2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kontrole gittn mi ? Dün karnımdan baktı dr rahmin toparlanmış dedi aslı var mı bilmiyorum ama korse takınca karnımın içi çok rahatsız oluyo. Normalde sallanıp acımasından iyi tabi
Banada aynısını söyledi dr. Toparlanmayı hızlandırmak için mustela nın bir kremini önerdi ama ben hala alamadım sıra ona gelmedi bir türlü bende korse takınca çok rahatsız oluyorum.

Arandikca teklif ettim ama katila katila ağladı. Ciplak da denedim .Kendi keyfi isteyene kadar almadi 10 dk emdi şükür. Simdi uyuyor basa sarmaktan korkuyorum uyaninca.

Insallah simdi süt sagdim .Mama yerine onu vereyim diye.
Hepsi cok degisik huylara sahip gercekten buyuk insan gibi kucuk adamlar ve hanimlar.

Canım madem yanında onun temizlik yemek vs yapıp senin bebeklerinle ilgilenmen lazım

Afilim92 cnm hiç korkma inşallah kolay atlatırsınız bu durumu da
Gecen gun gaz sancısından sürekli emiyor koyuyorum Bı daha artık halım kalmadı bende verdım emziği ki karşı olmama rağmen Allah im ılk seferden tuttu hatta eliyle tuttu resmen düşmesin diye şok oldum bıraz emdi uyudu sonra daha da vermedim hiç Red olayı falan da olmadı kafana takıp kendini üzme

Masallah. Uykusu guzelmis.sarilik degil de sekeri dusebilir diye uykuda besliyordum ben.

canım ağzım açık okudum gerçekten Allah yardımcın olsun kv de insaf vicdan versin ben tek bebekle yemek yiyip uyuyobiliyorsam mutlu oluyorum çamaşır bulaşık hak getire

Canm sorunu görmedm:) ama kafama takildi uyandircazmi aglamasinimi beklicez hayr benm kizim bazen 3 saat sonra uyanio bazen 1 saat. Gerci dikkat ettm guzel emerse uzun yatio az emer uyuyakalirsa 1 saat sonra mızıldanmaya baslio
Bizimki genelde emzirme + mamadan sonra güzel uyuyor canım sadece beni emerse saatlerce dalmaya çalışıyor ve hemen uyuyor mama ağırlaştırıyor sanırım.
Canm ben aventin 1 numara olan biberon ucundan aldim tek delikli sarilik oldugunda uyandiramiodum uykuda biberonla veriodum tek delikli anne memesi gibi akimı biberonuda emdi memeyide sorun olmadi dene istersen
Bende avent alıcam canım en azından her seferinde olmasada zor durumlarda kullanırım.
Yok ben uyandırmiyorum keşke uyusa da 3-4 saat ben de uyusam.

Mamayi doğru ölçüde verdiysen 3-4 saat uyusun önemli değil. Ama emziriyorsan 2 saat sonra uyandırıp yine emzir canım bak öyle kilo alamaz çocuk
Yok canım beni emdiği zaman zaten çabuk kalkıyor emzirme ve mama bir arada olunca ağır geliyor sanırım ondan çok uyuyor
Benim goguslerim sinyal verince uyandiriyorum :)
Benimkiler sinyal veremiyorlar ki
Bazen benimde öyle oluyor canım zaten o şekeri düşmesin diye onun dışında acıkınca kalkarlar diye düşünüyorum
Bende önce emziriyorum canım günde 2-3 kere mama veriyorum emzirmeden sonra hala aranıyosa. Ama sürekli kullanmam sanırım. Mecbur kalırsam dışarda falan iyi olur.
Masallah. Uykusu guzelmis.sarilik degil de sekeri dusebilir diye uykuda besliyordum ben.
Bende uyandırıyorum canım ama herkes kaldırma diyor. Günde 1-2 kere uyuduğu için sanırım Güzel uyuyor :)

