2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabır versin :/ sizin bu kaynanalar iyice huzur bozmak için gelmiş heralde . Yenidoğan bebek alışma süreci yeni düzen oturtmaya çalışmak derken bide bunların tripleri valla ben bile sinir küpü oldum burdan

Günaydın kızlar hepimize Allah kolaylık versin tatlı yorgunluklar :)
Disciye gideceğim dişim apseli ama antibiyotik kullanamam doğum sonrası antibiyotik disime fayda etmedi benim durumumda olan varmı ne yasadiniz

Hayırlısı ya bence ne zaman stres yapmayı bırakırsak o zaman doğum yapıcaz ama strese engel olmak çok zor. Gerçi ben biraz rahatladım tadını çıkarayım diyorum sonra kesin özleyeceğim zaten bu günleri

Aynen sen emek emek uyut .Ayy biraz da oturma odasina götürelim...Eee mübarek kaldirinca uyaniyor .Ben dun uyanmasin diye kac saat basinda durdum her hareketinde pispisladim .

Benim de almam lazım piyasada bi sürü ürün var araştırmaya mecalim yok İnstagram butiklerine gücenmiyorum normalde ama bu marka nasıldır acaba
Ben baya araştırdim cnm çok tutulan bi marka ünlülerde kullaniyor ben memnunum kullanıyorum çokta rahat uyuyor kizim içinde.

Evet ya annem iş yapar ama bazen işte yaptığı işi yüzüne vurabilir. Kv de zaten hiç bi iyiliğini görmedim. Gelse ne yapcak. Kendi kendine yeteceksin bu hayatta.

Ne zaman doktor kontrolun canım? Bizde bugun ishali mi die gitcez aksam ozaman tartılırda bi.inşallah düzgün kilo alıolardır.
Canim ben de zaman zaman yesil kakayla karsilasiyorum. Drdan cikinca buraya yazar misin yesil kaka ne demekmis. İnternette degisik degisik seyler yaziyo hangisi dogru bilemedim.

Allahim gidiyor az kaldi derken kocasi geliyormuş. Benim elimden ne gelir artik. Eşime gitsin dedim babam gelsin de soyleyecegim bi şekilde bakalim diyor. Ama kesin soylemez . Bayram tatiline 18 gun var. Gecer mi ya rabbi

Aynen sen emek emek uyut .Ayy biraz da oturma odasina götürelim...Eee mübarek kaldirinca uyaniyor .Ben dun uyanmasin diye kac saat basinda durdum her hareketinde pispisladim .

. Dunyayi görecekmiş. B.k var dunyada. Cocugun gozu su an dunyayi mi gorur 15 günlük . Birak iste emsin uyusun uyaninca benim odamda gayet neseli gülüyor eliyle oynuyor sen ne halt yemeye aliyorsun ki. Allahim bi sebep versin gitsinler. Allah bu zamana kadar aklima gelmeyen sekillerke her derdimi cozdu bin sükur. Buda çözülur insallah

Bende mama veriyorum ve bebislerim arada bir terliyor bile ama dr hiç su ver demedi bana acaba arada versem mi susuz kalıyor mudur acaba?

Hanımlar bu topikte AC si geriden gelen var mı? Ben ekim annesiyim forumda arama yaptığımda Temmuz annelerinde bu konunun konuşulduğunu öğrendim. Benim bugünkü kontrolde baş ve bacak boyu iyi ileri ama karın çevresi geride dedi. Endişe ettim tabi. Böyle olup da düzelen oldu mu ya da hala öyle olan...

Canim ben stresden cıkamıyorumki bir türlu şimdide hastane kafamı karışdırdı bu perşenbeye kadar suni sancı için gitmeliyim ama nereye gidicem ki. Gitmeği düşündüğüm hastane konusunda dr baya kafamı karışdırdılar ki zaten hiç o hastaneyi isdemiyordum.

Evet ya annem iş yapar ama bazen işte yaptığı işi yüzüne vurabilir. Kv de zaten hiç bi iyiliğini görmedim. Gelse ne yapcak. Kendi kendine yeteceksin bu hayatta.
Kadin kendini patron saniyor menuyu belirliyor .Birlikte yapmaya basliyorlar sonra ne hikmeyse bi isi cikiyor piyasadan kayboluyor.Ustune yenilmeyecegini bile bile 7 8 porsiyon yemek çıkarıyor. Sanki ordu kaliyor evde .
Allah kurtarsin canim .Bizimki gelip gidiyor 1 gun sonra geri geliyor 3 5 kaliyor o bir gun var ya su gibi geciyor .Bitmese keske diyorum .
Bende mama veriyorum ve bebislerim arada bir terliyor bile ama dr hiç su ver demedi bana acaba arada versem mi susuz kalıyor mudur acaba?
O kristallesme olayini suya bağladı dr.Bir de ilk bakti vucuduna dizlerine kadar sari ciddi su kaybi var dedi .Sut yetersiz geldigi icin tam su alamamis .Mamayi verdikten sonra 2 cay kasigi kadar cektiriyorum enjektore veriyorum su .

O kadar uyuyorsa ne ala ben doğduğundan beri hiç uyandırmıyorum bizimki kurulmuş saat gibi 2 en fazla 3 saate uyanıyor kendiliğinden. Saati sektiririm diye ödü patlıyor.
Bazen uyuyo valla bende herkese demiyorum nazar değmesin diye gece uykusu var çok şükür 4 saat uyuyo ama kendisi kalkıyo bazen kalkmasa ben uyanıyorum ana yüreği dayanamıyorum aç kalmasın :)))))

Bizimde son bir haftadır böyle yani ondan önce 2 saatte uyanıyorlardı bazen öğleden sonra 4 saat uyanmazlardı şimdi daha düzene girdi sanki.
Düzenli olması çok iyi bende az çok düzeni kuruyorum bakalım evime geçince nasıl olcak annem varken daha rahatım :) yemek yok tamizlik yok, eşim bebek bakmaktan anlamıyo zaten ben güvenmeyorim sanki bakamıcakmış gibi inşş yanılırım :))

Allahim gidiyor az kaldi derken kocasi geliyormuş. Benim elimden ne gelir artik. Eşime gitsin dedim babam gelsin de soyleyecegim bi şekilde bakalim diyor. Ama kesin soylemez . Bayram tatiline 18 gun var. Gecer mi ya rabbi
Sakın sinir stres yapıp seni sütünü etkilemesine izin verme. Birşey derse cevabını vermeye devam et eşine söyleyeceksin mecbur gerçi evdekine de kim olursa olsun nasıl git denir bilmiyorum lohusa sendromunu depresyonunu biz değil çevremizdekiler yaşıyo çünkü

Eşim bebeğe dokunduğunda bile gözüm patlıyo biyerine bişey olacak diye geçen gün diyorki hatun sende beni iyice öcü yaptın yazık zoruna gidiyor ama yapacak bişey yok

Afilim92 varya canım evde anne kv bilmem be kalabalığı olmasa bizim evler zaten dağılmıyor ki:) 1 tencere de yemek yaparız yeter bize. Aah ahh vallahi bidaha çocuk yaparsam kimseyi getirmem yardıma falan.

Bekleyelim bence hiç bir şey yapmayalım gelsinler içerde kalacak halleri yok ya, tek korkum kaka yeme olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…