- 11 Kasım 2017
- 269
- 336
- 103
- 29
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #57.561
Sanırım anlamadım aslında etkisi geçmiş olamaz çünkü bi kumanda vardı yanımda ona bastıkça vücuda tekrar epiduralden sıvı salgılıyordu hatta hemşirelerde o kadar sancı çektiğimi görünce bi kaç kez bastılar tuşa ama bana mısın demedi dikiş atılırken ki acıyı bile hissettim en son.Anladm cnm yinede çok şiddetliydi diyosun yani etkisi mi giçti acaba son saatlerde
S Shezofren88Benim oğlumda ayni yatagina koyuyorum arkamı bı dönüyorum gözler faltasi :) ama salonda yanimizda uyuyor uzun süre
Geçmiş olsun canım sindirmeden mi çıkarıyordu? Fışkırtiyor mu? Bizim de sorunumuz var reflü ilacı kullanmaya başladım mecburen çocuk aç kaldı cunkuKızlar biz kaç gündür hastanelerdeyiz.
Diyetisyen gastroentroloji yenidogan uzun süreli
Gördü
Aile hekimimizde.
Çeşitli kan idrar sonuçları ultrassınlar vs.
Sonunda biberonla sütü vein dediler.
Kaşıkla enjektörle çıkarıyor ağzından..
10 gün sonra kilo almazsa burnundan midesine tüp gönderip öyle besliceklermis ..
Ben biberona karsiyken oğluma böyle yapılmasına dayanamam...
Mama vs de vericem
Pazartesi tekrar gelicem canım muhtemelen o zaman yatış yapar bugun yapmadı diye sevindim vallahi, zaten pazartesi 41 bitecekkayramberamveram canım cıkdınmı dr ne dedi lütfen güzel haber ver bize.
saatlerdir uyumuyor devamı gelirse ne yapalım canım sallayacağız artıkIlk deneyimde mukemmel geliyor .Ohh rahatladim diyorsun .Sonra hay denemez olaydim diyorsun.
biliyorum canım onu kıpırdamadan göğsümde de yatırıyorum bol bol ama iki gündüz gaz sıkıştırıyor uykuya dalamıyor hiçbir şekilde ondan dolayı her yolu deniyorum artık gaz damlasına bile başladık
Geçmiş olsun canım sindirmeden mi çıkarıyordu? Fışkırtiyor mu? Bizim de sorunumuz var reflü ilacı kullanmaya başladım mecburen çocuk aç kaldı cunku
Refluden dolayı midesi ağrıyor yemek borusu falan. Daha sütünü içerken ağzına geliyor bir önceki yudumu. Ağlayarak brakyor sonra. Hele de hava yutuysa patlarcasina burnundan kusuyor. Kaşıkla çok hava yutar çocuk bence de...
Evet çelik balenler var robot gibi oluyorsun giyince, bide sırtı taşıyor, sırtı olan modeller de pahalı baya gerçi her halükarda pahalı ben 200 e aldım nerdeyse bir sene oldu. Ama biraz zayıflayamam mümkün olursa çok sıkmayacak hale gelince karnımı toplasın belimi şekillendirsin diye kullanmayı düşünüyorum. İşe yarardır illaki bide boşa para vermiş olmam inşallah düzenli kullanmak önemli sanırımÇok sıkıyor demi video paylaşmışlar orda bile belli ama benim çok gobegim var çok sıktığı için istahida kesiyormus :)
Tadını çıkarayım diyorum da yürüyecek durumda bile değilim kasıklarıma hareket ettikçe batma oluyor, penguen gibi yürüyorum gece ağrıdan uyuyamıyorum, kesin bu günleri de ararımCanım ben de öyle diyodum hiç doğuramicakmışım gibi geliyodu ama 6 günlük olduk bileson günlerin tadını çıkar zamanı gelince oluyor her şey hiç kafana takma
Benimki de 5.saatte 7 ye dogru kosuyoruz rekor uyanik kalma suremiz 7 saattisaatlerdir uyumuyor devamı gelirse ne yapalım canım sallayacağız artık
biliyorum canım onu kıpırdamadan göğsümde de yatırıyorum bol bol ama iki gündüz gaz sıkıştırıyor uykuya dalamıyor hiçbir şekilde ondan dolayı her yolu deniyorum artık gaz damlasına bile başladık
Bebeğin zor bir bebekse zorlanabilirsin .Ben elektrikli ile sagmaya bile zaman bulamiyorum bazen .Süt sağma makinesini manuel alan var mı kızlar ? Nasıl iyi mi ? Dışarı çıkacağm hemen bi el atıverin bana da
Iyi yspmssn csnm bnde alim bitane bulunsun..Bizim arabamız yok canım 3-4 kere taksiyle gittim ee oda dünya para tutuyor dün bindim annemde vardı ona da güvendim biraz. Aslında yer vermediler bebek ağlayıp kucağıma alınca teyzenin biri kalktı gel otur kızım diye.
