- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.321
Emzirmeden önce elimle sıktığmda geliyo bir iki damla. 4ten 5e kadar enzirdim 5ten 6ya kadar alt değiş mama ver salla kucağında gezdir pert oldum hâlâ yalanıyo gogsumu verdm emdi uyku gozunden akıyo ama kaşını kaldırmış kafayı dikmiş bakıyo biraz mayıştı koydum beşiğine hâlâ mırın kırın sesi çıktıkça beşiği sallıyorum Anlamıyorum derdi ne bu çocuğun ya doymuyo mu kiCanım belirli haftalarda meme reddi olabiliyor. Birde süt gerideyse çekmek zor geliyor. İnşallah geçer viran once
Oy kuzum annesi doymamış o. Biraz daha mama ver bak nasıl uyur. Manada sütte az gelmiş. Süt göğsün gerisinde yer çekemiyorlar. Bazen yoruluyor zor geliyor. Benimki de şimdi emdi baktım uyumadı verdim mama tık uyudu.Emzirmeden önce elimle sıktığmda geliyo bir iki damla. 4ten 5e kadar enzirdim 5ten 6ya kadar alt değiş mama ver salla kucağında gezdir pert oldum hâlâ yalanıyo gogsumu verdm emdi uyku gozunden akıyo ama kaşını kaldırmış kafayı dikmiş bakıyo biraz mayıştı koydum beşiğine hâlâ mırın kırın sesi çıktıkça beşiği sallıyorum Anlamıyorum derdi ne bu çocuğun ya doymuyo mu ki
Kızlar bugun 14:55te oğlumuza kavuştuk. Zor bir doğum oldu ama herşey yolunda şimdi . Detayları sonra veririm . Darısı bekleyenlerejustlook Milana firuze @kayramberamveram _aLoNeAnqeL_
Beklemek ne zor, ama suni sancıda almak isdemiyorum keşke benide 42 kadar beklete bilseler, en azından pazartesiye kadar cuma berki gitim suni sancı için.
İnşallah bebişlermiz bir an önce kendileri gelir canım ya.
Gecti sukur canim Bu arada biz dogum parasi nr kadar aliyoruz ve nereye başvuruyoruz sen aldin mi ?Afilim92 cnm hiç korkma inşallah kolay atlatırsınız bu durumu da
Gecen gun gaz sancısından sürekli emiyor koyuyorum Bı daha artık halım kalmadı bende verdım emziği ki karşı olmama rağmen Allah im ılk seferden tuttu hatta eliyle tuttu resmen düşmesin diye şok oldum bıraz emdi uyudu sonra daha da vermedim hiç Red olayı falan da olmadı kafana takıp kendini üzme
Atlattik cok sukur .Gece hep arandi uyku sersemi verdim.Afilim92 canım bebek tek seferde memeyi reddetmez. O bugün tutamamıştır. Bebeklerin 40ı çıkana kadsr hergün farklı bir huyu olur derler ya doğru bence. Benim kızımda ağzında meme varken meme istiyor aranıyor bugün. Ağlıyor falan. Anlam veremiyorum ama annem normaldir bugünde bunu yapası gelmiştir diyor. Üzülme sen ve bebekle inatlaşmamaya çalış. Hem 10 dk emmiş yeniden emer merak etme.
Kızlar bugun 14:55te oğlumuza kavuştuk. Zor bir doğum oldu ama herşey yolunda şimdi . Detayları sonra veririm . Darısı bekleyenlerejustlook Milana firuze @kayramberamveram _aLoNeAnqeL_
Rabbim sağlıkla kavuştursun bir avazda inşallah cnm.Gözün aydın canım darısı başımıza dua et bize de bende bugün yatış yapıyorum hastaneye suni sancı verilecek
Ben doğduğundan beri canbebe kullanıyorum. Ortanca yada canbebe kullandım. Çok memnunum. Ne sızıntı ne pişik olmadik.Kizlar gecen gun bez değiştireceğimi soylemistim .Sleepy aldim en sonunda .Ama sleepy kullananlara bir sorum var .Bebeginizin cisi sizinti yapiyor mu .Bana yan lastikleri cok genis geldi .Oglum citcitliyla duruyor.Vucudunu hic kavramiyor bez.1 numara kilosuna da uygun .
