- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.361
Biz de yaptirsak iyi olcak.Zaman hizli geciyor 20 gun oldu bileBiz 6 günlükken yaptırdık. 15 dk sürdü lokal uyuşturdular o zaman ağladı iğne yapılırken. 3 gün içinde iyileşti çok şükür. Doktor ne kadar erken o kadar iyi demişti. 500 tl ödedik biz de
Kaç günluk? Biraz geç kalmış gazının başlaması için sanki? Senin yediğin bişey dokunmuş olabilirKızlar nolur akıl verın kızım sürekli ağlıyor AC degıl gazı var uç gündür boyle doktor muayene ettı ve kolık olmuştur dedı herseyı denedım ayağına acı yağ durdum karnına masaj yapıyorum ılıkılık su torbası koyuyorum doktor bıogaıa ışınlı gaz damlası verdı onuveriyorum hıc aglayamayan bor bebektı çok zor gecıtor şuan gugunler gunde yedı sekız defa kaka yapardı dünden berı kaka da yapmıyor çiş yapıyor eskısı gibi amakızlar ne oneriyorsunuz ne yapayım nasıl gaz çıkarır kakasını yapar
Küçücük başlarıyla kafa tutuyorlar birde. Kazanan biz oluruz inşallah da memeyi bırakmazlar.Benim ikizlerden biride aynı öyle süt geliyor ama yinede kavga ediyor emmeyi sevmiyor biberon istiyor bende inat edip en azından gündüz meme alsın diye uğraşıyorum.
İnşallah duzelmistir canım önümüzdeki ay gecmezse bende başka dra gosterecegimBenim bebislerden biri aynı durumda çift bez bağlıyoruz 17 sinde kontrolü var bakılacak düzelme varmı, ben 31 ağustos a bir randevu daha aldım iki ayrı hastaneye göstermek istiyorum.
Evolvia veriyoruz canım bizMama mı veriyorsun hangisini
Kızlar bugun 14:55te oğlumuza kavuştuk. Zor bir doğum oldu ama herşey yolunda şimdi . Detayları sonra veririm . Darısı bekleyenlere @justlook @Milana firuze @kayramberamveram @_aLoNeAnqeL_
Annelik :))Nasıl sinirleniyorum öyle yapınca. Ben hiç sabırlı değilm bu tür seylerde. Hiç bi olaya dişimi sıktığımı bilmem ama Sanırım en çok sabretmeyi dişimi sıkmayı öğreneceğim bu süreçte. Meme ağzındaykende kafasını oynatmasa keske uçlar yanıyo 2gündür de bunu öğrendik hadi hayırlısı
Canım ben biberonla vermiyorum kaşıkla veriyorum durum bende de aynı. Gerçi ben verdiğim zaman küçük mama kaşığı ile veriyorum. Annem verince tatlı kaşığını dolu dolu doldurup veriyor. Biraz söylendim ona alıştı çocuk bol bol olmasına diye. Sonra da pişman oldum ama insan çok üzülüyor ve endişeleniyor memeyi bırakacak diyeAynı sorunu bizde yaşıyoruz iki gündür. Doktor biberona alışmış aynı kolaylığı bekliyor gelmeyince kızıyor kavgaya başlıyor dedi. Bu sebepten korkuyorum beni bırakacak diye.
Canım sen de öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam. Ben de merak ediyorum doğum parasını nasıl alacağımızı. Okula mı raporu vereceğiz acaba? Gerçi benim hastane raporu sisteme işlemiş okula vermeme gerek var mı onu da bilmiyorum.Gecti sukur canim Bu arada biz dogum parasi nr kadar aliyoruz ve nereye başvuruyoruz sen aldin mi ?
Atlattik cok sukur .Gece hep arandi uyku sersemi verdim.
engin hoca varmış ona yaptırıcaz inş bi doktor tanıdık var meram tıpta hastane yeni yere taşınıyormuş taşınsın haber vericem demiş onu bekliyoruz haber veririm canımEsim hic olumlu bakmiyor korkuyorum bisey olursa olay bana patlar diye .O da sen karar ver dedi.Aslinda kararimi verdim .Faydalarini cok iyi biliyorum .En iyisi randevu alip gitmek. Islem sirasinda uyudu demi ?Bir de ışınla islem varmis .Sekreter dedi ki doktor bey onu yapmiyor .Onun ne olduğunu bilmiyorum bile .
Hangi dr canim ?Ne haberi bekliyorsun ?Biraz bilgilendirir misin belki ben de oraya götürürüm 400 ve 750 arasinda cok fark var .O parayi baska bir ihtiyacımiza harcarim.Yeter ki guvenilir bir dr bulayım.
Ben de düşünüyorum canım çocuk doktoru da bu dönemde olmasının iyi olduğunu söyledi ve eşim ikna oldu. Ürologla görüşecektik ama yemekteydi beklemedik bir sonraki kontrolde sorarız dedik öyle kaldı. Bizim doktor lokal anestezi ile yapılıyor demişti uyutma falan demedi. Ben de küçük olduğundan acaba sorun olur mu die endişeleniyorum.Erkek bebis anneleri yenidogan sunneti yaptıran veya yaptircak olan var mi ?
Ben cok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum bir sorun olursa diye.
