2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hangi ürünü acaba civilin sitesinde bi tane cam biberon var bide pp natural diyor hangisi ki?

Ben resimfekinden aldım.antikolik tek delikli

Eklentiler

• 93233E7A-E510-4C87-9301-F2D795698404.webp
    6 KB · Görüntüleme: 25
Ben de yazacaktım hadess yazmış
Görenin arayanın msj atanın ilk sorusu emiyor mu yaw sıze ne siz mı emzıreceksınız hayırdır neyin merakı emiyor desen bu sefer soru tıpı değişiyor sütün yetiyor mu oluyo bu sefer de çok meraklı bir milletiz gereksiz ne varsa merak ediyoruz maalesef

Aynen doğumun 2.günü almanyadaki halam msj attı sütün geldi mi diye. Tövbeler olsun. Gelip emecekler sanırım.

Ayyy sicakta zor olmustur .Planli disari çıkarsam sagarim onu veririm sanirim bir sure .Ben degisikliklere cok zor alışıyorum. :))

Canm bizde olduk hemsire bu aşı hic bisey yapmaz ateş vs de olmaz dedi ama bebebgm hic uyumadi surekli agladi gun icinde hep huzursuzdu en son yoruldu uyudu gece tekrar uyandi uyumadi aglayip durdu benmkini huzursuz etti bence yada aşınin yapildigi yer agriodu bilmiyorum

Aynen ya ilk soru bu, artık kimse gelsin gitsin istemez oldum mamayı görecekler diye geriliyorum, sanki zehir veriyormusum muamelesi yapılıyor

Of evet bütün akrabalar tanıdık tanimsdik erkekler dahil herkes süt emme durumunu takip ediyor. Kontrol altında tutuyorlar ne cevap verirsen ver beğenmezler bir de.

Ayyy sicakta zor olmustur .Planli disari çıkarsam sagarim onu veririm sanirim bir sure .Ben degisikliklere cok zor alışıyorum. :))
Bende yanıma mama almıştım ama açlıktan değil huzursuzluktan sanırım sürekli emmek istedi. Emzirme odasından çıktım doktorun kapısına geldim sıramı bekliyorum ağlamaya başladı susturamadm taktım emzirme önlüğünü mesela. Ordan çıktım otobüste aynı. Tüm gün memede gezdi :) bende yapamam sanıyordum ama yapıyormuşum. Zaten yapmak istemediğim herşeyi yaptım ne yazık ki.
Bizimde öyle canım ağrı kesici versem mi acaba uykusuzluktan göz altları kızardı kızımın içim gidiyor sürekli sıçrıyor ağlıyor dalamiyor.

Otobüse filan bindiysen tebrik ederim .Burda hamileyken yer vermiyorlardi belki bebekliyken bir ihtimal .Kirkimiz ciksin da ben de cikmaya baslarim ilk etapta esimle sonra kanguruyla filan belki yalnız. Normalde de yalniz cikmayi hic sevmem ama bebegin aşısı kontrolu vs olcak .Hamileyken bir sey olur korkusuyla araba kullanmadim hic .Yeniden direksiyona gecmem lazim. Her defasinda esim olmayacak .

Canim emzirince rahim kasiliyor ve toparlaniyor... sonuc kanama oluyor... normal diue biliyorum.. benimde gun icerisinde hic yok neredeyse ama emzirdikten sonra yogun oluyor
Doktor da öyle söylemişti canım ama başlarda olur demişti neredeyse bir ay olacak hala devam ediyor. Senin ne kadar oldu doğum yapalı

Ben bilemedm vermedimde evdede yoktu zaten agri kesici.bulundurmam gerekio aslnda. Bugun dusundugumde olsaydida verseydm dedm kendi kendime

kizlar gaz sancisi olunca da emmiyor kuzularimiz gegirerek cikarttiklari gaz degil bagirsaklarinda gaz oluyor.bende emzirirken cok sinirleniyor yavrum genelde uykuluyken emzirmeye calisiyorum daha sakin emiyor o zaman

Canım epidural yaptırınca ıkınma hissi olmuyomuş diyolar bebek nasıl çıkıyor

Benimde öyle canım yapcak bişey yok pratik yapa yapa ağzı guclenicek
Benimde kilom sabitlenmedi ve tek ba sima alışverişe çıkmaya hala güvenemiyorum
Ondan evdekilerle idare ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…