Banada aynısını söyledi dr. Toparlanmayı hızlandırmak için mustela nın bir kremini önerdi ama ben hala alamadım sıra ona gelmedi bir türlü bende korse takınca çok rahatsız oluyorum.
Bana da bi krem yazmış bebek 15günlükken dikişin üzerine sür iz kalmasın dedi. Sende dikişin olduğu yere dokunduğunda bi tuhaf hissediyormusun ? Doktora söyledim sanki orda pek his yok diye. Ordaki sinirlerin iyileşmesi 1 seneyi bile bulabilir en geç iyileşen yer çünkü dedi. 40ın çıkmasını bekliyorum bakalım ne kadar inecek. Bizim karnımız adet oldukça inecek bence.

Maşallah vallahi 2 bebeğe ve resmen birde kv ye bakıyorsun. O olmasa daha rahat olurdun insanın canı bazen iş yapmak istemez sere serpe yatar. Sana Allah güç kuvvet versin bol bol. Ne zaman gideceği belli mi peki ?

İyi yapmışsım canım bari senin sütünü almış olur. Bende az önce uyanmıyor diye mama verdim
Yani canım bende öyle düşünüyorum acıkınca kıyameti kopartıyor çünkü zor yetiştiriyoruö ağzına memeyi . Ben sıcaklardan olduğunu düşünüyorum bu uyanamamasını

Olabilir canım sıcaklarda benim bile kalkasım gelmiyor. Hoş bu aralar uyuyamıyorum ki kalkasım gelsin :)

Benim ilk doğumda orayı tam anlamıyla hıssetmem abartmıyorum ıkı seneyi buldu kı karın kaslarım da kuvvetlidir sporcu olduğum için bu doğumda doktor kesiyi atınca keşke normal yapsaydın hiç incelme olmamış dedi şimdi ikinci kere oldum bakalım bu sefer ne kadar sürecek

Afilim92 canım bebek tek seferde memeyi reddetmez. O bugün tutamamıştır. Bebeklerin 40ı çıkana kadsr hergün farklı bir huyu olur derler ya doğru bence. Benim kızımda ağzında meme varken meme istiyor aranıyor bugün. Ağlıyor falan. Anlam veremiyorum ama annem normaldir bugünde bunu yapası gelmiştir diyor. Üzülme sen ve bebekle inatlaşmamaya çalış. Hem 10 dk emmiş yeniden emer merak etme.

Makatıma doğru çıkan şey beni acayip rahatsız etmeye başladı. Oturup kalkamaz oldum. Yarın kızımı hastaneye götürücem. Bende acilden giriş yapsam muayene ederler mi sizce?

Bu arada bugün anakucağı almıştım o geldi. Pek içime sinmedi. Annem sallanan olsun kolaylık olur dedi iki tarafa sallaniyor ama biraz büyük geldi gözüme 70 cmmiş. Sizinkiler nasıl küçük mü?

Senin oğlan büyüyünce senin hakkını zor verir valla. Çok geçmiş olsun acaba alerji mi var bebekte. Reflü yastığı yoksa almanda fayda var bence.
Olabilir canım kan alındı cuma günü süt alerjisi testi yapılacak ama kesin sonuç vermiyormus. Şuanda özel mama kullanıyoruz zaten onun tadı da çok kötü elmayi haslayio suyunu iyice sulandırıp onla yapıyorum mamayı gene midesi bulanıyor bazen şeker ekliyorum bazen kandırıp vermeye çalışıyorum. Vallahi gözlerimin altı mosmor saçlarımda 10 telden biri beyaz artık. Ben de ikiz bakıyor gibi hissediyorum kendimi

Canım geçmiş olsun, hep yan yatır bebeğini
Yan yatış yastığı reflü yastığı al. Gece çok zor. Senin de uyuman lazım sonuçta. Bebeğin hala Kimsede durmuyor mu annende falan?

Ay yok artık ikiz bskiyorken ev işi mi yapiyosun ahhhh bak çok sinirliyim zaten ne demeye gelmiş oraya dicem de o kadarcigini bile yapmasına muhtacız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…