- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.381
oo yaptirdiniz mi canim, hayirli olsun. Gecmis olsun kuzuyaYol cmm işlem sırasında uyumadı, pipinin üzerinden lokal anestezi yaptılar, emzik istediler, emziğine şekerli su sürmüşler öyle durmuş sakince. Biz dikişli yaptırdık bir sürü yöntem çıkmış, biz eski usul yaptırdık ışınlıyı bilmiyorum
Lohusalık bittikten sonra başlanmalı süt korur vs yanlış riske atmamak lazım :)Kızlar ne zaman korunmaya başlanmalı sizce
sezeryan olmasaydı korunmayacaktım ama sezeryan olunca 40 çıkınca hemen :)Kızlar ne zaman korunmaya başlanmalı sizce
oo yaptirdiniz mi canim, hayirli olsun. Gecmis olsun kuzuya
Masallah cnm Rabbim büyüyüp koca adam olduğu günleri de göstersin inşallahSaol canımcım, evet yaptırdık iyileştik bile :)
3 ay korur diyo tıptada umarım tekrar gebe deilimdirLohusalık bittikten sonra başlanmalı süt korur vs yanlış riske atmamak lazım :)
Mama verdik kolay kolay akıyor çektikçe cup cup geliyor meme zor geliyor bence ondan tüm bu afra tafra :) bende sıkıyorum damla akıyor hemen. Okadar şey yiyip içiyoruz kendimizi parçalıyoruz sütün az olması imkansız değilmiAnnelik :))
Acaba sütü bol bol olup da böyle birşeyle karşılaşan anne var mı yoksa bizimkiler sütü az bulduğundan mı böyle yapıyor ben de bunu merak ediyorum
Göğsümü sıkıyorum süt var ama ağlıyor başını sağa sola çeviriyor. İnanır mısın göğsümde tüy mü var rahatsız mu ediyor acaba diye eldiveni takıp çekeledim göğsümü. Annem de sütün mü acı diyor tadına baktı ama normalmiş
Yani tek mantıklı açıklaması çok süt gelmediğinden sinirleniyor olması kalıyor
3 ay en az hamile kalmaz diyo tıp emziren anneler içinsezeryan olmasaydı korunmayacaktım ama sezeryan olunca 40 çıkınca hemen :)
Cnm bız üç paket bitirdik sızıntı olmadı bi kere olmuştu gerci onda da eşim gevsek bağlamış ona yorduk bez değişme sayısı bıraz azalınca ben de prima ya gecmeyı düşünüyorum aslında ama karar veremedim henüzOkula dogumsonrasi raporunu verdik ama bu nasil olcak bilmiyorum .Bebegi kendi ustume kaydettirirsem maasta cocuk yardımı olcakmis .Ee onu da bilmiyorum .Bebekten firsat bulup arastiramadim da ogrenirsen bana da yazar msn ?
Anladim ne zamana tasinir ki ?Bir ay gecmeden yaptirmak lazim ya .Sonra bayram geliyor derken 40imiz cikcak.
Kucuk olmasi avantajmis sunnette .Aci hissetme olayi yokmuş. Ama gittigim her dr u derinlemesine arastirdigim icin biraz tereddut ediyorum .Uroloji uzmani bir kisi taniyorum sadece. Onun da calistigi hastane kosullari iyi degil .
Bir de 2 no dan 2 paket almistim .Iade kabul ediyorlar sanirim ama sartlari ne bilmiyorum .Misler gibi kalmıştı banyodan sonra simdi ust bas her sey yeniden degisti sinir oldum .Annem de Primayla kiyaslamis icinde pamuğu az diyor .Ee fiyat farki var tamam prima kalitesi beklemiyorum zaten de en azindan 2 saatte sizdirmasaydi .Cok da yapmamis cisini gayet de iyi bagladim .
Doktor mu önerdi hipp te çok iyiymiş ama kafama gore kullanmam tabi dr a soracağmEvolvia veriyoruz canım biz
Yok degilsindir ama lohusalik hali bitince korunmaya baslamaliyiz en azından ben 3. yu dogurdum çünkü :)3 ay korur diyo tıptada umarım tekrar gebe deilimdir
Selam kızlar
Doğumdan sonra adet olan var mı ? Kaçıncı günde oldunuz acaba ?
