2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uykusu bir geceden daha merhaba kızlar nasılsınız. Normal doğumu bekleyenler doğum yaptı mı geçmişe dönemedim. Artık telefonu elime bile zor alıyorum

Ne güzel hayırlı haberlerinizi almak canım , rabbim daha güzel günler göstersin inşallah

Kızlar benim oğlum da 3-4 gündür emdiği sütü olduğu gibi çıkarmaya başladı daha önceleri az miktarda çökelek gibi çıkarıyordu var mu aranızda bu durumu yaşayan doktora giden

Benim kızım da ara ara yapıyordu dr gittik muayene etti bir sorun gözükmüyor takipte kalın , emdikten sonra mutlaka gazını çıkarın midede gaz kalmasın dedi .

Çok doğru ben d hem kendimde hem de etrafta gözlediğim evin içinde aileden de olsa yatılı biri olunca psikolojik olarak yorucu oluyor kendi başınıza kaldığınızda temizlik yemek zor oluyor ama kafanız rahat ben de bugün mecburen annemi çağırdım acil diş tedavisi için umarım bebiş ben yokken çok ağlamaz

Benim de almam lazım piyasada bi sürü ürün var araştırmaya mecalim yok İnstagram butiklerine gücenmiyorum normalde ama bu marka nasıldır acaba
Ben aldim cnm instagramdan mamadusbaby den aldim çok memnunum ergonomik yeni doğan aparatıda var mışıl mışıl uyuyor dışarı çıktığımizda.

Milana firuze , justlook , serenity16 kontrolden geldim kızlar, değişen hiç bir şey yok nst de gram sancı yok, o çizgi dümdüz
sadece rahim ağzı geçen haftaya nazaran biraz daha yumuşak dedi. 41 bitene kadar yolu var, elma olgunlaşınca düşer dedi doktorum ben beklemeyi bırakıyorum artık, yeniden temizlik işlerine girişmeyi düşünüyorum. Doğum temizliği yaptım güya yeniden kirlendi Benim kız içerde zıplıyor halinden memnun

Moralim cok bozuk oglumun bezinde kan gordum. Cisi kanli geliyor. Bezinde oyle kan goren var mi
Canim bizde de olmustu .Kristallenme imis .Dr susuzluktan olur dedi .Zaten turuncuymus beze gecince kirmizi oluyor .Oyleyse korkma .Bol bol emzir mama veriyorsan su da ver .Ben anne sutunden suyu aliyor demiştim ama dr sicak havada yetersiz gelir mamadan dolayi dedi .
Ben gecen hafta sagiyordum.Sonra kv kişisinden firsat bulamaz oldum .Gecen aksam da cok üzdüler .Sirf esim görsün diye sağdım. Bir göğüsten 10 cc ancak cikti .Zaten azdi iyice azaldi sizin yüzünüzden diye agladim .Ben onu bunu bilmem de en cok etki eden sey ne cay ne su ne uyku ...MORAL ...yedigim ictigim ayni seyler .Gunde 3 kere humana ,5 litre su iciyorum .Ama uzgunken sutum yok resmen.

C cisse0932 sanirim hem annesi hem kv si problemsiz bir aile yok .Ya ikisi de sorunlu oluyor ya bir taraf ve insana huzur vermiyorlar.
Dun aksam annem bir basina yemek hazırladı. Çağırdı sofraya 10 dk da teşrif etti ana ogul.Annem işten gocunmaz .Ama tavirlarina üzülüyor. Ben bebek emziriyorum diye odamda yedim .Annecigim bir lokma yememis ac yatmis .Çok kızdım.

Bir tek kısa kollu çıt çıtlı badi giydiriyorum ayağına da çorap başka bir şey giydirmiyorum uyurken üstüne ince muslin bez atıyorum onu da tekmeleyip açıyor üstü açıkken uyumayı seviyor ortunce hemen uyanıyor bizim ailede kimse sıcağı sevmiyor bu da bize çekti :)

Dr doğru demiş işde canım, bence 41 kadar bekle, bende kontrole geldim untrasona giricem nst yok zaten burda, sadıce bebek iyi durumdamı bakıcaz altan muayıne eden bir dr da değil, 2 hamileliğmi takıp eti hiç altan bakmadı.
serenity16 justlook

Dun tam 5 saat uyanik kaldi. Sadece emerken uyudu birde kucagimda. Koydugum an uyandi. Kollarimi hissetmiyorum. Simdi de gaz sancisi vardi ilaç saati 9 onu verdim mışıl mışıl uyuyor. Yatak sirilsiklam olmus akan sütümden . Duzenimiz mahvoldu. Hayir aglamiyor da. Oyle bakiyor tatli tatli sonra araniyor emziriyorum uyuyor yatiriyorum hoop inanilmaz bir aglama

Biz de ayniyiz ya 5 saat uyanik nasil kaliyor anlamiyorum hele 2 gun once 7 saati devirdi .Saatte 3 bez degistirdim.Kolumda tutmaktan ikimiz de terledik .Dikislerim agriyor hareketsizlikten .

Biz de ayniyiz ya 5 saat uyanik nasil kaliyor anlamiyorum hele 2 gun once 7 saati devirdi .Saatte 3 bez degistirdim.Kolumda tutmaktan ikimiz de terledik .Dikislerim agriyor hareketsizlikten .

Delirecektim gece artik. 12 den 5e nasil uyanik kaldi . Gerci aralarda uyudu en son kiyamadim birakmadim 1 saat kucagimda uyudu. Buzluktan sut çıkardım 90 cc biberona koydum cunku ne hal kaldi ne mecal. Ondan icti biraz rahatladi uyudu. Tabi bende uyudum vee sonuç gogusler dolmus tasmis. Sagiyorum sese uyaniyor. Manuelle sagiyorum oda bebek bi gogse baslayinca digerinden cok kolay sagilıyor degilse zor acitiyor. Simdi uyansin diye bekliyorum iste . Kv denen de gelmis basina dikilmis cekil oradan seni gorurse uyanir dedim cunku basinda birini bi hareketi hissedince agliyor alsinlar diye gazi varken . Gitmedi bende bebegin gozunu kapattım ac yazik bunalacak dedi. Acmam icin gitmen gerek dedim. Iyi bas basa kalin diye tafrali tafrali gitti. 5 saat bebekle ugras birde bu insanla

Ne zaman doktor kontrolun canım? Bizde bugun ishali mi die gitcez aksam ozaman tartılırda bi.inşallah düzgün kilo alıolardır.

Ya valla bazen kendi ailelerimiz daha cok yoruyo bizi..benimde annem tutturmus senin sütün yağsız ondan kilo almıyo yok cok sulu ondan ishal.yok bi tanıdıgı bi ilaç solemiş onu iç süt yapıo dio.ilaçda aslında mide bulantı hapıymıs ama bunada yarıyomus.bole saçma bişey daha duymadım doktorda bişi solese o ne bilio bosver doktoru dio.yani keske deseydim sezeryanıda annem yapsaydı.doktor bişi soleyince ne bilio arkadası ilaç tavsiye edince bunu iç dio.offf ne yaptık bunları hakedicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…