2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa herkesin bebeği saatlerce emiyor değil mi ben istisna değilim? Sütüm az düşüncesiyle boğuşurken bebek 2-3 saat emince aç bu çocuk moduna bağladım iyice. Memeden süt az geliyor ağlıyor bırakıyor sonra yine memeyi arıyor. Delirmeye ramak kaldı.

Biberondan dolayı memeyi reddeder diye korkuyoruz ama dedikleri gibiyse boşver canım ver . Bizimde pazartesi ölçüm var sırf bu kilo alımını takip etmek için bugün tartı aldım eve. Öyle küçücük beşikte yatarken gördükçe içim sızlıyor. Bakamıyorum yavruma besleyemiyorum diye üzülüyorum kendimi sorumlu tutuyorum.

Ilk gün sütüm gelmemişti dört beş saat emdi aralıksız şuan 20-30 dk emiyor.

Emzirme işini çok kafaya takıyoruz . Onlar doyduğunu anlamıyor biz doyurduğumuzu. Hele bir de mama+emzirme yapılıyorsa işlet hepten karışıyor. Ne zaman mama vercem ne kadar vercem? Mama veriyorum diye suçluluk hissini hiç saymıyorum.

Kızlar bebeklerinizi ilk kontrole kaç günlükken götürdünüz?
4 günlükken canim .Hem kontrole götürdük hem cocuk kalp dr una .
Evet once mama az verdik acliktan sarilik oldu .Sarilik gecsin diye gunduz gece mama verdik.Emmedigi icin sut artmadi.2 3 gundur orta yolu bulduk gibi .

Selam kızlar nasılsınız?
Ben herkes gibi uykusuz geziniyorum tek başıma be bulursam onu yiyorum. Bugün ptt te doğum paramo çekmeye bile gittim sizde unutmayın bir küçük altın parası kadar var ilk bebek ise eğer.

Hepinize kolaylıkla diliyorum bebeğinizle

Canım memede sadece beslenmek için değil, güven ihtiyacı anneye ihtiyaç ı olduğu içinde kalırmış . hem emsin kilo alımına bak haftalık iyiyse sorun olmaz o kadar emmesi .

Yok kanmiyor ya bilgisayardan açtım yok telefondan açtım yok orijinal ses olacak illa. Eşim bu çocuğun içine cin kaçmış olabilir mi diyo
Töbe töbe ay canım güldürdün valla beni :)) bi muska yapsan yada okusan çok etkisi olur gibi geliyor ama denemek lazım ben çok faydasını gördüm

O zaman canım ya çok şiddetleydi ağrın yada ağrı eşiğin düşük. Normülde dikiş atılınca hissedilmez mi epiduralde. Ben dikiş atılırken hissettim ama çok acımadı orta derecede

Yok canım normal doğuma engel bir durum yok şimdilik, hayati bir durum olursa sezeryan olurum ancak
O zaman pazartesiye kadar doğururuz umuduyla bekleyıp son hazırlıkları bitirelim. Artık cok sıkıldığım için dr gideceğme seviniyorumda aslında. Ama 3_4 gün beklemekde isdeye bilirler tabi benimki net değil.

Mecburen canım bende biberona karşıydı mama Kötünün iyisi diyorum Hatta Mama da vereceğim 75 CC içti süt Şu an bir de beni emiyor ama karnı doyduğu zaten Sadece uyumak için emiyor bence

Kuçağımda tutmayı bende çok seviyorul ama daha kemilkleri hassas ya sanki kamik gelişimi etkilenicekmiş gibi hissediyorum zararı olur diye hemen yatırmak istiyorum çok kucakta kalmasın istiyorum ne biliyim
Kundaklayıp yapabilirsin ben kundak yapınca çok rahat tutuyorum

Dün aynısı bana oldu kızım emiyo bi yandan kızıyo bende gazı var sanıyorum akşam yine aynısını yaptı dedim acaba aç mı mama yaptım verdik içti yattı uyudu şok oldum çocuk açmış sütüm azmış bana kızıyomuş. Az yemiştem ve sütüm az oldu hemen etkilaniyo sütüm

Ayy kiyamam yaa benim kuzum da 2 gun ac kalmis .3 ve 4.gun sesi gitmişti aglamaktan .Mama da veriyorduk oysa .Meger doymuyormus .Doktor cok kizdi ve dedi ki aksama kadar oruclusun iftar oluyor sofra önünde sen 2 kasik almadan sofrayi kaldiriyorlar tepkin ne olurdu .40 li bebek ağlıyorsa %80 actir %20 diger ihtimaller demisti

Kuçağımda tutmayı bende çok seviyorul ama daha kemilkleri hassas ya sanki kamik gelişimi etkilenicekmiş gibi hissediyorum zararı olur diye hemen yatırmak istiyorum çok kucakta kalmasın istiyorum ne biliyim
Hic bir sey olmaz.Ruhsal olarak doygunluk da fiziksel doygunluk kadar onemli mTek dezavantajimiz evlerimizde hizmetçi yok ki sadece bebekle ilgilenelim .Bir de hava sicak birlikte terliyoruz o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…