- 29 Kasım 2017
- 286
- 351
- 33
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.401
Bekletmesni soyliyceğim biri yok. Son kontrol yapıldi ve artık bir hastaneye yat doğumunu başlaysınlar dedi perşenbeye kadar, tabi beni kimse zoramıyor ne zaman gitmem konusunda ama pazertesi gitiğimde ya bebeğme bir şey olmuş olursa?!. Korkusu var.
Epudural cok öneririm ama ben bu sefer yaptırmamaya calışıcam elimden geldiği kadar. Cünkü o parayı vermek isdemem ama cok rahat cok güzel epuduralı doğum.
Canım dün alt karnımda baskı vardı ama şimdi geçti bide hafif ishal olayı var ama çok meyve yedim ondan olabilir. Bide muayeneden sonra gelen nişan kahverengi oluyor ya dün pembeye dönmüş umutlandım baya, ama şu an bir belirti yok. Doktora gideceğim zaten öğleden sonra inşallah güzel bir haber verir, en azından iki cm açıklık üçe çıkmıştır insallah, bu bile sevindirik eder beni
Benim ilk bebek ama yinede çok erken dha☺Yok degilsindir ama lohusalik hali bitince korunmaya baslamaliyiz en azından ben 3. yu dogurdum çünkü :)
Ürologdan ziyade çocuk cerrahı tercih etseniz daha iyi olur bence naçizane fikrim. Birde doktor acı hissettiğinden ağlamıyor tutulduğu hareket edemediği için ağlıyor demişti bize. Babası ayaklarını sabitlemişti bendeOkula dogumsonrasi raporunu verdik ama bu nasil olcak bilmiyorum .Bebegi kendi ustume kaydettirirsem maasta cocuk yardımı olcakmis .Ee onu da bilmiyorum .Bebekten firsat bulup arastiramadim da ogrenirsen bana da yazar msn ?
Anladim ne zamana tasinir ki ?Bir ay gecmeden yaptirmak lazim ya .Sonra bayram geliyor derken 40imiz cikcak.
Kucuk olmasi avantajmis sunnette .Aci hissetme olayi yokmuş. Ama gittigim her dr u derinlemesine arastirdigim icin biraz tereddut ediyorum .Uroloji uzmani bir kisi taniyorum sadece. Onun da calistigi hastane kosullari iyi degil .
Bir de 2 no dan 2 paket almistim .Iade kabul ediyorlar sanirim ama sartlari ne bilmiyorum .Misler gibi kalmıştı banyodan sonra simdi ust bas her sey yeniden degisti sinir oldum .Annem de Primayla kiyaslamis icinde pamuğu az diyor .Ee fiyat farki var tamam prima kalitesi beklemiyorum zaten de en azindan 2 saatte sizdirmasaydi .Cok da yapmamis cisini gayet de iyi bagladim .
Kızlar sünnet yaptıranlara sorayım ben de yaptırmak istiyorum eşim de destek veriyor ama gazı var çok ağlarsa sünnet yerı kanar yada bişey olur mu acaba ya bunları bi öğrenirsem bızde kırkı çıkmadan yaptıralım inşallah daha doktor araştırma kısmı var
Bunlarda az cok belirti. Hastaneden gelmiş olmalısın şindi ne dedi dr.Canım dün alt karnımda baskı vardı ama şimdi geçti bide hafif ishal olayı var ama çok meyve yedim ondan olabilir. Bide muayeneden sonra gelen nişan kahverengi oluyor ya dün pembeye dönmüş umutlandım baya, ama şu an bir belirti yok. Doktora gideceğim zaten öğleden sonra inşallah güzel bir haber verir, en azından iki cm açıklık üçe çıkmıştır insallah, bu bile sevindirik eder beni
Kesin bilmiyorum canım içimden bir his bu gün doğumum olucak diyor nedense. Olmadı artık yarın gidicem hareketleri bir tuhaf geliyor bana yoksa korkuyorum bir aksilik olmasından.Evet bekleme olayininda bu korkusu oluyor haklisin, bende cok endiseleniyorum. Rabbim korktuklarimi yasatmaz insallah. Sen simdi yarin gidicek misin kesin?
Ay hadi guzel haberler gel insallah canim. Benimde baski, agri , degisik degisik seyler oluyor ama tik yok daha.
