- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.161
Benm arkadasm üniversite hastanesine gidip ağlamış sızlamsti cocuguma bakacak kimsem yok cok kucuk kimseyede veremem zaten die doktor vermisti ona rapor bizim kurumda sıkıntı olmuyo. Baska bir arkadasima rapor al demistim oda bizim kurumda sıkıntı oluo demisti askeri bi kurum onun doğum izni bitince başlamsti hemen ise.Yaa ciddi misin? Sonra memuriyet hayatımda bu psikiyatri raporu başıma iş açar mı acaba... Depresyondayim o kesin de lohusa depresyonu değil galiba
Biberon kullanıp meme tutmada problem yaşamışsınız kızlar, bende bugün biberon alcaktım kararsız kaldım şimdi
Yaa ciddi misin? Sonra memuriyet hayatımda bu psikiyatri raporu başıma iş açar mı acaba... Depresyondayim o kesin de lohusa depresyonu değil galiba
Bebekten bebeğe değişiyor bu durum. En iyi örneği benim. Bir bebeğim çok ender alıyor memeyi zorla, diğerinde ise hem biberon hem meme alıyor sıkıntısız. Yani sen kendi durumuna göre karar ver. Vaktin ve gücün varsa kaşıkla devam etmen daha garantili ama benim öyle bir şansım ve sabrım yoktu. Aman sağlıklı olsunlarda takmıyorum artık. Biberonunda faydaları var ben uyurken babası besliyor :) üzmeyin kendiniziBiberon kullanıp meme tutmada problem yaşamışsınız kızlar, bende bugün biberon alcaktım kararsız kaldım şimdi
Benim de iznimin bitmesine az kaldı ne ruhen ne bedenen çalışmaya hazır değilim. Açıkçası psikiyatri raporu almak benim de içime sinmedi dünyanın binbirtürlü hali var diye düşündüm nasıl bir çözüm bulacağızYaa ciddi misin? Sonra memuriyet hayatımda bu psikiyatri raporu başıma iş açar mı acaba... Depresyondayim o kesin de lohusa depresyonu değil galiba
Tomrisin emzirme notu diye bi blog okudum orada da benzer şeyler yazıyor bilimsel dayanakları da varmış meme sorunu yaşayanlar bi baksın faydalı şeyler yazıyor çok uzundur diye ilk başta okumak istememiştim ama hızlı okunuyorAkıl veriyor olarak algılama canım ama biberon alma bence, genelde reddediyorlar memeyi, kaşıkla yada enjektör ile vermeye devam edin. Biberon çok iyi harika benide emiyor diyen hiç duymadım çünkü genelde sonu pişmanlık malesef
Ben galiba bulabilirsem alicam ya yükselme gibi bir durumum yok zaten bir de çocuğumun sağlığı benim durumumdan daha önemli değil diye düşünüyorum bakalım nasip...Benim de iznimin bitmesine az kaldı ne ruhen ne bedenen çalışmaya hazır değilim. Açıkçası psikiyatri raporu almak benim de içime sinmedi dünyanın binbirtürlü hali var diye düşündüm nasıl bir çözüm bulacağız
Canım şimdi 60 cc veriyorum ama arttıkca zor oluyor kaşıkla verirken çok ağlıyor boğazına kaçıcak diye korkuyorum. Yoksa bana zor geldiğinden değil.Akıl veriyor olarak algılama canım ama biberon alma bence, genelde reddediyorlar memeyi, kaşıkla yada enjektör ile vermeye devam edin. Biberon çok iyi harika benide emiyor diyen hiç duymadım çünkü genelde sonu pişmanlık malesef
Hangi markayı kullanıyorsun canımBen Doğumdan 3gün sonra sarılık nedeniyle mamaya başladım canım. Biberon kullanıyorum o günden beri. Oğlum 27günlük. Beni 7-24 emiyor. Hatta beni emzik yerine kullanmasından şikayet ediyorum artık. Memede uyuyor zaten genelde. Yatağa alıyorum uyanıyor 10dk sonra tekrar meme istiyor. Günde 4-5kere veriyorum mamayı da.her istediğimde meme veriyorum ama.