Bilgi icin hastaneyi aradim 20 dk sürüyormus .Hafif uyutuyoruz dedi. Hafif uyutmaktan kastini anlamadim .Kapattiktan sonra kafama takıldı. Lokal anestezi verip sakinlestirici gibi birseyle mi uyutuyorlar yoksa direk genel anesteziyi mi kastetti.
Bir de fiyati cok uçuk yaa 750 TL
1 no bizmki de hiç sızdırma olmadı cnmKizlar gecen gun bez değiştireceğimi soylemistim .Sleepy aldim en sonunda .Ama sleepy kullananlara bir sorum var .Bebeginizin cisi sizinti yapiyor mu .Bana yan lastikleri cok genis geldi .Oglum citcitliyla duruyor.Vucudunu hic kavramiyor bez.1 numara kilosuna da uygun .
Tam 30 günlük 27 günlükken başladı.. Uç gün sürer mı yedıgımden olsaKaç günluk? Biraz geç kalmış gazının başlaması için sanki? Senin yediğin bişey dokunmuş olabilir
Okula dogumsonrasi raporunu verdik ama bu nasil olcak bilmiyorum .Bebegi kendi ustume kaydettirirsem maasta cocuk yardımı olcakmis .Ee onu da bilmiyorum .Bebekten firsat bulup arastiramadim da ogrenirsen bana da yazar msn ?Canım sen de öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam. Ben de merak ediyorum doğum parasını nasıl alacağımızı. Okula mı raporu vereceğiz acaba? Gerçi benim hastane raporu sisteme işlemiş okula vermeme gerek var mı onu da bilmiyorum.
Anladim ne zamana tasinir ki ?Bir ay gecmeden yaptirmak lazim ya .Sonra bayram geliyor derken 40imiz cikcak.engin hoca varmış ona yaptırıcaz inş bi doktor tanıdık var meram tıpta hastane yeni yere taşınıyormuş taşınsın haber vericem demiş onu bekliyoruz haber veririm canım
Kucuk olmasi avantajmis sunnette .Aci hissetme olayi yokmuş. Ama gittigim her dr u derinlemesine arastirdigim icin biraz tereddut ediyorum .Uroloji uzmani bir kisi taniyorum sadece. Onun da calistigi hastane kosullari iyi degil .Ben de düşünüyorum canım çocuk doktoru da bu dönemde olmasının iyi olduğunu söyledi ve eşim ikna oldu. Ürologla görüşecektik ama yemekteydi beklemedik bir sonraki kontrolde sorarız dedik öyle kaldı. Bizim doktor lokal anestezi ile yapılıyor demişti uyutma falan demedi. Ben de küçük olduğundan acaba sorun olur mu die endişeleniyorum.
Bir de 2 no dan 2 paket almistim .Iade kabul ediyorlar sanirim ama sartlari ne bilmiyorum .Misler gibi kalmıştı banyodan sonra simdi ust bas her sey yeniden degisti sinir oldum .Annem de Primayla kiyaslamis icinde pamuğu az diyor .Ee fiyat farki var tamam prima kalitesi beklemiyorum zaten de en azindan 2 saatte sizdirmasaydi .Cok da yapmamis cisini gayet de iyi bagladim .1 no bizmki de hiç sızdırma olmadı cnm
Esim hic olumlu bakmiyor korkuyorum bisey olursa olay bana patlar diye .O da sen karar ver dedi.Aslinda kararimi verdim .Faydalarini cok iyi biliyorum .En iyisi randevu alip gitmek. Islem sirasinda uyudu demi ?Bir de ışınla islem varmis .Sekreter dedi ki doktor bey onu yapmiyor .Onun ne olduğunu bilmiyorum bile .
Hangi dr canim ?Ne haberi bekliyorsun ?Biraz bilgilendirir misin belki ben de oraya götürürüm 400 ve 750 arasinda cok fark var .O parayi baska bir ihtiyacımiza harcarim.Yeter ki guvenilir bir dr bulayım.
Evet sürebilir belki de hala yiyosundur. Eger kakasını yapmadiysa o da zorluyor olabilir canım. Usutmus de olabilirTam 30 günlük 27 günlükken başladı.. Uç gün sürer mı yedıgımden olsa
bende onun için biran önce olsun istiyorum bakalım bugün tekrar arayıp soralımOkula dogumsonrasi raporunu verdik ama bu nasil olcak bilmiyorum .Bebegi kendi ustume kaydettirirsem maasta cocuk yardımı olcakmis .Ee onu da bilmiyorum .Bebekten firsat bulup arastiramadim da ogrenirsen bana da yazar msn ?
Anladim ne zamana tasinir ki ?Bir ay gecmeden yaptirmak lazim ya .Sonra bayram geliyor derken 40imiz cikcak.
Kucuk olmasi avantajmis sunnette .Aci hissetme olayi yokmuş. Ama gittigim her dr u derinlemesine arastirdigim icin biraz tereddut ediyorum .Uroloji uzmani bir kisi taniyorum sadece. Onun da calistigi hastane kosullari iyi degil .
Bir de 2 no dan 2 paket almistim .Iade kabul ediyorlar sanirim ama sartlari ne bilmiyorum .Misler gibi kalmıştı banyodan sonra simdi ust bas her sey yeniden degisti sinir oldum .Annem de Primayla kiyaslamis icinde pamuğu az diyor .Ee fiyat farki var tamam prima kalitesi beklemiyorum zaten de en azindan 2 saatte sizdirmasaydi .Cok da yapmamis cisini gayet de iyi bagladim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?