- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.421
Allah yardımcın olsun , sıkıntısz atlat inşallah canımGözün aydın canım darısı başımıza dua et bize de bende bugün yatış yapıyorum hastaneye suni sancı verilecek
Sağol canım inşallahgözün aydın canım şükür kavuştun sonunda Allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı bekleyen herkese sağlıkla inşallah
açılma kendi sancımla oldu. Sancı odasındayken tam açılma olmuş ıkınma hissi geldi ıkınmaya başladım. Ikınma dedi doktor ben de tutamıyoruuum diye bağırıyodumMaşallah sana canım suni sancı almadın mı, biz hala bekliyoruz dört kişi doğuramadık
teşekkürler canım darısı bekleyenlerin başınaMaşallah canım ne güzel. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. bekleyen arkadaşlara da böyle kolay doğumlar nasip olsun inşallah
Canım hangi ürünü acaba civilin sitesinde bi tane cam biberon var bide pp natural diyor hangisi ki?Cnm sütüm az olduğu için mama takviyesiyle gidiyoruz bizde.aventintek deliklisini kullanıyordum fakat gittiğim 2 doktor da ki biri prf lansinohu tavsiye etti.meme reddi olmasın diye.onun ağzı anne memesini emdiği şekilde çekiliyormuş sanırım.Aldım kullanıyorum,memnunum.en uygun fiyat da civilde.bilginiz olsun
Canım bizim doktorumuz temizleyin demişti bize.Güzel anneler kiz bebeklerinizin altını temizlerken iç dudaklardaki beyazliklari temizliyor musunuz? Nette kimi temizleyin demiş kimi onlar temizlenmez doğal florasını bozarsınız demiş doktorunuzuna sordunuz mu hiç
İki farklı hastaneye daha gittim, doğumevindeki doktor suyun sınırda ama riskli bir durum söz konusu değil dedi nst sonucu da iyi normalde yatış yapman lazım ama imza ver boşuna yatma dedi sağolsun. Açıklık hala 2*cm silinme yok malesef. Yarın poliklinik kontrolune gel dedi. Yani kendi doktorumu an itibariyle terkwttim. Diğer doğumlar da doğumevinde oldu ve kötü oldu ama başka çarem kalmadı. Diğer hastaneler suni sancı vermiyoruz takipli hasta olmadan bakmıyoruz dediler. Hayırlısı olsun bekleyeceğim ama bi kaç güne mecburen yatış yapıp suni veriler heraldeCanim bence başka dr görün 2 normalden sonra bence rahimin musayıt olmalı 2cm acıklık var zaten suni sancı ila bence gayet kolay olur.
Hiç acıklık olmadan suni sancı ila doğum yapan var vakıt kayıp etmeden başka bir dr mutlaka git.
Bu 3 doğumun bence cok yolay olucak bu yuzden. Kı 2 doğumunda suni sancı almişdin sanıyorum.
Maşallah ya bizimkiler gelmiyor hala =(açılma kendi sancımla oldu. Sancı odasındayken tam açılma olmuş ıkınma hissi geldi ıkınmaya başladım. Ikınma dedi doktor ben de tutamıyoruuum diye bağırıyodumapar topar doğumhaneye aldılar ama sancı gelmedi bu sefer. Suni sancı verdiler son bi kez ıkındım ve bitti
teşekkürler canım darısı bekleyenlerin başına
Canım ilk ay asisinin hiçbir sikintisi olmuyor bebeğe ateş vs gibi hemşire öyle dedi bizdede olmadıKızlar 1.ay aşımızı olduk bugün kızım aşırı huzursuz normalmidir? bişey de söylemediler aile hekiminden.
Sabah 9da yaptırdık hiç uyumadı. Karnı aç değil. Gazı yok. Gözleri kapanıyor ama 2 dk geçmeden ağlıyor. Hastaneye gittik bugün. Bi elimde bebek arabası bi elimde bebek geldim. Başım ağrıdan çatlıyor o uyumadıkca gerildim.
Canım bizde de ateş yapmadı ama bi huzursuz mıymıy sürekli ağlıyor iç çeke çeke. Hani bağıra çağıra da ağlamıyor acısı ağrısı var desem. Emerken bile iç çekiyor aşıdan olabilir mi diye düşündüm.Canım ilk ay asisinin hiçbir sikintisi olmuyor bebeğe ateş vs gibi hemşire öyle dedi bizdede olmadı
Benimde 2 yerden açılma var bi problem yok dedi doktor o yüzden sızlasada takmamaya çalışıyorum açıkçası çünkü aman bişey olcak derken kesin oluyor.sen yinede dikkat et canım geçmiş olsunMerhaba arkadaslar :) 17.07.18 de kizimi kucagima aldim şükür(sezeryan)... firsat bulupda yazamadim cok nazli bir bebekameliyatim ve sonrasi cok iyi idi... cabuk toparlandim ... yada ben oyle sandim cok zorlamisim kendimi dikişlerimi actim maalesef perisanim... başına gelen var mi? Yada duyduğunuz bi vaka? Aciya dayanamiyorum ya iyilesmedi bi türlü ... tam kendi kendime yetiyorum derken tepe takla oldum basa döndüm dr kendini cok zorlamissin dikislerin erimis ama yapacak bisey yok kavusmasini bekleyecegiz dedi... her gecen gun daha cok aciyor... korkuyorum da isin asli kendi acimdan yavrumun tadini cikaramadim resmen ... sizlerde iyisinizdir umarim... doğum yapanlara hayirli ugurlu olsun...
