2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladm cnm yinede çok şiddetliydi diyosun yani etkisi mi giçti acaba son saatlerde
Sanırım anlamadım aslında etkisi geçmiş olamaz çünkü bi kumanda vardı yanımda ona bastıkça vücuda tekrar epiduralden sıvı salgılıyordu hatta hemşirelerde o kadar sancı çektiğimi görünce bi kaç kez bastılar tuşa ama bana mısın demedi dikiş atılırken ki acıyı bile hissettim en son.

Geçmiş olsun canım sindirmeden mi çıkarıyordu? Fışkırtiyor mu? Bizim de sorunumuz var reflü ilacı kullanmaya başladım mecburen çocuk aç kaldı cunku
Refluden dolayı midesi ağrıyor yemek borusu falan. Daha sütünü içerken ağzına geliyor bir önceki yudumu. Ağlayarak brakyor sonra. Hele de hava yutuysa patlarcasina burnundan kusuyor. Kaşıkla çok hava yutar çocuk bence de...

Süt sağma makinesini manuel alan var mı kızlar ? Nasıl iyi mi ? Dışarı çıkacağm hemen bi el atıverin bana da

Ilk deneyimde mukemmel geliyor .Ohh rahatladim diyorsun .Sonra hay denemez olaydim diyorsun.
saatlerdir uyumuyor devamı gelirse ne yapalım canım sallayacağız artık

biliyorum canım onu kıpırdamadan göğsümde de yatırıyorum bol bol ama iki gündüz gaz sıkıştırıyor uykuya dalamıyor hiçbir şekilde ondan dolayı her yolu deniyorum artık gaz damlasına bile başladık

Canım benim ya kıyamam ona ben. Benim erkek kardeşim benden 9 yaş küçük ve aynen senin oğlun gibiydi. Hiç uyumazdı sabaha kadar. 24 saat kusardı. Annem memurdu eskiden izin de yoktu 1 saat uykuyla yaşıyordu kadın resmen. Hepimizin üstü kusmuk olurdu. Ben ilkokul 3 e gidiyordum benim okul önlüğüm falan hep kusmuklu olurdu kucağımızda taşıyoduk sürekli ağladığı için. Ben de taşırdım annem yoruluyordu. Az az sık sık besle canım. Beslenme aralarını kısa mama miktarını az tut. Sindirdikçe ver. Hepsi geçiyor şimdi çok yakışıklı tertemiz kalpli bir oğlu var annemin ama bebekken neler çekmişti.

Çok sıkıyor demi video paylaşmışlar orda bile belli ama benim çok gobegim var çok sıktığı için istahida kesiyormus :)
Evet çelik balenler var robot gibi oluyorsun giyince, bide sırtı taşıyor, sırtı olan modeller de pahalı baya gerçi her halükarda pahalı ben 200 e aldım nerdeyse bir sene oldu. Ama biraz zayıflayamam mümkün olursa çok sıkmayacak hale gelince karnımı toplasın belimi şekillendirsin diye kullanmayı düşünüyorum. İşe yarardır illaki bide boşa para vermiş olmam inşallah düzenli kullanmak önemli sanırım

Canım ben de öyle diyodum hiç doğuramicakmışım gibi geliyodu ama 6 günlük olduk bile son günlerin tadını çıkar zamanı gelince oluyor her şey hiç kafana takma
Tadını çıkarayım diyorum da yürüyecek durumda bile değilim kasıklarıma hareket ettikçe batma oluyor, penguen gibi yürüyorum gece ağrıdan uyuyamıyorum, kesin bu günleri de ararım

Benimki de 5.saatte 7 ye dogru kosuyoruz rekor uyanik kalma suremiz 7 saatti

Iyi yspmssn csnm bnde alim bitane bulunsun..
hadess csn bebekler elektrikli supurgw sac kurutma makinasi vs seslerle sakinlesiyomus diye duymustum hatta dun uygulama indirdim bircok seyin sesi var gece 2 defa mırindandi uygulamadan elekteikli supurge sesi actm uyuduu once sevindm bi yol bulmus olmama ama sonra netten baktm bole seslerle uyutulmasiyla ilgili guzel yazilar gormedm anneyle bağı bile azalttigi yaziodu yoksa buraya yazicaktm baska arkadaslarda faydalansin die

Herkese merhabalar arkadaşlar eşimin çalıştığımız ilçeden başka bir ilçeye tayini çıktı geçen hafta ev taşıma işiyle uğraştık bende şimdi tayin için başvuruda bulundum taşınınca sağlık ocağına kaydımızı aldırayım diye gittik buğün malum ayın 8 inde ikinci ay aşımız var gitmişken bebişimin kilosuna baktırdım 4900 olmuş 25 günde 1350 gr almış çok mu acaba doktor yoktu soramadım sizce iyimi yoksa Biraz fazlamı almış

ağzında biriktiriyodu cnm yutmuyidu

Benimki de 5.saatte 7 ye dogru kosuyoruz rekor uyanik kalma suremiz 7 saatti
Dün öğlen 3buçukta uyandı gece 11 falandı uyuduğunda düşün artık bugün okadar olmasın diye herşeyi deniyorum şükür hala uyuyor şimdide emzirmek için ben uyandıracağım en sonunda çocuk dile gelecek sanırım ne istiyorsun anne benden diye uyusam uyandırıyorsun uyumasam uyutuyorsum diye :))

Uzun sure uyanik kaldigi zaman biraz daha cok uyusun diye mama veriyorum .Degilse 1 saat sonra kalkiyor basa sarıyoruz. Bu arada dr isini ne yaptınız canim ?Ben arayacaktım tosbik uyumadi mesai bitcek.

Uzun sure uyanik kaldigi zaman biraz daha cok uyusun diye mama veriyorum .Degilse 1 saat sonra kalkiyor basa sarıyoruz. Bu arada dr isini ne yaptınız canim ?Ben arayacaktım tosbik uyumadi mesai bitcek.
ben mamayı gece uyandıramadığım zaman veriyorum gündüz emebildiği kadar emziriyorum doktoru aramadım canım yarın ordaki tanıdık doktorun eşi gelecek bebeği görmeye ona sorayım dedim olmazsa pazartesi arayacağım bende

Pazartesi tekrar gelicem canım muhtemelen o zaman yatış yapar bugun yapmadı diye sevindim vallahi, zaten pazartesi 41 bitecek
Pazartesi bende gidicem muhtemel benimde yatişim yapılacak.
Sen suni sancımı almiycan direk sezaryan kararımı aldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…