2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz 6 günlükken yaptırdık. 15 dk sürdü lokal uyuşturdular o zaman ağladı iğne yapılırken. 3 gün içinde iyileşti çok şükür. Doktor ne kadar erken o kadar iyi demişti. 500 tl ödedik biz de
Biz de yaptirsak iyi olcak.Zaman hizli geciyor 20 gun oldu bile

Kaç günluk? Biraz geç kalmış gazının başlaması için sanki? Senin yediğin bişey dokunmuş olabilir

Benim bebislerden biri aynı durumda çift bez bağlıyoruz 17 sinde kontrolü var bakılacak düzelme varmı, ben 31 ağustos a bir randevu daha aldım iki ayrı hastaneye göstermek istiyorum.
İnşallah duzelmistir canım önümüzdeki ay gecmezse bende başka dra gosterecegim

Annelik :))
Acaba sütü bol bol olup da böyle birşeyle karşılaşan anne var mı yoksa bizimkiler sütü az bulduğundan mı böyle yapıyor ben de bunu merak ediyorum
Göğsümü sıkıyorum süt var ama ağlıyor başını sağa sola çeviriyor. İnanır mısın göğsümde tüy mü var rahatsız mu ediyor acaba diye eldiveni takıp çekeledim göğsümü. Annem de sütün mü acı diyor tadına baktı ama normalmiş
Yani tek mantıklı açıklaması çok süt gelmediğinden sinirleniyor olması kalıyor

Aynı sorunu bizde yaşıyoruz iki gündür. Doktor biberona alışmış aynı kolaylığı bekliyor gelmeyince kızıyor kavgaya başlıyor dedi. Bu sebepten korkuyorum beni bırakacak diye.
Canım ben biberonla vermiyorum kaşıkla veriyorum durum bende de aynı. Gerçi ben verdiğim zaman küçük mama kaşığı ile veriyorum. Annem verince tatlı kaşığını dolu dolu doldurup veriyor. Biraz söylendim ona alıştı çocuk bol bol olmasına diye. Sonra da pişman oldum ama insan çok üzülüyor ve endişeleniyor memeyi bırakacak diye

Evet korktugum basima geldi .Ilk bez vakamizi yasadik .Banyodan sonra sadece 2 saate yakin uyudu .Bezini degistirmek icin kucagima aldim belinin yarisina kadar islanmis .Ee iki saatte boyle cis çıkartıyorsa gece vay halimize
Sabah lastikleri gevsek yazdiktan sonra daha dikkatli baglamistim oysa .

Gecti sukur canim Bu arada biz dogum parasi nr kadar aliyoruz ve nereye başvuruyoruz sen aldin mi ?

Atlattik cok sukur .Gece hep arandi uyku sersemi verdim.
Canım sen de öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam. Ben de merak ediyorum doğum parasını nasıl alacağımızı. Okula mı raporu vereceğiz acaba? Gerçi benim hastane raporu sisteme işlemiş okula vermeme gerek var mı onu da bilmiyorum.

engin hoca varmış ona yaptırıcaz inş bi doktor tanıdık var meram tıpta hastane yeni yere taşınıyormuş taşınsın haber vericem demiş onu bekliyoruz haber veririm canım

Ben de düşünüyorum canım çocuk doktoru da bu dönemde olmasının iyi olduğunu söyledi ve eşim ikna oldu. Ürologla görüşecektik ama yemekteydi beklemedik bir sonraki kontrolde sorarız dedik öyle kaldı. Bizim doktor lokal anestezi ile yapılıyor demişti uyutma falan demedi. Ben de küçük olduğundan acaba sorun olur mu die endişeleniyorum.

1 no bizmki de hiç sızdırma olmadı cnm

Okula dogumsonrasi raporunu verdik ama bu nasil olcak bilmiyorum .Bebegi kendi ustume kaydettirirsem maasta cocuk yardımı olcakmis .Ee onu da bilmiyorum .Bebekten firsat bulup arastiramadim da ogrenirsen bana da yazar msn ?
engin hoca varmış ona yaptırıcaz inş bi doktor tanıdık var meram tıpta hastane yeni yere taşınıyormuş taşınsın haber vericem demiş onu bekliyoruz haber veririm canım
Anladim ne zamana tasinir ki ?Bir ay gecmeden yaptirmak lazim ya .Sonra bayram geliyor derken 40imiz cikcak.
Kucuk olmasi avantajmis sunnette .Aci hissetme olayi yokmuş. Ama gittigim her dr u derinlemesine arastirdigim icin biraz tereddut ediyorum .Uroloji uzmani bir kisi taniyorum sadece. Onun da calistigi hastane kosullari iyi degil .
1 no bizmki de hiç sızdırma olmadı cnm
Bir de 2 no dan 2 paket almistim .Iade kabul ediyorlar sanirim ama sartlari ne bilmiyorum .Misler gibi kalmıştı banyodan sonra simdi ust bas her sey yeniden degisti sinir oldum .Annem de Primayla kiyaslamis icinde pamuğu az diyor .Ee fiyat farki var tamam prima kalitesi beklemiyorum zaten de en azindan 2 saatte sizdirmasaydi .Cok da yapmamis cisini gayet de iyi bagladim .

Yol cmm işlem sırasında uyumadı, pipinin üzerinden lokal anestezi yaptılar, emzik istediler, emziğine şekerli su sürmüşler öyle durmuş sakince. Biz dikişli yaptırdık bir sürü yöntem çıkmış, biz eski usul yaptırdık ışınlıyı bilmiyorum

bende onun için biran önce olsun istiyorum bakalım bugün tekrar arayıp soralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…