doğuma yakın ishal olunur deler benim vicut acık aydın sen daha doğurmazsın diyor.

Kızlar yanlış anlamazsanız bir şey soracağım. Sağım yapan anneler ne kadar sütünün çıkıyor? Biz 24günlük olduk ama hala emdikten sonra 30cc ancak çıkıyor. Daha fazla olması gerekmez mi? Ne zaman artacak bu süt acaba. Suyu fazlasıyla tüketiyorum takviye ilaçlar çaylar ne varsa yemeye içmeye çalışıyorum.

Hiçmi belirti yok hınt yağıdamı işe yaramadı?
Ben artık kabız oldum doğuma yakın ishal olunur deler benim vicut acık aydın sen daha doğurmazsın diyor.

Bende kabizim
Cok az kullanmistim yagi, 2yemek kasigi diyolar ben 1tatli kasigi atmistim. Simdi kahvalti yaptim birazdan 2yemek kasigi atip denicem tekrar

Kızlar bu büyüme atağı takvimine göre normal doğması gereken tarihten hesaplayınca oğlum 1.haftasını tamamladı ve dün geceden beri huzursuz uyumuyor. Gazı var gibi gazını da çıkartıyor baya alttan üstten ama yine huzursuz ve agrasif. Bir ağrısı olsa ağlar ağlamıyor da mırın kırın halinde devamlı. Normalde 3 saate yakın uyuyup emmeye uyanır dünden beri saat başı emmek istiyor huysuzlanıyor. Böyle bir duum yaşayan var mı? Ne yapmam lazım? Sütüm mü az geliyor diyorum ama kilo alımı iyi geçen hafta gittik en son kontrole.
Evde gergin. Kızkardeşimle annem var. Kızkardeşim afedersiniz malak gibi yatıyor 24 saat. Ev kiralayacak eşya alması lazım sevgilisiyle gezip gelip salonda koltuğa 2.80 yatıyor eşimin yanında falan. Kumandayı da alıyor eline kimse yokmuş gibi. Çamaşırlarını annem yıkıyor sabah kahvaltı hazırlanınca uyandırıp kahvaltısını yaptırıyor annem. Kahvaltıyı da hazırlamıyor sadece çay koyup beni çağırıyor resmen fesatlar ikisi ben geliyorum bişey yok dolaptan herşeyi çıkarıp hazırlıyorum bu halimle yiyor kardeşim prenses. Yedikten sonra da eline çayını alıp salona gidiyor yatıyor biz topluyoruz. Yemeği annem yapıyor çamaşırlarını katlıyor. Dün yatıyor 2.80 annem ütü çıkarmış eşimin tişörtlerini ütüledi bikaç sonra eşim salonda oturuyordu demesin mi eşime bari bi çay yapsaydın. Kızı dana gibi yatıyorken. Ki eşin herşeyi yapar yazık evde. Sonra geldi bize sadece 1 paket öay atıp kendim içcem falan dedi. Çay demlenince de sadece kardeşime çay içer misin diye sordu. Sanki yatan biziz çalışan o gibi. Hastaneden eve geldipimizden beri oğlumuza eşimle bakıyoruz. Gece ikiside fosur fosur uyuyor zerre uyanmadılar 20 gündür. Dünden beri sıkıntıda oğlum gece eşimle zerre uyumadık. Ben çamaşır yıkadım 2 makina evi topladım oğluş gündüz de huzursuzdu ama sanki başka dünyada yaşıyoruz biz. BEn uyusa biraz yatsam diyorum bana kardeşim ne dese beğenirsiniz abla saat sekiiiz dahaaa. Kimseden hayır yok. Bunlar gitse en azından yığıntıları olmaz. Kendi bopazlarına yemek yapıp kendi çamaşırlarını yıkayıp kendi işlerini görüyorlar çarşılarda pazarlarda eşim de şoförleri bide benim arabayı alcaklarmış acemi halleriyle. Vermedim ona küstüler. Ooff off gitseler de kurtulsam artık. Valla kimse gelmesin benim eve ya. Bunlar olmasa benim evim dağılmaz ki zaten yarım gün bi ablam var alırım onu tertemiz durur. Yemekte 1 tencere yapsam 2 gün güdwr bize ki eşim de hazırlar herşeyi zaten. Afedersiniz bunlar kendi totosunu topluyor kendiçamaşurlarını yıkıyor benim işimi yapıyor gibi teiplerdeler. Valla ben kan bağı mağı takan biri değilim zaten. Bunlar annemle kızkardeşim ama ikisinin kafa aynı benden uzak sağlıklı ılsunlar yeter. Bin pişmanım bazı heveslerm oldu ondan kaldılar. Şimdiki aklım olsa gönderir kurtulurdum şimdiye kadar.

