2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç kilon gitmişti 40ın çıktığında ? Benden 9kilo gitti gerisi kaldı şuan için gitmiyo
Ben 25 kilo aldım gebelikte 30 günün sonunda 26 gitti 40 ta 27 gitti yani hamilelik öncesinden 2 kilo aşağıdayım halen. Kesinlikle diyet yapmıyorum sütüm azalacak korkusuyla fazla bile yiyor olabilirim. K.v. bunada karışıyor tabi kilo alacaksın diyor bende boy var birsey olmaz diyorum

Ayy maşallah yaa darısı başımıza diyim bizmde hepsi gtsn inşallah (isteyenlerin tabi). Sen kaynoşa bakma o belliki muhalefet olacak çoğu şeye. Allah kolaylık versin :)

Çok güzel boşvermişsin en iyisini yapıyorsun 2tane yavrun var ikiside sana muhtaç ne kendini sinir strese boğup onları da etkileyesin, sabret hersey daha guzel olacak senin için, bebişler nasıl ? Kilo alıyorlar mı inşallah sakin olurlar ikisi de çok yormaz

Yok canim serenity den ses yok daha.

Bende bugun kontrole gittim hersey yolunda dedi, son bir hafta verdi gelmezse suni sanci baslicaz.
Beklemek ne zor, ama suni sancıda almak isdemiyorum keşke benide 42 kadar beklete bilseler, en azından pazartesiye kadar cuma berki gitim suni sancı için.
İnşallah bebişlermiz bir an önce kendileri gelir canım ya.

1.5 saate yakın emzirdim uyumuycam diye direndi. Mamayı alınca mışıl mışıl uyudu. Resmen uykum açıldı onu uyutucam derken :/
Savaş vere vere 1 saat emzirdim o bıraktı ben zorla verdm kafasını okadar ittiriyo sağ sol yapıyoki sinirimden çatladım sağ sol göğüs derken bittim valla neyseki uyudu benmde uyku açıldı bekliyorum boş boş :) mama derdi beni öldürecek humana içip yatcm :/

Canım belirli haftalarda meme reddi olabiliyor. Birde süt gerideyse çekmek zor geliyor. İnşallah geçer viran once

Sezeryan canım dikiş yerim harici kollarım bütün vücudum kaşınıyor benim de
Benim dikiş yeri kaşınıyor kol bacak değil canım belki vücut narkozu yeni yeni atıyordur senin kaç gün oldu
1.5 saate yakın emzirdim uyumuycam diye direndi. Mamayı alınca mışıl mışıl uyudu. Resmen uykum açıldı onu uyutucam derken :/
canım mama ağır geliyor ondan uyuyorlar hemen bende uyandıramadım emzirmek için bu gece 2. Mamayı verdim sıpa bazen uyanıyor bazen uyanmıyor dün hep kendi uyandı mesela emzirdim ama bugün tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…