- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.341
Kızlar bugun 14:55te oğlumuza kavuştuk. Zor bir doğum oldu ama herşey yolunda şimdi . Detayları sonra veririm . Darısı bekleyenlere @justlookMilana firuze kayramberamveram _aLoNeAnqeL_ [/QUOTE
Bende bekleme taraftarıyım doktor da ısrar etmez gibi bana bırakıyor sanki,problem yoksa beklerim içimde kalmaz heraldeHadi gozun aydin canim, rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin insallah.
Konussan bekletmez mi? Ha cuma ha pazartrsi aslinda. Belki hafta sonu kendi gelmek isteyecek. Bende hic suni istemiyorum ama ne yapalim son care
Sen epidural alicakmisin, ? 4-5cm acikliktan sonra takiyolarmis burda, ben ok dedim.
Bi daha kontrole gitsen olmuyor yani, bilemedim ki canım perşembe den pazartesiye bi sorun olacağını sanmıyorum hareketleri falan kontrol etsen bi sıkıntı çıkmaz heralde ama yinede sen bilirsin tabiki yanlış yönlendirme yapmayayımBekletmesni soyliyceğim biri yok. Son kontrol yapıldi ve artık bir hastaneye yat doğumunu başlaysınlar dedi perşenbeye kadar, tabi beni kimse zoramıyor ne zaman gitmem konusunda ama pazertesi gitiğimde ya bebeğme bir şey olmuş olursa?!. Korkusu var.
Epudural cok öneririm ama ben bu sefer yaptırmamaya calışıcam elimden geldiği kadar. Cünkü o parayı vermek isdemem ama cok rahat cok güzel epuduralı doğum.
Ben korse taktıktan sonra hafif kanamam oldu. Doktor 6 aya kadar korse kullanma anca toparlancak dedi. Bizim ameliyatlar zor geçti. Benimde çok kanamam olmuş içime çok dikiş atılmış hala erimemiş dikişlerin hepsi. Korse için doktoruna sor bence. Ben sormamıştım boşuna masraf yaptım.Banada aynısını söyledi dr. Toparlanmayı hızlandırmak için mustela nın bir kremini önerdi ama ben hala alamadım sıra ona gelmedi bir türlü bende korse takınca çok rahatsız oluyorum.
Tansiyonumu hiç ölçtürmedim ama ayaklarım özellikle bileklerim dediğin gibi davul canım. Benim daha 1 haftalık o zaman yavaş yavaş geçer benimde kaşıntının bir zararı yokmuş dimi o da notmal akşam korktum emziriyorum bir şey olur mu acaba diye. Ah sorma bu sıcaklar ve nem bitiriyor insanıBenimde davul oldu hatta o ara tansiyonum 17/10 bile oldu ödem yapıyormuş. Onbeş yirmi günden sonra baya azalıyor. Şuan 22 günlüğü ödem az kaşıntı yok. Birde nem ben de sıcakta odemi×2 arttırıyor.
Erkek bebis anneleri yenidogan sunneti yaptıran veya yaptircak olan var mi ?
Ben cok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum bir sorun olursa diye.
Bilgi icin hastaneyi aradim 20 dk sürüyormus .Hafif uyutuyoruz dedi. Hafif uyutmaktan kastini anlamadim .Kapattiktan sonra kafama takıldı. Lokal anestezi verip sakinlestirici gibi birseyle mi uyutuyorlar yoksa direk genel anesteziyi mi kastetti.
Bir de fiyati cok uçuk yaa 750 TL
Bencede valla ama eşim çok yardım ediyor ama başka kimse yok bir kadın tutmak istiyorum ama onun için işe dönme zamanını bekliyorum.İki tane bebeğin var yahu bunca işi yaptığına şükretsinler , birinin sana ev işlerinde yardım etmesi lazım bence
Doyurmak için napmam lazım bol bol emzirecek miyim ? Sen biberonla mı verıyorsun mamayı gogsunu alırken zorlanmıyor sanırımOy kuzum annesi doymamış o. Biraz daha mama ver bak nasıl uyur. Manada sütte az gelmiş. Süt göğsün gerisinde yer çekemiyorlar. Bazen yoruluyor zor geliyor. Benimki de şimdi emdi baktım uyumadı verdim mama tık uyudu.
Korse önermedi sadece toparlayıcı krem önerdi bana zaten dikişlerim erimemişti 6 ay sürecek bu toparlanma demişti. Korseyi eşim görüp almış ama kullanamıyorum hem sıcak hem ağrısı dayanilmiyor.Ben korse taktıktan sonra hafif kanamam oldu. Doktor 6 aya kadar korse kullanma anca toparlancak dedi. Bizim ameliyatlar zor geçti. Benimde çok kanamam olmuş içime çok dikiş atılmış hala erimemiş dikişlerin hepsi. Korse için doktoruna sor bence. Ben sormamıştım boşuna masraf yaptım.
