- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.761
Evet canim ama insan evladından 1 dk ayrı kalamıyor işde 1-2 saat ayrı kalsam özlüyorum.Bir kişi gidip iki kişi geleceksin , kızına da güzel bir hediye olacak kardeş. Öyle düşün :)
Uykusu bir geceden daha merhaba kızlar nasılsınız. Normal doğumu bekleyenler doğum yaptı mı geçmişe dönemedim. Artık telefonu elime bile zor alıyorum
Temmuz annesi olamıycaz biz sanırım.Yok canim beklemedeyiz ben,Milana firuze kayramberamveram ve serenity16 .
Senin nasil gidiyor alisma sureci
Ispartada hastanede Ateş'im.yarın üniversitede göz kontrolümüz var lazer ameliyatı oldu.insallah sonuç iyi çıkarsa bizi Denizli'ye sevk edecekler.bir aksilik çıkmazsa ordan da taburcu oluruz insallah haftaya.
Gözünde enfeksiyon oluşmuş ameliyat sonrasi 1-2 gün içinde oluyormuş normalde. bizimki 2 hafta sonra oluştu.insallah onu da atlatırsak denizliden haftaya taburcu oluruz die düşünüyoruz.bugün 101.gün hayatımın en zor en üzücü yılı oldu 2018.Rabbim bundan sonra hayırlısını versin insallah yavrumu sağlıkla bize bağışlasın.
Kızlar benim oğlum da 3-4 gündür emdiği sütü olduğu gibi çıkarmaya başladı daha önceleri az miktarda çökelek gibi çıkarıyordu var mu aranızda bu durumu yaşayan doktora giden
C cisse0932 canım gerçekten insanın kendi annesi babası kardeşi bile strese sokuyor insanı. Benim de doğumdan sonra sütün yok diye diye ağlattı resmen annem. Git sağ sütünü diyo gidiyorum ağlayarak sağıyorum 10cc bile çıkmıyor daha 2 gün olmuş Doğum yapalı. Eşim moral verdi hep bana da. Sanki çocuk Doğurup büyüten eşimmiş gibi.insan kapısını kpatıp eşiyle çocuğuyla evinde huzurla olmalı gerçekten kendi ailesi bile geriyor insanı çoğu zaman. Bence sen de eğer iyi durumdaysan sağlık açısından sıkıntın yoksa gönder annenle kardeşini. Zaten eşinle birbirinize yetersiniz. Anlayışlı biri eşin de demek ki. Bu süreçte eşimle daha çok bağlandık birbirimize sizlerde de durum bu mu bilmiyorum.
Ben aldim cnm instagramdan mamadusbaby den aldim çok memnunum ergonomik yeni doğan aparatıda var mışıl mışıl uyuyor dışarı çıktığımizda.
Canim bizde de olmustu .Kristallenme imis .Dr susuzluktan olur dedi .Zaten turuncuymus beze gecince kirmizi oluyor .Oyleyse korkma .Bol bol emzir mama veriyorsan su da ver .Ben anne sutunden suyu aliyor demiştim ama dr sicak havada yetersiz gelir mamadan dolayi dedi .Moralim cok bozuk oglumun bezinde kan gordum. Cisi kanli geliyor. Bezinde oyle kan goren var mi
Ben gecen hafta sagiyordum.Sonra kv kişisinden firsat bulamaz oldum .Gecen aksam da cok üzdüler .Sirf esim görsün diye sağdım. Bir göğüsten 10 cc ancak cikti .Zaten azdi iyice azaldi sizin yüzünüzden diye agladim .Ben onu bunu bilmem de en cok etki eden sey ne cay ne su ne uyku ...MORAL ...yedigim ictigim ayni seyler .Gunde 3 kere humana ,5 litre su iciyorum .Ama uzgunken sutum yok resmen.Kızlar yanlış anlamazsanız bir şey soracağım. Sağım yapan anneler ne kadar sütünün çıkıyor? Biz 24günlük olduk ama hala emdikten sonra 30cc ancak çıkıyor. Daha fazla olması gerekmez mi? Ne zaman artacak bu süt acaba. Suyu fazlasıyla tüketiyorum takviye ilaçlar çaylar ne varsa yemeye içmeye çalışıyorum.
Bir tek kısa kollu çıt çıtlı badi giydiriyorum ayağına da çorap başka bir şey giydirmiyorum uyurken üstüne ince muslin bez atıyorum onu da tekmeleyip açıyor üstü açıkken uyumayı seviyor ortunce hemen uyanıyor bizim ailede kimse sıcağı sevmiyor bu da bize çekti :)Kızlar bebeklerinize patikli alt mı giydiriyorsunuz?
Ben hastane çıkışlarını giydiriyorum da içine de çorap giydiriyorum ayaklarını topluyor çünkü içeri doğru. Şimdi patiksiz alt alsam üşür mü ayakları diye korkuyorum?? Ne dersiniz?
Şu an istanbuldayız ama Bayram için Eskişehir’e gidicez orası serin mi olur diyorum?
Yenidoğan aparatı nasıl bir şey canım ?Ben aldim cnm instagramdan mamadusbaby den aldim çok memnunum ergonomik yeni doğan aparatıda var mışıl mışıl uyuyor dışarı çıktığımizda.
