2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah sana canım suni sancı almadın mı, biz hala bekliyoruz dört kişi doğuramadık
açılma kendi sancımla oldu. Sancı odasındayken tam açılma olmuş ıkınma hissi geldi ıkınmaya başladım. Ikınma dedi doktor ben de tutamıyoruuum diye bağırıyodum apar topar doğumhaneye aldılar ama sancı gelmedi bu sefer. Suni sancı verdiler son bi kez ıkındım ve bitti

Maşallah canım ne güzel. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. bekleyen arkadaşlara da böyle kolay doğumlar nasip olsun inşallah
teşekkürler canım darısı bekleyenlerin başına

Kızlar kız bebeklerinizde vajinal kanama olan var mı? Ara sıra kanama oluyor benimkinde. İnternetten araştırdım normal yazıyodu doktora da sorcam yine de.

Canım hangi ürünü acaba civilin sitesinde bi tane cam biberon var bide pp natural diyor hangisi ki?

Güzel anneler kiz bebeklerinizin altını temizlerken iç dudaklardaki beyazliklari temizliyor musunuz? Nette kimi temizleyin demiş kimi onlar temizlenmez doğal florasını bozarsınız demiş doktorunuzuna sordunuz mu hiç

Canım bizim doktorumuz temizleyin demişti bize.

İki farklı hastaneye daha gittim, doğumevindeki doktor suyun sınırda ama riskli bir durum söz konusu değil dedi nst sonucu da iyi normalde yatış yapman lazım ama imza ver boşuna yatma dedi sağolsun. Açıklık hala 2*cm silinme yok malesef. Yarın poliklinik kontrolune gel dedi. Yani kendi doktorumu an itibariyle terkwttim. Diğer doğumlar da doğumevinde oldu ve kötü oldu ama başka çarem kalmadı. Diğer hastaneler suni sancı vermiyoruz takipli hasta olmadan bakmıyoruz dediler. Hayırlısı olsun bekleyeceğim ama bi kaç güne mecburen yatış yapıp suni veriler heralde . justlook

Maşallah ya bizimkiler gelmiyor hala =(

Canım ilk ay asisinin hiçbir sikintisi olmuyor bebeğe ateş vs gibi hemşire öyle dedi bizdede olmadı

Merhaba arkadaslar :) 17.07.18 de kizimi kucagima aldim şükür(sezeryan)... firsat bulupda yazamadim cok nazli bir bebek ameliyatim ve sonrasi cok iyi idi... cabuk toparlandim ... yada ben oyle sandim cok zorlamisim kendimi dikişlerimi actim maalesef perisanim... başına gelen var mi? Yada duyduğunuz bi vaka? Aciya dayanamiyorum ya iyilesmedi bi türlü ... tam kendi kendime yetiyorum derken tepe takla oldum basa döndüm dr kendini cok zorlamissin dikislerin erimis ama yapacak bisey yok kavusmasini bekleyecegiz dedi... her gecen gun daha cok aciyor... korkuyorum da isin asli kendi acimdan yavrumun tadini cikaramadim resmen ... sizlerde iyisinizdir umarim... doğum yapanlara hayirli ugurlu olsun...

Canım ilk ay asisinin hiçbir sikintisi olmuyor bebeğe ateş vs gibi hemşire öyle dedi bizdede olmadı
Canım bizde de ateş yapmadı ama bi huzursuz mıymıy sürekli ağlıyor iç çeke çeke. Hani bağıra çağıra da ağlamıyor acısı ağrısı var desem. Emerken bile iç çekiyor aşıdan olabilir mi diye düşündüm.

Benimde 2 yerden açılma var bi problem yok dedi doktor o yüzden sızlasada takmamaya çalışıyorum açıkçası çünkü aman bişey olcak derken kesin oluyor.sen yinede dikkat et canım geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım ben de iç dikişlerim zorlamistim. Korse ve bebegi ziplatarsk yurume yüzünden. Dikkat ettim idrarımi falan fazla tutmadım çok tıka basa yemedim karnımi sisirecek ve yoracak şeylerden uzak durdum biraz bir hafta falan sonra geçti şükür. Senin tümden ayrılmış mi yani?

Ayni dusuncedeyim. Ya akli ermeyecek kadar kucuk ya da sunnet kavramini bilecek kadar buyuk olmalı. Ilki daha kolay .Eger bu iki donemde degil de gelisimini olumsuz etkileyecek bir donemde yapilirsa hem travmaya yol acar hem de cinsel kimligi olumsuz etkilenir .

Benden 1 gun sonra dogum yapmışsın. Bebisin hayirli olsun sana da gecmis olsun canim .Biz dis dikis iyi gorununce iyileştik saniyoruz ama onemli olan ic dikisleri korumak .Ben hic bir ise dokunmadım bebek bakimi dışında .Annem birakip gitmedi şükür sansliydim .Ama biraz is yapmis olsam senle ayni sonu yaşayabilirdim. Cunku bebek uyumadiginda evin icinde gezdirdigimde ya da surekli memede oldugunda ciddi baski oluyor .Yan taraflara yeni yatmaya basladim .Surekli sirt ustu yatiyordum.

Oy kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…