2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nerden bulaştım bu biberon isine simdi de memeyi reddediyor kafayi yiycem
Biberon iptal o zaman, senln oğlan kolaya kaçmak istiyor ama meme konusunda ısrar et, Allah kolaylık versin cidden zor keşke herkesin sütü olsa da hiç stres olmasa bakalım bizim durumlar nasıl olacak. Şimdiden süt olayı geriyor beni de

Doktor ifrar kültür ğ aldı orda çıktı canım

Sütü ve kalitesini arttırıyor canım bizzat denedm sonuç güzel ben birde galaktogo damla kullanıyrm bariz artma oldu ama hemen değil 3 gün sonra falan
Ay masallah ya .Insallah bende de etki eder .Cok geriliyorum.
Yarıyor canım sende de faydası olur inşallah bir dene
Bugun esim alsın da onu da kullanayim canim icim disim humana oldu
Evet korktugum basima geldi .Enjektore devam bugun boyle devam ederse.Sen simdiden başla ise yarayacak seyleri tuketmeye canim .

Isırgan otu çayı da çok faydalı ben kullanıyorum akşama kadar içtiğim şeylerin haddi hesabı yok bizmki de biberonun rahatlığına alıştı dün kavga ederek verdim göğsümü resmen direniyo aldım zorla soktum ağzına

Hmmm aynıymış bende kara kara düşünüyorum el kadar bebeği nasıl bırakıcam diye

Düzelir sıkma canını 40ı çıksın rahat edersin

Malesef yikayip silip emzirmek gerek. Ben birini kremleyip diger gogsumle emziriyodum. Kremi en az 2-3 saat tutuyodum. Krem kurudukca gogusu degistirip tekrar tekrar surmustum. Ebe yardimci olur bence de. Emzirme konusunda cok destek olmustu benim ebe.

@çigde

canım budurumunu bi psikyatri doktryla görüş zor durumda olduğunu anlat biraz da ağla açıkcası lohusa depresyonu teşhisi koyup 1 ay rapor vereblyorlar
Yaa ciddi misin? Sonra memuriyet hayatımda bu psikiyatri raporu başıma iş açar mı acaba... Depresyondayim o kesin de lohusa depresyonu değil galiba

Yaa ciddi misin? Sonra memuriyet hayatımda bu psikiyatri raporu başıma iş açar mı acaba... Depresyondayim o kesin de lohusa depresyonu değil galiba
Yok cnm ne sıkıntı olsun benm arkadaşım kaç kere kullandı ordan rapor. Doktor vermek istemyor ama durumunu güzelce anlat zor durumda olduğunu anlasın. Ozaman veriyorlar. Ayrıca lohusalık geçici bir durum depresyonuda geçici sıkıntı olmaz yani iş hayatında

Biberon kullanıp meme tutmada problem yaşamışsınız kızlar, bende bugün biberon alcaktım kararsız kaldım şimdi
Akıl veriyor olarak algılama canım ama biberon alma bence, genelde reddediyorlar memeyi, kaşıkla yada enjektör ile vermeye devam edin. Biberon çok iyi harika benide emiyor diyen hiç duymadım çünkü genelde sonu pişmanlık malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…