Dr doğru demiş işde canım, bence 41 kadar bekle, bende kontrole geldim untrasona giricem nst yok zaten burda, sadıce bebek iyi durumdamı bakıcaz altan muayıne eden bir dr da değil, 2 hamileliğmi takıp eti hiç altan bakmadı.sadece rahim ağzı geçen haftaya nazaran biraz daha yumuşak dedi. 41 bitene kadar yolu var, elma olgunlaşınca düşer dedi doktorumMilana firuze , justlook , serenity16 kontrolden geldim kızlar, değişen hiç bir şey yok nst de gram sancı yok, o çizgi dümdüz ben beklemeyi bırakıyorum artık, yeniden temizlik işlerine girişmeyi düşünüyorum. Doğum temizliği yaptım güya yeniden kirlendi Benim kız içerde zıplıyor halinden memnun
Biz de ayniyiz ya 5 saat uyanik nasil kaliyor anlamiyorum hele 2 gun once 7 saati devirdi .Saatte 3 bez degistirdim.Kolumda tutmaktan ikimiz de terledik .Dikislerim agriyor hareketsizlikten .Dun tam 5 saat uyanik kaldi. Sadece emerken uyudu birde kucagimda. Koydugum an uyandi. Kollarimi hissetmiyorum. Simdi de gaz sancisi vardi ilaç saati 9 onu verdim mışıl mışıl uyuyor. Yatak sirilsiklam olmus akan sütümden . Duzenimiz mahvoldu. Hayir aglamiyor da. Oyle bakiyor tatli tatli sonra araniyor emziriyorum uyuyor yatiriyorum hoop inanilmaz bir aglama
Biz de ayniyiz ya 5 saat uyanik nasil kaliyor anlamiyorum hele 2 gun once 7 saati devirdi .Saatte 3 bez degistirdim.Kolumda tutmaktan ikimiz de terledik .Dikislerim agriyor hareketsizlikten .
Canım vallahi bende Hepsini yiyebiliyor mu yemiyor mu bilmiyorum ama göğsüm yumuşayıncaya kadar emzirmeye gayret ediyorum yumuşadıktan Sonra da zaten yağlı süt geliyormuş bizimkinin kilo alımı kötü cünkü göğsümu İlk zamanlar tam boşaltamıyordu.
Şimdi ne olacak bizde doktora gidip ogrenicez
Kızlar bu büyüme atağı takvimine göre normal doğması gereken tarihten hesaplayınca oğlum 1.haftasını tamamladı ve dün geceden beri huzursuz uyumuyor. Gazı var gibi gazını da çıkartıyor baya alttan üstten ama yine huzursuz ve agrasif. Bir ağrısı olsa ağlar ağlamıyor da mırın kırın halinde devamlı. Normalde 3 saate yakın uyuyup emmeye uyanır dünden beri saat başı emmek istiyor huysuzlanıyor. Böyle bir duum yaşayan var mı? Ne yapmam lazım? Sütüm mü az geliyor diyorum ama kilo alımı iyi geçen hafta gittik en son kontrole.
Evde gergin. Kızkardeşimle annem var. Kızkardeşim afedersiniz malak gibi yatıyor 24 saat. Ev kiralayacak eşya alması lazım sevgilisiyle gezip gelip salonda koltuğa 2.80 yatıyor eşimin yanında falan. Kumandayı da alıyor eline kimse yokmuş gibi. Çamaşırlarını annem yıkıyor sabah kahvaltı hazırlanınca uyandırıp kahvaltısını yaptırıyor annem. Kahvaltıyı da hazırlamıyor sadece çay koyup beni çağırıyor resmen fesatlar ikisi ben geliyorum bişey yok dolaptan herşeyi çıkarıp hazırlıyorum bu halimle yiyor kardeşim prenses. Yedikten sonra da eline çayını alıp salona gidiyor yatıyor biz topluyoruz. Yemeği annem yapıyor çamaşırlarını katlıyor. Dün yatıyor 2.80 annem ütü çıkarmış eşimin tişörtlerini ütüledi bikaç sonra eşim salonda oturuyordu demesin mi eşime bari bi çay yapsaydın. Kızı dana gibi yatıyorken. Ki eşin herşeyi yapar yazık evde. Sonra geldi bize sadece 1 paket öay atıp kendim içcem falan dedi. Çay demlenince de sadece kardeşime çay içer misin diye sordu. Sanki yatan biziz çalışan o gibi. Hastaneden eve geldipimizden beri oğlumuza eşimle bakıyoruz. Gece ikiside fosur fosur uyuyor zerre uyanmadılar 20 gündür. Dünden beri sıkıntıda oğlum gece eşimle zerre uyumadık. Ben çamaşır yıkadım 2 makina evi topladım oğluş gündüz de huzursuzdu ama sanki başka dünyada yaşıyoruz biz. BEn uyusa biraz yatsam diyorum bana kardeşim ne dese beğenirsiniz abla saat sekiiiz dahaaa. Kimseden hayır yok. Bunlar gitse en azından yığıntıları olmaz. Kendi bopazlarına yemek yapıp kendi çamaşırlarını yıkayıp kendi işlerini görüyorlar çarşılarda pazarlarda eşim de şoförleri bide benim arabayı alcaklarmış acemi halleriyle. Vermedim ona küstüler. Ooff off gitseler de kurtulsam artık. Valla kimse gelmesin benim eve ya. Bunlar olmasa benim evim dağılmaz ki zaten yarım gün bi ablam var alırım onu tertemiz durur. Yemekte 1 tencere yapsam 2 gün güdwr bize ki eşim de hazırlar herşeyi zaten. Afedersiniz bunlar kendi totosunu topluyor kendiçamaşurlarını yıkıyor benim işimi yapıyor gibi teiplerdeler. Valla ben kan bağı mağı takan biri değilim zaten. Bunlar annemle kızkardeşim ama ikisinin kafa aynı benden uzak sağlıklı ılsunlar yeter. Bin pişmanım bazı heveslerm oldu ondan kaldılar. Şimdiki aklım olsa gönderir kurtulurdum şimdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?