- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.781
Allah sabır versin :/ sizin bu kaynanalar iyice huzur bozmak için gelmiş heralde . Yenidoğan bebek alışma süreci yeni düzen oturtmaya çalışmak derken bide bunların tripleri valla ben bile sinir küpü oldum burdanDelirecektim gece artik. 12 den 5e nasil uyanik kaldi . Gerci aralarda uyudu en son kiyamadim birakmadim 1 saat kucagimda uyudu. Buzluktan sut çıkardım 90 cc biberona koydum cunku ne hal kaldi ne mecal. Ondan icti biraz rahatladi uyudu. Tabi bende uyudum vee sonuç gogusler dolmus tasmis. Sagiyorum sese uyaniyor. Manuelle sagiyorum oda bebek bi gogse baslayinca digerinden cok kolay sagilıyor degilse zor acitiyor. Simdi uyansin diye bekliyorum iste . Kv denen de gelmis basina dikilmis cekil oradan seni gorurse uyanir dedim cunku basinda birini bi hareketi hissedince agliyor alsinlar diye gazi varken . Gitmedi bende bebegin gozunu kapattım ac yazik bunalacak dedi. Acmam icin gitmen gerek dedim. Iyi bas basa kalin diye tafrali tafrali gitti. 5 saat bebekle ugras birde bu insanla
Hayırlısı ya bence ne zaman stres yapmayı bırakırsak o zaman doğum yapıcaz ama strese engel olmak çok zor. Gerçi ben biraz rahatladım tadını çıkarayım diyorum sonra kesin özleyeceğim zaten bu günleriDr doğru demiş işde canım, bence 41 kadar bekle, bende kontrole geldim untrasona giricem nst yok zaten burda, sadıce bebek iyi durumdamı bakıcaz altan muayıne eden bir dr da değil, 2 hamileliğmi takıp eti hiç altan bakmadı.
@serenity16 @justlook
Aynen sen emek emek uyut .Ayy biraz da oturma odasina götürelim...Eee mübarek kaldirinca uyaniyor .Ben dun uyanmasin diye kac saat basinda durdum her hareketinde pispisladim .Delirecektim gece artik. 12 den 5e nasil uyanik kaldi . Gerci aralarda uyudu en son kiyamadim birakmadim 1 saat kucagimda uyudu. Buzluktan sut çıkardım 90 cc biberona koydum cunku ne hal kaldi ne mecal. Ondan icti biraz rahatladi uyudu. Tabi bende uyudum vee sonuç gogusler dolmus tasmis. Sagiyorum sese uyaniyor. Manuelle sagiyorum oda bebek bi gogse baslayinca digerinden cok kolay sagilıyor degilse zor acitiyor. Simdi uyansin diye bekliyorum iste . Kv denen de gelmis basina dikilmis cekil oradan seni gorurse uyanir dedim cunku basinda birini bi hareketi hissedince agliyor alsinlar diye gazi varken . Gitmedi bende bebegin gozunu kapattım ac yazik bunalacak dedi. Acmam icin gitmen gerek dedim. Iyi bas basa kalin diye tafrali tafrali gitti. 5 saat bebekle ugras birde bu insanla
Ben baya araştırdim cnm çok tutulan bi marka ünlülerde kullaniyor ben memnunum kullanıyorum çokta rahat uyuyor kizim içinde.Benim de almam lazım piyasada bi sürü ürün var araştırmaya mecalim yok İnstagram butiklerine gücenmiyorum normalde ama bu marka nasıldır acaba
Evet ya annem iş yapar ama bazen işte yaptığı işi yüzüne vurabilir. Kv de zaten hiç bi iyiliğini görmedim. Gelse ne yapcak. Kendi kendine yeteceksin bu hayatta.C cisse0932 sanirim hem annesi hem kv si problemsiz bir aile yok .Ya ikisi de sorunlu oluyor ya bir taraf ve insana huzur vermiyorlar.
Dun aksam annem bir basina yemek hazırladı. Çağırdı sofraya 10 dk da teşrif etti ana ogul.Annem işten gocunmaz .Ama tavirlarina üzülüyor. Ben bebek emziriyorum diye odamda yedim .Annecigim bir lokma yememis ac yatmis .Çok kızdım.
Canim ben de zaman zaman yesil kakayla karsilasiyorum. Drdan cikinca buraya yazar misin yesil kaka ne demekmis. İnternette degisik degisik seyler yaziyo hangisi dogru bilemedim.Ne zaman doktor kontrolun canım? Bizde bugun ishali mi die gitcez aksam ozaman tartılırda bi.inşallah düzgün kilo alıolardır.
Allah sabır versin :/ sizin bu kaynanalar iyice huzur bozmak için gelmiş heralde . Yenidoğan bebek alışma süreci yeni düzen oturtmaya çalışmak derken bide bunların tripleri valla ben bile sinir küpü oldum burdan
Aynen sen emek emek uyut .Ayy biraz da oturma odasina götürelim...Eee mübarek kaldirinca uyaniyor .Ben dun uyanmasin diye kac saat basinda durdum her hareketinde pispisladim .
Bende mama veriyorum ve bebislerim arada bir terliyor bile ama dr hiç su ver demedi bana acaba arada versem mi susuz kalıyor mudur acaba?Canim bizde de olmustu .Kristallenme imis .Dr susuzluktan olur dedi .Zaten turuncuymus beze gecince kirmizi oluyor .Oyleyse korkma .Bol bol emzir mama veriyorsan su da ver .Ben anne sutunden suyu aliyor demiştim ama dr sicak havada yetersiz gelir mamadan dolayi dedi .
