- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.461
Canım hangi ürünü acaba civilin sitesinde bi tane cam biberon var bide pp natural diyor hangisi ki?
Ben resimfekinden aldım.antikolik tek delikliKuzum bizimki bazen 3 4 saat m3me de kaliyor uyuyamıyor. Bende yatarak veriyorum 3n azından ben uyuyorum
Dün biberon verdim sonraki emzirme seansında beni reddetti.
Gece bile agladi bıraktı soktum ağzına.
Eşim artık dayanamadı biberon ver dedi.
Bir de kilo alımı hiç yok.bisey olursa soruumlusi sensin tarzı konuştu
ladycry canım o dediğin biberon tam olarak hangisi söylesen bari ondan alsam
Link atabilir misin :/
Aynen doğumun 2.günü almanyadaki halam msj attı sütün geldi mi diye. Tövbeler olsun. Gelip emecekler sanırım.Ben de yazacaktımhadess yazmış
Görenin arayanın msj atanın ilk sorusu emiyor mu yaw sıze ne siz mı emzıreceksınız hayırdır neyin merakı emiyor desen bu sefer soru tıpı değişiyor sütün yetiyor mu oluyo bu sefer deçok meraklı bir milletiz gereksiz ne varsa merak ediyoruz maalesef
Faydasını gordun mu biberonun ? Plastik mi cam mı ?Ben resimfekinden aldım.antikolik tek delikli
Ayyy sicakta zor olmustur .Planli disari çıkarsam sagarim onu veririm sanirim bir sure .Ben degisikliklere cok zor alışıyorum. :))Canım bende denedim yatarak vermeyi ama beceremedim sanırım bi ara yine deniycem gündüz benimde öyle. Gece hemen emer uyurdu dün gece zorladı baya.
Canım ben bugün otobüste, emzirme odasında, doktorun kapısının önünde, aile hekiminde her yerde emzirmek zorunda kaldım. Bi türlü susmadı emzirme önlüğüyle yapışık gezdim. Sende alışırsın yakında gögsünü kolay tutunca :)
Canim emzirince rahim kasiliyor ve toparlaniyor... sonuc kanama oluyor... normal diue biliyorum.. benimde gun icerisinde hic yok neredeyse ama emzirdikten sonra yogun oluyorKızlar doğum yapalım 28gün oluyor ama hala emzirdikten sonra kanamam oluyor normal mi acaba?
Canm bizde olduk hemsire bu aşı hic bisey yapmaz ateş vs de olmaz dedi ama bebebgm hic uyumadi surekli agladi gun icinde hep huzursuzdu en son yoruldu uyudu gece tekrar uyandi uyumadi aglayip durdu benmkini huzursuz etti bence yada aşınin yapildigi yer agriodu bilmiyorumKızlar 1.ay aşımızı olduk bugün kızım aşırı huzursuz normalmidir? bişey de söylemediler aile hekiminden.
Sabah 9da yaptırdık hiç uyumadı. Karnı aç değil. Gazı yok. Gözleri kapanıyor ama 2 dk geçmeden ağlıyor. Hastaneye gittik bugün. Bi elimde bebek arabası bi elimde bebek geldim. Başım ağrıdan çatlıyor o uyumadıkca gerildim.
Aynen ya ilk soru bu, artık kimse gelsin gitsin istemez oldum mamayı görecekler diye geriliyorum, sanki zehir veriyormusum muamelesi yapılıyorÇok meraklıyız millet olarak. İstisnasız eve gelen herkesin ilk sorduğu soru emziriyo musun.. öff içim kıyıldı aynı şeyleri papağan gibi söylemekten. Ama sokakta tanımadığım biri sorarsa ağzının payını alır.
Of evet bütün akrabalar tanıdık tanimsdik erkekler dahil herkes süt emme durumunu takip ediyor. Kontrol altında tutuyorlar ne cevap verirsen ver beğenmezler bir de.Çok meraklıyız millet olarak. İstisnasız eve gelen herkesin ilk sorduğu soru emziriyo musun.. öff içim kıyıldı aynı şeyleri papağan gibi söylemekten. Ama sokakta tanımadığım biri sorarsa ağzının payını alır.
