2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnanırmısınızn1 aydır terlik alıcam bebişi doyuruyorum altınındeğiştirip gazını alıyorum tam pusete yerleştiricem uyanıyo nolur nolmaz mama yapıp yanıma alıyorum çıkıyoruz ama inat ya başlamazmı ağlamaya elim ayağıma dolanıyo sütü unutuyorum hemen dönelim diyorum kalıyo öyle terlik

Öyle bir yan etkisi yok demişlerdi ama bizde de aynı seninki gibi olmuştu ikiside çok huzursuz olmuşlardı. Bence o aşının yan etkisi olmasada canları acıdığı için belki tepki veriyorlar.

1.5 saate yakın emzirdim uyumuycam diye direndi. Mamayı alınca mışıl mışıl uyudu. Resmen uykum açıldı onu uyutucam derken :/
Kuzum bizimki bazen 3 4 saat m3me de kaliyor uyuyamıyor. Bende yatarak veriyorum 3n azından ben uyuyorum
Dün biberon verdim sonraki emzirme seansında beni reddetti.
Gece bile agladi bıraktı soktum ağzına.
Eşim artık dayanamadı biberon ver dedi.
Bir de kilo alımı hiç yok.bisey olursa soruumlusi sensin tarzı konuştu
ladycry canım o dediğin biberon tam olarak hangisi söylesen bari ondan alsam

2 kere hastane bir kere saglik ocagina gittik .Korka korka gittim .Esim tamam sakin ol araba var hic bir yer bulamazsak arabada emzirirsin diyor ben olmaz diyorum .O zamanlar memeyi tutamiyordu.Mama aldim hep yanima birinde basti cigligi emzirme odasini filan beklemedi yenidogan yogun bakimin önünde mama verdim :))
Sen terligi internetten al en iyisi .

Canım emzirme önlüğü çok pratik.
Yano ben almadım ama oğlumu dışarı çıkarırken aldığım br örtü var inveceik ama iç göstermiyor.
Köşelerinden bağlayıp boynuma geçiriyorum
Emzieiyorim arabada bile. Kahvaltı yaptığımız yerde de emzirdim
Surkli hastaneye gidiyoruz .
Gerekiyoe.
Tek dert düğmeli veya fermuarli giymek

Canim emzirme önlüğü var .Ama benimki hemen meme tutmuyor basıyor cigligi .Belki zaman gecince pratiklik kazanirim ama su an elim ayagima dolasiyor evde bile .Degil ki disarda .Giydigim seyler hep tunik önü de acilmiyor .Kilom sabitlense alisveris yapcam ama daha vakti var galiba

Canım ya, hayırlısıyla kavuşsaydik bizde hep dedim biz kapatıcaz diye burayı gercekden öyle oldu. justlook sen ben 3 muz kaldık doğuramayan bu kadar bekledik barı isdediğmiz gibi olsaydi keşke.
Ama suni de sezaryanda olsa sağlıkla alalım bebeklermizi kucağmiza. Keşkesiz bir doğumumuz olur inşallah.

Bugün kırdım şeytanın bacağını

Offf dışarda mama vermek değişik bakışlar hissettin mi uzerinde? Geçen bi kadın seni emmiyo mu diye sordu şak diye. Sanane yaaaaaaa

Aynen öyle nasip sağlıklı olsunlar da =)

Benimde 2 yerden açılma var bi problem yok dedi doktor o yüzden sızlasada takmamaya çalışıyorum açıkçası çünkü aman bişey olcak derken kesin oluyor.sen yinede dikkat et canım geçmiş olsun
Benimde distan gorunen 2 yerde var canim birde icte sağımda var ama ne kadar bilmiyorum ... distakiler onemsiz dedi bana da dr kuru tut yeter dedi ama ic cok fena canimi yakiyor

Yok canim distan gorunen 2 yerde acilma var birde icte sagimda var ...uyarilarina dikkat edeyim cok teşekkürler :)

Sanada hayirli olsun canim :) ya benimde annen yanimda aslinda ama iste ben mahvettim herseyi...hicbir zaman canim kiymetli olmadi zaten hep bunun cezasini cektim maalesef

Offf dışarda mama vermek değişik bakışlar hissettin mi uzerinde? Geçen bi kadın seni emmiyo mu diye sordu şak diye. Sanane yaaaaaaa
Çok meraklıyız millet olarak. İstisnasız eve gelen herkesin ilk sorduğu soru emziriyo musun.. öff içim kıyıldı aynı şeyleri papağan gibi söylemekten. Ama sokakta tanımadığım biri sorarsa ağzının payını alır.

Canım bende denedim yatarak vermeyi ama beceremedim sanırım bi ara yine deniycem gündüz benimde öyle. Gece hemen emer uyurdu dün gece zorladı baya.
Canım ben bugün otobüste, emzirme odasında, doktorun kapısının önünde, aile hekiminde her yerde emzirmek zorunda kaldım. Bi türlü susmadı emzirme önlüğüyle yapışık gezdim. Sende alışırsın yakında gögsünü kolay tutunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…