2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Seni sık sık emiyor mu canım? 2 saatte bir emzirip sonra yine aranirsa mi mama veriyorsun nasıl oluyor?

Sabahtan beri emmiyor iki kere sagdim sut moralim cok bozuk

Insallah biberon emzik basimiza is actim

Bir sey diyemiyorum
Bizmkide meme ağzındayken kafasına sağa sola çevirmeye başladı resmen göğsümü sündürüyo çektim ağzından mamayı verdm sinirimden ağladm memeyi tutturana kadar ne çekiyorum tutunca da böyle yapıyo öfffff

Kv diliyle olan sütünüde bitirecek ona aldırış etme hem sağmak hem emzirmek tabiki de yoruyo seni lactamil dene canım bol su içebiliyormusun? Uyku düzenin nasıl?

Benim goguslerim sinyal verince uyandiriyorum :)

Benim çok kanamamda olmadı oyuzden toparlanmada yok sanırım spor diyet yapmadan kuculmuycek

Kullandın mı canım sen ? Aktardan mı alınıyor eczane mi ? İkiz doğum yapan Arkadasım da lactamil önermişti emzirmekten acıyo artk goguslerım
Kullandım canım hala kullanıyorum eczanede satılıyor 2.günden sonra bana faydası oldu geliyor şimdi çok şükür
Valla artık ben hırpalaya hırpalaya uyandırıyorum canım o kadar ağlıyor beriyorum memeyi 5 dk emiyor anca sonra yine dalıyor emdiğide yetiyordur inşallah

Tatlis anneler, bebis olunca gelemez oldum buralara ins herkesler iyidir ve temmuz anneleri dogum seruvenini tamamlamistir.
Emzirme surecinde ve sarilik vs olmamak icin aldigim tum tedbirlere degdi sanirim, suan meme arti mama seklinde bir beslenme dongumuz var, sutum hala tam istedigim gibi degil, geceleri doluyor gibi ama yinede yetersiz,gunduz sut uretimi daha az cunku hiic dinlenemiyorum, 2 bebisli hayat epey zormus, Allah hepimize kolayliklar nasib etsin canlar, hepinize kocaman sevgiler ara sira girmeye calisicam duzen oturunca ins..

Canım bende emzik veriyorum ama az az bazı gün hiç vermiyorum ama memeyi alıyor çünkü memede annenin kokusu var süt geliyor emzik boş sonuçta
Öyleyse sen emzik biberon verme canım inşallah seni tutmaya başlar

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim. Cumartesi günü doğum yaptım. Suyum geldikten 8 saat sonra kızımı kucağıma aldım. Çok güzel bir normal doğum oldu 6 saat kadar sancı çektim. İlk doğum olmasına rağmen sadece iki üç ıkınmada doğdu kızım. 3550 gram 51 cm sizde durumlar nasıl? Herkes doğurdu mu bekleyen var mı hala?

Dr browns verdim önce. Meme reddi olmadı. Ama onun emzik kısmı memeden daha uzun inçe gibiydi. Ona alışıp memeyi emmezse diye korktum. Bi de nedense sol göğsümü daha iyi emiyor oğlum. Sağ zor bela alıyor bazen. Ucu mu yumuşak geliyor anlamadım ki. Şimdi avent in biberonunu kullanıyorum. Yenidoğanlar için sanırım eşim alıp gelmişti. Anne memesine daha yakın geldi bana. İstersen dene canım sen de.

Ama ben önce emziriyorum ardından mama veriyorum. Arkadaşlarım öyle yap meme reddi olmasın demişti. Ben de öyle yapıyorum. Hatta 60cc mamayı içtikten sonra bile emiyor tekrar ama 10dk sonra uyuyor memede. Sadece gece uyuyorsam eşim mama veriyor o kadar. Normalde meme ardından mama şekilde gidiyoruz.

Son düzenleme:
Cnm başka sıkıntısı vardır belki yarım saatte unutmaz memeyi ben oğluma mamayı biberonla veriyrm. Memeyi ilk aldığında sinirleniyo hemen gelsin istiyo ama sonra emmeye devam ediyr.

Peki kaç saat memede kalmalı sütü arttırmak için bir süre sonra artık acı hissediyorum ben

Kv diliyle olan sütünüde bitirecek ona aldırış etme hem sağmak hem emzirmek tabiki de yoruyo seni lactamil dene canım bol su içebiliyormusun? Uyku düzenin nasıl?
Uyku düzeni pek yok canım 12 de yatıp 3 te bebisleri doyurmaya kalkıyorum 4 te yatıp 6 da bebeklerden birinin ağlamasına kalkıyorum ve sırayla emzirme mama vs. Biberon yıkama derken gün başlıyor. Toplamda 5 saati geçmez uykum Su içiyorum ama dinlenemiyorum sorunda bu zaten hep koşturma halindeyim.

Dur hemen stres olma bu kadar. Bu bebelerin bir günü bir gününe uymuyor valla. Hemen 1 seferde red etmez merak etme. Yarın alır gece alır. 3 ay meme red edip sonra başlayanlar bile oluyomuş pozitif düşün.
Emzik icin o kadar ağladı. En son verdik 5 dk sakinlesti.Agzindan ceker cekmez hemen memeyo verdik annem enjektorle ustten sut damlatti .Resmen ilk gune geri döndük.Cok sukur 10 dk da olsa emdi.Stresten bittim resmen almiyacak diye.
Kuzum emzik icin yapıyormuş inan şoktayim .Verince hemen aldi sustu. Ama kaldirdim kszara esim filan verir gece .Allah korusun kötü bir deneyim oldu

Emsin de yapsın bosver .Ben memeyi tutmayinca nasil üzüldüm.
Enteresan bizimki cidden sasirdim .Millet emzik tutturmak icin 10 emzik dener .Hatta çaresiz kalanlar tatliya bandirip verir .Bizimki ilk seferde yapisti ask yaşadı. Ama 1 gun surdu sefasi yok bundan sonra .Koala gibi yapissa da bana vermem.
Cnm başka sıkıntısı vardır belki yarım saatte unutmaz memeyi ben oğluma mamayı biberonla veriyrm. Memeyi ilk aldığında sinirleniyo hemen gelsin istiyo ama sonra emmeye devam ediyr.
Tuttu nihayet canim.12 saat aclik üstüne 7 8 saat uykusuzluk .Insallah gece uyur .

Tüm bunlar olurken kaynana napıyor

Kızlar nasılsınız doğum yapmış olan arkadaşlar bebeişleriniz hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın.

Bi sorum olcak kızlar .ben bugün göbek korsesi takmaya başladım ama vajinama baskı yapıyor acıyor hala yaralarım iyileşmedi yada dikişlerim düşmedi sanırım.burda kesi atmıyorlar doğumda çok gerekmezse.ama yırtıklarıma bi kaç tane dikiş atıldı büyük olmayan yırtıklarda kendiliğinden zamanla iyileşirmiş.sizce bu baskıya rağmen korse kullanmaya devam edeyim mi.siz kullanıyor musunuz böyle bir sorunbyaşadınız mı?

Kızlar oğlan ağız burun kusuyor bugün iki kere boğulma tehlikesi atlattı burnuna gelince nefes alamıyor ters çevirince anca kendine gelip bir yeri kesilmiş gibi acidan sesi gitmiş bie şekilde ağlamaya başlıyor. Ben im saçlarım bembeyaz oldu sıkıntıdan sürekli suratına bakıyorum ya gormezsem diye

Maşallah sana canım suni sancı almadın mı, biz hala bekliyoruz dört kişi doğuramadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…