2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar gaz sancisi olunca da emmiyor kuzularimiz gegirerek cikarttiklari gaz degil bagirsaklarinda gaz oluyor.bende emzirirken cok sinirleniyor yavrum genelde uykuluyken emzirmeye calisiyorum daha sakin emiyor o zaman

Canım.benimki dün çok bariz biberondan ememmek istemedi.
Bugün düzgünce emdi ama meemede çok kalıyor bunu çözemedik.
Doğum kilosunun 20 gram alrinda 1 aylık.
Ne yapcam bilmiyorum emiyor.
Sütüm var. Ama çok uyukluyor

Kalsın memede boşver uzun yeter ki emsin sakin sakin emsin gazı olmasında.benim sütümün akılı fazla olduğu için bebeğim çok rahatsız oluyordu emerken artık uzanarak emziriyorum akış daha yavaş oluyor ama daha uzun sürede emziriyorum hele uykulu olduğu zaman.en azından çocuğum sakin oluyor karnı doyuyor.gece İki-ikibuçuk saatte bir mutlaka uyanıp emziriyorum.onlar iyi olsun da boşver uzun emsinler boşver evin işi gücü kalsın ev yemeksiz kalsın zaten iki üç ay sonra düzene girecek evdekilerde sabrediversinler.

Canım epidural yaptırınca ıkınma hissi olmuyomuş diyolar bebek nasıl çıkıyor
Epiduralde ben sancı çektim herkeste öyle olmuyor ama doğuma son 4 saat kala sancıları hissetmeye başladım ıkınırken bildiğin fayda etmedi bütün sancıyı hissettim.bilmiyorum neden öyle oldu belki açılmam geç oldu epidural almaya başladıktan 9 saat sonra doğum gerçekleşti.vücut artık bağışıklık mı yapmıştı neydi anlamadım.ama iyi ki epidural aldım çünkü 16 saat suni sancıyla anca doğurdum epidurali suniyi almaya başladıktan 6 saat sonra aldım 10 saat daha o acıları çekemezdim

Ben de emzirme önlüğü ile bi iki kere denedim ama dışarıda burası anormal sıcak olduğundan çocuk kafası kıpkırmızı oldu ve baya terledi nefessiz kalacak diye koktum hava geçirmiyor gibi geliyor bana emzirme önlüğü

Bence bu sorular da annelerin moralini bozup süt performansını etkiliyor

Benim de eski tuniklerim hep düğmesiz ama dışarıda bunları giymek mümkün değil. Hm de emzirme tişört e bodyleri var anneler için önü çok pratik bi şekilde açılıyor fiyatları indirime de giriyor arada uygun bunlarj giyip üzerine düğmeli gömlek giymek en pratiği sanırım uzun bi süre tek tip giyinmek zorunda kalacağız

Herkes bebek uyuyunca anne de uyusun diyor ama benim vücudum böyle bişiyi kabul etmiyor sanki bebek yolmuş gibi eski dğzen gece yatıp sabah kalmaya programlanmış bebiş tabi ki geceleri ayakta gündüz uyuyor hoş gece uyusa bile benim uykum bi kere dağıldı mı tekrar uyumak mümkün eğil gündüz zaten asla uyuyamıyorum beni de bu uykusuzluk mahvetti son haftalarda vücudumun dengesi bozuldu nasıl adapte olacağız bebekler hakkaten 40 ları çıkınca normalleşecekler mi şu 11-12 de yatıp sabah 6-7 gibi kalkan bebekler nasıl öğrenmiş bu düzeni

Emsin cani mda ne uyuyor ne bisey yapıyor

Kiloda almiyor

Canım epidural yaptırınca ıkınma hissi olmuyomuş diyolar bebek nasıl çıkıyor
Ayni sorunu yaşadım ama biraz oksıtosın hormonu (suni sanci) ila ıkınmada geldi kolayca. Bu suni oksitosin hormonu sütümüde cok fazlasıyla getirmeye yardımci oldu. Doğum bitmesine ramen kalan hormonu verdiler vicuduma.

Ya biz niye doğuramıyoruz ki?!.
justlook

Benim vucudum doğum için yeterli oksitosin üretmiyor doğal olarak başlamıyor benim doğumlar ben buna kanaat getirdim artık

Acaba benim sorunum ne? Öyle bir şey bendede ola bilirmi kı?

Ay kizlar valla niye boyleyiz biz ya :) kayramberamveram canim gecmis Olsun insallah bisey cikmaz zaten doktorun biraz daha bekle demis.

Bu arada kizlar bugun afedersiniz ic camasirimda sumuksu kahverengi bir parca gordum, sonra ara ara kontrol ettim saat basi gibi boyle devam etti 2 kere, sonra durdu. Birkac saattir oyle birsey yok sanci da yok, nisanim mi geldi sizce ? Agrilarim var regli olcam gibi.
Beni. Dr da haftaya cumaya randevu verdi sumi icin.

Allahim insallah saglicakla kavurusuz. Milana firuze haklisin suni sezeryan farketmez artik saglicaklar gelsinler yeter.

Alisverisi bayramdan sonraya erteledim ben de hem kilom sabitlensin hem de bebisle cikabileyim .Aliscaz hepsine zamanla
Hatta bu bocaladigimiz zamanlar komik gelcek diye tahmin ediyorum.

Bende temizlemiyordum dokunmamak mantıklı geliyordu ama dr temizleyin dedi bende temizliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…