- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.481
Ben resimfekinden aldım.antikolik tek delikli
kizlar gaz sancisi olunca da emmiyor kuzularimiz gegirerek cikarttiklari gaz degil bagirsaklarinda gaz oluyor.bende emzirirken cok sinirleniyor yavrum genelde uykuluyken emzirmeye calisiyorum daha sakin emiyor o zaman
Kalsın memede boşver uzun yeter ki emsin sakin sakin emsin gazı olmasında.benim sütümün akılı fazla olduğu için bebeğim çok rahatsız oluyordu emerken artık uzanarak emziriyorum akış daha yavaş oluyor ama daha uzun sürede emziriyorum hele uykulu olduğu zaman.en azından çocuğum sakin oluyor karnı doyuyor.gece İki-ikibuçuk saatte bir mutlaka uyanıp emziriyorum.onlar iyi olsun da boşver uzun emsinler boşver evin işi gücü kalsın ev yemeksiz kalsın zaten iki üç ay sonra düzene girecek evdekilerde sabrediversinler.Canım.benimki dün çok bariz biberondan ememmek istemedi.
Bugün düzgünce emdi ama meemede çok kalıyor bunu çözemedik.
Doğum kilosunun 20 gram alrinda 1 aylık.
Ne yapcam bilmiyorum emiyor.
Sütüm var. Ama çok uyukluyor
Epiduralde ben sancı çektim herkeste öyle olmuyor ama doğuma son 4 saat kala sancıları hissetmeye başladım ıkınırken bildiğin fayda etmedi bütün sancıyı hissettim.bilmiyorum neden öyle oldu belki açılmam geç oldu epidural almaya başladıktan 9 saat sonra doğum gerçekleşti.vücut artık bağışıklık mı yapmıştı neydi anlamadım.ama iyi ki epidural aldım çünkü 16 saat suni sancıyla anca doğurdum epidurali suniyi almaya başladıktan 6 saat sonra aldım 10 saat daha o acıları çekemezdimCanım epidural yaptırınca ıkınma hissi olmuyomuş diyolar bebek nasıl çıkıyor
O zaman sana kolay geleUykusuz bir geceden merhaba
Esim de yok mama yapcak ,annemi de uyandirmaya kiyamam
Merhaba benim de aynı her gece uykusuzluk yoruyor artık bunyrmi. Emdi mama da verdim yazıda çıktı yok uyumuyor. Gece kuşu oldu ciktiUykusuz bir geceden merhaba
Esim de yok mama yapcak ,annemi de uyandirmaya kiyamam
Sagol canimO zaman sana kolay gele
Ayni sekilde miz miz mizz .Aksam uyutmuyorum gece uyusun diye degisen bir sey yok.Merhaba benim de aynı her gece uykusuzluk yoruyor artık bunyrmi. Emdi mama da verdim yazıda çıktı yok uyumuyor. Gece kuşu oldu cikti
Ben de aynı durumdayım 40 güne kadar yolu var dediler diye bekliyorum mucizelerle dolu 40 beklentisi olduKızlar doğum yapalım 28gün oluyor ama hala emzirdikten sonra kanamam oluyor normal mi acaba?
Ben de emzirme önlüğü ile bi iki kere denedim ama dışarıda burası anormal sıcak olduğundan çocuk kafası kıpkırmızı oldu ve baya terledi nefessiz kalacak diye koktum hava geçirmiyor gibi geliyor bana emzirme önlüğüCanım bende denedim yatarak vermeyi ama beceremedim sanırım bi ara yine deniycem gündüz benimde öyle. Gece hemen emer uyurdu dün gece zorladı baya.
