2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oo yaptirdiniz mi canim, hayirli olsun. Gecmis olsun kuzuya

Kızlar sünnet yaptıranlara sorayım ben de yaptırmak istiyorum eşim de destek veriyor ama gazı var çok ağlarsa sünnet yerı kanar yada bişey olur mu acaba ya bunları bi öğrenirsem bızde kırkı çıkmadan yaptıralım inşallah daha doktor araştırma kısmı var

Mama verdik kolay kolay akıyor çektikçe cup cup geliyor meme zor geliyor bence ondan tüm bu afra tafra :) bende sıkıyorum damla akıyor hemen. Okadar şey yiyip içiyoruz kendimizi parçalıyoruz sütün az olması imkansız değilmi

Cnm bız üç paket bitirdik sızıntı olmadı bi kere olmuştu gerci onda da eşim gevsek bağlamış ona yorduk bez değişme sayısı bıraz azalınca ben de prima ya gecmeyı düşünüyorum aslında ama karar veremedim henüz

Cok zormus bu isler .Sorumluluk vicdan hepsi ayri ayri incelik istiyor.
bende onun için biran önce olsun istiyorum bakalım bugün tekrar arayıp soralım
Ben de yarin arayayim olmazsa
Esim alma dedi ben gittim aldim simdi ona da soylemedim sizintiyi.Olmazsa bunu evde oyle ya da boyle bitircem Prima da alcam dışarı cikarken ve gece kullancam baska cozum gelmedi aklima .Bez isi sans gercekten.
Canim dogum sonrasi yardimi hakkinda bilgin var mi?

Tamam canım öğrenince yazarım

Valla ben de anlamadım bu süt işini sıkınca geldiğini görüyorum demek ki var diyorum :)

Cnm sütüm az olduğu için mama takviyesiyle gidiyoruz bizde.aventintek deliklisini kullanıyordum fakat gittiğim 2 doktor da ki biri prf lansinohu tavsiye etti.meme reddi olmasın diye.onun ağzı anne memesini emdiği şekilde çekiliyormuş sanırım.Aldım kullanıyorum,memnunum.en uygun fiyat da civilde.bilginiz olsun

Doktor terdendir dedi canım cildiyeye çıkabilirsin dedi narkozdan olabilir mi dedim bu zamana kalmaz narkoz dedi. Bugün Allahtan yok kaşıntım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…