Maşallah veberekAllah. Gelene deme cnm nazar olur valla benimki de bu başlasa 4 saat deliksiz uyumaya öyle ihtiyacım var kioinone27 canım benim oğlum da 4 saate yakın uyumaya başladı hatta geçen gün öğleden sonra 6 saate yakın uyudu. Dr bana sarılıkla ilgili kendisi uyanıyor mu diye sormuştu. Kendisi acılınca uyanıyorsa sıkıntı yok ki artık 32. Günde sarılık nerdeyse bitmek üzere canım. Uyandırma uyusun büyüsün. Arkadaşımın oğlu 3 aylık ce gece 12 de uyuyup sabah 7 de 8 de uyanıyor bal gibi. Uyku süreleri uzayacak gittikçe.
Bugün sorcam bakalım doktora canım ne diyecek dün 1 hafta oldu tamBenim dikiş yeri kaşınıyor kol bacak değil canım belki vücut narkozu yeni yeni atıyordur senin kaç gün oldu
canım mama ağır geliyor ondan uyuyorlar hemen bende uyandıramadım emzirmek için bu gece 2. Mamayı verdim sıpa bazen uyanıyor bazen uyanmıyor dün hep kendi uyandı mesela emzirdim ama bugün tık yok
3 3.5 lt su içiyorum ama yürüyüş yok canım sadece evde ayakta yaptığım işler. Ayaklarım çok şişti demek ki ödemden daha atamadım ödemiO kaşıntı odemden cnm bol su arada kısa yürüyüş ile atacaksin .
Benimde davul oldu hatta o ara tansiyonum 17/10 bile oldu ödem yapıyormuş. Onbeş yirmi günden sonra baya azalıyor. Şuan 22 günlüğü ödem az kaşıntı yok. Birde nem ben de sıcakta odemi×2 arttırıyor.Bugün sorcam bakalım doktora canım ne diyecek dün 1 hafta oldu tam
3 3.5 lt su içiyorum ama yürüyüş yok canım sadece evde ayakta yaptığım işler. Ayaklarım çok şişti demek ki ödemden daha atamadım ödemi
Evet canım biraz geniş kalıyor daha sıkı cırtlayınca çiş sızmadı benim sonraki bağlayışımda. Lastikleri çekip sıkı cırtla göbeğinden beze elini sok 1 oarmak girecek boşluk kalması lazımKizlar gecen gun bez değiştireceğimi soylemistim .Sleepy aldim en sonunda .Ama sleepy kullananlara bir sorum var .Bebeginizin cisi sizinti yapiyor mu .Bana yan lastikleri cok genis geldi .Oglum citcitliyla duruyor.Vucudunu hic kavramiyor bez.1 numara kilosuna da uygun .
Set seklinde kendi sitesinden aldim bir de ekstra 2 no aldim uzun sure gider artik insallah degistirmek zorunda kalmam.Ben doğduğundan beri canbebe kullanıyorum. Ortanca yada canbebe kullandım. Çok memnunum. Ne sızıntı ne pişik olmadik.
Acaba bana mi oyle geliyor diye düşündüm. Prima gayet sıkıydı.Bir de benim oglan surekli kaka yapiyor saatte 3 kere degistirdigim oluyor .Gece ilk kez taktim yeni bezi.Guvenemedim de patikli alt giydirdim sizar diye .Evet canım biraz geniş kalıyor daha sıkı cırtlayınca çiş sızmadı benim sonraki bağlayışımda. Lastikleri çekip sıkı cırtla göbeğinden beze elini sok 1 oarmak girecek boşluk kalması lazım
Bekletmesni soyliyceğim biri yok. Son kontrol yapıldi ve artık bir hastaneye yat doğumunu başlaysınlar dedi perşenbeye kadar, tabi beni kimse zoramıyor ne zaman gitmem konusunda ama pazertesi gitiğimde ya bebeğme bir şey olmuş olursa?!. Korkusu var.Hadi gozun aydin canim, rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin insallah.
