2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır niye çok olsun gayet güzel işte canim

Aldım aldım. Demin emzirdim uyudu. Bakalım biraz dinleneyim akşama denycem. Siz nasıl atlattınız sürekli besleyerek anca atlatılıyo sanırım.
Hadi hayirli olsun hangi marka manuel mi ?Direk hizli calistirma göğsün yara olur masaj modunda calistir ilk .Sarilik uyku yapıyordu. Zorla uyandirip saatte bir emzirdim doymayinca mama verdim .

Evet kundakla çok daha iyi oluyo pişiyoruz ama klimalı odaya götürüyorum bende yaz bebesi zor sarıp sarmalamak geliyo insanını içinden ama malesef
Odamda emzirecektim hiç gözüm yemedi içerisi yanıyodu hemen salona geldm klima açık serin serin emzirdim ağustostan sonra biraz rahatlar inşallah havalarda

Hadi hayirli olsun hangi marka manuel mi ?Direk hizli calistirma göğsün yara olur masaj modunda calistir ilk .Sarilik uyku yapıyordu. Zorla uyandirip saatte bir emzirdim doymayinca mama verdim .
Manuel aldım eşim görevden dönsün elektrkli almayı da düşünüyorum. Annem gerek yok çocuğun emiyor diyo mama yerine en azından sütümü veririm diyorum sarılıktan dolayı. Nasıl uyandırıyorsun bizmki altını açmadığm müddetçe uyanmıyor ya.

Töbe töbe ay canım güldürdün valla beni :)) bi muska yapsan yada okusan çok etkisi olur gibi geliyor ama denemek lazım ben çok faydasını gördüm
Sırayla herkes okuyor bebeği ya herkes benim ufurugum iyidir diyip oturuyo çocuğun başına bir de en çok babanın okuması etkilidir diyorlar

Çok mu dedi ebe? Bir de sadece anne sütü e daha ne olsun bebeye az ye mi dicen sanki
Normalde 1kilo bu çok almış falan dedi ağlasada 3 4 saatten önce emzirme falan dedi bende aynen senin gibi dedim bebeğe oruç tutturayım daha iyi ozaman dedim salı günü çocuk doktorunda randevumuz var bakalım doktor hanım ne diyecek

Ay sacmalamasin yaaa... Bnimki mama ile 1600 aldı ilk ay ama zorla sokmadim çocuğun agzina yani havada kapiyodu biberonu. Şimdi bu ay en fazla 1000 alır sonra iyice düşer. Genel olarak böyle. Sonraki aylarda iyice azalır kilo alımı. Çocuk doktoru maşallah dedi geçti. O ebe ne çok biliyormuş. Hatta zayıf doğanların aradaki farkı ilk aylar kapatması gerekiyor. Çünkü sonradan daha zor.

Sarilik döneminde ben agzina meme verirken esim de islak pamukla koltuk altlarini ensesini falan siliyordu ancak uyaniyordu .Simdi cok hassas cit ciksa uyaniyor zaten parmak ucumuzda yürüyoruz. Sese alışsın diye bazen umursamiyoruz hemen uyanip mizmizlaniyor .

Yok canım sütünün az olmasıyla açlıkla alakası yok bunun.benim oğlumda saat 16 dan beri emio altına yapıo sona gene emio uyuyo tam yataga koyuyorum kalkıo sona gene emio gene altına yapıo vs die gidio.uyumuyo uyumuyo

Hayırlı uğurlu olsun bebeginiz ne yaptiniz bu kadar dikisler açıldı en kısa zamanda duzelirsiniz inşallah

Canım sadece anne sütü aldığı için problem yok bence

almilacm canım 4. 5. Gününde kontrol muayenesi oldu doğduğu hastanede. 15. Gün tekrar çağırdılar doğum kilosuna gelmesi gerekiyormuş ve genel muayeneye. Tekrar gittik ve 3660 doğup hastaneden 3330 çıkan oğlum 3900 dü 15. Günde. 15 günde 600 g almış.tekrar 40ından sonra çağırdı ve daha sonra ayda bir çağıracak sanırım.
B Balonum yani benim oğlum da 15 günde 600g aldığına göre senin ebeye göre diyete sokmamız lazım. Sen takma onları. Bende sadece anne sütü veriyorum ve oğlum 2 3 saatte bir emiyor 20 dakika falan. Alıyorsa alır kilo sütle. Saçmalamasın o ebe. Ağlasa da emzirmicekmişiz. Çocuğu ilk 3 ayında bilinçaltında tramvaya sokalım aptal kadına bak. Çok sinirlendim. Bunlar sağlıkçı bide.

Canım anne sütü kilo aldırsa nolacak, zararlı bir şey değil ki, benim oğlumda öyle oldu şimdi şişko falan değil bebekken olabiliyor =)

4 günlükken canim .Hem kontrole götürdük hem cocuk kalp dr una .

Evet once mama az verdik acliktan sarilik oldu .Sarilik gecsin diye gunduz gece mama verdik.Emmedigi icin sut artmadi.2 3 gundur orta yolu bulduk gibi .
Her kafadan bir ses çıkıyor o da kafa karıştırıyor. Yapmam dediğim her şeyi yaptım bu süreçte. Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun

Mecburen canım bende biberona karşıydı mama Kötünün iyisi diyorum Hatta Mama da vereceğim 75 CC içti süt Şu an bir de beni emiyor ama karnı doyduğu zaten Sadece uyumak için emiyor bence
Emdikten sonra 30cc veriyorum ben yetmiyor aranıyor bir 30cc daha yapıyorum. Doymayınca ağlıyor huzursuz oluyor. Dediğin gibi bazen sadece uyuması için bile emziriyorum

Arkadaşlar bir ogunde ne kadar mama veriyorsunuz cc olarak.
Ben bizim oglana 70_-75 cc anne sütü ver dim biberonla.
Illa memeye geldi sonra emdi öyle uyudu.

Siz mamayı ne kadar veriyorsunuz.
Bizimkinin kilosu doğum kilosunu geçemedi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…