2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım belirli haftalarda meme reddi olabiliyor. Birde süt gerideyse çekmek zor geliyor. İnşallah geçer viran once
Emzirmeden önce elimle sıktığmda geliyo bir iki damla. 4ten 5e kadar enzirdim 5ten 6ya kadar alt değiş mama ver salla kucağında gezdir pert oldum hâlâ yalanıyo gogsumu verdm emdi uyku gozunden akıyo ama kaşını kaldırmış kafayı dikmiş bakıyo biraz mayıştı koydum beşiğine hâlâ mırın kırın sesi çıktıkça beşiği sallıyorum Anlamıyorum derdi ne bu çocuğun ya doymuyo mu ki

Bizde 22 günlük olduk çok şükür. Ne güzel sagiyordum sut boldu. Bir gece bı kitlendi nazardan tahminimiz. Anneme göre fazla sagmaktan. İki güne zor boşalttim. Şimdi de sadece emiyor ama süt yetmiyor o sagmada resmen sütüm kacti öyle izdirabim oldu ki. Dr sağ yoksa göğsünü yarıp akıtmak lazım iltihap olur dedi. Sukursagdik ama süt çekildi. Olsun mamayla süt takviyeli gidiyoruz. Sağlıklı olsun sağlıklı olalım Rabbime emanet kuzular. Büyük oğlum nerdeyse mamayla büyüdü maşallah anne sütüyle 7 ay beslenenalerjik bronşit oğlundan daha sağlıklı ve kuvvetli. O yüzden hiç takılmayin mamaoyleboyle diye.

Oy kuzum annesi doymamış o. Biraz daha mama ver bak nasıl uyur. Manada sütte az gelmiş. Süt göğsün gerisinde yer çekemiyorlar. Bazen yoruluyor zor geliyor. Benimki de şimdi emdi baktım uyumadı verdim mama tık uyudu.

Kızlar bugun 14:55te oğlumuza kavuştuk. Zor bir doğum oldu ama herşey yolunda şimdi . Detayları sonra veririm . Darısı bekleyenlere justlook Milana firuze @kayramberamveram _aLoNeAnqeL_

Hadi gozun aydin canim, rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin insallah.

Beklemek ne zor, ama suni sancıda almak isdemiyorum keşke benide 42 kadar beklete bilseler, en azından pazartesiye kadar cuma berki gitim suni sancı için.
İnşallah bebişlermiz bir an önce kendileri gelir canım ya.

Konussan bekletmez mi? Ha cuma ha pazartrsi aslinda. Belki hafta sonu kendi gelmek isteyecek. Bende hic suni istemiyorum ama ne yapalim son care
Sen epidural alicakmisin, ? 4-5cm acikliktan sonra takiyolarmis burda, ben ok dedim.

Gecti sukur canim Bu arada biz dogum parasi nr kadar aliyoruz ve nereye başvuruyoruz sen aldin mi ?
Atlattik cok sukur .Gece hep arandi uyku sersemi verdim.

Kizlar gecen gun bez değiştireceğimi soylemistim .Sleepy aldim en sonunda .Ama sleepy kullananlara bir sorum var .Bebeginizin cisi sizinti yapiyor mu .Bana yan lastikleri cok genis geldi .Oglum citcitliyla duruyor.Vucudunu hic kavramiyor bez.1 numara kilosuna da uygun .

oinone27 canım benim oğlum da 4 saate yakın uyumaya başladı hatta geçen gün öğleden sonra 6 saate yakın uyudu. Dr bana sarılıkla ilgili kendisi uyanıyor mu diye sormuştu. Kendisi acılınca uyanıyorsa sıkıntı yok ki artık 32. Günde sarılık nerdeyse bitmek üzere canım. Uyandırma uyusun büyüsün. Arkadaşımın oğlu 3 aylık ce gece 12 de uyuyup sabah 7 de 8 de uyanıyor bal gibi. Uyku süreleri uzayacak gittikçe.

Ben doğduğundan beri canbebe kullanıyorum. Ortanca yada canbebe kullandım. Çok memnunum. Ne sızıntı ne pişik olmadik.

Maşallah veberekAllah. Gelene deme cnm nazar olur valla benimki de bu başlasa 4 saat deliksiz uyumaya öyle ihtiyacım var ki

Bugün sorcam bakalım doktora canım ne diyecek dün 1 hafta oldu tam
O kaşıntı odemden cnm bol su arada kısa yürüyüş ile atacaksin .
3 3.5 lt su içiyorum ama yürüyüş yok canım sadece evde ayakta yaptığım işler. Ayaklarım çok şişti demek ki ödemden daha atamadım ödemi

Benimde davul oldu hatta o ara tansiyonum 17/10 bile oldu ödem yapıyormuş. Onbeş yirmi günden sonra baya azalıyor. Şuan 22 günlüğü ödem az kaşıntı yok. Birde nem ben de sıcakta odemi×2 arttırıyor.

Evet canım biraz geniş kalıyor daha sıkı cırtlayınca çiş sızmadı benim sonraki bağlayışımda. Lastikleri çekip sıkı cırtla göbeğinden beze elini sok 1 oarmak girecek boşluk kalması lazım

Ben doğduğundan beri canbebe kullanıyorum. Ortanca yada canbebe kullandım. Çok memnunum. Ne sızıntı ne pişik olmadik.
Set seklinde kendi sitesinden aldim bir de ekstra 2 no aldim uzun sure gider artik insallah degistirmek zorunda kalmam.
Acaba bana mi oyle geliyor diye düşündüm. Prima gayet sıkıydı.Bir de benim oglan surekli kaka yapiyor saatte 3 kere degistirdigim oluyor .Gece ilk kez taktim yeni bezi.Guvenemedim de patikli alt giydirdim sizar diye .

Bekletmesni soyliyceğim biri yok. Son kontrol yapıldi ve artık bir hastaneye yat doğumunu başlaysınlar dedi perşenbeye kadar, tabi beni kimse zoramıyor ne zaman gitmem konusunda ama pazertesi gitiğimde ya bebeğme bir şey olmuş olursa?!. Korkusu var.
Epudural cok öneririm ama ben bu sefer yaptırmamaya calışıcam elimden geldiği kadar. Cünkü o parayı vermek isdemem ama cok rahat cok güzel epuduralı doğum.

Eğer kaka yapmış mı diye kenarlardan çekiştirip bakmissam, dikkatli baglamamissam bir de uzun süre degistirmemissem evet kenardan sızıyor sleepyde. Bu cis sizintisindan bıkıp Prima aldım 2 numarayi

Eğer kaka yapmış mı diye kenarlardan çekiştirip bakmissam, dikkatli baglamamissam bir de uzun süre degistirmemissem evet kenardan sızıyor sleepyde. Bu cis sizintisindan bıkıp Prima aldım 2 numarayi
Bizimkinin de sizma ihtimali var o zaman .Bir de surekli kaka yapiyor .Artik pacalardan akar

İki tane bebeğin var yahu bunca işi yaptığına şükretsinler , birinin sana ev işlerinde yardım etmesi lazım bence

Benim kızımda yapıyor bunu , meme ağzında ama o aranıyor bide bana kızıyor iktiriyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…