Konussan bekletmez mi? Ha cuma ha pazartrsi aslinda. Belki hafta sonu kendi gelmek isteyecek. Bende hic suni istemiyorum ama ne yapalim son care
Sen epidural alicakmisin, ? 4-5cm acikliktan sonra takiyolarmis burda, ben ok dedim.
Eğer kaka yapmış mı diye kenarlardan çekiştirip bakmissam, dikkatli baglamamissam bir de uzun süre degistirmemissem evet kenardan sızıyor sleepyde. Bu cis sizintisindan bıkıp Prima aldım 2 numarayiKizlar gecen gun bez değiştireceğimi soylemistim .Sleepy aldim en sonunda .Ama sleepy kullananlara bir sorum var .Bebeginizin cisi sizinti yapiyor mu .Bana yan lastikleri cok genis geldi .Oglum citcitliyla duruyor.Vucudunu hic kavramiyor bez.1 numara kilosuna da uygun .
Bizimkinin de sizma ihtimali var o zaman .Bir de surekli kaka yapiyor .Artik pacalardan akarEğer kaka yapmış mı diye kenarlardan çekiştirip bakmissam, dikkatli baglamamissam bir de uzun süre degistirmemissem evet kenardan sızıyor sleepyde. Bu cis sizintisindan bıkıp Prima aldım 2 numarayi
Sabah 6 da yada 5.30 da emzirmeye başlıyorum üzerine mama verip geceden birikmiş biberonlari yıkıyorum sonra göğsümde kalan sütü sağıp dolaba koyuyorum. Saat 8 yada 8 30 civarına gelmiş oluyor ve hemen mutfağa girip kahvalti hazırlıyorum bu sırada k.v. bebekler uyumadıysa onları oyalıyor. Sonra kahvaltı ediyoruz ben kahvaltı sofrasını kaldırıyorum derken bebeklerden biri illaki uyanıp meme istiyor. Genelde bulaşığı makineye dizemeden emzirmeye geçiyorum ve bu arada k.v. oturuyor arada telefonla muhabbet ediyor. Ben işim bitince duş alıp wc temizliği biraz çamaşır falan uğraşıyorum k.v. genelde bebislerin ana kucağını sallar ve alt değiştirir ev işine dair tek yardımı çamaşır asıp topluyor. Bende günün kalan kısmında yemek yapıp arada emzirme ve süt sağma rutinlerimi yapıyorum. Akşam 21.00 civarı bebekleri yıkıyoruz. Gündüz emzirme ve biberonla süt, gece mama veriyorum ama başta k.v. yi memnun edemiyorum sürekli benden kan akardı yinede emzirirdim diyor. Ona sorsan yeterince emzirmiyorum ama bunca işin arasında emzirmeye nasıl fırsat buluyorsun demiyor. Bende artık kendime acımayı bıraktım depresyonum kısa sürdü Allahtan simdi daha iyiyim ve yeri gelince cavabını veriyorum.
Afilim92 canım bebek tek seferde memeyi reddetmez. O bugün tutamamıştır. Bebeklerin 40ı çıkana kadsr hergün farklı bir huyu olur derler ya doğru bence. Benim kızımda ağzında meme varken meme istiyor aranıyor bugün. Ağlıyor falan. Anlam veremiyorum ama annem normaldir bugünde bunu yapası gelmiştir diyor. Üzülme sen ve bebekle inatlaşmamaya çalış. Hem 10 dk emmiş yeniden emer merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?