Ben gecen hafta sagiyordum.Sonra kv kişisinden firsat bulamaz oldum .Gecen aksam da cok üzdüler .Sirf esim görsün diye sağdım. Bir göğüsten 10 cc ancak cikti .Zaten azdi iyice azaldi sizin yüzünüzden diye agladim .Ben onu bunu bilmem de en cok etki eden sey ne cay ne su ne uyku ...MORAL ...yedigim ictigim ayni seyler .Gunde 3 kere humana ,5 litre su iciyorum .Ama uzgunken sutum yok resmen.
Canim ben stresden cıkamıyorumki bir türlu şimdide hastane kafamı karışdırdı bu perşenbeye kadar suni sancı için gitmeliyim ama nereye gidicem ki. Gitmeği düşündüğüm hastane konusunda dr baya kafamı karışdırdılar ki zaten hiç o hastaneyi isdemiyordum.Hayırlısı ya bence ne zaman stres yapmayı bırakırsak o zaman doğum yapıcaz ama strese engel olmak çok zor. Gerçi ben biraz rahatladım tadını çıkarayım diyorum sonra kesin özleyeceğim zaten bu günleri
Ben sordum doktora verme dedi bana.Bende mama veriyorum ve bebislerim arada bir terliyor bile ama dr hiç su ver demedi bana acaba arada versem mi susuz kalıyor mudur acaba?
Kadin kendini patron saniyor menuyu belirliyor .Birlikte yapmaya basliyorlar sonra ne hikmeyse bi isi cikiyor piyasadan kayboluyor.Ustune yenilmeyecegini bile bile 7 8 porsiyon yemek çıkarıyor. Sanki ordu kaliyor evde .Evet ya annem iş yapar ama bazen işte yaptığı işi yüzüne vurabilir. Kv de zaten hiç bi iyiliğini görmedim. Gelse ne yapcak. Kendi kendine yeteceksin bu hayatta.
Allah kurtarsin canim .Bizimki gelip gidiyor 1 gun sonra geri geliyor 3 5 kaliyor o bir gun var ya su gibi geciyor .Bitmese keske diyorum .. Dunyayi görecekmiş. B.k var dunyada. Cocugun gozu su an dunyayi mi gorur 15 günlük . Birak iste emsin uyusun uyaninca benim odamda gayet neseli gülüyor eliyle oynuyor sen ne halt yemeye aliyorsun ki. Allahim bi sebep versin gitsinler. Allah bu zamana kadar aklima gelmeyen sekillerke her derdimi cozdu bin sükur. Buda çözülur insallah
O kristallesme olayini suya bağladı dr.Bir de ilk bakti vucuduna dizlerine kadar sari ciddi su kaybi var dedi .Sut yetersiz geldigi icin tam su alamamis .Mamayi verdikten sonra 2 cay kasigi kadar cektiriyorum enjektore veriyorum su .Bende mama veriyorum ve bebislerim arada bir terliyor bile ama dr hiç su ver demedi bana acaba arada versem mi susuz kalıyor mudur acaba?
Bazen uyuyo valla bende herkese demiyorum nazar değmesin diye gece uykusu var çok şükür 4 saat uyuyo ama kendisi kalkıyo bazen kalkmasa ben uyanıyorum ana yüreği dayanamıyorum aç kalmasın :)))))O kadar uyuyorsa ne ala ben doğduğundan beri hiç uyandırmıyorum bizimki kurulmuş saat gibi 2 en fazla 3 saate uyanıyor kendiliğinden. Saati sektiririm diye ödü patlıyor.
Düzenli olması çok iyi bende az çok düzeni kuruyorum bakalım evime geçince nasıl olcak annem varken daha rahatım :) yemek yok tamizlik yok, eşim bebek bakmaktan anlamıyo zaten ben güvenmeyorim sanki bakamıcakmış gibi inşş yanılırım :))Bizimde son bir haftadır böyle yani ondan önce 2 saatte uyanıyorlardı bazen öğleden sonra 4 saat uyanmazlardı şimdi daha düzene girdi sanki.
Sakın sinir stres yapıp seni sütünü etkilemesine izin verme. Birşey derse cevabını vermeye devam et eşine söyleyeceksin mecbur gerçi evdekine de kim olursa olsun nasıl git denir bilmiyorum lohusa sendromunu depresyonunu biz değil çevremizdekiler yaşıyo çünküAllahim gidiyor az kaldi derken kocasi geliyormuş. Benim elimden ne gelir artik. Eşime gitsin dedim babam gelsin de soyleyecegim bi şekilde bakalim diyor. Ama kesin soylemez . Bayram tatiline 18 gun var. Gecer mi ya rabbi
Eşim bebeğe dokunduğunda bile gözüm patlıyo biyerine bişey olacak diye geçen gün diyorki hatun sende beni iyice öcü yaptın yazık zoruna gidiyor ama yapacak bişey yokDüzenli olması çok iyi bende az çok düzeni kuruyorum bakalım evime geçince nasıl olcak annem varken daha rahatım :) yemek yok tamizlik yok, eşim bebek bakmaktan anlamıyo zaten ben güvenmeyorim sanki bakamıcakmış gibi inşş yanılırım :))
Bekleyelim bence hiç bir şey yapmayalım gelsinler içerde kalacak halleri yok ya, tek korkum kaka yeme olayıCanim ben stresden cıkamıyorumki bir türlu şimdide hastane kafamı karışdırdı bu perşenbeye kadar suni sancı için gitmeliyim ama nereye gidicem ki. Gitmeği düşündüğüm hastane konusunda dr baya kafamı karışdırdılar ki zaten hiç o hastaneyi isdemiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?