Ben dün yarım çay kaşığı kadar verdim canım ama yarım saate uyudu. Ağrısı varmış demek ki. Eve calpol al sende bulunsun elbet lazım olacak keşke olmasa ama.
Benimki öyle terletmiyor canım ben sürekli yukardan bakarken hafif hafif üflüyorum bide bunalmasın diye belki ondandır :)
ağzında biriktiriyodu cnm yutmuyiduGeçmiş olsun canım sindirmeden mi çıkarıyordu? Fışkırtiyor mu? Bizim de sorunumuz var reflü ilacı kullanmaya başladım mecburen çocuk aç kaldı cunku
Refluden dolayı midesi ağrıyor yemek borusu falan. Daha sütünü içerken ağzına geliyor bir önceki yudumu. Ağlayarak brakyor sonra. Hele de hava yutuysa patlarcasina burnundan kusuyor. Kaşıkla çok hava yutar çocuk bence de...
Dün öğlen 3buçukta uyandı gece 11 falandı uyuduğunda düşün artık bugün okadar olmasın diye herşeyi deniyorum şükür hala uyuyor şimdide emzirmek için ben uyandıracağım en sonunda çocuk dile gelecek sanırım ne istiyorsun anne benden diye uyusam uyandırıyorsun uyumasam uyutuyorsum diye :))Benimki de 5.saatte 7 ye dogru kosuyoruz rekor uyanik kalma suremiz 7 saatti
Uzun sure uyanik kaldigi zaman biraz daha cok uyusun diye mama veriyorum .Degilse 1 saat sonra kalkiyor basa sarıyoruz. Bu arada dr isini ne yaptınız canim ?Ben arayacaktım tosbik uyumadi mesai bitcek.Dün öğlen 3buçukta uyandı gece 11 falandı uyuduğunda düşün artık bugün okadar olmasın diye herşeyi deniyorum şükür hala uyuyor şimdide emzirmek için ben uyandıracağım en sonunda çocuk dile gelecek sanırım ne istiyorsun anne benden diye uyusam uyandırıyorsun uyumasam uyutuyorsum diye :))
ben mamayı gece uyandıramadığım zaman veriyorum gündüz emebildiği kadar emziriyorum doktoru aramadım canım yarın ordaki tanıdık doktorun eşi gelecek bebeği görmeye ona sorayım dedim olmazsa pazartesi arayacağım bendeUzun sure uyanik kaldigi zaman biraz daha cok uyusun diye mama veriyorum .Degilse 1 saat sonra kalkiyor basa sarıyoruz. Bu arada dr isini ne yaptınız canim ?Ben arayacaktım tosbik uyumadi mesai bitcek.
Pazartesi bende gidicem muhtemel benimde yatişim yapılacak.Pazartesi tekrar gelicem canım muhtemelen o zaman yatış yapar bugun yapmadı diye sevindim vallahi, zaten pazartesi 41 bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?