2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım muhtemelen bi sefer reddetti die sen sürekli uğraşıp memeyi tutturmaya calısıosun ama emzirme sanatı grubunda bebegi asla memeye zorlamayın diyor.memeye ısındırmanın yolu bebeği beziyle bırakıp sende üstünü cıkarıp kucagına yatır.ama memeyi tutmasını bekleme sadece anın keyfini cıkarın diyor.brklenti içine girersen bebek hisseder diorlar.sabırla yavas yavas yani.ama emzik biberon biran önce çöpe gitsin diolar.bikere almaması hep almıcagı anlamına gelmio sadece yeniden memeye ısındırcam minnoşu.sen stres olmaki o dahada cok uzaklaşmasın.

bi 40ları çıksa biraz daha rahatlıyacağız sanırım en azından sürekli uyandırmak zorunda kalmayız
Aynen canım şu sarılık zamanını bir atlatsak rahatlıcam
Bensilikonla emziriyorum diye bir şey fark etmedi heralde canım benimki. Ay kıyamam hiç ona inşallah bir günlüktür geöer huysuzluğuda yakalar yine memeyi canım

Canım bebeklerin bi günü bi gününe uymazki emziği bi kere aldı diye yapacağını sanmıyorum. Ben ilk günden beri emzik veriyorum. Sütüm yetiyo çok şükür mama vermiyorum ama göğüs ucum olmadığı için silikon uçla emziriyorum mecburen. Silikonsuz verince bazen alıyo bazen almıyo havasına nasıl gelirse işte.

Milana firuze sesin çıkmıyor inşallah doğuma gitmişsindir
Nerrrrdeeee. Kızım 3 gündür cok rahatsız hep ağlıyor nedeni hiç anlamıyoruz.
Onu böyle burakıp doğuma gitmek isdemem acıkcası. Ama buda burda tehlikede her an her şey ola bilir.
Hayırlısızla kucağmıza alsaydık bebişlermizi.

Allah saklasın canım cok geçmiş olsun.inşallah olmaz bidaha.

Maşallah canım ne güzel. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. bekleyen arkadaşlara da böyle kolay doğumlar nasip olsun inşallah

Ben ikinci günden beri takıyorum korse normalde baskı hissetmiyorum ama az yorulsamya da yürüsem kasıklarımçok ağrıyor. Takıyorum ama acaba iyi mi yapıyorum rahmin kendini toplamasına zararı var mı merak ediyorum.

Geçmiş olsun canım Rabbim korktuğuna uğratmasın. Annelik böyle işte bende sırtüstü yatırmaya korkuyorum boğulur diye ama kendi dönüyo zaten. Bende senin gibi devamlı kolluyorum bakıyorum uzun uyursa nefesini dinliyorum.

Cnm başka sıkıntısı vardır belki yarım saatte unutmaz memeyi ben oğluma mamayı biberonla veriyrm. Memeyi ilk aldığında sinirleniyo hemen gelsin istiyo ama sonra emmeye devam ediyr.
Bizmki meme ağzının içinde ama ağzını açıp kafayı bi sağa bi sola bi arkaya gerinip duruyor delirtti beni yine. Biberona fena alışıyor sanki. Kaşıkla verdm mamayı onuda ağzından köpürterek çıkarttı her seferinde

Biz de canım doğum kilosundan bile Az neredeyse. Sütün varsa sagip ver dedi ememiyodur dedi
İnşaallah almıştır minik 1 ayda 500 g dan az alırsa sıkıntı demişti doktorumuz
Bizimki kilo verdi

