2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım hadı inşallah nişanındır ve gelir minik bebeğin. kayramberamveram kızdı benimkide kızdı seninkinin cinsiyeti neydi?

Eve geleni geçtim telefonla arayanlar bile soruyor , naptınız sütün geliyormu ? Emziriyormusun ?

Faydasını gordun mu biberonun ? Plastik mi cam mı ?
Cnm ben tüm biberonları plastik aldım.çünkü ilk biberon bakarken hep cam bakıyorduk,satıcı bebekler daha küçük yanlışlıkla biberonu düşürürseniz falan canı yanar demişti,mantıklı geldi.benim oğlum genelde biberonla besleniyor ve göğsümü verdiğimde de reddetmiyor,süt olduğu sürece emiyor.Ama bu durum bebekten bebeğe de değişebilir,o konuda birşey diyemem

Meme reddi yapmadi ve iyi diyosun canm yani
Uykuluyken mi veriyosun normalken de mi veriyosun
Ben bebeğimi uykuluyken beslemiyorum.çünlü açıldığında uykusundan uyanıp dünyayı yıkıyor.eğer o ara göğsümü sapmamışsam ilk göğsümü veriyorum,emdiği kadar emiyor.sonrasında mamasını beta sağdığım sütü biberonla veriyorum.Ama bu durum bebekten bebeğe değişebilir veya şimdi benimki belki reddetmiyor ama sonra reddedecek olabilir onu bilemiyorum.çünkü daha çok küçükler ve her gün yeni bir huy ediniyorlar

Kızlar bu arada bebek uyutucu diye bir program buldum.içinde ninniler,pışpışlar,ee eeler var.oğlumu uyuturken çok işime yarıyor.hoş fön makinası sesi artık kulaklarımda çınlıyor ama sonuçta bebeğim uyuyor.nilmeyeniniz varsa tavsiye ederim

Ben pış pışı açıyorum ikimizde uyukluyoruz bazen ben uyuyorum o direniyo

Canım o nişan oluyor hadi hayrlısı benimde iki haftadır ara ara geliyor. Muayene oldun mu ondan sonra başladı benimki

Son 3 haftadir oluyordum ama tik yoktu, dun oldum en son, belki o etkiledi.

Valla haklisin nazli mi koysak acaba :)))))
Sabah benimde kendi kendine düştü bir parça, ama dün muayene oldum normalde peçeteye silince geliyordu. Hayırlısı bende sıra bekliyorum doktorda bi ilerleme olsa o kadar sevinicem ki en iyi siz anlarsınız beni inşallah bana yatış yapmazlar çünkü iki gün yatırıp sonra doğuma alıyorlar korkuyorum bi yandan bide küçük oğlum dün dediki ben seni merak ederim hastanedeyken beni de götür koltukta beklerim diyor aklıma geldikçe gözlerim doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…