2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım reflude neden uyanmasını beklemiyoruz? Ben hep uyusun biraz da mama araları açılsın midesi boşalsin azıcık diye düşünüyordum çünkü mamanin hazmı zor ya...

Bebek kaç aylık olunca başlıyosun işe acaba

Bebek kaç aylık olunca başlıyosun işe acaba
Doğumdan sonra 8 hafta izin veriyor devlet zaten. 2 hafta da erken doğdu derken 10 haftalıkken yani 2 buçuk aylıkken çalışmaya başlamak zorundayım. Çalıştığımin ilk iki ayı yarım gün çalışma hakkım var. Yani öğlene kadar sadece. Sonra günde 3 saat süt izni başlayacak bir iki ay da o var sanırım. Bu şekilde...

Maalesef oyle oluyor canim sanirim hamileyken cok buyuk laflar etmişiz onu yapmam bunu yapmam diye ben de uykusuzluktan zombiye benziyorum artik mecbur emzik alcam bugun , sen hangi emzikten kullandin canim hangi marka damakli mi damaksiz mi ?
Hamileyken hic asla sunu yapmiyacam demedim .Bebegin durumuna gore sekillenir her sey diye .Caresizlik her seyi yaptırıyor.
Canım kaç günlüksünüz biz 43 olduk ve Allah a şükür uykularımız neredeyse düzeldi
17 gunluk olduk canim .Duzen de aramiyorum agliyor .Bir de bugun memeyi reddetti iyice halsiz düştüm alsin diye ugrasiyorum kac saattir .

Canim onun vucudu kan gitse de o kani atiyomus endiselenme. Benim gogusum kanayinca dra sormustum o soylemisti. Lansinoh bana hafif kaldigi icin saglik ocagindaki ebe madecassol ve bepanten karisitirip sur beklet demisti. Kremliyken ben acik geziyodum. Krem surmedigim zamanlarda gumus kapaklari kullandim. İnan kanama 1 gunde yaralar 3 gunde gecti.

Allah Allah ya niye öyle ki acaba? Ben memurum devlet ilk çocuğa 300 TL veriyor. Eğer çalisirsm her maasa da süt parasi ytacak ama miktarını bilmiyorum
Ben de pazartesi gittim kuruma dogum evraklarini biraktim. Sadece dogum yardimi var bizde sut parasi yok dedi. Kafalar karisik

Ben emzirirken canımın acıdığını soylediğimde annem demişti ben sizi emzirirken göğüslerim kanardı beni mahvederdiniz dedi. Bi kaç yerde de okudum kan gelmesi normalmiş emzirmeni sütünü vs etkileyeceğini sanmıyorum geçmiş olsun.

Peki kremler sürünce emzirebiliyor muyuz canım? Oğlum nerdeyse saat başı emiyor. Kremli olunca nasıl yapıcam emzirme işini? Bi de günde kaç kere sürmek gerek kremi? Bugün aile hekimine gitçem ebe yardımcı olur inş gösteririm göğsümü.

Allah korusun canım yaa ne zamandır bakamıyordum inş yoluna girmiştir herşey:/ bence uzun süreli uykusuzluk da insanı geriyor. Eşin bu dönemlerde sana karşı tolerans gösterebilirse sen de daha çabuk toparlarsın, gerçi benim kocam da ne hamileyken ne de şimdi aman da karımın hormonları oynamış özel bi durum varmış demedi demiyor da:/ bi arkadaşım var lohusayken kendine not yazmıştı lohusalık biter bitmez Ahmet’i ( eşi ) boşa diye, bebek 15 aylık oldu hala boşanmadılar:/

@çigde
canım budurumunu bi psikyatri doktryla görüş zor durumda olduğunu anlat biraz da ağla açıkcası lohusa depresyonu teşhisi koyup 1 ay rapor vereblyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…