2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yavrum yerim onu masaallah ona.
Insallah baya bir ilerleme olmustur, guzel haberler ver insallah canim bekliyoruz.

Artık yanimda kızlar erken gelir diye diye olursa eğer boğa bilirim.

Ay sorma ya bi de oyle derler :)))) erkeni biraktik normal vaktinde gelselerdi bari :))

Anladm cnm yinede çok şiddetliydi diyosun yani etkisi mi giçti acaba son saatlerde

Anladm canm iyi o zmn ıkınma hissi gelmesi önemli yoksa nasl çıkcak bebek, vakum falan zararlı

Benim gazlı kolik bebeğim için son 4 gündür keşfim aspiratör sesi. Youtube tan açıyordum sesler hiç bir işe yaramıyordu. Mutfaktaki aspiratörün önünde sakinleşiyor ama. Dün 1 saat önünde dikildim ama ağlaması kesilip uyudu :)

Evet canım bizimki de saç kurutma makinesi sesinde uyuyor bazen. Soğuk üfleme ayarı da yok yandık pistik

Kızlar oğlum uyurken kontrolsüzce internette dolaşmak, orda burda surtmek, saçma sapan işler yapmak, cımbızla alamadığım bir tane kaş için yarım saat harcamak istiyorum ve yapıyorum. Sonra da oğlan uyanınca neden uyumadım diye kendime çok fena kızıyorum hamilelik yarı delilik diyorlardı ya lohusalık tam delilik o zaman

Kızlar Instagram'da yamunakorse diye bir sayfa var oradan korse alıp kullanan varmı

haha aynı ben gece uykusuzluk tavan yapmış diyorum gundüz çocuklar uyuyunca uyuycam hep o hayalle gecıyo saatler sonra kızımı yıkayıp yatırıyorum oğlanı emzırıp uyutuyorum bıraz bişeyler ye bıraz kk da gez derken biri uyanıyor umutlar ertesi güne kalıyor

O yarınlar da hiç gelmiyor di mi can çıkar huy cikmaz

Evet canım bizimki de saç kurutma makinesi sesinde uyuyor bazen. Soğuk üfleme ayarı da yok yandık pistik
Telden acsan ona kanmiyor mu ki ?
Ben de uyumaya çalışıyorum annem diyor ki sen boyle cocuk her uyuduğunda uyursan ac kalirsiniz .O da doğru simdi yemek temizlik hepsinden muafim ama yakinda bitecek guzel gunler.

Bende durumlar aynı , akşam uyuttum tam uyucam tv de güzel film vardı az izliyim dedim eşim tv kapatıverdi git yat diye yoksa gideceğim yoktu iyi oldu , sonra dk da uyumuşum :))

Kızlar bizim bugün meşhuuur 40’ımız çıkıyor..

Çok adet, gelenek, görenek insanı değilizdir, ailelerimiz de öyle. Ama 40’ına bişiler yapasım geldi oğluma :)

40uçurma adetleri nelerdir? Bilenler yazabilirmi?

Son düzenleme:
Canım valla ben heryere gidiyorum. Çok çok zırlarsa dolapta sağdığım sütlerden kaşıkla veriyor annem 1 ya da 2 kez vermiştir. Onun dışında yolda kuaförde lcw mağazasında emzirme örtüm olsun ılmasın çıkarıyorum memeyi emziriyorum gayette kim ne yorum yaparsa yapsın. Bir bebeğin karnını doyurmak asla ayıplanamaz bence.

Bizim arabamız yok canım 3-4 kere taksiyle gittim ee oda dünya para tutuyor dün bindim annemde vardı ona da güvendim biraz. Aslında yer vermediler bebek ağlayıp kucağıma alınca teyzenin biri kalktı gel otur kızım diye.
Ben bilemedm vermedimde evdede yoktu zaten agri kesici.bulundurmam gerekio aslnda. Bugun dusundugumde olsaydida verseydm dedm kendi kendime
Ben dün yarım çay kaşığı kadar verdim canım ama yarım saate uyudu. Ağrısı varmış demek ki. Eve calpol al sende bulunsun elbet lazım olacak keşke olmasa ama.
Benimki öyle terletmiyor canım ben sürekli yukardan bakarken hafif hafif üflüyorum bide bunalmasın diye belki ondandır :)

Canım 40 tane dualı taşı banyo suyunun içine atıyorsun gümüş ve altın da atıyorlar. Bebek ve seni yıkıyorlar o suyla dua ederek ve abdestini alıyorsun sende. Yıkayan kişinin etrafındaki bilge bi büyük olması istenir. Sonra bebişini giydiriyorsun süslü püslü 7 kapı gezdiriyosun 40ını uçurmak için. 7 kapıyı da varlıklı refahlı mutlu ailelerden seçerler genelde:) Bizde böyle. Ama şimdi eve mikrofonlu tahtlı hoca ablalar çağırıp dua falan yaptırıyorlar. Benim pek tarzım değil ama herkesin kendi inancı geleneği saygı duyarım. Ben sadece ailemi eve çağıracağım yengemler yasin okur otururken pilav ve helva yaptırırım birde bebek görmeye tek tek gelmesinler toplu çıkarayım diye böyle bişey yapmaya karar verdim.Öyle yapacaksan biraz büyük organizasyon lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…