Gitsem biraz bağıran cağıran ağzının sözünü bilmeyen dr herkesin içinde beni rezil eder ben sana demişdim git niye gıtmedin falan.Bi daha kontrole gitsen olmuyor yani, bilemedim ki canım perşembe den pazartesiye bi sorun olacağını sanmıyorum hareketleri falan kontrol etsen bi sıkıntı çıkmaz heralde ama yinede sen bilirsin tabiki yanlış yönlendirme yapmayayım
Canım dün alt karnımda baskı vardı ama şimdi geçti bide hafif ishal olayı var ama çok meyve yedim ondan olabilir. Bide muayeneden sonra gelen nişan kahverengi oluyor ya dün pembeye dönmüş umutlandım baya, ama şu an bir belirti yok. Doktora gideceğim zaten öğleden sonra inşallah güzel bir haber verir, en azından iki cm açıklık üçe çıkmıştır insallah, bu bile sevindirik eder beniGitsem biraz bağıran cağıran ağzının sözünü bilmeyen dr herkesin içinde beni rezil eder ben sana demişdim git niye gıtmedin falan.
Durumuma göre deyerlendiricem yine canım.
Berki yarına kendinden gelir.
Sizde durumlar nasıl bir berilti varmi?
Daha yeniymiş canım normal kaşıntı olması vücur ilaçları atıyorBugün sorcam bakalım doktora canım ne diyecek dün 1 hafta oldu tam
3 3.5 lt su içiyorum ama yürüyüş yok canım sadece evde ayakta yaptığım işler. Ayaklarım çok şişti demek ki ödemden daha atamadım ödemi
meram tıpta yaptıracağım canım haber bekliyorum hastane taşınıyormuş yoksa şimdiye yapılmıştı 400civarı birşeye denk geliyor hocada yaptırıncaErkek bebis anneleri yenidogan sunneti yaptıran veya yaptircak olan var mi ?
Bilgi icin hastaneyi aradim 20 dk sürüyormus .Hafif uyutuyoruz dedi. Hafif uyutmaktan kastini anlamadim .Kapattiktan sonra kafama takıldı. Lokal anestezi verip sakinlestirici gibi birseyle mi uyutuyorlar yoksa direk genel anesteziyi mi kastetti.
Benim bebislerden biri aynı durumda çift bez bağlıyoruz 17 sinde kontrolü var bakılacak düzelme varmı, ben 31 ağustos a bir randevu daha aldım iki ayrı hastaneye göstermek istiyorum.Kızlar kalça usg si cektirdik doktorumuz kalça hareketlerinde artış var 1 ay çift bez bağla korkulacak bir durum değil ilk 3 ayda olabiliyor dedi 2 aylık olunca tekrar yaptiricaz bu durumu yaşayan varmı netten baktım yasayanlarin hep düzelmiş inşallah bizimkide duzelir
Biz 6 günlükken yaptırdık. 15 dk sürdü lokal uyuşturdular o zaman ağladı iğne yapılırken. 3 gün içinde iyileşti çok şükür. Doktor ne kadar erken o kadar iyi demişti. 500 tl ödedik biz deErkek bebis anneleri yenidogan sunneti yaptıran veya yaptircak olan var mi ?
Esim hic olumlu bakmiyor korkuyorum bisey olursa olay bana patlar diye .O da sen karar ver dedi.Aslinda kararimi verdim .Faydalarini cok iyi biliyorum .En iyisi randevu alip gitmek. Islem sirasinda uyudu demi ?Bir de ışınla islem varmis .Sekreter dedi ki doktor bey onu yapmiyor .Onun ne olduğunu bilmiyorum bile .Ben yaptırdım cnm, lokal anestezi ile 3 güne geçti. Doktor ağrı kesici ateş düşürücü şurup ile pipisine merhem verdi, hiç bi şey hissetmedi, hiç sünnet olmamış gibi geçti gitti. 20 dakika sürdü dedikleri gibi. Ben tavsiye ederim hemen yaptırın, büyüyünce yaptırırsanız genel anestezi yaparlar. Bizde 600e yaptırdık
Hangi dr canim ?Ne haberi bekliyorsun ?Biraz bilgilendirir misin belki ben de oraya götürürüm 400 ve 750 arasinda cok fark var .O parayi baska bir ihtiyacımiza harcarim.Yeter ki guvenilir bir dr bulayım.Daha yeniymiş canım normal kaşıntı olması vücur ilaçları atıyor
meram tıpta yaptıracağım canım haber bekliyorum hastane taşınıyormuş yoksa şimdiye yapılmıştı 400civarı birşeye denk geliyor hocada yaptırınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?