Canım benim de karnım gitmişti Ama şu an hala var Maalesef dediğin gibi kanama azalınca sanki küçülmesi de azaldı
Benim de karnım bıngıl bıngıl. Herkes korse tak yoksa böyle kalacaksın diyor ama bu sıcakta da takamıyorum maaleaef
Benimki de öyle ve karındaki çatlaklar çok sinirimi bozuyor
bizim kilo hala aynı geçen haftadan beri kıyafet ve göbek konusunda da katılıyorum hiç kıyafetim olmuyor ya olanlarla üzerinde de yağ lekeleri var Onları da mecbur giyiniyorum ama en kısa sürede atmayı düşünüyorum lekeler ufacık ama kendime biraz kıyafet almam lazım Hala Bekarlığın daki kıyafetleri bile giyiniyorum

Senin oğlan büyüyünce senin hakkını zor verir valla. Çok geçmiş olsun acaba alerji mi var bebekte. Reflü yastığı yoksa almanda fayda var bence.

Benimki de arada yapıyor ben biberon kullanmıyorum kaşıkla mama veriyorum ama yine de yapıyor kaşıktan da bol bol geliyor sanırım o yüzden

Kontrole gittn mi ? Dün karnımdan baktı dr rahmin toparlanmış dedi aslı var mı bilmiyorum ama korse takınca karnımın içi çok rahatsız oluyo. Normalde sallanıp acımasından iyi tabi

Benimki de arada yapıyor ben biberon kullanmıyorum kaşıkla mama veriyorum ama yine de yapıyor kaşıktan da bol bol geliyor sanırım o yüzden
Nasıl sinirleniyorum öyle yapınca. Ben hiç sabırlı değilm bu tür seylerde. Hiç bi olaya dişimi sıktığımı bilmem ama Sanırım en çok sabretmeyi dişimi sıkmayı öğreneceğim bu süreçte. Meme ağzındaykende kafasını oynatmasa keske uçlar yanıyo 2gündür de bunu öğrendik hadi hayırlısı

Canım yediğine içtiğine dikkat et bol bol dua et ve pozitif düşün inşş bişe olmaz bebeğine kolay kavuşursun

Kontrole gittn mi ? Dün karnımdan baktı dr rahmin toparlanmış dedi aslı var mı bilmiyorum ama korse takınca karnımın içi çok rahatsız oluyo. Normalde sallanıp acımasından iyi tabi

Ben normal doğum yaptım canım kontrole çağırmadı doktor enfeksiyon ya da dikişlerle ilgili bi sıkıntı olursa falan gel dedi. Zaten memleketime geldim uzun süre burdayım ama bi kontrole gitsem iyi olacak sanırım

Tüm bunlar olurken kaynana napıyor
Sabah 6 da yada 5.30 da emzirmeye başlıyorum üzerine mama verip geceden birikmiş biberonlari yıkıyorum sonra göğsümde kalan sütü sağıp dolaba koyuyorum. Saat 8 yada 8 30 civarına gelmiş oluyor ve hemen mutfağa girip kahvalti hazırlıyorum bu sırada k.v. bebekler uyumadıysa onları oyalıyor. Sonra kahvaltı ediyoruz ben kahvaltı sofrasını kaldırıyorum derken bebeklerden biri illaki uyanıp meme istiyor. Genelde bulaşığı makineye dizemeden emzirmeye geçiyorum ve bu arada k.v. oturuyor arada telefonla muhabbet ediyor. Ben işim bitince duş alıp wc temizliği biraz çamaşır falan uğraşıyorum k.v. genelde bebislerin ana kucağını sallar ve alt değiştirir ev işine dair tek yardımı çamaşır asıp topluyor. Bende günün kalan kısmında yemek yapıp arada emzirme ve süt sağma rutinlerimi yapıyorum. Akşam 21.00 civarı bebekleri yıkıyoruz. Gündüz emzirme ve biberonla süt, gece mama veriyorum ama başta k.v. yi memnun edemiyorum sürekli benden kan akardı yinede emzirirdim diyor. Ona sorsan yeterince emzirmiyorum ama bunca işin arasında emzirmeye nasıl fırsat buluyorsun demiyor. Bende artık kendime acımayı bıraktım depresyonum kısa sürdü Allahtan simdi daha iyiyim ve yeri gelince cavabını veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…