Muhtemelen bebekten bebeğe değişir çünkü hem biberon alıp hem emen çok bebek var canım ama işte ben cesaret edemedim. Bakalım olmadı bi tane alıp deniycem en kötü ihtimal mecbur kaldığım anlarda veririm.Bebekten bebeğe değişiyor bu durum. En iyi örneği benim. Bir bebeğim çok ender alıyor memeyi zorla, diğerinde ise hem biberon hem meme alıyor sıkıntısız. Yani sen kendi durumuna göre karar ver. Vaktin ve gücün varsa kaşıkla devam etmen daha garantili ama benim öyle bir şansım ve sabrım yoktu. Aman sağlıklı olsunlarda takmıyorum artık. Biberonunda faydaları var ben uyurken babası besliyor :) üzmeyin kendinizi
Benimde bazen öyle yapıyor canım muhtemelen kokumu istiyor kucak istiyor kendini güvende hissetmek istiyor. Ben çok zorlanırsam kundak yapıp yanına tişörtümü falan koyuyorum bazen işe yarıyor.Kızlar sizin bebekleriniz de hiçbir sıkıntısı yokken uyurken 10 dkda bir ağlayıp mizildaniyor mu? Sanki beni istiyor gibi kucağıma alınca pispis yapıp boynuma koyunca susuyor. Geri koyunca başlıyor bı 10 dk sonra. Üzüleyim mi bir ağrısı sancısı var diye yoksa sadece yaramazlık mi
İlla alacaksan en az akitanlardan al mesela aventin 0+ natüral biberonu var tek delikli. Bir de kaşık biberonlar var biberonun ucunda emzik değil de kaşık var. Sen sıkiyorsun biberonu kasiga mama doluyor. Böylece bir elinle bebeği kucağında tutarken diğer elinle kaşıkla mama verebiliyorsun. Biberon dan önce onu dene istersenaCanım şimdi 60 cc veriyorum ama arttıkca zor oluyor kaşıkla verirken çok ağlıyor boğazına kaçıcak diye korkuyorum. Yoksa bana zor geldiğinden değil.
Hangi markayı kullanıyorsun canım
Muhtemelen bebekten bebeğe değişir çünkü hem biberon alıp hem emen çok bebek var canım ama işte ben cesaret edemedim. Bakalım olmadı bi tane alıp deniycem en kötü ihtimal mecbur kaldığım anlarda veririm.
Allah kolaylık versin zor gerçekten, şu biberon görünümlü kaşıkla denedin mi? Ben onu yazdım bi köşeye bakalımCanım şimdi 60 cc veriyorum ama arttıkca zor oluyor kaşıkla verirken çok ağlıyor boğazına kaçıcak diye korkuyorum. Yoksa bana zor geldiğinden değil.
Hangi markayı kullanıyorsun canım
Muhtemelen bebekten bebeğe değişir çünkü hem biberon alıp hem emen çok bebek var canım ama işte ben cesaret edemedim. Bakalım olmadı bi tane alıp deniycem en kötü ihtimal mecbur kaldığım anlarda veririm.
Ya evet ben arastirmistim biraz hatta aliexpresste görmüştüm alayım mı almayayım mi diye tereddüt etmiştim ama kullanmadım bilemiyorum o yuzden. Kayramberam sen al bence hastanede falan mama vermek gerekirse kolaylık olur
Sadece reflu degil,normal de de iki saat.ilerleyen aylarda üç- dört saate çikar.Canım reflude neden uyanmasını beklemiyoruz? Ben hep uyusun biraz da mama araları açılsın midesi boşalsin azıcık diye düşünüyordum çünkü mamanin hazmı zor ya...
Mamayı kaç cc veriyorsunuz pekiBen Doğumdan 3gün sonra sarılık nedeniyle mamaya başladım canım. Biberon kullanıyorum o günden beri. Oğlum 27günlük. Beni 7-24 emiyor. Hatta beni emzik yerine kullanmasından şikayet ediyorum artık. Memede uyuyor zaten genelde. Yatağa alıyorum uyanıyor 10dk sonra tekrar meme istiyor. Günde 4-5kere veriyorum mamayı da.her istediğimde meme veriyorum ama.
Hii yok bizimki 2 saat uyumuyor zaten ben 2 saate tamamlamaya çalışıyorum. Beklerken de o ağlıyor. Ondan sordum yani bir buçuk saatte aglamadan mi versem diyeSadece reflu degil,normal de de iki saat.ilerleyen aylarda üç- dört saate çikar.
Mideleri kus midesi kadar.cabuk dolup cabuk bosaliyor.ve bisey daha uzun sure ac kalirlarsa aclik sekerleri dusebilir.buda bayginlik,uyanamama gibi sorunlar cikarir diye yaziliyordu bizim sayfada.sanirim dr. Bilgisiydi.
Haa birde ben de iki kizimi da formul mamalarla buyuttumSadece reflu degil,normal de de iki saat.ilerleyen aylarda üç- dört saate çikar.
Mideleri kus midesi kadar.cabuk dolup cabuk bosaliyor.ve bisey daha uzun sure ac kalirlarsa aclik sekerleri dusebilir.buda bayginlik,uyanamama gibi sorunlar cikarir diye yaziliyordu bizim sayfada.sanirim dr. Bilgisiydi.
Yani en fazla iki saatHii yok bizimki 2 saat uyumuyor zaten ben 2 saate tamamlamaya çalışıyorum. Beklerken de o ağlıyor. Ondan sordum yani bir buçuk saatte aglamadan mi versem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?