Bence bir bahane bul ama ne olabilir? K valide durumları nasıl bir kaç günlüğüne gelse anneniz gitse olmaz mı acaba

Kızlar bebeklerinize patikli alt mı giydiriyorsunuz?

Ben hastane çıkışlarını giydiriyorum da içine de çorap giydiriyorum ayaklarını topluyor çünkü içeri doğru. Şimdi patiksiz alt alsam üşür mü ayakları diye korkuyorum?? Ne dersiniz?
Şu an istanbuldayız ama Bayram için Eskişehir’e gidicez orası serin mi olur diyorum?

Biraz büyüsün benimki bende uyandırmıcam kendisi kalkmayı öğrensin :)) bi kera 5 saat iyanmadı oyüzden tedirginim
Bizimde son bir haftadır böyle yani ondan önce 2 saatte uyanıyorlardı bazen öğleden sonra 4 saat uyanmazlardı şimdi daha düzene girdi sanki.

C cisse0932 canım gerçekten insanın kendi annesi babası kardeşi bile strese sokuyor insanı. Benim de doğumdan sonra sütün yok diye diye ağlattı resmen annem. Git sağ sütünü diyo gidiyorum ağlayarak sağıyorum 10cc bile çıkmıyor daha 2 gün olmuş Doğum yapalı. Eşim moral verdi hep bana da. Sanki çocuk Doğurup büyüten eşimmiş gibi.insan kapısını kpatıp eşiyle çocuğuyla evinde huzurla olmalı gerçekten kendi ailesi bile geriyor insanı çoğu zaman. Bence sen de eğer iyi durumdaysan sağlık açısından sıkıntın yoksa gönder annenle kardeşini. Zaten eşinle birbirinize yetersiniz. Anlayışlı biri eşin de demek ki. Bu süreçte eşimle daha çok bağlandık birbirimize sizlerde de durum bu mu bilmiyorum.

Canım ben eve gelir gelmez toparlandım. Evdeki iş kalabalığın kendi işi. Şimdi de annem oturdu ağlıyor nası çocuk büyüttün sen demişim hep azarlamışım falan filan. Duygu sömürüsünde. Gideyim ben fazlalık ettim falan diyor. Ayy valla kıta değiştirenler haklı bazen. Şuan kıta değiştirsek orda yaşasak ailelerle de kameradan haftada 1 görüşsek yeter diyorum çok bile. Kafa rahat olur. Bu ne yaa

Bence bir bahane bul ama ne olabilir? K valide durumları nasıl bir kaç günlüğüne gelse anneniz gitse olmaz mı acaba
Ya annem giderdi şimdiye zaten kız kardeşim buraya atanınca ona da ev bulma bilmem ne. Annemle aslında yalnız olsak sorun yok ama kızkardeşimin 24 saat otele gelmiş gibi yatıp bizim enayi gibi onun işlerini de yapmamız beni gerdi. Annemle sıkıntılar onun yüzünden başladı ve arttı. Annemi de kendi işlerine koşturuyor yok kaşı alıncakmış acilmiş benim arabayla kuaföre gitcek hanım. Kaçıyor sanki annemi de ayartıp götürmeye çalışıyor. Ben zaten hep tek çocuk olmak istemiştim. Kardeş mardeş boş.

Patikli giydirirsem corap giydirmiyorum. Patiksiz giydirirsem corap giydiriyorum. İstanbul 25 derece bizim evde hissdilen 35 benim lohusa olarak hissettigim 45.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…