Canım ben bugün otobüste, emzirme odasında, doktorun kapısının önünde, aile hekiminde her yerde emzirmek zorunda kaldım. Bi türlü susmadı emzirme önlüğüyle yapışık gezdim. Sende alışırsın yakında gögsünü kolay tutunca :)
Bence bu sorular da annelerin moralini bozup süt performansını etkiliyorBen de yazacaktım @hadess yazmış
Görenin arayanın msj atanın ilk sorusu emiyor mu yaw sıze ne siz mı emzıreceksınız hayırdır neyin merakı emiyor desen bu sefer soru tıpı değişiyor sütün yetiyor mu oluyo bu sefer deçok meraklı bir milletiz gereksiz ne varsa merak ediyoruz maalesef
Benim de eski tuniklerim hep düğmesiz ama dışarıda bunları giymek mümkün değil. Hm de emzirme tişört e bodyleri var anneler için önü çok pratik bi şekilde açılıyor fiyatları indirime de giriyor arada uygun bunlarj giyip üzerine düğmeli gömlek giymek en pratiği sanırım uzun bi süre tek tip giyinmek zorunda kalacağızCanim emzirme önlüğü var .Ama benimki hemen meme tutmuyor basıyor cigligi .Belki zaman gecince pratiklik kazanirim ama su an elim ayagima dolasiyor evde bile .Degil ki disarda .Giydigim seyler hep tunik önü de acilmiyor .Kilom sabitlense alisveris yapcam ama daha vakti var galiba
Kalsın memede boşver uzun yeter ki emsin sakin sakin emsin gazı olmasında.benim sütümün akılı fazla olduğu için bebeğim çok rahatsız oluyordu emerken artık uzanarak emziriyorum akış daha yavaş oluyor ama daha uzun sürede emziriyorum hele uykulu olduğu zaman.en azından çocuğum sakin oluyor karnı doyuyor.gece İki-ikibuçuk saatte bir mutlaka uyanıp emziriyorum.onlar iyi olsun da boşver uzun emsinler boşver evin işi gücü kalsın ev yemeksiz kalsın zaten iki üç ay sonra düzene girecek evdekilerde sabrediversinler.
Acaba benim sorunum ne? Öyle bir şey bendede ola bilirmi kı?Benim vucudum doğum için yeterli oksitosin üretmiyor doğal olarak başlamıyor benim doğumlar ben buna kanaat getirdim artık
Ayni sorunu yaşadım ama biraz oksıtosın hormonu (suni sanci) ila ıkınmada geldi kolayca. Bu suni oksitosin hormonu sütümüde cok fazlasıyla getirmeye yardımci oldu. Doğum bitmesine ramen kalan hormonu verdiler vicuduma.Canım epidural yaptırınca ıkınma hissi olmuyomuş diyolar bebek nasıl çıkıyor
İki farklı hastaneye daha gittim, doğumevindeki doktor suyun sınırda ama riskli bir durum söz konusu değil dedi nst sonucu da iyi normalde yatış yapman lazım ama imza ver boşuna yatma dedi sağolsun. Açıklık hala 2*cm silinme yok malesef. Yarın poliklinik kontrolune gel dedi. Yani kendi doktorumu an itibariyle terkwttim. Diğer doğumlar da doğumevinde oldu ve kötü oldu ama başka çarem kalmadı. Diğer hastaneler suni sancı vermiyoruz takipli hasta olmadan bakmıyoruz dediler. Hayırlısı olsun bekleyeceğim ama bi kaç güne mecburen yatış yapıp suni veriler heralde. justlook
Canım ya, hayırlısıyla kavuşsaydik bizde hep dedim biz kapatıcaz diye burayı gercekden öyle oldu.justlook sen ben 3 muz kaldık doğuramayan bu kadar bekledik barı isdediğmiz gibi olsaydi keşke.
Ama suni de sezaryanda olsa sağlıkla alalım bebeklermizi kucağmiza. Keşkesiz bir doğumumuz olur inşallah.
Benim vucudum doğum için yeterli oksitosin üretmiyor doğal olarak başlamıyor benim doğumlar ben buna kanaat getirdim artık
Acaba benim sorunum ne? Öyle bir şey bendede ola bilirmi kı?
Alisverisi bayramdan sonraya erteledim ben de hem kilom sabitlensin hem de bebisle cikabileyim .Aliscaz hepsine zamanlaBenim de eski tuniklerim hep düğmesiz ama dışarıda bunları giymek mümkün değil. Hm de emzirme tişört e bodyleri var anneler için önü çok pratik bi şekilde açılıyor fiyatları indirime de giriyor arada uygun bunlarj giyip üzerine düğmeli gömlek giymek en pratiği sanırım uzun bi süre tek tip giyinmek zorunda kalacağız
Güzel anneler kiz bebeklerinizin altını temizlerken iç dudaklardaki beyazliklari temizliyor musunuz? Nette kimi temizleyin demiş kimi onlar temizlenmez doğal florasını bozarsınız demiş doktorunuzuna sordunuz mu hiç
Büyük basari .Ben esim olmadan çıkabileceğimi sanmiyorum .Zaten 40 imiz cikmadi evdeyiz hep. Arada balkona çıkınca kendimi tuhaf hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?