Bende yanıma mama almıştım ama açlıktan değil huzursuzluktan sanırım sürekli emmek istedi. Emzirme odasından çıktım doktorun kapısına geldim sıramı bekliyorum ağlamaya başladı susturamadm taktım emzirme önlüğünü mesela. Ordan çıktım otobüste aynı. Tüm gün memede gezdi :) bende yapamam sanıyordum ama yapıyormuşum. Zaten yapmak istemediğim herşeyi yaptım ne yazık ki.Ayyy sicakta zor olmustur .Planli disari çıkarsam sagarim onu veririm sanirim bir sure .Ben degisikliklere cok zor alışıyorum. :))
Bizimde öyle canım ağrı kesici versem mi acaba uykusuzluktan göz altları kızardı kızımın içim gidiyor sürekli sıçrıyor ağlıyor dalamiyor.Canm bizde olduk hemsire bu aşı hic bisey yapmaz ateş vs de olmaz dedi ama bebebgm hic uyumadi surekli agladi gun icinde hep huzursuzdu en son yoruldu uyudu gece tekrar uyandi uyumadi aglayip durdu benmkini huzursuz etti bence yada aşınin yapildigi yer agriodu bilmiyorum
Otobüse filan bindiysen tebrik ederim .Burda hamileyken yer vermiyorlardi belki bebekliyken bir ihtimal .Kirkimiz ciksin da ben de cikmaya baslarim ilk etapta esimle sonra kanguruyla filan belki yalnız. Normalde de yalniz cikmayi hic sevmem ama bebegin aşısı kontrolu vs olcak .Hamileyken bir sey olur korkusuyla araba kullanmadim hic .Yeniden direksiyona gecmem lazim. Her defasinda esim olmayacak .Bende yanıma mama almıştım ama açlıktan değil huzursuzluktan sanırım sürekli emmek istedi. Emzirme odasından çıktım doktorun kapısına geldim sıramı bekliyorum ağlamaya başladı susturamadm taktım emzirme önlüğünü mesela. Ordan çıktım otobüste aynı. Tüm gün memede gezdi :) bende yapamam sanıyordum ama yapıyormuşum. Zaten yapmak istemediğim herşeyi yaptım ne yazık ki.
Bizimde öyle canım ağrı kesici versem mi acaba uykusuzluktan göz altları kızardı kızımın içim gidiyor sürekli sıçrıyor ağlıyor dalamiyor.
Doktor da öyle söylemişti canım ama başlarda olur demişti neredeyse bir ay olacak hala devam ediyor. Senin ne kadar oldu doğum yapalıCanim emzirince rahim kasiliyor ve toparlaniyor... sonuc kanama oluyor... normal diue biliyorum.. benimde gun icerisinde hic yok neredeyse ama emzirdikten sonra yogun oluyor
Ben bilemedm vermedimde evdede yoktu zaten agri kesici.bulundurmam gerekio aslnda. Bugun dusundugumde olsaydida verseydm dedm kendi kendimeBende yanıma mama almıştım ama açlıktan değil huzursuzluktan sanırım sürekli emmek istedi. Emzirme odasından çıktım doktorun kapısına geldim sıramı bekliyorum ağlamaya başladı susturamadm taktım emzirme önlüğünü mesela. Ordan çıktım otobüste aynı. Tüm gün memede gezdi :) bende yapamam sanıyordum ama yapıyormuşum. Zaten yapmak istemediğim herşeyi yaptım ne yazık ki.
Bizimde öyle canım ağrı kesici versem mi acaba uykusuzluktan göz altları kızardı kızımın içim gidiyor sürekli sıçrıyor ağlıyor dalamiyor.
ben dogum yapali 17 gun oldu kanamam olmuyor 4 5 gundur sadece sarimsi renkte su gibi bir akinti oluyor arada pembemsilesiyor o kadarDoktor da öyle söylemişti canım ama başlarda olur demişti neredeyse bir ay olacak hala devam ediyor. Senin ne kadar oldu doğum yapalı
kizlar gaz sancisi olunca da emmiyor kuzularimiz gegirerek cikarttiklari gaz degil bagirsaklarinda gaz oluyor.bende emzirirken cok sinirleniyor yavrum genelde uykuluyken emzirmeye calisiyorum daha sakin emiyor o zamanKuzum bizimki bazen 3 4 saat m3me de kaliyor uyuyamıyor. Bende yatarak veriyorum 3n azından ben uyuyorum
Dün biberon verdim sonraki emzirme seansında beni reddetti.
Gece bile agladi bıraktı soktum ağzına.
Eşim artık dayanamadı biberon ver dedi.
Bir de kilo alımı hiç yok.bisey olursa soruumlusi sensin tarzı konuştu
ladycry canım o dediğin biberon tam olarak hangisi söylesen bari ondan alsam
Canım epidural yaptırınca ıkınma hissi olmuyomuş diyolar bebek nasıl çıkıyorBekletmesni soyliyceğim biri yok. Son kontrol yapıldi ve artık bir hastaneye yat doğumunu başlaysınlar dedi perşenbeye kadar, tabi beni kimse zoramıyor ne zaman gitmem konusunda ama pazertesi gitiğimde ya bebeğme bir şey olmuş olursa?!. Korkusu var.
Epudural cok öneririm ama ben bu sefer yaptırmamaya calışıcam elimden geldiği kadar. Cünkü o parayı vermek isdemem ama cok rahat cok güzel epuduralı doğum.
Benimde öyle canım yapcak bişey yok pratik yapa yapa ağzı guclenicekCanim emzirme önlüğü var .Ama benimki hemen meme tutmuyor basıyor cigligi .Belki zaman gecince pratiklik kazanirim ama su an elim ayagima dolasiyor evde bile .Degil ki disarda .Giydigim seyler hep tunik önü de acilmiyor .Kilom sabitlense alisveris yapcam ama daha vakti var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?