Link atabilir misin :/Cnm sütüm az olduğu için mama takviyesiyle gidiyoruz bizde.aventintek deliklisini kullanıyordum fakat gittiğim 2 doktor da ki biri prf lansinohu tavsiye etti.meme reddi olmasın diye.onun ağzı anne memesini emdiği şekilde çekiliyormuş sanırım.Aldım kullanıyorum,memnunum.en uygun fiyat da civilde.bilginiz olsun
Fiyat sordugum ozel hastanedeki dr urologdu .Onu da tavsiye uzerine arastirmistim .Ama shezofren in dedigi dr prof cocuk cerrahi .Insallah randevu alabiliriz .Ürologdan ziyade çocuk cerrahı tercih etseniz daha iyi olur bence naçizane fikrim. Birde doktor acı hissettiğinden ağlamıyor tutulduğu hareket edemediği için ağlıyor demişti bize. Babası ayaklarını sabitlemişti bende
Canim bence başka dr görün 2 normalden sonra bence rahimin musayıt olmalı 2cm acıklık var zaten suni sancı ila bence gayet kolay olur.Milana firuze kontrolden geldim şimdi, bebeğin suyu azalmış dedi pazartesi sezeryan yapalım diyor, bende başka doktora görünmeden sezeryan düşünmek bile istemiyorum. Suni sancı verin diyorum rahim ağzı hazır değil diyor alttan bakmadı ayrıca bu gün Sinir oldum ya bebeği kaybetmek istemiyorum diyor. Ultrason aleti çok taka bir şey güvenemedim. Hayırlısı olsun ciddi bir problem olsa tabiki sezeryan da olurum. Ama bana nedense beni korkutmak için söyledi gibi, Pazartesi suyu normal demişti bide
Geçmiş olsun canım , maalesef 2-3 ay yoruyor insanı gazlı bebekler , bir de gaz damlaları bazen kaka yapmasına engel ola biliyor poposuna popo deliğine zeytin yağlı pamukla uyarman lazım , yıkanmak da iyi geliyor vücutları rahatliyor gazi rahat çıkarıyorlar , ayrıca o dediğin gaz damlasını her gün aynı saatte icirmen lazım o zaman etkili oluyor , hem bebeğin hem kendi ayaklarını sıcak tutman gerek senin de üşütmemen gerek ki sütün de gazlı olmasın , Allah kolaylık versin şifa versin inşallah canımKızlar nolur akıl verın kızım sürekli ağlıyor AC degıl gazı var uç gündür boyle doktor muayene ettı ve kolık olmuştur dedı herseyı denedım ayağına acı yağ durdum karnına masaj yapıyorum ılıkılık su torbası koyuyorum doktor bıogaıa ışınlı gaz damlası verdı onuveriyorum hıc aglayamayan bor bebektı çok zor gecıtor şuan gugunler gunde yedı sekız defa kaka yapardı dünden berı kaka da yapmıyor çiş yapıyor eskısı gibi amakızlar ne oneriyorsunuz ne yapayım nasıl gaz çıkarır kakasını yapar
Cnm valla eşim halletti tüm evrak işini okula da ugradı ama Baska bilmiyorum sadece ikinci çocuk için 400 lıra aile ve sosyal politikalar a gitmiş oda 25 agustos ta alırsınız demişCok zormus bu isler .Sorumluluk vicdan hepsi ayri ayri incelik istiyor.
Ben de yarin arayayim olmazsa
Esim alma dedi ben gittim aldim simdi ona da soylemedim sizintiyi.Olmazsa bunu evde oyle ya da boyle bitircem Prima da alcam dışarı cikarken ve gece kullancam baska cozum gelmedi aklima .Bez isi sans gercekten.
Canim dogum sonrasi yardimi hakkinda bilgin var mi?
Kim dese cok memnun zaten hep tavsiye ediyorlar bızde çok istiyoruz küçük daha acı hissi yok inşallah ıyı bir doktor bulup hallederiz kırkı çıkmadan çok sagol cnm Tesekkur ederim Rabbim esirgesin herkesin evladınıCnm bizimkide özellikle alt değiştirken çok ağlıyo ve çok hareketli ama herhangi bir kanama falan olmadı. İşlem esnasında ağlamasından korkuyorsan da doktorla konulursun belki lokalden genel anesteziye çevirir. Ama ben şiddetle tavsiye ediyorum, benim oğlum sonrasında hiç ama hiç ağlamadı, demekki hiç ağrımadı.. büyüyüpte travma yaratmaya hiç gerek yok bence
Aslında çok dıkkat etmeye çalışıyorum yedıgıme içtigime sımdı kakasını yaptı rahatladı bıraz yavrum ya dun en son öğlen yapmıştı günde altı yedı defa kaka yapar normalde inşallah normale döner çok zor onu kıvranırken görmekEvet sürebilir belki de hala yiyosundur. Eger kakasını yapmadiysa o da zorluyor olabilir canım. Usutmus de olabilir
Öyle yapıyorum canım ama dünden beri uyarmama rağmen yapmıyordu bugün bıraz önce yaptı rahatladı yavrum gaz damlasının saatıne dikkat ederim bundan sonra canım hiç gaz problemi olmazdı kendı çıkarırdı aglamazdı gerçekten çok zOrmus gazlı bebeklere bakmakGeçmiş olsun canım , maalesef 2-3 ay yoruyor insanı gazlı bebekler , bir de gaz damlaları bazen kaka yapmasına engel ola biliyor poposuna popo deliğine zeytin yağlı pamukla uyarman lazım , yıkanmak da iyi geliyor vücutları rahatliyor gazi rahat çıkarıyorlar , ayrıca o dediğin gaz damlasını her gün aynı saatte icirmen lazım o zaman etkili oluyor , hem bebeğin hem kendi ayaklarını sıcak tutman gerek senin de üşütmemen gerek ki sütün de gazlı olmasın , Allah kolaylık versin şifa versin inşallah canım
Evet canım zordurÖyle yapıyorum canım ama dünden beri uyarmama rağmen yapmıyordu bugün bıraz önce yaptı rahatladı yavrum gaz damlasının saatıne dikkat ederim bundan sonra canım hiç gaz problemi olmazdı kendı çıkarırdı aglamazdı gerçekten çok zOrmus gazlı bebeklere bakmak
BenKızlar doğumdan sonra kaşıntı yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?