2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar sakın sarımsak yemeyiiin!dün akşam annem sarımsaklı yopurt yapmış diyetime dikkat ediyorum ama sarımsağı bilmiyordum ki meğer sütün tadını değiştiriyomuş meme reddi bile olabiliyormuş bazı bebeklerde sarımsaktan. Oğlum dün sütü 2 yudum emiyor sinirlenip elleriyle yüzünü falan sıkıyor. Gaz oldu. Sonra aklıma geldi araştırdım ki sarımsak huzursuz etmiş. O kadar kızdım ki kendime niye dikkat etmedim diye. Sizin de aklınız da bulunsun. Karnabahar brokoli sarımsak soğan meyve suları gazlı içecekler vanilya falan sütün tadını kokusunu gazını etkiliyormuş. Kış da geliyor. Karnabahar brokoli nohut kuru fasulye bunlar sıkıntılı.

Hemen telefonuna kaydet canım aspiratörün sesini

Geçen arkadasimda görmüştüm kuvet filesinin ustune pirinc ,nazar boncugu ,tarak ,altin ,mrtal para filan koyup anlamini yazmisti.Hic ilgimi cekmiyor o tarz seyler

Evet modern 40 ucurma guya :)) internette izlemistim bir kaç video bana komik geldi .
Ben de karnimin üstüne yatirip oyle uyumusum .Esim çocuğu ustumden almaya calisiyor .Ben de vermiyorum :))

Ay yavrum yerim onu masaallah ona.
Insallah baya bir ilerleme olmustur, guzel haberler ver insallah canim bekliyoruz.

Ay sorma ya bi de oyle derler :)))) erkeni biraktik normal vaktinde gelselerdi bari :))
Nst sonucunda hiç sancı yok, 41*hafta bitmediğine göre beni yatırmaz heralde suyu da iyi dedi son haftalarda normal bu kadarı dedi. Bakalım inşallah kendi kendine gelir kızım

Telden acsan ona kanmiyor mu ki ?

Ben de uyumaya çalışıyorum annem diyor ki sen boyle cocuk her uyuduğunda uyursan ac kalirsiniz .O da doğru simdi yemek temizlik hepsinden muafim ama yakinda bitecek guzel gunler.
Yok kanmiyor ya bilgisayardan açtım yok telefondan açtım yok orijinal ses olacak illa. Eşim bu çocuğun içine cin kaçmış olabilir mi diyo

7 kapı gezdiriyosuna kadar yapılabilir 7 kapı gezemem vallahi şu halimle :) diğer dediğin benimde hiç tarZım değil, şu instadan paylaşılanlardan, anladım saol cnm, yapılabilirmiş

ben genelde memedeyken uyukluyorum kafam düşüyor falan yazık eşim acıyarak bakıyor sonra doyunca ona verip gidip yatıyorum

Ben aldım hamile kalmadan ama çok rahatsız ya hiç rahat değil etkisi konusunda kullanamadığım için bir şey diyemem
Çok sıkıyor demi video paylaşmışlar orda bile belli ama benim çok gobegim var çok sıktığı için istahida kesiyormus :)

Kızlar biz kaç gündür hastanelerdeyiz.
Diyetisyen gastroentroloji yenidogan uzun süreli
Gördü
Aile hekimimizde.
Çeşitli kan idrar sonuçları ultrassınlar vs.
Sonunda biberonla sütü vein dediler.
Kaşıkla enjektörle çıkarıyor ağzından..
10 gün sonra kilo almazsa burnundan midesine tüp gönderip öyle besliceklermis ..
Ben biberona karsiyken oğluma böyle yapılmasına dayanamam...
Mama vs de vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…