Cok zormus bu isler .Sorumluluk vicdan hepsi ayri ayri incelik istiyor.Yol cmm işlem sırasında uyumadı, pipinin üzerinden lokal anestezi yaptılar, emzik istediler, emziğine şekerli su sürmüşler öyle durmuş sakince. Biz dikişli yaptırdık bir sürü yöntem çıkmış, biz eski usul yaptırdık ışınlıyı bilmiyorum
Ben de yarin arayayim olmazsabende onun için biran önce olsun istiyorum bakalım bugün tekrar arayıp soralım
Esim alma dedi ben gittim aldim simdi ona da soylemedim sizintiyi.Olmazsa bunu evde oyle ya da boyle bitircem Prima da alcam dışarı cikarken ve gece kullancam baska cozum gelmedi aklima .Bez isi sans gercekten.Cnm bız üç paket bitirdik sızıntı olmadı bi kere olmuştu gerci onda da eşim gevsek bağlamış ona yorduk bez değişme sayısı bıraz azalınca ben de prima ya gecmeyı düşünüyorum aslında ama karar veremedim henüz
Tamam canım öğrenince yazarımOkula dogumsonrasi raporunu verdik ama bu nasil olcak bilmiyorum .Bebegi kendi ustume kaydettirirsem maasta cocuk yardımı olcakmis .Ee onu da bilmiyorum .Bebekten firsat bulup arastiramadim da ogrenirsen bana da yazar msn ?
Anladim ne zamana tasinir ki ?Bir ay gecmeden yaptirmak lazim ya .Sonra bayram geliyor derken 40imiz cikcak.
Kucuk olmasi avantajmis sunnette .Aci hissetme olayi yokmuş. Ama gittigim her dr u derinlemesine arastirdigim icin biraz tereddut ediyorum .Uroloji uzmani bir kisi taniyorum sadece. Onun da calistigi hastane kosullari iyi degil .
Bir de 2 no dan 2 paket almistim .Iade kabul ediyorlar sanirim ama sartlari ne bilmiyorum .Misler gibi kalmıştı banyodan sonra simdi ust bas her sey yeniden degisti sinir oldum .Annem de Primayla kiyaslamis icinde pamuğu az diyor .Ee fiyat farki var tamam prima kalitesi beklemiyorum zaten de en azindan 2 saatte sizdirmasaydi .Cok da yapmamis cisini gayet de iyi bagladim .
Valla ben de anlamadım bu süt işini sıkınca geldiğini görüyorum demek ki var diyorum :)Mama verdik kolay kolay akıyor çektikçe cup cup geliyor meme zor geliyor bence ondan tüm bu afra tafra :) bende sıkıyorum damla akıyor hemen. Okadar şey yiyip içiyoruz kendimizi parçalıyoruz sütün az olması imkansız değilmi
Masallah cnm Rabbim büyüyüp koca adam olduğu günleri de göstersin inşallah
Yok canım damla denemedim bira mayası tableti aldım bakalım humana zaten içiyorum
Damla kullandın mı sen işe yaradı mı
Kızlar hangi biberonu kullanıyorsunuz? Kaç cc mama yaklaşık kaç dk da bitiyor
1 aydır kaşıkla veriyorum ama 60 cc çok zorlamayq başladı bende alıcam ama çok hızlı içmesin istiyorum
Bende de olmuştu canım doktor aktif kanama yoksa geçer dedi kendisi geçti
Doktora danış bence
Cnm sütüm az olduğu için mama takviyesiyle gidiyoruz bizde.aventintek deliklisini kullanıyordum fakat gittiğim 2 doktor da ki biri prf lansinohu tavsiye etti.meme reddi olmasın diye.onun ağzı anne memesini emdiği şekilde çekiliyormuş sanırım.Aldım kullanıyorum,memnunum.en uygun fiyat da civilde.bilginiz olsunÇektikce anne gögsündeki gibi yavaş mı geliyor canım yoksa tazyikli mi
Evet en iyisi öyle yapayım canım kızım sabah 6dan 12ye kadar hiç uyumuyor o yüzden zorlanıyorum yoksa gün içinde içiyorum bol bol su
Doktor terdendir dedi canım cildiyeye çıkabilirsin dedi narkozdan olabilir mi dedim bu zamana kalmaz narkoz dedi. Bugün Allahtan yok kaşıntımDaha yeniymiş canım normal kaşıntı olması vücur ilaçları atıyor
meram tıpta yaptıracağım canım haber bekliyorum hastane taşınıyormuş yoksa şimdiye yapılmıştı 400civarı birşeye denk geliyor hocada yaptırınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?