Geçmiş olsun canım ben de iç dikişlerim zorlamistim. Korse ve bebegi ziplatarsk yurume yüzünden. Dikkat ettim idrarımi falan fazla tutmadım çok tıka basa yemedim karnımi sisirecek ve yoracak şeylerden uzak durdum biraz bir hafta falan sonra geçti şükür. Senin tümden ayrılmış mi yani?Merhaba arkadaslar :) 17.07.18 de kizimi kucagima aldim şükür(sezeryan)... firsat bulupda yazamadim cok nazli bir bebekameliyatim ve sonrasi cok iyi idi... cabuk toparlandim ... yada ben oyle sandim cok zorlamisim kendimi dikişlerimi actim maalesef perisanim... başına gelen var mi? Yada duyduğunuz bi vaka? Aciya dayanamiyorum ya iyilesmedi bi türlü ... tam kendi kendime yetiyorum derken tepe takla oldum basa döndüm dr kendini cok zorlamissin dikislerin erimis ama yapacak bisey yok kavusmasini bekleyecegiz dedi... her gecen gun daha cok aciyor... korkuyorum da isin asli kendi acimdan yavrumun tadini cikaramadim resmen ... sizlerde iyisinizdir umarim... doğum yapanlara hayirli ugurlu olsun...
Nazlı o nazlı :)Canım bizde de ateş yapmadı ama bi huzursuz mıymıy sürekli ağlıyor iç çeke çeke. Hani bağıra çağıra da ağlamıyor acısı ağrısı var desem. Emerken bile iç çekiyor aşıdan olabilir mi diye düşündüm.
Ayni dusuncedeyim. Ya akli ermeyecek kadar kucuk ya da sunnet kavramini bilecek kadar buyuk olmalı. Ilki daha kolay .Eger bu iki donemde degil de gelisimini olumsuz etkileyecek bir donemde yapilirsa hem travmaya yol acar hem de cinsel kimligi olumsuz etkilenir .Cnm bizimkide özellikle alt değiştirken çok ağlıyo ve çok hareketli ama herhangi bir kanama falan olmadı. İşlem esnasında ağlamasından korkuyorsan da doktorla konulursun belki lokalden genel anesteziye çevirir. Ama ben şiddetle tavsiye ediyorum, benim oğlum sonrasında hiç ama hiç ağlamadı, demekki hiç ağrımadı.. büyüyüpte travma yaratmaya hiç gerek yok bence
En nazlı bebekler bize denk geldi sanırım :)Nazlı o nazlı :)
Benden 1 gun sonra dogum yapmışsın. Bebisin hayirli olsun sana da gecmis olsun canim .Biz dis dikis iyi gorununce iyileştik saniyoruz ama onemli olan ic dikisleri korumak .Ben hic bir ise dokunmadım bebek bakimi dışında .Annem birakip gitmedi şükür sansliydim .Ama biraz is yapmis olsam senle ayni sonu yaşayabilirdim. Cunku bebek uyumadiginda evin icinde gezdirdigimde ya da surekli memede oldugunda ciddi baski oluyor .Yan taraflara yeni yatmaya basladim .Surekli sirt ustu yatiyordum.Merhaba arkadaslar :) 17.07.18 de kizimi kucagima aldim şükür(sezeryan)... firsat bulupda yazamadim cok nazli bir bebekameliyatim ve sonrasi cok iyi idi... cabuk toparlandim ... yada ben oyle sandim cok zorlamisim kendimi dikişlerimi actim maalesef perisanim... başına gelen var mi? Yada duyduğunuz bi vaka? Aciya dayanamiyorum ya iyilesmedi bi türlü ... tam kendi kendime yetiyorum derken tepe takla oldum basa döndüm dr kendini cok zorlamissin dikislerin erimis ama yapacak bisey yok kavusmasini bekleyecegiz dedi... her gecen gun daha cok aciyor... korkuyorum da isin asli kendi acimdan yavrumun tadini cikaramadim resmen ... sizlerde iyisinizdir umarim... doğum yapanlara hayirli ugurlu olsun...
Oy kuzum benimCanım bizde de ateş yapmadı ama bi huzursuz mıymıy sürekli ağlıyor iç çeke çeke. Hani bağıra çağıra da ağlamıyor acısı ağrısı var desem. Emerken bile iç çekiyor aşıdan olabilir mi diye düşündüm.
Bu seriler böyleEn nazlı bebekler bize denk geldi sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?