2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bekleme olayininda bu korkusu oluyor haklisin, bende cok endiseleniyorum. Rabbim korktuklarimi yasatmaz insallah. Sen simdi yarin gidicek misin kesin?

Ay hadi guzel haberler gel insallah canim. Benimde baski, agri , degisik degisik seyler oluyor ama tik yok daha.

Ürologdan ziyade çocuk cerrahı tercih etseniz daha iyi olur bence naçizane fikrim. Birde doktor acı hissettiğinden ağlamıyor tutulduğu hareket edemediği için ağlıyor demişti bize. Babası ayaklarını sabitlemişti bende

Cnm bizimkide özellikle alt değiştirken çok ağlıyo ve çok hareketli ama herhangi bir kanama falan olmadı. İşlem esnasında ağlamasından korkuyorsan da doktorla konulursun belki lokalden genel anesteziye çevirir. Ama ben şiddetle tavsiye ediyorum, benim oğlum sonrasında hiç ama hiç ağlamadı, demekki hiç ağrımadı.. büyüyüpte travma yaratmaya hiç gerek yok bence

Bunlarda az cok belirti. Hastaneden gelmiş olmalısın şindi ne dedi dr.

Kesin bilmiyorum canım içimden bir his bu gün doğumum olucak diyor nedense. Olmadı artık yarın gidicem hareketleri bir tuhaf geliyor bana yoksa korkuyorum bir aksilik olmasından.

Link atabilir misin :/

Milana firuze kontrolden geldim şimdi, bebeğin suyu azalmış dedi pazartesi sezeryan yapalım diyor, bende başka doktora görünmeden sezeryan düşünmek bile istemiyorum. Suni sancı verin diyorum rahim ağzı hazır değil diyor alttan bakmadı ayrıca bu gün Sinir oldum ya bebeği kaybetmek istemiyorum diyor. Ultrason aleti çok taka bir şey güvenemedim. Hayırlısı olsun ciddi bir problem olsa tabiki sezeryan da olurum. Ama bana nedense beni korkutmak için söyledi gibi, Pazartesi suyu normal demişti bide

Fiyat sordugum ozel hastanedeki dr urologdu .Onu da tavsiye uzerine arastirmistim .Ama shezofren in dedigi dr prof cocuk cerrahi .Insallah randevu alabiliriz .

Canim bence başka dr görün 2 normalden sonra bence rahimin musayıt olmalı 2cm acıklık var zaten suni sancı ila bence gayet kolay olur.
Hiç acıklık olmadan suni sancı ila doğum yapan var vakıt kayıp etmeden başka bir dr mutlaka git.
Bu 3 doğumun bence cok yolay olucak bu yuzden. Kı 2 doğumunda suni sancı almişdin sanıyorum.

Geçmiş olsun canım , maalesef 2-3 ay yoruyor insanı gazlı bebekler , bir de gaz damlaları bazen kaka yapmasına engel ola biliyor poposuna popo deliğine zeytin yağlı pamukla uyarman lazım , yıkanmak da iyi geliyor vücutları rahatliyor gazi rahat çıkarıyorlar , ayrıca o dediğin gaz damlasını her gün aynı saatte icirmen lazım o zaman etkili oluyor , hem bebeğin hem kendi ayaklarını sıcak tutman gerek senin de üşütmemen gerek ki sütün de gazlı olmasın , Allah kolaylık versin şifa versin inşallah canım

Cnm valla eşim halletti tüm evrak işini okula da ugradı ama Baska bilmiyorum sadece ikinci çocuk için 400 lıra aile ve sosyal politikalar a gitmiş oda 25 agustos ta alırsınız demiş

Kim dese cok memnun zaten hep tavsiye ediyorlar bızde çok istiyoruz küçük daha acı hissi yok inşallah ıyı bir doktor bulup hallederiz kırkı çıkmadan çok sagol cnm Tesekkur ederim Rabbim esirgesin herkesin evladını

Evet sürebilir belki de hala yiyosundur. Eger kakasını yapmadiysa o da zorluyor olabilir canım. Usutmus de olabilir
Aslında çok dıkkat etmeye çalışıyorum yedıgıme içtigime sımdı kakasını yaptı rahatladı bıraz yavrum ya dun en son öğlen yapmıştı günde altı yedı defa kaka yapar normalde inşallah normale döner çok zor onu kıvranırken görmek

Öyle yapıyorum canım ama dünden beri uyarmama rağmen yapmıyordu bugün bıraz önce yaptı rahatladı yavrum gaz damlasının saatıne dikkat ederim bundan sonra canım hiç gaz problemi olmazdı kendı çıkarırdı aglamazdı gerçekten çok zOrmus gazlı bebeklere bakmak

Evet canım zordur çok geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur

Kızlar 1.ay aşımızı olduk bugün kızım aşırı huzursuz normalmidir? bişey de söylemediler aile hekiminden.
Sabah 9da yaptırdık hiç uyumadı. Karnı aç değil. Gazı yok. Gözleri kapanıyor ama 2 dk geçmeden ağlıyor. Hastaneye gittik bugün. Bi elimde bebek arabası bi elimde bebek geldim. Başım ağrıdan çatlıyor o uyumadıkca gerildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…